blank
 
blank

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

 
Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019 για το ζώδιό σου! Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Αύγουστο ανάλογα με τις αστρολογικές όψεις, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Sponsored Links

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019

ΚΡΙΟΣ

Το πρώτο μισό του Αυγούστου προμηνύεται γεμάτο νέες γνωριμίες αλλά και ευκαιρίες για να φλερτάρεις μιας και η πολυαστρία που υπάρχει στο Λέοντα είναι βοηθητική για νέους έρωτες και ανανέωση ενός έρωτα που υπάρχει ήδη! «Μελανό σημείο» είναι η νέα Σελήνη την 1/8 στο Λέοντα η οποία μπορεί να φέρει εκνευρισμό σε ζητήματα που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή ή εκνευρισμό με το σύντροφό σου. Στις 2/8 Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και θα βοηθήσει ιδιαίτερα την επικοινωνία και με το σύντροφό σου αλλά και με κάποιον που σε ενδιαφέρει, αν είσαι ελεύθερος.

Το δεύτερο μισό του μήνα αρχής γενομένης της 18/8 ο Άρης θα περάσει στον Παρθένο και λίγες ημέρες μετά (21/8) θα τον ακολουθήσει η Αφροδίτη και αυτό θα σε ωθήσει να δεις τις αισθηματικές σου υποθέσεις σαν δουλειές ρουτίνας. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να προσέξεις την εμμονή που θα έχεις να κολλάς σε κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες θα σε εκνευρίζουν με αποτέλεσμα να κοιτάς το δέντρο και να χάνεις το δάσος. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση πρόσεξε καθώς μπορεί να παρασυρθείτε από τη ρουτίνα των υποχρεώσεων της καθημερινότητας και να παραμελήσετε τελείως αυτό που έχετε φτιάξει μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Λέοντα έως και τα μέσα του μήνα δείχνει πως χρειάζεται να δώσεις προσοχή σε δουλειές που σχετίζονται ή απορρέουν από το σπίτι σου, καθώς αυτές μπορεί να γίνουν αφορμή για να έρθεις σε αντιπαράθεση με το σύντροφό σου. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την 1/8 στο ζώδιο του Λέοντα θα ρίξει λάδι στη φωτιά. Αν μένετε ήδη μαζί θα πρέπει να είστε ακόμα πιο προσεκτικοί μιας και οι υποχρεώσεις του σπιτιού μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας, οι οποίες θα επηρεάσουν και τη σχέση σας. Μία μετακόμιση ή μία ανακαίνιση σε ένα τμήμα του σπιτιού είναι πολύ πιθανό σενάριο όμως πριν αποφασίσεις οτιδήποτε καλό θα ήταν να το συζητήσεις και με το σύντροφό σου σε περίπτωση πού μένετε μαζί.

Στις 18/8 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου και ύστερα της Αφροδίτης (21/8) στο ίδιο ζώδιο, εγκαινιάζει μία περίοδο που τα αισθηματικά σου ζητήματα θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα. Ένας νέος έρωτας δεν αποκλείεται να προκύψει δείχνοντάς σου με κάθε τρόπο πως είναι αυτός που περίμενες! Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου σου λέει πως τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Αύγουστος είναι ένας πολλά υποσχόμενος μήνας για την προσωπική σου ζωή καθώς η παρουσία αρκετών πλανητών έως και τις 18/8 στο ζώδιο του Λέοντα δείχνουν πως θα έχεις την ευκαιρία να βγεις, να συναντηθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους και μέσω αυτών να κάνεις νέες γνωριμίες. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι ενδιαφέρον όμως αυτό μπορεί να μην έχει τη διάρκεια που επιθυμείς. Την 1/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα μπορεί να φέρει πληροφορίες για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει οι οποίες θα σε κάνουν να αλλάξεις πορεία πλεύσης σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι εξίσου προσεκτικός μιας και αυτή η νέα Σελήνη μπορεί να φέρει αποκαλύψεις σχετικά με γεγονότα του παρελθόντος.

Ευτυχώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 2/8 στο ζώδιο του Καρκίνου βοηθώντας την επικοινωνία, κάτι που θα είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο για τις προσωπικές αλλά και για τις υπόλοιπες σχέσεις σου. Στις 18/8 η είσοδος του Άρη και στις 21/8 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου, μπορεί να φέρει στο μυαλό σου σκέψεις σχετικά με μία συγκατοίκηση -ή αν συγκατοικείς ήδη- μια αλλαγή σπιτιού μαζί με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τώρα ένα νέο πρόσωπο και τα πράγματα μεταξύ σας να αρχίσουν να τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Αύγουστος έρχεται με αρκετές δόσεις ανασφάλειας για εσένα και δεν αποκλείεται να σου φέρει σκέψεις σχετικές με την πορεία και την εξέλιξη της σχέσης με το σύντροφό σου. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την 1/8 στο ζώδιο του Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει ανησυχία. Ο μόνος τρόπος να την αποφύγεις και να μην την αφήσεις να σου δημιουργήσει εκνευρισμό, είναι να κρατήσεις τη λογική σου σκέψη προκειμένου να δεις αν τα σενάρια για τα οποία ανησυχείς μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 2/8 στο ζώδιό σου και υπόσχεται πως θα λύσει τις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί στη σχέση με το σύντροφό σου ή στην επικοινωνία με κάποιον που είχες ένα ειδύλλιο το προηγούμενο διάστημα. Από τις 18/8 και μετά ο μήνας προμηνύεται ελπιδοφόρος για την προσωπική σου ζωή. Σε αυτό θα συμβάλει θετικά η είσοδος του Άρη 18/8 και λίγο αργότερα της Αφροδίτης (21/8) στο ζώδιο της Παρθένου, που θα σε βοηθήσουν να δείξεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και έναν συναναστραφείς με περισσότερο κόσμο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κάνεις νέες γνωριμίες και αν είσαι ελεύθερος μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες που θα σου δοθούν για να ξεκινήσεις μία νέα σχέση.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας ξεκινά έντονα για εσένα καθώς την πρώτη ημέρα του πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, η οποία έχει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Αυτό δείχνει πως μπορεί να προκύψουν γεγονότα στην αισθηματική σου ζωή τα οποία θα σε εκνευρίσουν, δίνοντας στους άλλους μία διαφορετική εικόνα από αυτό που πραγματικά είσαι. Θα πρέπει να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να σου προκαλέσουν συγκεκριμένα πρόσωπα ή ακόμα και ο σύντροφός σου καθώς είναι σίγουρο πως θα πεις κουβέντες τις οποίες μετά θα μετανιώσεις.

Μία ημέρα μετά στις 2/8 Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου μετριάζοντας τα αποτελέσματα και τις παρεξηγήσεις που μπορεί να προέκυψαν λόγω της νέας Σελήνης. Πάντως έως και τα μέσα του μήνα λόγω της πολυαστρίας που υπάρχει στο ζώδιό σου, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες να διορθώσεις ζητήματα της προσωπικής σου ζωής και να κάνεις νέες γνωριμίες. Στις 18/8 ο Άρης περνά στο ζώδιο της Παρθένου και μερικές ημέρες μετά στις 21/8 τον ακολουθεί και η Αφροδίτη. Αυτό δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα επικεντρωθείς σε ανθρώπους που σου χαρίζουν ασφάλεια και αν έχεις ήδη μία σχέση που δεν σε γεμίζει με αυτό το συναίσθημα, τότε είναι πολύ πιθανόν να την αφήσεις πίσω σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το μήνα λόγω της πολυαστρίας που θα υπάρχει έως και τα μέσα του στο ζώδιο του Λέοντα είναι πιθανόν να κρατάς εντελώς κλειστά τα χαρτιά σου σχετικά με οτιδήποτε αφορά την προσωπική σου ζωή. Μυστικές επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις θα υπάρχουν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, όμως σε περίπτωση που δεν είσαι ελεύθερος και βρίσκεται ήδη σε μία σχέση, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την 1/8 θα φέρει αποκαλύψεις!

