blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στον Σκορπιό και… κάποιος έχει βαλθεί να παίξει με τα νεύρα και τα όριά μας!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στον Σκορπιό και… κάποιος έχει βαλθεί να παίξει με τα νεύρα και τα όριά μας!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013 με την Σελήνη στον Σκορπιό

Γεγονός είναι πως τις μέρες αυτές θα νιώσουμε πολύ έντονα πως κάποιος έχει βαλθεί να παίξει με τα νεύρα και τα όριά μας! Και βεβαίως, είναι το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο, που λίγο ως πολύ έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωές μας, αλλά δεν είναι μόνο αυτό...
 
Η Σελήνη βρίσκεται και για σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, μια δύσκολη θέση γι’ αυτήν μια και την αναγκάζει σε μια κατάδυση στα βάθη της ύπαρξης, προκειμένου να ανακαλύψει τις δικές τις εσωτερικές αλήθειες, να έρθει σε άμεση επαφή με το συναίσθημά της και να διεγείρει, να ξεσηκώσει την έντονη πλευρά του εαυτού... εκείνη που μιλά για πάθη, μυστικά, ζήλιες... και τη διάθεση του απόλυτου ελέγχου απέναντι στον άλλον...
 
Άκρως ερωτική η Σελήνη στο Σκορπιό, θα βγάλει στην επιφάνεια διεκδικήσεις απέναντι στο πρόσωπο που θέλουμε, στο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει, οι οποίες συχνά έχουν όχι μόνο έντονο... αλλά και ακραία διεκδικητικό χαρακτήρα, προκειμένου να ελέγξουν ολοκληρωτικά το αντικείμενο του πόθου τους...
 
Και όλα αυτά μέσα σε ένα δύσκολο κλίμα, έτσι όπως διαμορφώνεται μέχρι σήμερα στους ουρανούς... Θα λέγαμε πως, παρόλο που ημέρα προσφέρει κάποιες διευκολύνσεις για μια μεγαλύτερη ισορροπία και αρμονία, δεν παύουν να υποβόσκουν εντάσεις, οι οποίες μπορεί να μη φαίνονται, αλλά μπορεί να πυροδοτηθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή!!!

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία

Για να δούμε όμως και την άλλη πλευρά της ημέρας, μια και τις πρωινές ώρες το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία έρχεται να δώσει μια μεγαλύτερη ανάσα, μια νότα πιο αισιόδοξη σε ένα βαρύ κλίμα, σε ένα βαρύ σκηνικό, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα.
Θα υπάρχει μία πιο έντονη διάθεση χαλαρότητας, αισιοδοξίας, επαφής ολόκληρη τη σημερινή μέρα, και μία αμυδρή αίσθηση ότι τα πράγματα αρχίζουν σιγά σιγά να μπαίνουν σε έναν καλύτερο δρόμο λίγο πιο ήρεμο. Είναι λίγο σα να βρισκόμαστε σε ένα θάλαμο αποσυμπίεσης, όπου πρέπει να βγάλουμε την ένταση που έχουμε νιώσει, για να μπορέσουμε να επανέλθουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς!

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο

Αλλά και αργότερα στη διάρκεια της ημέρας και συγκεκριμένα στις 12:22 το μεσημέρι, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο φέρνει μια συναισθηματική ανάταση και μια πιο έντονη διάθεση επαφής.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη και τις όψεις της

Βεβαίως, η ομάδα των σταθερών ζωδίων του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι ή ακόμα όσοι έχουν ωροσκόπο, αλλά και προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλό είναι να κρατάνε μία πολύ προσεκτική και επιφυλακτική στάση απέναντι στα πρόσωπα και τα γεγονότα που έρχονται τώρα μπροστά τους και να διατηρούν την ψυχραιμία τους, χωρίς να απαντούν ούτε σε προκλητικές συμπεριφορές αλλά ούτε και οι ίδιοι να γίνονται κριτικοί απέναντι στους άλλους. Εκείνο που είναι σημαντικό να θυμάστε, είναι πως ό,τι έρχεται τώρα στη ζωή μας μέσα από μια έντονη μορφή δυσκολίας, είναι αυτό που θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να μπορέσει να ισορροπήσει... Μην προσπαθείτε δηλαδή σε καμιά περίπτωση να δώσετε μια άμεση λύση στα πράγματα, γιατί το πιο πιθανό είναι και να δημιουργήσετε επιπρόσθετες εντάσεις, αλλά και να μην επιτύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.
 
Να ξέρετε επίσης πως λίγο παρακάτω τα πράγματα θα μπορέσουν να βρουν το δρόμο τους και να ισορροπήσουν... Μια και πολύ σύντομα το πλανητικό σκηνικό θα αλλάξει και θα δώσει ευκαιρίες αποκατάστασης των όποιων εντάσεων. Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
Να είστε όλοι καλά και να περνάτε καλύτερα!
 
Download Video as MP4
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-09-2013 00:00:00