blank
 
blank

Ερμής τετράγωνο με Κρόνο και Ήλιος στους Ιχθείς. Όχι στις βιαστικές αποφάσεις! Έχει και συνέχεια…

 
Ερμής τετράγωνο με Κρόνο και Ήλιος στους Ιχθείς. Όχι στις βιαστικές αποφάσεις! Έχει και συνέχεια…
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014 με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου

Ο Ερμής, συνεχίζοντας την αναδρομή πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου, σήμερα συναντάται και πάλι τον Κρόνο. Μια συνάντηση όχι και τόσο ευχάριστη ή, για να το πούμε καλύτερα, καθόλου ευχάριστη για τον Ερμή, μια και υποχρεώνεται να ακολουθήσει τις εντολές του αυστηρού πατέρα του ζωδιακού!
 
Ο Κρόνος λοιπόν έρχεται να βάλει τους όρους και τα όρια του στον μικρό του… πλανητικού συστήματος, υποχρεώνοντάς τον να ακολουθήσει πολύ συγκεκριμένες διαδικασίες, κάτι που δεν ταιριάζει με την ανέμελη φύση του πλανήτη! Πολύ συχνά θα τον αναγκάσει να μπει μέσα στα πιο σκοτεινά μέρη του μυαλού και να κοιτάξει κατάματα τις αλήθειες του… Να τις επεξεργαστεί και να πάρει τη θέση που πρέπει απέναντί τους…
 
Θα έρθουμε σε επαφή με επιλογές του παρελθόντος, καταστάσεις, αλλά και πρόσωπα, με τα οποία το κλίμα ενδεχομένως να μην είναι τόσο σαφές και ξεκάθαρο, είτε από δική μας υπαιτιότητα, είτε και από του άλλου… Ωστόσο τώρα υποχρεωνόμαστε, θέλοντας και μη, να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο, τόσο μέσα μας όσο και σαν κατάσταση στο περιβάλλον!
 
Και επειδή όλο αυτό γίνεται μέσα από ένα αναγκαστικό ''πρέπει'', που μας οδηγεί σε πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνση, υπάρχει διάχυτη μια απαισιοδοξία και μια πιο σκοτεινή και μουντή ατμόσφαιρα, η οποία προς το παρόν κινείται στη σφαίρα του πολύ συγκεκριμένων θέσεων και υποχρεώσεων που επιβάλλουν οι ημέρες!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είναι πολύ πιθανό να βρεθούν μπροστά σε… αναμετρήσεις ή ακόμα και ξεκαθαρίσματα καταστάσεων, που θα τους ζορίσουν αρκετά! Βέβαια, αυτή δεν θα είναι η τελευταία πράξη, μια και όταν ο Ερμής περάσει πλέον σε ορθόδρομη κίνηση, θα έρθει ξανά αντιμέτωπος με τα θέματα που εκπροσωπεί ο Κρόνος για τον καθέναν από εμάς στο προσωπικό του ωροσκόπιο, γράφοντας και την τελευταία πράξη του έργου… Τώρα είναι μια δεύτερη φάση επεξεργασίας (την πρώτη την περάσαμε στις 25 Ιανουαρίου στην πρώτη όψη του τετραγώνου μεταξύ των δύο πλανητών). Υπομονή λοιπόν, μια κα έχει και συνέχεια!

Ο Ήλιος στους Ιχθείς

Για σήμερα ωστόσο, έχουμε άλλο ένα σημαντικό πλανητικό γεγονός. Είναι το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων! Το συναίσθημα σε πρώτο πλάνο… και το παρασκήνιο επίσης! Όμως, από δω και πέρα κάτι δείχνει να αλλάζει αισθητά στην ενέργειά της ατμόσφαιρας, κάτι για να γλυκαίνει, να γίνεται πιο απαλό και παράλληλα να διαχέει γύρω του μια γλύκα και μια τρυφερότητα, που όλοι την έχουμε ανάγκη!
 
Η ερωτική και συναισθηματική ζωή στο προσκήνιο όλο το επόμενο διάστημα, μας δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε, προτάσσοντας ό,τι μπορεί να νιώθουμε γι’ αυτά, μέσα σ ένα σκηνικό άκρατου συναισθηματισμού, ο οποίος είναι συχνά και το κλειδί που θα ανοίξει τις καρδιές και θα βγάλει από μέσα τους όλη την ομορφιά που έχει η αγάπη!

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ήλιο στους Ιχθείς

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς είναι τα ζώδια που ευνοούνται ιδιαίτερα από αυτήν την μετακίνηση, μια και ανοίγει ένας κύκλος, που θα τους δώσει τη δυνατότητα για πιθανά και για πολύ σημαντικά επιτεύγματα το διάστημα αυτό… Πράγματα τα οποία θα τους φέρουν πιο κοντά στα όνειρά τους αφενός, αλλά θα ανανεώσουν πλήρως και τα δεδομένα της ερωτικής τους ζωής! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 
 
Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
 
Να έχετε όλοι μια όμορφη ημέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-02-2014 00:00:00