Στις 2/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτό θα φτιάξει τη διάθεση σου, μιας και θα παρατηρήσεις πως η επικοινωνία θα σταματήσει να έχει τα προβλήματα του προηγούμενου διαστήματος. Τώρα είναι η ευκαιρία να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν προκύψει σε σχέση με τον σύντροφό σου ή να έρθεις κοντά με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά το προηγούμενο διάστημα δεν ήταν εύκολο να σπάσεις τον πάγο. Το δεύτερο μισό του μήνα προμηνύεται πολύ καλό για εσένα μιας και θα υπάρξει «συρροή πλανητών» στο ζώδιό σου (18/8 θα περάσει ο Άρης, 21/8 η Αφροδίτη, 23/8 ο Ήλιος και 29/8 ο Ερμής) δείχνοντας πως οι επιθυμίες και οι ανάγκες σου θα αποτελέσουν επιτέλους προτεραιότητα για εσένα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση τώρα είναι ευκαιρία να κερδίσεις κάτι που θέλεις και να διαπραγματευτείς καλύτερα ένα θέμα στο οποίο υπάρχουν διαφωνίες. Αν είσαι ελεύθερος η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου στις 30/8 δείχνει πως θα υπάρξει μία νέα σχέση στην προσωπική σου ζωή.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η πολυαστρία πλανητών που θα υπάρξει στις αρχές του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως οι επαφές με φίλους σου θα είναι κάτι παραπάνω από συχνές και οι έξοδοι μαζί τους μπορούν να σε οδηγήσουν σε νέες γνωριμίες και να δημιουργήσουν νέα ειδύλλια. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς μπορεί να παρασυρθείς και να προτιμήσεις την «εργένικη ζωή», χωρίς να αφιερώνεις καθόλου χρόνο σε εκείνον! Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την 1/8 στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως πρέπει να κρατήσεις ισορροπίες ανάμεσα στους φίλους και στο ταίρι σου καθώς θα είναι εύκολο να δημιουργηθούν ζητήματα.

Στις 2/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτό θα βοηθήσει να επιστρέψει η επικοινωνία στην συνηθισμένη της κατάσταση χωρίς να υπάρχουν συνεχείς παρεξηγήσεις. Αν το προηγούμενο διάστημα έχεις απομακρυνθεί από ένα πρόσωπο που σε ενδιέφερε, επεδίωξε τώρα να τον προσεγγίσεις ξανά μιας και οι συγκυρίες θα σε ευνοήσουν. Από τις 18/8 και έπειτα θα υπάρξουν αρκετές μετακινήσεις πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου (18/8 ο Άρης, 21/8 η Αφροδίτη, 23/8 ο Ήλιος και 29/8 ο Ερμής) με αποτέλεσμα να υπάρξει αρκετή εσωστρέφεια. Αν βρίσκεται ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι ειλικρινής με το σύντροφό σου και να αποφύγεις κινήσεις οι οποίες αν μαθευτούν μπορεί να σε εκθέσουν στα μάτια του. Αν πάλι είσαι ελεύθερος να θυμάσαι πως θα υπάρξουν μυστικές συναντήσεις και ραντεβού καθώς και αρκετό παρασκήνιο σε νέες γνωριμίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο νέος μήνας έρχεται με «περίεργες» διαθέσεις καθώς στρέφει το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικά ζητήματα με αποτέλεσμα τα προσωπικά σου να έρθουν σε δεύτερη μοίρα. Παρόλα αυτά θα υπάρξουν γεγονότα στα οποία θα πρέπει να δώσεις προσοχή και να μην αφήσεις τα θέματα της προσωπικής του ζωής να πηγαίνουν με τον «αυτόματο πιλότο». Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα την 1/8 σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να δώσει τη «χαριστική βολή», σε μία σχέση που πνέει τα λοίσθια. Αν δεν θέλεις να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ο εκνευρισμός σου δεν θα σε βοηθήσει να χειριστείς καλά οποιαδήποτε κατάσταση.

