blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη. Ο Ήλιος σε ημιτετράγωνο με τον Ουρανό. Ανοίγοντας το κουτί με τις ανατροπές!

 
Τα άστρα την Πέμπτη. Ο Ήλιος σε ημιτετράγωνο με τον Ουρανό. Ανοίγοντας το κουτί με τις ανατροπές!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η Σελήνη στον Λέοντα και οι όψεις της

Με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο του Λέοντα ξεκινά η μέρα, δίνοντας έμφαση στις υποθέσεις που αφορούν στα παιδιά, στη δημιουργία και βεβαίως στον Έρωτα, που πάντα με την Σελήνη αυτή έχει και την τιμητική του.

Στις 3:21 μμ το τετράγωνο της με τον Κρόνο ρίχνει αρκετά τους τόνους και δημιουργεί ένα κλίμα ψυχρότητας και απομόνωσης στις σχέσεις, αλλά και έντονου εσωτερικού στρεσαρίσματος. Νιώθουμε πως μας φταίνε όλοι και όλα! Συχνά γινόμαστε και ιδιαίτερα καυστικοί ή εριστικοί στις κρίσεις μας ή τα σχόλιά μας, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ενοχλήσεις και δυσαρέσκειες στο περιβάλλον.
 
Αργά το βράδυ, στις 11:39 το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό δημιουργεί συναισθηματικές αναταράξεις. Φέρνει ξαφνικές ειδήσεις ή… συναισθηματικές ανατροπές, συνηγορώντας σε μια άλλη όψη της σημερινής ημέρας, αυτής του Ήλιου σε όψη ημιτετραγώνου με τον Ουρανό.

Το ημιτετράγωνο Ήλιου-Ουρανού

Είναι από εκείνες τις όψεις που δρουν ξαφνικά, αναπάντεχα, απροσδόκητα. Εκεί που όλα μπορεί να κυλούν μέσα σε μια φαινομενική ηρεμία, μπορεί μια απλή, καθημερινή κίνηση ή κουβέντα να ξεσηκώσει… θύελλες πραγματικά από το πουθενά, και να ανοίξει το κουτί με τις ανατροπές! Αλήθειες,που εκσφενδονίζονται δεξιά και αριστερά, ικανές να φέρουν τα πάνω κάτω και να δημιουργήσουν συνθήκες… χάους!
 
Βεβαίως, όλα έχουν πάντα και ένα λόγο που γίνονται. Έτσι κι εδώ, συνήθως πρόκειται για πράγματα που έχουν μείνει για πολύ καιρό θαμμένα στο… εσωτερικό κομμάτι του εαυτού και τώρα βρίσκουν την ασήμαντη αφορμή για να βγουν προς τα έξω και μάλιστα με εκρηκτικό τρόπο! Ο Ουρανός είναι ένας πλανήτης που ποτέ δεν μπορείς να υπολογίσεις τι φέρνει και από πού! Σκάει σαν κεραυνός εν αιθρία, συμπαρασύροντας μαζί του ό,τι βρει!!!

Ποια ζώδια επηρεάζονται

Αποδέκτες της όψης είναι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά! Αποφύγετε τόσο το να προκαλέσετε όσο και το να απαντήσετε σε προκλητικές συμπεριφορές! Για τις αναλυτικές προβλέψεις σας, διαβάστε τα ζώδια σήμερα.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-05-2013 00:00:00