blank
 
blank

Τα άστρα αυτή την εβδομάδα. Ας αρπάξουμε τις ευκαιρίες τώρα που μπορούμε, γιατί μετά… κανείς δεν μπορεί να υποσχεθεί για τίποτα!

 
Τα άστρα αυτή την εβδομάδα. Ας αρπάξουμε τις ευκαιρίες τώρα που μπορούμε, γιατί μετά… κανείς δεν μπορεί να υποσχεθεί για τίποτα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την εβδομάδα 16 ως 22 Δεκεμβρίου, με την Πανσέληνο στους Διδύμους

Η εβδομάδα που διανύουμε δεν έχει μπροστά της όψεις από αυτές που υπόσχονται θεαματικές εξελίξεις… Η Πανσέληνος του μήνα, η οποία κορυφώνεται την τρίτη στην 25η μοίρα των Διδύμων, ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποιες συναισθηματικές εμπλοκές και προβλήματα σε θέματα επικοινωνίας, όμως δεν είναι από αυτές που θα φέρουν έντονες αναταράξεις και ανατροπές. Προς το παρόν τουλάχιστον, μια και παρακάτω, έτσι όπως διαμορφώνονται τα πράγματα στο σκηνικό των εορταστικών ημερών, είναι άκρως ανατρεπτικά και περίεργα

Ο Ουρανός σε ορθή πορεία

Ωστόσο, την εβδομάδα αυτή έχουμε δύο σημαντικές κινήσεις πλανητών. Η πρώτη αφορά τον Ουρανό, οποίος την Τρίτη, παράλληλα με την Πανσέληνο, σταματά την αναδρομή κίνησή του και περνά σε ορθόδρομη πορεία, επαναφέροντας στο προσκήνιο τις όποιες προσπάθειες αλλαγών μπορεί να έχουν ξεκινήσει και που ενδεχομένως το τελευταίο διάστημα έχουν αδρανήσει ή βρίσκονταν σε μια πιο υποτονική κατάσταση. Τώρα, οι αλλαγές αυτές επανέρχονται δριμύτερες, για να δρομολογήσουν νέες εξελίξεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο!
 
Γεγονός είναι πως όλο το επόμενο διάστημα το πλανητικό σκηνικό προσφέρεται για κάθε είδους μάχες διαμάχες μεταξύ του νέου, φρέσκου, αλλά και ανατρεπτικού σκηνικού, ενάντια στο παλιό, το παραδοσιακό και το φθαρμένο…
 
Στο στόχαστρο του Ουρανού, οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Τώρα, μπαίνουν σε μια καινούργια διαδικασία, συχνά με επαναστατικό τρόπο, προκειμένου να αλλάξουν τα κακώς κείμενα της ζωής τους, αλλά πλέον με πιο συγκεκριμένους και μεθοδευμένους στόχους!

Η ανάδρομη Αφροδίτη

Επίσης όμως σημαντική είναι και η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης, κάτι που έρχεται να ανοίξει και πάλι θέματα που αφορούν στην ερωτική μας ζωή και που για κάποιο λόγο, τα έχουμε βάλει στο περιθώριο… Πρόσωπα, από αυτά που τριγυρνούν αδιάκοπα μέσα στο μυαλό και στην καρδιά χωρίς να έχει κλείσει ο κύκλος μαζί τους, επανέρχονται προκειμένου να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα και να εμπλουτίσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τις ζωές…

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω

Την Κυριακή έχουμε την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο περισσότερο εστιασμένο στα θέματα της επαγγελματικής μας ζωής, αλλά και στα ''πρέπει'' που μας επιβάλλονται!

Ανοίγει λοιπόν ένας νέος κύκλος, ο οποίος το σίγουρο είναι ότι κρύβει πολλά γεγονότα και εξελίξεις για πολλούς από εμάς που νομίζουμε ότι είτε έχουμε κλείσει οριστικά κύκλους στο παρελθόν, είτε ότι τα ''θέλω'' μας δεν ήταν τόσο ισχυρά, ώστε να κάνουμε τις αλλαγές που χρειαζόμαστε… Ποτέ μη λες ποτέ, ο χρόνος είναι αυτός που επιβεβαιώνει ή αναιρεί τα πάντα… και το σίγουρο είναι ότι την περίοδο αυτή οι δεύτερες ευκαιρίες είναι αυτές, που θα ανανεώσουν και το παιχνίδι!

 

Download Video as MP4
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-12-2013 00:00:00