blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη. Η Σελήνη στον Ζυγό, ο Ερμής σε παραλληλία με τον Ουρανό και ο Άρης σε αντιπαραλληλία με τον Κρόνο. Για πού το ‘βαλες καρδιά μου;

 
Τα άστρα την Τρίτη. Η Σελήνη στον Ζυγό, ο Ερμής σε παραλληλία με τον Ουρανό και ο Άρης σε αντιπαραλληλία με τον Κρόνο. Για πού το ‘βαλες καρδιά μου;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η αστρολογία σήμερα Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

“Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο.” Robert Louis Stevenson, 1850-1894, Σκωτσέζος συγγραφέας.

Λες και βρισκόμαστε σε μια βάρκα… με μόνη βοήθεια τα δύο κουπιά, και πρέπει –άκου να δεις– να διασχίσουμε μια ανταριασμένη θάλασσα, με πολύ στενές διαδρομές, ανάμεσα στα βράχια! Δύσκολο το εγχείρημα, θα πείτε! Χμ… πόσο καλό κουπί ξέρεις; Εδώ θα φανεί! Γιατί συχνά, η εβδομάδα αυτή θα σου δίνει αυτήν ακριβώς την εικόνα κι εσύ θα νοιώθεις σαν μια μικρή βαρκούλα, που δεν ξέρει από πού να πιαστεί…

Η Σελήνη στον Ζυγό

Για σήμερα το φεγγάρι περνά στο ζώδιο του Ζυγού, γεννώντας διαθέσεις και ερωτικές επιθυμίες, αυξάνοντας την κοινωνικότητά μας και την ανάγκη μας για ισορροπία και αρμονία. Παράλληλα όμως, δύο όψεις στο πλανητικό σκηνικό δημιουργούν μια… εμπλοκή και χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής!

Ερμής σε παραλληλία με Ουρανό

Ο Ερμής σε παραλληλία με τον Ουρανό και η παρορμητικότητα έχει τον πρώτο λόγο, η σκέψη ακολουθεί την αντίδραση, προβαίνοντας σε κινήσεις χωρίς δεύτερη ματιά, συχνά απρόβλεπτες, ξαφνικές, ικανές να ανατρέψουν την ηρεμία και να δημιουργήσουν… κύματα αναστάτωσης από το πουθενά. Συνίσταται έλεγχος των παρορμήσεων, πριν παραδοθείτε στην πρώτη σκέψη που θα σας ανεβάσει την αδρεναλίνη… Βάλτε μια άνω τελεία και συνεχίστε το πρόγραμμά σας. Θα αποφύγετε δυσάρεστες συνέπειες…

Άρης σε αντιπαραλληλία με Κρόνο

Ταυτόχρονα, ο Άρης σε όψη αντιπαραλληλίας με τον Κρόνο, κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα, μια και πολλές κινήσεις έχουν το στοιχείο της πρόκλησης, αυτής που σε κάνει να θέλεις να απαντήσεις με τον ίδιο, επίσης προκλητικό τρόπο, αναπαράγοντας ένα φαύλο κύκλο, που δεν είναι καθόλου εύκολο να τον διαχειριστείς και πολύ περισσότερο, δεν καταλήγει πουθενά, παρά μόνο σε έναν διαρκή ανταγωνισμό, ο οποίος δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό!
 
Προσέχουμε το πώς συμπεριφερόμαστε στους γύρω μας, δεν απαντάμε σε προκλητικές κινήσεις και κρατάμε την ψυχραιμία μας, γιατί δεν ξέρουμε ποτέ που μπορεί να φτάσει μια επικείμενη διαφωνία! Επίσης, προσέχουμε πολύ το μεταφορικό μας μέσο και τον τρόπο που οδηγάμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται

Σε άμεση εμπλοκή οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, που καλό είναι να φροντίσουν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να αποφύγουν εκδηλώσεις έντασης και παρορμητικού, γιατί θα έχουν αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένουν!
 
Όσο για τον σταυρό των σταθερών ζωδίων, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, ναι, περνάτε δύσκολα όλο αυτό το διάστημα, μα χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, γιατί προετοιμάζονται αλλαγές, που όμως θα σας περάσουν από δυσκολίες μέχρι να ολοκληρωθούν!
 
Να είστε καλά και να περνάτε καλύτερα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-04-2013 00:00:00