blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη. Η Σελήνη στον Τοξότη, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και… πάμε για άλλα!

 
Τα άστρα την Πέμπτη. Η Σελήνη στον Τοξότη, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και… πάμε για άλλα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013 με την Σελήνη στον Τοξότη

Και τι ζητάω, τι ζητάω,
μια ευκαιρία στον παράδεισο να πάω…
 
Αφήνουμε πλέον πίσω μας το δύσκολο κλίμα των προηγούμενων ημερών και κοιτάμε μπροστά! Με έναν ορίζοντα πιο ξεκάθαρο, με μια ματιά πιο αισιόδοξη, και μ’ έναν ουρανό να ετοιμάζει το σκηνικό του, για πολλές εκπλήξεις...
 
Και βεβαίως, ένας από τους λόγους της αισιοδοξίας δεν είναι άλλος από τη Σελήνη, που έχει περάσει πλέον στο ζώδιο του Τοξότη και μας προτρέπει να ανοίξουμε τα φτερά μας, να ταξιδέψουμε στο άγνωστο, ακόμα και αν δεν έχουμε προορισμό... Να αφεθούμε στην κοσμική ροή, γιατί πάντα είναι εκείνη που θα μας βγάλει ακριβώς εκεί που πρέπει να είμαστε!
 
Γιατί ξέρετε, δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει πάντα προορισμός! Σημασία έχει να ευχαριστηθούμε το ταξίδι και τη διαδρομή, αυτό μας λέει και η Σελήνη στον Τόξοτη... “Ζήσε το τώρα, ζήσε τη στιγμή, άδραξε τη μέρα...” Το μόνο που έχουμε... στα σίγουρα, είναι η στιγμή, είναι το τώρα, είναι το μόνο στο οποίο μπορούμε να λειτουργήσουμε όπως ακριβώς θέλουμε, αυτό καλούμαστε να εκμεταλλευτούμε σήμερα!

Το τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού

Και είναι το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, σχήμα που κορυφώνεται τις πολύ πρωινές ώρες, όμως χρωματίζει σχεδόν ολόκληρη την ημέρα μέχρι το απόγευμα, φέρνοντας ξαφνικές ειδήσεις, ξαφνικά μηνύματα, ξαφνικές επαφές, από αυτές που μπορεί να ανατρέψουν πολύ ευχάριστα την καθημερινότητά μας και να μας ανοίξουν και μία άλλη πόρτα... στο άγνωστο!!!
 
Μη δειλιάσετε και μη φοβηθείτε σε καμιά περίπτωση να μπείτε μέσα θα αυτόν τον κόσμο που σας ανοίγεται σήμερα μπροστά σας... Δεν ξέρετε πότε που μπορεί να σας οδηγήσει...Και πολύ περισσότερο τους Τοξότες, Κριούς και Λέοντες του δεύτερου δεκαήμερου.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα

Μπροστά μας (και ιδιαίτερα την ημέρα της Κυριακής) θα έχουμε ένα μπαράζ πλανητικών όψεων, ξεκινώντας από την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που είναι ήδη ενεργή στο πλανητικό σκηνικό, που θα ενισχύσει όλα τα τρυφερά κι ευγενικά συναισθήματα, αυτά που όταν βγαίνουν προς τα έξω, μπορούν να μεταμορφώσουν πλήρως τόσο τον εαυτό μας όσο και τις σχέσεις μας...
 
Έντονη διάθεση για ονειροπόληση, για έρωτα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της όψης, και σαφώς είναι η όψη που θα αποκαταστήσει πολλά από τα κακώς κείμενα ή τις εντάσεις των προηγούμενων ημερών, καθώς θα φέρει μια ψυχική ανάταση και μια διάθεση προσφοράς προς τον άλλο και πολύ περισσότερο στα πρόσωπα που είμαστε πολύ κοντά ή στους ερωτικούς μας συντρόφους. Αλλά θα γεννήσει και νέες, πολύ όμορφες και ελπιδοφόρες καταστάσεις στον τομέα των σχέσεων... Συχνά, οι σχέσεις που διαμορφώνονται με αυτή την όψη, είναι αυτές που η διάθεσή τους είναι να μας βγάλουν από την καθημερινότητα... Αυτές που θα λειτουργήσουν σαν ένα συναισθηματικό δεκανίκι στη ζωή και που μπορούμε να ακουμπάμε πάνω τους κάθε φορά που νιώθουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε από τη σκληρή πραγματικότητα...
 
Βεβαίως, πολλές από τις σχέσεις που θα δημιουργηθούν τώρα, θα έχουν το χαρακτήρα του μυστικού, του παράνομου, αυτού που θα τραφεί μόνο μέσα από τις το συναίσθημά του, αλλά δε θα μπορέσει ποτέ να βγει στο φως, μια και αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του τριγώνου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα.
 
Παράλληλα, η Αφροδίτη στο Σκορπιό παραπέμπει σε έντονα τις φορτισμένες συναισθηματικά καταστάσεις, οι οποίες όμως θα κινηθούν παρασκηνιακά... Είναι αυτές που θα αναζητήσουν την έκσταση, το όνειρο, τη φυγή, και θα πληρώσουν το όποιο τίμημα, προκειμένου να αποκτήσουν!
 
Βασικοί αποδέκτες της όψης και ευνοημένοι βεβαίως, είναι οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Τώρα, είτε αναθερμαίνουν έναν παλιότερο έρωτά τους, είτε ξεκινούν μια νέα και πολύ ιδιαίτερη σχέση, που θα ακουμπήσει τις ευαίσθητες χορδές της καρδιάς και του συναισθήματος και θα τους δώσει μια πολύ όμορφη και τρυφερή ερωτική ιστορία και μια μεγάλη ψυχική ανάταση. Όπως επίσης και αυτή τη γλύκα του έρωτα, όταν αγγίζει βαθιά στις καρδιές!
 
Να είστε όλοι καλά και να περνάτε καλύτερα!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-09-2013 00:00:00