blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη. Η Σελήνη στον Κριό και οι όψεις της. Ας αποφύγουμε τις παρορμητικές κινήσεις!

 
Τα άστρα την Τρίτη. Η Σελήνη στον Κριό και οι όψεις της. Ας αποφύγουμε τις παρορμητικές κινήσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014, υπό την επήρεια του Ήλιου σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα

Και σήμερα βρισκόμαστε κάτω από την όψη του εξαγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα, που κορυφώθηκε χθες. Μια όψη η οποία δίνει ένα αρκετά θετικό χρώμα στις πρώτες μέρες της εβδομάδας, μια και ενισχύει πολύ τη φιλοδοξία, το πείσμα και τη δράση, και δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά σε αυτά που θέλουμε, ακόμα και αν χρειαστεί να τα επιβάλλουμε με τον τρόπο μας στους άλλους!
 
Ευνοημένοι περισσότερο από την όψη είναι οι Ιχθείς, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, που τώρα μπορεί να πετύχουν κάτι, το οποίο ενδεχομένως μπορεί να είχαν στο μυαλό τους εδώ και καιρό, ή ακόμα να βρεθούν μπροστά σε ευκαιρίες εξέλιξης, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή!

Η Σελήνη στον Κριό

Ωστόσο, για σήμερα Τρίτη, η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, δίνοντας μια ιδιαίτερη δυναμική στην ημέρα, αλλά και αρκετή ένταση, αφού οι όψεις που θα σχηματίσει, απαιτούν να τις προσέξουμε λίγο περισσότερο!

Σελήνη σε αντίθεση με Άρη

Στις 4:43 το μεσημέρι, η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη, μπορεί να πυροδοτήσει αρκετά δύσκολες καταστάσεις, μια και τον πρώτο λόγο έχει το αυθόρμητο, η παρόρμηση, και πολύ συχνά μπορεί να οδηγηθούμε σε διαφωνίες ή αντιπαραθέσεις, χωρίς να το σκεφτούμε και πολύ! Ίσως ακόμα να βγάλουμε από μέσα μας κάτι που μπορεί να μας έχει πιέσει, με αποτέλεσμα να οξύνουμε πολύ τα πνεύματα με τους γύρω μας και αυτό πολύ εύκολα μπορεί να φορτίσει το κλίμα με μια μεγάλη δόση εκνευρισμού, που θα καταλήξει ακόμα και σε καυγάδες!

Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη

Αλλά και λίγο παρακάτω, το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στις 7:24 το απόγευμα, δημιουργεί επίσης ένα συναισθηματικό ανακάτεμα… Ένα παράπονο, που μπορεί να βγει ακατέργαστο στα πρόσωπα, από τα οποία νιώθουμε ότι δεν έχουμε εισπράξει αυτό που θα θέλαμε, αλλά και το αντίθετο!

Η Σελήνη στον Ταύρο

Στις 9:13 το βράδυ Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ταύρου, ανοίγοντας τον κύκλο ενός διήμερου, όπου τον κύριο λόγο έχει καλοπέρασή μας, τα πρόσωπα που αγαπάμε, αλλά και η ενασχόληση με τα οικονομικά μας ζητήματα. Τα πράγματα μπαίνουν σε μία πιο εύκολη ροή και διάθεση, εξισορροπώντας τις όποιες δυσκολίες μπορεί να δημιούργησαν πρόβλημα τις προηγούμενες ώρες!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη και τις όψεις της

Σήμερα, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, καλό είναι να φροντίσετε τις σχέσεις και τη συνεργασίες σας, κρατώντας χαμηλούς τόνους, και να μην αφήσετε το συναίσθημά σας ή την όποια παρόρμηση της στιγμής, να επηρεάσει την συμπεριφορά σας, γιατί πολύ εύκολα μπορεί το κλίμα να πυροδοτηθεί με εντάσεις, τις οποίες δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείτε! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.  Για προσωπική πρόβλεψη, σας συστήνουμε να μιλήσετε με την αστρολόγο Αρετή.

Να έχετε όλοι μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-03-2014 00:00:00