blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη. Ο Ήλιος στους Διδύμους κι ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό! Ποια ζώδια επηρεάζονται.

 
Τα άστρα την Τρίτη. Ο Ήλιος στους Διδύμους κι ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό! Ποια ζώδια επηρεάζονται.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 21 Μαΐου 2013 και ο Ήλιος στους Διδύμους

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο των Διδύμων σήμερα και εγκαινιάζουμε μια περίοδο όπου τον πρώτο λόγο έχει η επικοινωνία, γινόμαστε περισσότερο επικοινωνιακοί, εκφράζουμε με μια μεγαλύτερη άνεση τα αιτήματά μας, αλλά είμαστε και περισσότερο ανοιχτοί στο να ακούσουμε και αυτά που έχουν να μας πουν οι άλλοι. Την περίοδο αυτή ασχολούμαστε περισσότερο με την πιο χαλαρή πλευρά της ζωής, νοιώθουμε την ανάγκη να αποτινάξουμε από πάνω μας ό,τι νοιώθουμε πως μας ζορίζει ή μας δυσκολεύει. Θέλουμε να βγούμε έξω, να διασκεδάσουμε, να χαρούμε, να έρθουμε σε επαφή με τους γύρω μας και, γιατί όχι, να οργανώσουμε κάποιες μικρές αποδράσεις με παρέες και αγαπημένα πρόσωπα, προκειμένου να ξεφύγουμε από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Διαβάστε το σχόλιο μας και δείτε ζωντανά την εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου, με ανάλυση για τις αστρολογικές όψεις της ημέρας, καθώς και αναλυτική πρόβλεψη για το ζώδιο σας.

Προωθούμε ιδέες και σχέδια με μια μεγαλύτερη ευκολία, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μπορεί να έχουν ιδιαίτερα καλά αποτελέσματα, καθώς επίσης παρατηρείται και μια μεγαλύτερη ποικιλία στους τύπους των ανθρώπων, με τους οποίους ερχόμαστε σε επαφή.
 
Ο έρωτας κινείται και αυτός σε μια φάση περισσότερο επιφανειακή αλλά και παιχνιδιάρικη το διάστημα αυτό, μια και εκείνο που ενδιαφέρει περισσότερο είναι η επαφή, αυτή που θα μας κάνει να νοιώσουμε καλά, μέσα από έναν καλό λόγο, μια καλή συζήτηση, ή κάτι που θα ανεβάσει την ψυχολογία και θα μας κάνει να επιβεβαιώσουμε την ερωτική μας πλευρά… Το φλερτ, το παιχνίδι έχουν την τιμητική τους, αν και συχνά θα οι καταστάσεις θα εξελίσσονται, δίνοντας και το κάτι παραπάνω!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Ήλιο στους Διδύμους

Ιδιαίτερα ευνοημένοι της περιόδου δεν είναι άλλοι από τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους, αλλά και Κριούς και Λέοντες, που θα μπορέσουν να προωθήσουν ζητήματα που τους ενδιαφέρουν, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού

Παράλληλα, σήμερα έχουμε και τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό. Έτσι, προωθούνται νέες η πρωτότυπες ιδέες, ξαφνικές ειδήσεις και ξαφνικές επαφές μπορεί να ανατρέψουν ευχάριστα το πρόγραμμά μας ή επίσης ξαφνικές συναντήσεις κι επαφές να δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα στην ημέρα! Κριοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαήμερου, μπορεί γι’ αλλού να ξεκινήσετε και αλλού να βρεθείτε!!! Αναλυτικά, οι όψεις της ημέρας και προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην ημερήσια τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
 
 
Να έχετε μια υπέροχη ημέρα και να είστε όλοι καλά!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-05-2013 00:00:00