blank
 
blank

Τα άστρα την Πρωτοχρονιά. Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Ένα φεγγάρι, που επιβάλει αλλαγές!

 
Τα άστρα την Πρωτοχρονιά. Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Ένα φεγγάρι, που επιβάλει αλλαγές!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2014 με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω

Η χρονιά μας υποδέχεται με μια πολύ σημαντική Νέα Σελήνη στην 10η μοίρα του Αιγόκερω, η οποία θα μας επηρεάζει μέχρι τις 15 Γενάρη τουλάχιστον, που πραγματοποιείται και η Πανσέληνος του μήνα. Πάντα, όταν μιλάμε για Νέα Σελήνη, μιλάμε για νέα ξεκινήματα και εδώ το καινούργιο φεγγάρι μας υποχρεώνει να εστιάσουμε σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα, ανάλογα με το τι ο καθένας θεωρεί σημαντικό στη ζωή του.
 
Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο το οποίο είναι πολύ εστιασμένο στα θέλω του, πάρα πολύ αποδοτικό όταν βάζεις συγκεκριμένους στόχους και σκοπούς και δε να σταματάει μπροστά σε τίποτα, όταν έχει αποφασίσει ότι θέλει να κατακτήσει την κορυφή. Έτσι, ό,τι ξεκινάει τώρα, οπλίζεται και με πάρα πολλή δύναμη, πάρα πολλή αντοχή και ανθεκτικότητα, ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο που και να φτάσει στον τελικό του στόχο, ακόμα κι αν βρεθεί μέσα σε αντίξοες πολλές φορές συνθήκες.
 
Γεγονός είναι πως η εποχή δεν ευνοεί τους πειραματισμούς, είναι μία εποχή για αποφάσεις και για δράση. Έτσι κι αλλιώς, δεν θα υπάρχει και το περιθώριο για να πειραματιστούμε, γι’ αυτό τα αποτελέσματα που θα δώσει αυτό το νέο φεγγάρι, είναι σε σχέση με το πόσο καλά προετοιμασμένοι είμαστε, πόσο έχουμε επεξεργαστεί στο παρελθόν αυτά τα οποία θέλουμε να κατακτήσουμε και πόσο αποφασισμένοι είμαστε να μπούμε μέσα στο παιχνίδι και να ορίσουμε εμείς θα τη δράση του και όχι να ορίσουν οι άλλοι τον τρόπο με τον οποίον θα κινηθούμε.
 
Υπάρχει ένα μυστικό και παράλληλα κι ένα κλειδί σε αυτήν τη νέα Σελήνη! Το κλειδί είναι η ανάληψη πρωτοβουλιών. Ό,τι αφήσουμε την τύχη του, το σίγουρο είναι πως θα το βρούμε μπροστά μας σαν πρόβλημα και ακόμα πιο σίγουρο είναι ότι θα αναλάβουν κάποιοι άλλοι να το λύσουν για εμάς (και μάλιστα συχνά με πολύ σκληρό τρόπο).
 
Μην νομίζετε ότι είναι εύκολο, γιατί το να πάρουμε θέση και να κόψουμε οριστικά ό,τι μπορεί να μας ενοχλεί, δεν είναι κάτι που γίνεται εύκολα. Ωστόσο τώρα επιβάλλεται ένας πιο συνειδητός τρόπος λειτουργίας, να αναζητήσουμε ουσιαστικές απαντήσεις, εκείνες που υπάρχουν πολύ βαθιά μέσα μας και λίγο ως πολύ όλοι τις ξέρουμε, αλλά αρνούμαστε να τις δούμε… Τώρα δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να εθελοτυφλούμε και να κάνουμε ότι δεν βλέπουμε, τα γεγονότα και καταστάσεις που θα διαμορφωθούν, θα είναι τέτοια που μας καλούν σε άμεσες λύσεις.
 
Ναι, δεν είναι εύκολα τα πράγματα, το σκηνικό που διαμορφώνεται ζητά ιδιαίτερα δραστικές και δυναμικές λύσεις σε σχέσεις, σε συνεργασίες, στην προσωπική μας ζωή, στα επαγγελματικά μας… Όμως, από την άλλη μεριά μας δίνει και μια σημαντική ευκαιρία: να καταλάβουμε τα όριά μας να καταλάβουμε τη δύναμή του ο καθένας από εμάς διαθέτει και, βεβαίως, να την αξιοποιήσει ανάλογα.
 
Πολλές φορές θα βρεθούμε απέναντι σε αρκετά διλημματικές καταστάσεις, οι οποίες θα μας επιβάλλουν να επιλέξουμε ποιο δρόμο θα ακολουθήσουμε. Πολύ συχνά και στην προσωπική μας ζωή θα υπάρχουν ερωτηματικά, ανάμεσα σε παλιότερες και νεότερες καταστάσεις, απέναντι στο δίλημμα του “θέλω” και του “πρέπει” που θα ταλαιπωρήσει αρκετούς από εμάς… Τώρα θα κληθούμε να επιλέξουμε τι θα μας κάνει περισσότερο χαρούμενους και ευτυχισμένους, πάντα έχοντας υπόψιν μας και το τίμημα που θα πληρώσουμε σε κάθε περίπτωση.
 
Και μπορεί σε μια γενικότερη κλίμακα το φεγγάρι αυτό να μην είναι εύκολο, είναι ένα φεγγάρι που επιβάλλει αλλαγές, ένα φεγγάρι που δεν αφήνει περιθώρια σκέψης! Απαιτεί πολλές φορές έχει ένα γερό ξερίζωμα όλων αυτών των φθαρμένων καταστάσεων, οι οποίες δεν έχουν πια τίποτα να μας προσφέρουν. Βεβαίως, αυτό δε γίνεται εύκολα, αλλά είναι θέμα επιλογών. Το πώς θα ζήσουμε τελικά, είναι κάτι που θα το επιλέξουμε εμείς και μόνο, και αυτό θα γίνει με οποιοδήποτε κόστος!

Ένα σημαντικό μήνυμα ωστόσο που στέλνει αυτή η νέα Σελήνη σε όλους μας, είναι το να ζητήσετε και θα σας δοθεί! Επικεντρωθείτε σε όλα αυτά που θέλατε, σε όλα αυτά που επιθυμείτε… και προσοχή, όχι σε αυτά που μπορεί να μας λείπουν, αλλά σε αυτά που θέλουμε να φέρουμε στη ζωή μας… Είναι ένα φεγγάρι που μπορεί να έχει δυσκολίες, αλλά μπορεί και να μας ακούσει… Ας δοκιμάσουμε!

Download Video as MP4

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-12-2013 00:00:00