blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο. Οι μαγικές διαδρομές του έρωτα…

 
Τα άστρα την Πέμπτη. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο. Οι μαγικές διαδρομές του έρωτα…
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα σήμερα Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013 με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα και Κρόνο.

Είμαστε στην επιρροή του μεγάλου τριγώνου, που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, το οποίο κορυφώνεται την Παρασκευή. Μια όψη που ‘‘χτυπά’’ κατευθείαν στην καρδιά και στο συναίσθημα…
 
Η Αφροδίτη παίρνει τον ρόλο της καλής νεράιδας του παραμυθιού, που με το μαγικό της ραβδί σκορπά γύρω της αγάπη, συμπόνια, καλοσύνη, έμπνευση… και πασπαλίζει τις ζωές με εκείνη την μαγική αστερόσκονη του έρωτα, που μεταμορφώνει ολοκληρωτικά κάθε πρόσωπο που συναντά σο πέρασμά της, δίνοντάς του μια άλλη διάσταση, πιο εξωπραγματική, πιο φευγάτη, πιο ρομαντική!
 
Ο ‘‘φάκελος’’ με τους… πρώην ανοίγει ξανά, πρόσωπα και καταστάσεις που δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα τον κύκλο τους, επανεμφανίζονται και ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία! Παλιοί και νέοι έρωτες μπαίνουν… υπομονετικά στη σειρά τους, περιμένοντας το πρόσωπο που θα τους βάλει και πάλι στο παιχνίδι!
 
Οι φιλίες επαναπροσδιορίζονται και τοποθετούνται σε μια πιο ζεστή, πιο ανθρώπινη και πιο υποστηρικτική βάση, όπου η ανταλλαγή, το δόσιμο και η προσφορά, είναι τα κύρια συστατικά τους. Πολλές σχέσεις θα πάρουν και μια πιο μόνιμη, πιο επίσημη θέση στις ζωές, ολοκληρώνοντας αισίως και επιτυχώς τον κύκλο τους.
 
Οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες σε… έξαρση, μια και η βασική μορφή έκφρασης του συναισθήματος δεν είναι άλλη από την δημιουργία και την εξωτερίκευσή του μέσα από την όποιας μορφής τέχνη, που τώρα πραγματικά μπορεί να μεγαλουργήσει.
 
Βεβαίως το… παραμύθι έχει πάντα και τον ‘‘Κακό Μάγο’’, που θα θολώσει τα νερά και θα δώσει μια άλλη εξωπραγματική διάσταση στα πρόσωπα, που συχνά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα… Δοκιμάζοντας τα όρια, τις αντοχές, και προκαλώντας πάσης φύσεως διαψεύσεις και εξαπατήσεις! Στην προκειμένη περίπτωση, ο κακός μάγος ακούει στο όνομα “Άρης-Ποσειδώνας”… μια όψη που βρίσκεται και αυτή σε πλήρη εξέλιξη και κορυφώνεται και αυτή την Παρασκευή, προκαλώντας επίσης αναταραχές και εντάσεις…

Ποια ζώδια επηρεάζονται

Καρκίνοι, Σκορπιοί, και Ιχθείς των πρώτων ημερών, καθώς και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά (βρείτε εδώ τη θέση των πλανητών στον αστρολογικό χάρτη σας), έχουν… ειδικές προσκλήσεις για να βιώσουν το μεγαλείο μιας ερωτικής ανανέωσης, που μπορεί να τους δώσει υποσχέσεις για ένα ερωτικό ταξίδι διάρκειας…
 
Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του πρώτου δεκαήμερου προσέχετε ό,τι έρχεται τώρα στη ζωή σας και παρουσιάζεται με εκείνο το πρόσωπο του ιδανικού… Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να κρύβεται από κάτω!
 
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, συντονιστείτε σήμερα και αύριο μαζί μας! Θα έχετε 5 λεπτά δωρεάν τηλεφωνικής πρόβλεψης από τις 12 μεσημέρι και μετά!
 
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια όμορφη μέρα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-06-2013 00:00:00