blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη. Η Σελήνη στον Υδροχόο! Ποια ζώδια ευνοούνται.

 
Τα άστρα την Τετάρτη. Η Σελήνη στον Υδροχόο! Ποια ζώδια ευνοούνται.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013 και η Σελήνη στον Υδροχόο.

"Δεν υπάρχει ανάγκη για ναούς, δεν υπάρχει ανάγκη για περίπλοκες φιλοσοφίες. Ο εγκέφαλος και η καρδιά μου είναι οι ναοί μου, η καλοσύνη είναι η φιλοσοφία μου" (Σωκράτης)
 
Με την Σελήνη να κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Υδροχόου ξεκινά η μέρα. Μια Σελήνη άκρως ερευνητική, που ποτέ δεν αρκείται σε αυτά που υπάρχουν μπροστά της σαν δεδομένα, αλλά πάντα θα ψάχνει να βρει το κάτι παραπάνω, αυτό που κρύβεται στην αθέατη πλευρά, και που θα βασιστεί τις περισσότερες φορές στα δικά της συμπεράσματα και μόνο!
 
Γίνεται αρκετά σκληρή και δογματική η Σελήνη στο ζώδιο αυτό, αρνείται πεισματικά να πάρει ό,τι θέλουν οι άλλοι να της δώσουν, ακόμα και αν θεωρητικά είναι για το καλό της. Βρίσκεται διαρκώς κάτω από μια διαρκή αντίδραση και επανάσταση απέναντι σε ότι θεωρείται ‘‘Καθεστώς’’.
 
Όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε κάποιος να την χαρακτηρίσει αδιάφορη, μια και είναι αυτή που θα τρέξει, θα βοηθήσει, θα προφέρει… σε όποιον νοιώσει πως την έχει ανάγκη!
 
Το μεγάλο μήνυμα της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου είναι αυτό : Ψάξτε μέσα σας, έξω σας, γίνετε ερευνητές, μπείτε στην άλλη πλευρά, ζήστε ό,τι θεωρείτε ασυνήθιστο ή παράδοξο… και δημιουργείστε την δική σας φιλοσοφία, έτσι όπως την έχουν καταγράψει οι δικοί σας αισθητήρες! Μην αναμασάτε την τροφή που παίρνετε έτοιμη…
 
Είναι η… επαναστάτρια Σελήνη του ζωδιακού, αυτή που δεν θα νοιαστεί για το τίμημα των πράξεων της! Ίσως να το πληρώσει αυτό, αλλά θα έχει κάνει αυτό που λέει το μέσα της και ο εσωτερικός στης οδηγός!

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και το τρίγωνο με τον Ήλιο

Τις πολύ πρωινές ώρες το τετράγωνό της με τον Κρόνο δημιουργεί, αν μη τι άλλο, μια αρκετά μουντή ατμόσφαιρα στις διαθέσεις, μα λίγο παρακάτω, γύρω στις 12 το μεσημέρι, το τρίγωνο με τον Ήλιο αποκαθιστά τις ισορροπίες και δημιουργεί ένα αρμονικό κλίμα ανάμεσα τις σχέσεις.

Ποια ζώδια ευνοούνται

Ευνοημένοι για αυτό το διήμερο είναι οι Υδροχόοι, Δίδυμοι και Ζυγοί, που μπορούν να επικοινωνήσουν πιο εύκολα με τους γύρω τους αλλά και να αξιοποιήσουν την κάθε δυνατότητα που τους δίνεται. Δείτε στην τηλεοπτική εκπομπή μας με την Ολυμπία Χριστοδουλή την ανάλυση για τις αστρολογικές όψεις της ημέρας και τις αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιο σας.
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-05-2013 00:00:00