Στις 2/8 ο Ερμής περνά σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και θα βοηθήσει σημαντικά την επικοινωνία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ένα ταξίδι με το σύντροφό σου μπορεί να σας φέρει κοντά και να απαλύνει τις έντονες κόντρες που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνεις μία νέα γνωριμία μέσω κάποιου προσώπου που βρίσκεται στο ευρύτερο περιβάλλον σου και δεν το περίμενες με τίποτα! Στις 18/8 η είσοδος του Άρη στο ζώδιό της Παρθένου και λίγες ημέρες μετά στις 21/8 και η είσοδος της Αφροδίτης το ίδιο ζώδιο, δείχνει πως η λογική σου θα γίνει τετράγωνη και αυτό θα βοηθήσει να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά. Οι φίλοι σου θα είναι πολύ υποστηρικτικοί σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται μέσω αυτών να κάνεις μία γνωριμία η οποία θα γίνει η νέα σου σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Αύγουστος βρίσκεται προ των πυλών και η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Λέοντα έως και τα μέσα του μήνα δείχνει πως θα είναι πολύ ευνοϊκός για εσένα. Ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει για εσένα που είσαι ελεύθερος καθώς θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ενδιαφέροντα ειδύλλια. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση ένα ταξίδι με το σύντροφό σου μπορεί να σας αναζωογονήσει και να γεμίσει τις μπαταρίες σας. Λίγο προσοχή χρειάζονται οι ημέρες γύρω από τη νέα Σελήνη (1/8 στο ζώδιο του Λέοντα) καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνει πως μπορεί να αναζωπυρωθούν διαφωνίες του παρελθόντος με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί εκνευρισμός.

Στις 2/8 ο Ερμής περνά σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και θα βοηθήσει την επικοινωνία με το σύντροφό σου ιδιαίτερα αν το προηγούμενο διάστημα είχαν προκύψει διαφωνίες με αφορμή υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Από τις 18/8 αρχίζουν οι μετακινήσεις πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου και την αρχή κάνει ο Άρης δείχνοντάς σου πως το καλοκαίρι σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του. Έπειτα η Αφροδίτη (στις 21/8) φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα και ραντεβού από τα οποία μπορεί να προκύψει και ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο. Πρόσεξε ιδιαίτερα καθώς δεν είναι καλή ιδέα να εμπλέξεις τα επαγγελματικά και τα προσωπικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πρώτο μισό του μήνα προμηνύεται εσωστρεφές για εσένα μιας και η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως το μυαλό σου θα γυρίζει συχνά-πυκνά σε αναμνήσεις του παρελθόντος. Η νέα Σελήνη που γίνεται την 1/8 στο Λέοντα μπορεί να φέρει μία διαφωνία με το σύντροφό σου, η οποία θα εξελιχθεί αν δεν έχεις την υπομονή να συζητήσεις και να «διαπραγματευτείς». Στις 2/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία οπότε καλύτερα να αφήσεις σημαντικές συζητήσεις για μετά, μιας και όσο περνούν οι ημέρες τόσο η επικοινωνία θα γίνεται πιο εύκολα. Τώρα είναι η ευκαιρία να βρεις λύση σε ένα ζήτημα που είχες διαφωνήσει με το σύντροφό σου το προηγούμενο διάστημα και μέχρι τώρα φαινόταν άλυτο.

