blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη και την Παρασκευή. Η Σελήνη στον Υδροχόο και... οι ορίζοντες διευρύνονται!

 
Τα άστρα την Πέμπτη και την Παρασκευή. Η Σελήνη στον Υδροχόο και... οι ορίζοντες διευρύνονται!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογία σήμερα. Η Σελήνη στον Υδροχόο.

Φεύγουμε από τα ‘‘δύσκολα’’ που μας επέβαλε δύο ήμερες τώρα η Σελήνη του Αιγόκερω και περνάμε σε ένα πιο επικοινωνιακό και αισιόδοξο σκηνικό, αυτό της Σελήνης του Υδροχόου. Η κοινωνικότητα αυξάνεται, φίλοι, παρέες, συναναστροφές, έχουν τον πρώτο λόγο στο διήμερο που ακολουθεί, καθώς και η ανταλλαγή ιδεών και απόψεων.

Τα… ανεξερεύνητα πεδία του Υδροχόου, είναι αυτά που ιντριγκάρουν το μυαλό, αυτά που θα μας κάνουν να θελήσουμε να ερευνήσουμε, να πάμε πέρα από το προφανές και το αυτονόητο, να ψάξουμε, να αμφισβητήσουμε, να πειραματιστούμε και, γιατί όχι, να ανατρέψουμε τα μέχρι τώρα δεδομένα… Αυτό είναι και το πιο βαθύ μήνυμα αυτής της Σελήνης, που αν θέλει, έχει τον τρόπο να ταράζει τα λιμνάζοντα νερά της πραγματικότητας, και να δημιουργεί άλλες συνθήκες, συχνά ξένες στον περίγυρο, αμφισβητήσιμες, πρωτοποριακές, αλλά πάντα επί της ουσίας!
 
Είναι επίσης ένα διήμερο, που θα μας απασχολήσουν έντονα επαγγελματικά ζητήματα και η εύρεση τρόπων προώθησης ιδεών ή σχεδίων. Τώρα, ό,τι είναι πραγματικά έξυπνο ή πρωτοποριακό, μπορεί να βρει πεδία εφαρμογής και επιτυχίας.

Οι όψεις της Σελήνης από τον Υδροχόο την Παρασκευή

Για σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη δεν εμπλέκεται σε όψεις με άλλους πλανήτες, η πρώτη της όψη είναι το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στις 3:03 τα ξημερώματα της Παρασκευής, μια όψη που κρύβει… εκπλήξεις, οπότε όσοι από εσάς έχετε μείνει ξύπνιοί ως αυτήν την ώρα, το απρόοπτο καραδοκεί, για να σας αιφνιδιάσει ευχάριστα…
 
Αμέσως μετά, στις 4:47 τα ξημερώματα η ‘‘σκληρή’’ όψη τετραγώνου με τον Κρόνο περνά στα ‘‘ψιλά’’ γράμματα της ημέρας, μια και το πιο πιθανό είναι οι περισσότεροι από εμάς να είμαστε στην αγκαλιά του… Μορφέα, αποφεύγοντας τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα που φέρνει η όψη!
 
Και βεβαίως, η ημέρα ξεκινά με την Σελήνη σε όψη τριγώνου με τον Δία, στις 9:26 το πρωί… Τι καλύτερο από το να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με όλη την αισιοδοξία που προσφέρει απλόχερα η όψη… Εμείς απλώς μπορούμε να προσφέρουμε ένα… χαμόγελο στους γύρω μας! Είναι σίγουρο πως θα επιστραφεί στο πολλαπλάσιο!
 
Το μεσημέρι, στις 3:09, σχηματίζει μια όψη εξαγώνου με τον Ήλιο δημιουργώντας ένα καλό κλίμα αρμονίας και συνύπαρξης και ενισχύοντας τον τομέα των επαφών.
 
Στις 7:00 το απόγευμα, το εξάγωνό της Σελήνης με την Αφροδίτη, μας… βγάζει έξω, αναζητάμε τις παρέες, τους φίλους ή τα αγαπημένα πρόσωπα, που θα μας δώσουν χαρά και θα μοιραστούμε μαζί τους τις ώρες αυτές.
 
Στις 8:20 το βράδυ κάνει πάλι μια όψη εξαγώνου με τον Άρη, μια όψη που θα ενισχύσει κατά πολύ την πρωτοβουλία, εκείνη που χρειάζεται, για να δώσει πρακτικές λύσεις σε διάφορα ζητήματα, ιδιαίτερα οικονομικά. Επίσης, είναι μια όψη που θα ανεβάσει την ερωτική διάθεση, το παιχνίδι και κάθε είδους ερωτικές δραστηριότητες…

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Υδροχόο

Την εύνοια της Σελήνης εισπράττουν κατά βάση Υδροχόοι, Δίδυμοι και Ζυγοί, μια και το διήμερο που θα ακολουθήσει, αφενός θα δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα στις προσωπικές τους σχέσεις, αφετέρου μπορεί να τους δώσει και ευκαιρίες να προωθήσουν ιδέες και σχέδια, αφού θα υπάρχουν γύρω τους θετικοί αποδέκτες των μηνυμάτων τους, άνθρωποι πρόθυμοι να τους ακούσουν και γιατί όχι, να τους βοηθήσουν!
 
Επίσης, οι Κριοί και οι Τοξότες εισπράττουν κι αυτοί με την σειρά τους την θετική ενέργεια αυτής της Σελήνης, περισσότερο σαν μια ψυχική ανάταση και ευφορία, αλλά και την σύσφιξη των προσωπικών τους σχέσεων με τα πρόσωπα που αγαπούν!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-04-2013 00:00:00