blank
 
blank

Τα άστρα την Μεγάλη Δευτέρα. Υπάρχει τελικά φως στην άκρη του τούνελ;

 
Τα άστρα την Μεγάλη Δευτέρα. Υπάρχει τελικά φως στην άκρη του τούνελ;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

Mε τούτο και μ’ εκείνο, φτάνουμε στο τέλος του Απρίλη και υποδεχόμαστε την Μεγάλη Εβδομάδα, που σηκώνει την αυλαία ενός νέου μήνα με ένα έντονο πλανητικό σκηνικό, που άλλους θα τους προβληματίσει και άλλους θα τους κάνει να χαμογελάσουν πλατιά…

Τελικά, “δεν έχει σημασία αν το νερό είναι ζεστό ή κρύο, αν, ούτως ή άλλως, είσαι υποχρεωμένος να βουτήξεις και να περάσεις μέσα απ’ αυτό.” (Pierre Teilhard de Chardin, 1881-1955, Γάλλος φιλόσοφος)

Τα τρίγωνα του Ήλιου και του Άρη με τον Πλούτωνα

Τόσο το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις αρχές του μήνα όσο και το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στις 5 φέρνουν σημαντικές εξελίξεις ιδιαίτερα σε οικονομικά ζητήματα, οι οποίες μπορεί να προέλθουν από σωστούς χειρισμούς ή ισχυρά πρόσωπα, που είναι οι… χορηγοί, εκείνοι που με την παρουσία τους θα προσφέρουν σημαντικές λύσεις και τακτοποιήσεις με μοναδικό τρόπο, ξελαφρώνοντας αρκετούς από ένα σημαντικό φορτίο!
 
Επίσης θα υπάρξουν αποκαλύψεις πολλών καταστάσεων, που μέχρι τώρα είχαν κινηθεί στο παρασκήνιο. Τώρα ξεσκεπάζονται, για καλό ή… για κακό, ξαφνιάζοντας ευχάριστα ή δυσάρεστα τους εμπλεκόμενους! Εκείνο που θα φέρει ωστόσο ουσιαστικές αλλαγές και εξελίξεις, δε είναι τίποτε άλλο από τη δράση, που ενισχύεται θεαματικά, όσο και το ‘‘θέλω’’, υπερνικώντας τα όποια εμπόδια και φτάνοντας στον τελικό στόχο.

Η αντίθεση Άρη-Κρόνου και Ερμή-Κρόνου

Παράλληλα όμως, την εβδομάδα αυτή έχουμε και άλλες δύο όψεις που συγκαταλέγονται στις ‘‘δύσκολες’’: ο Άρης σε αντίθεση με τον Κρόνο την Πρωτομαγιά και του Ερμή πάλι σε αντίθεση με τον Κρόνο, την ημέρα του Πάσχα! Σκληρές αντιπαραθέσεις, εσωτερικές και εξωτερικές, από αυτές που δεν επιτρέπουν καμία ισορροπία, που θα κινηθούν στα… άκρα και, βεβαίως, με πρώτο αντίπαλο τον ίδιο μας τον εαυτό, καθώς οι συνθήκες που δημιουργούνται συχνά θα μας δίνουν την αίσθηση πως περπατάμε πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί, χωρίς προστατευτικό δίχτυ ασφαλείας… Και είναι τα δικά μας συναισθήματα φόβου ή ανεπάρκειας αυτά, που στροβιλίζονται στο μυαλό και ωθούν σε σπασμωδικές ή λάθος κινήσεις… Χρειάζεται προσοχή και ψυχραιμία, παντού!

Ποια ζώδια επηρεάζονται

Αυτοί που εισπράττουν κατά κύριο λόγο τόσο την δυσκολία όσο και την εύνοια της εβδομάδας, είναι η γνωστή ομάδα των σταθερών ζωδίων, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, του πρώτου δεκαημέρου μα και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Αν καταφέρουν να κρατήσουν τις ισορροπίες και αποφύγουν τις παρορμητικές κινήσεις, μπορεί να καταφέρουν να περάσουν την εβδομάδα, βγαίνοντας ακόμα και κερδισμένοι!
 
Παρθένοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, έχετε κι εσείς ένα μεγάλο μέρος εύνοιας προς… είσπραξη από την εβδομάδα αυτή, ωστόσο καλό είναι και εσείς να φροντίσετε για την τήρηση των ισορροπιών!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-04-2013 00:00:00