blank
 
blank

Τα άστρα αυτή την εβδομάδα. Το αστρολογικό γιορτινό μενού περιλαμβάνει πάσης φύσεως ανατροπές και επιδόρπιο μια νευρική κρίση!

 
Τα άστρα αυτή την εβδομάδα. Το αστρολογικό γιορτινό μενού περιλαμβάνει πάσης φύσεως ανατροπές και επιδόρπιο μια νευρική κρίση!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την εβδομάδα 23 ως 29 Δεκεμβρίουμε την αντίθεση Άρη-Ουρανού

Το αστρολογικό γιορτινό μενού περιλαμβάνει πάσης φύσεως ανατροπές για πρώτο πιάτο, και ξαφνικούς ρήξεις και χωρισμούς για κυρίως! Όσο για το επιδόρπιο; Μια νευρική κρίση δεν λείπει από κανένα τραπέζι!
 
Το τοπίο της εβδομάδας θυμίζει κάτι από ταινία του Σπίλμπεργκ… Εκεί που περπατάς αμέριμνα στο δρόμο σου, ανοίγουν οι ουρανοί και ξαφνικά μέσα στην πλήρη ηρεμία που επικρατεί, έρχονται προς τη μεριά σου "Άγνωστης ταυτότητας αντικείμενα'', τα οποία δεν ξέρεις και πως να αντιμετωπίσεις!
 
Ακραίο το σενάριο βεβαίως, αλλά με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό που δεσπόζει πάνω από τα κεφάλια μας αυτή την εβδομάδα, τα πάντα μπορούν να συμβούν! Μια και αυτοί οι δύο από μόνοι τους δεν φημίζονται για το καλό τους όνομα, πολύ περισσότερο όταν μπλέξουν σε σχέση μεταξύ τους, και μάλιστα αυτήν της αντίθεσης, έχουν μια τάση να τα κάνουν όλα άνω-κάτω!
 
Και βέβαια, η ειδικότητά τους είναι τα πάσης φύσεως ξαφνικά και απρόβλεπτα συμβάντα, από αυτά που νιώθεις ότι σε έχει χτυπήσει κεραυνός… Αλλά και πάσης φύσεως πτώσεις… και συχνά καταστάσεις, οι οποίες εύκολα φτάνουν σε ακραία σημεία. Τα πάντα επιστρατεύονται, προκειμένου αυτοί οι δύο να παίξουν το παιχνίδι τους!
 
Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι είναι οι πρώτοι που βρίσκονται στην εμβέλεια της όψης και καλούνται να διαχειριστούν αρκετά σύνθετες καταστάσεις τις ημέρες αυτές, που βεβαίως έχουν και συνέχεια! Τώρα γίνεται εισαγωγή στα πράγματα, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν θα σταματήσουν εδώ!

Ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο με Ήλιο κι Ερμή

Από την άλλη μεριά, έχουμε και τη συμμετοχή του Ποσειδώνα στα δρώμενα. Τόσο το εξάγωνό του με τον Ήλιο την Τρίτη, όσο και το εξάγωνο του με τον Ερμή την Πέμπτη, μας βοηθά στο να νιώσουμε πιο έντονα το κλίμα των Χριστουγέννων, όσο βεβαίως μπορούμε κι όσο μας επιτρέπουν οι καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω μας…
 
Από την άλλη όμως, όταν μιλάμε για Ποσειδώνα πάντα καλό είναι να κρατάμε και… μικρό καλάθι και να προσέχουμε, γιατί η θετική διάθεση, η καλή πρόθεση και η συμπόνια, δεν βρίσκουν πάντα τους καλύτερους αποδεκτές…

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο και τετράγωνο με τον Ουρανό

Το επεισοδιακό των ημερών πάντως συνεχίζεται και την Κυριακή! Αφενός η όψη της συνόδου του Ήλιου με τον Ερμή δίνει μια νότα πιο αισιόδοξη και ενθαρρυντική σε ό,τι αφορά στα ζητήματα της επικοινωνίας. Από την άλλη, το τετράγωνο του Ερμή με τον ουρανό δε θα λέγαμε ότι είναι και ό,τι καλύτερο για το νευρικό μας σύστημα, που ομολογουμένως, τον τελευταίο καιρό δοκιμάζεται πολύ σοβαρά!
 

Και επειδή σε όλο αυτό το σκηνικό αντίποδας δεν υπάρχει, καλό είναι να φροντίσουμε να τον δημιουργήσουμε εμείς σε προσωπικό επίπεδο και να αποφασίσουμε να περάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τις ημέρες αυτές… Αφήνοντας τους πλανήτες να κάνουν τη δουλειά τους… κι εμείς την δική μας!

 
Download Video as MP4
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-12-2013 00:00:00