Στις 18/8 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου θα κάνει την αρχή μιας πολυαστρίας που θα υπάρξει το επόμενο διάστημα σε αυτό το ζώδιο, καθώς στις 21/8 θα περάσει και η Αφροδίτη στις 23/8 ο Ήλιος και στις 29/8 ο Ερμής. Αυτή η πολυαστρία θα αλλάξει άρδην το κλίμα και θα σου δημιουργήσει εξωστρέφεια, η οποία θα αποτελέσει πόλο έλξης για ανθρώπους που θέλεις να γνωρίσεις αλλά και για ανθρώπους που θέλεις να σε γνωρίσουν. Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 30/8 στο ζώδιο της Παρθένου υποδηλώνει πως μπορεί να προκύψει ένας νέος έρωτας σε ένα ταξίδι ο οποίος ήρθε για να μείνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Αύγουστος ξεκινά ιδιαίτερα δυναμικά καθώς η νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα την 1/8 μπορεί να φέρει τριγμούς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς είναι πιθανόν ο σύντροφός σου να την πληρώσει για ζητήματα που σου έχουν προκαλέσει εκνευρισμό, αλλά δεν ευθύνεται εκείνος. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως μία γνωριμία που είχες κάνει το τελευταίο διάστημα αλλάζει πορεία όμως σίγουρα από αυτό θα βγει κάτι καλό. Στις 2/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτό είναι πολύ βοηθητικό, καθώς θα σταματήσεις να νιώθεις πως δεν σε καταλαβαίνει κανείς ούτε ακόμα και ο σύντροφός σου.

Στις 15/8 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) θα σε ωθήσει να ξεκαθαρίσεις ζητήματα της προσωπικής σου ζωής και να κλείσεις οριστικά κάποιες πόρτες για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Στις 18/8 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου και λίγες ημέρες μετά 21/8 η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, εγκαινιάζουν μία νέα ερωτική περίοδο. Οι επιστροφές ανθρώπων από το παρελθόν είναι πιθανές και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να προσέξεις για να μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις και τελικά εκτεθείς στα μάτια του συντρόφου σου. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ξεκάθαρα και λογικά αν πρέπει να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που θα σου τη ζητήσει.

ΙΧΘΥΣ

Ο Αύγουστος προμηνύεται τουλάχιστον στην αρχή του απαιτητικός και με πολλή δουλειά και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να έχεις περιορισμένο ελεύθερο χρόνο. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου θα πρέπει να βρεις μία φόρμουλα προκειμένου να του αφιερώνεις χρόνο, καθώς είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσουν παράπονα. Η πολυαστρία που θα υπάρχει έως και τα μέσα του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα σου εφιστά την προσοχή ιδιαίτερα αν έχεις να φέρεις εις πέρας υποχρεώσεις και δουλειές της καθημερινότητας από κοινού με το σύντροφό σου. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα την 1/8 δείχνει πως αυτές οι υποχρεώσεις μπορεί να γίνουν αιτία εκνευρισμού και αυτός ο εκνευρισμός μπορεί να περάσει μέσα στη σχέση σου ή -αν είσαι ελεύθερος- να φανεί ακόμα και σε κάποιο πρόσωπο που έχετε αρχίσει τώρα να βγαίνετε ραντεβού.

Στις 2/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία ευνοώντας κάθε προσπάθεια επικοινωνίας με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Στις 18/8 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου και λίγο αργότερα στις 21/8 η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, δείχνει πως οι σχέσεις το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, η οποία μάλιστα έρχεται με τις καλύτερες συγκυρίες. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πολύ πιθανόν να κάνεις μία συζήτηση με τον σύντροφό σου η οποία θα σας οδηγήσει στην απόφαση να προχωρήσετε τη σχέση σας στο επόμενο στάδιο. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου θα βάλει γερές βάσεις σε ένα νέο ξεκίνημα που θα κάνεις στα τέλη του μήνα στην προσωπική σου ζωή.

Φούλα Γρηγοροπούλου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-07-2019 11:00:00