blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία. Μαζί με το καλοκαίρι, έρχεται και ο… έρωτας!

 
Τα άστρα την Τρίτη. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία. Μαζί με το καλοκαίρι, έρχεται και ο… έρωτας!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 28 Μαΐου 2013.

Τα καλά νέα συνεχίζονται, μια και οι Ουρανοί έχουν βαλθεί να μας αποζημιώσουν για την ταλαιπωρία των προηγούμενων ημερών! Διαβάστε στο σχόλιο μας και δείτε στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή με τις αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιο σας, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία

Και για σήμερα σας έχουμε τα καλύτερα, μια και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία, στο ζώδιο των Διδύμων, υπόσχεται λόγους για πολλά χαμόγελα… Τόσο σήμερα, όσο και τις επόμενες ημέρες, υπάρχει καταρχήν μια αισθητή βελτίωση των σχέσεων, ερχόμαστε πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάμε, η καλή διάθεση συντελεί και σε μια πολύ καλή επικοινωνία, μια και εμείς είμαστε πιο ανοιχτοί, αλλά και οι γύρω μας δείχνουν μια μεγαλύτερη διάθεση να μας ακούσουν. Έτσι, διαμορφώνεται ένα κλίμα ζεστό, φιλικό, που μπορεί να αποκαταστήσει πολλές διαφωνίες ή παρεξηγήσεις των προηγούμενων ημερών.
 
Θα υπάρξουν εξελίξεις και σε οικονομικά ζητήματα, που θα προκύψουν είτε με την μορφή ευκαιριών, είτε και μέσα από κάποιες επαφές και συζητήσεις, που δρομολογούνται σήμερα. Αν ένα σχέδιο ή μια πρόταση είναι σωστά μελετημένη και οργανωμένη, να ξέρετε πως έχει πολλούς λόγους όχι μόνο να προωθηθεί σωστά, αλλά να αποδώσει και τα μέγιστα…
 
Και βεβαίως από όλο αυτό το σκηνικό δεν μπορεί παρά να έχουμε και ερωτικές… συμφωνίες, που θα ενορχηστρωθούν μέσα από την όψη των δύο πλανητών! Γιατί, αν μη τι άλλο, όταν μιλάμε για Αφροδίτη και Δία, ο έρωτας έχει τον… πρώτο λόγο!
 
Να ξέρετε πως τόσο τώρα, όσο και τον Ιούνιο, οι Ουρανοί δίνουν μοναδικές ευκαιρίες που αφορούν την ερωτική ζωή. Και θα υπάρξουν πολλές ερωτικές ιστορίες που θα… ανθίσουν κάτω από αυτό το κλίμα και συχνά θα λειτουργήσουν σαν μια τονωτική ένεση στην ψυχολογία, αφού καθώς μπαίνουμε στην καλοκαιρινή περίοδο, οι διαθέσεις αρχίζουν να γίνονται πιο έντονες και λίγο ως πολύ, όλοι αρχίζουμε να… βγαίνουμε από το καβούκι μας και να αναζητάμε πηγές που θα τροφοδοτήσουν τα… μέσα μας με αισιοδοξία! Και να είστε σίγουροι πως ο έρωτας αυτό το καλοκαίρι θα αποτελέσει μια σημαντική πηγή!

Ποια ζώδια ευνοούνται από τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία

Για τις μέρες αυτές ωστόσο, την αρχή κάνουν Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του τρίτου δεκαήμερου κυρίως (να ξέρετε πως θα ακολουθήσου κι άλλοι!) αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, που καλό είναι να φροντίσουν να εκμεταλλευτούν όσες ευκαιρίες έρθουν στην πόρτα τους τις μέρες αυτές!
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-05-2013 00:00:00