blank
 
blank

Τα άστρα αυτή την εβδομάδα. Άραγε, τι είναι πιο δύσκολο, να δέχεσαι παθητικά ή να αναλαμβάνεις δράση;

 
Τα άστρα αυτή την εβδομάδα. Άραγε, τι είναι πιο δύσκολο, να δέχεσαι παθητικά ή να αναλαμβάνεις δράση;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την εβδομάδα 24 ως 30 Μαρτίου 2014

Μια πολύ δυναμική ώθηση έρχεται να δώσει η νέα εβδομάδα. Βεβαίως, η επεξεργασία των γεγονότων και των καταστάσεων που θα ακολουθήσουν, έχει να κάνει με την προσωπική οπτική του καθενός από εμάς και το κατά πόσο έχουμε μάθει να μπορούμε να βλέπουμε και την άλλη πλευρά του νομίσματος, ακόμα και αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν έτσι όπως θα τα θέλαμε. Δηλαδή, να αντιλαμβανόμαστε το μάθημα που έχουμε να πάρουμε, μέσα από κάθε δυσκολία που εμφανίζεται μπροστά μας, αλλά και το πόσο συνυπεύθυνοι μπορεί να είμαστε για τα κακώς κείμενα.

Ερμής σε τρίγωνο με Δία και εξάγωνο με Πλούτωνα

Ο Ερμής κάνει τα δικά του παιχνίδια τις ημέρες που ακολουθούν, αρχικά ανοίγοντας πολύ σημαντικές ευκαιρίες, οι οποίες έχουν να κάνουν με την επικοινωνία, η οποία πολύ συχνά μπορεί να δώσει λύσεις ακόμα και σε σημαντικά θέματα. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, που κορυφώνεται την Τετάρτη, αλλά και το εξάγωνό του με τον Πλούτωνα την Παρασκευή, δίνουν τη δυνατότητα μιας πιο χαλαρής κατάστασης, που θα μας προσφέρει μια μεγαλύτερη ανεμελιά, να απολαύσουμε την καλή παρέα, φέρνουν καλές ειδήσεις και γενικά μας δίνουν την δυνατότητα να χαλαρώσουμε. Από την άλλη όμως, οι όψεις του Ερμή για κάποιους μπορεί να κρύβουν πολύ σημαντικά ανοίγματα, που όμως χρειάζονται μια αρκετά μεθοδική διερεύνηση, πριν καταλήξουμε σε οριστικές αποφάσεις.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Άρη και τετράγωνο με Κρόνο

Λίγο παρακάτω, την ημέρα του Σαββάτου, η Αφροδίτη έρχεται να κάνει τις δικές της κινήσεις και, από τη μια, να έρθει πιο κοντά στον αγαπημένο της Άρη, σε μια πολύ όμορφη όψη τριγώνου, η οποία ενισχύει εμφανώς την συναισθηματική και ερωτική ζωή. Όμως αμέσως μετά, την ίδια ημέρα, το τετράγωνό της με τον Κρόνο είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει σε αρκετούς ένα προσωρινό τουλάχιστον “πάγωμα” σε σχέδια που μπορεί να έχουμε κατά νου να δρομολογήσουμε ή σχέσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με το παρελθόν μας και που για κάποιο λόγο έχουν μπει στη διαδικασία επανεκκίνησης!

Νέα Σελήνη στον Κριό

Και βέβαια, όλο αυτό το σκηνικό ακολουθεί η Νέα Σελήνη του μήνα, η οποία πραγματοποιείται την Κυριακή στο ζώδιο του Κριού και μιλά για εκείνα τα πολύ δυναμικά ξεκινήματα, τα οποία θα απελευθερώσουν μια μεγάλη δυναμική ενέργειας, προκειμένου να ικανοποιήσουν τους στόχους τους και τους σκοπούς τους. Συχνά μάλιστα, καταστρατηγώντας όρους και όρια, δημιουργώντας έντονες ανατροπές και ρήξεις, οι οποίες το σίγουρο είναι ότι δεν θα αφήσουν σχεδόν κανέναν ανεπηρέαστο το διάστημα που ακολουθεί!
 
Ακόμα κι αν τώρα καθόμαστε βολεμένοι στην πολυθρόνα μας και νιώθουμε ότι τα πράγματα γύρω μας κυλούν σε εκείνους τους χαλαρούς και ήπιους τόνους και ρυθμούς, να ξέρετε πως οι εξελίξεις του Απριλίου έρχονται να επιβάλουν αλλαγές στον τομέα που ο καθένας από εμάς χρειάζεται. Το σύμπαν θα επιβάλει τις αλλαγές αυτές, όπως εκείνο ξέρει καλύτερα, συχνά αναγκάζοντάς μας να σηκωθούμε από τον καναπέ και να αναλάβουμε δράση και πρωτοβουλίες!
 
Όσο δύσκολο κι αν φαίνεται αυτό, είναι το μόνο που μπορεί πραγματικά να μας αφυπνίσει και να μας βοηθήσει να πάψουμε να δεχόμαστε παθητικά οτιδήποτε μπορεί να μας επιβάλουν οι άλλοι, αλλά να οδηγήσουμε τους εαυτούς μας στο δρόμο των επιθυμιών μας! Σε αναμονή λοιπόν των εξελίξεων! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 
 
Καλή εβδομάδα σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.

 

Σχετικά άρθρα

 Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 30 Μαρτίου 2014. Ένα εξαιρετικά δύσκολο φεγγάρι!
Ο Μεγάλος Σταυρός Απριλίου 2014, μεταξύ Άρη, Δία, Πλούτωνα και Ουρανού

Προβλέψεις 22 έως 31 Μαρτίου, με Άρη, Αφροδίτη και Νέα Σελήνη στον Κριό, απο τον Γ. Ματσάγγο
Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα ζώδια την εβδομάδα 24 ως 30 Μαρτίου 2014

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-03-2014 00:00:00