blank
 
blank

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2020, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

 
Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2020, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2020 για το ζώδιό σου! Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Αύγουστο ανάλογα με τις αστρολογικές όψεις, από την Αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου.

Sponsored Links

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2020

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας ο οποίος κρύβει εκπλήξεις για εσένα και για την προσωπική σου ζωή, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές στα «θέλω» σου αλλά και στους ανθρώπους που θέλεις! Η εκρηκτική Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 3/8 φέρνει νέες γνωριμίες μέσω ανθρώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει το υπόβαθρο για να γεννηθεί ένας έρωτας μεταξύ εσένα και ενός φίλου σου. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 5/8 θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να φλερτάρεις και να έρθεις επικοινωνιακά κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8/8 σου δημιουργεί εσωστρέφεια, όμως σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτή θα είναι πολύ βοηθητική, καθώς θα σε οδηγήσει να περάσεις αρκετό χρόνο με το σύντροφό σου μακριά από την πολυκοσμία. Μέχρι τα μέσα του μήνα θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός καθώς φαίνεται πως θα υπάρξουν πολλές αφορμές για εντάσεις είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση είτε είσαι ελεύθερος. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα η κατάσταση φαίνεται πως θα έχει εξομαλυνθεί, κάτι το οποίο θα βοηθήσει ιδιαίτερα να εξελιχθεί μία γνωριμία ή μία νέα σχέση. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου ο Αύγουστος προμηνύεται ένας ιδιαίτερος μήνας για εσένα καθώς κατά τη διάρκειά του θα συμβούν αστρολογικά γεγονότα τα οποία θα επηρεάσουν τον τρόπο που βλέπεις τα αισθηματικά σου ζητήματα, μάλιστα είναι πιθανό να σε κάνουν να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 3/8 δείχνει πως οι κινήσεις σου σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή μπορούν να εγείρουν αντιπαραθέσεις και να χαλάσουν τις ισορροπίες. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και θέλεις να παραμείνεις σε αυτή. 

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8/8 θα βοηθήσει την κατάσταση και είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για συναντήσεις και νέες γνωριμίες μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Μέχρι και τα μέσα του μήνα είναι ενδεχομένως να υπάρξουν ανακατατάξεις και αλλαγές στα αισθηματικά σου ζητήματα, οι οποίες δεν θα σε αφήσουν με τίποτα να βαρεθείς. Στις 20/8 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου και στις 22/8 η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο συνηγορούν στο ότι ξεκινά ένα διάστημα το οποίο μπορεί να φέρει από ένα νέο έρωτα μέχρι και ένα απόγονο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου ο Αύγουστος θα έχει ευκαιρίες για εσένα και για την προσωπική σου ζωή, καθώς φαίνεται πως θα έχεις αρκετές προτάσεις από φίλους, γνωστούς και συγγενείς για εξόδους και εκδρομές! Η επαφή με κόσμο θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον φιλικό σου περίγυρο και να γνωρίσεις νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 3/8 δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να ανατρέψει τα δεδομένα που υπήρξαν σε ένα αισθηματικό ζήτημα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα απόφυγε τις τελεσίδικες αποφάσεις καθώς η δράση θα φέρει και αντίδραση. 

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8/8 δείχνει πως θα επικεντρωθείς και θα επενδύσεις σε ένα πρόσωπο, το οποίο θα νιώσεις πως μπορεί να σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια. Αυτή η «ανάγκη» σου μπορεί να γίνει «δίκοπο μαχαίρι» καθώς είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία βιαστική επιλογή χωρίς να την σκεφτείς. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/8 θα δημιουργήσει ένα καλό κλίμα σε μία γνωριμία που μπορεί να έχει ξεκινήσει στις αρχές του μήνα, όμως μέχρι τώρα κάτι πήγαινε στραβά. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση εκμεταλλεύσου κάποιες ημέρες που θα έχεις ελεύθερες και κάνε με το σύντροφό σου ένα ταξίδι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου ο Αύγουστος φέρνει ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή όμως για να φτάσεις σε αυτές, θα πρέπει να ξεπεράσεις κάποια «εμπόδια» που μπορεί να υπάρξουν μέχρι τα μέσα του μήνα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 3/8 δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα το οποίο είναι πολύ πιθανόν να επηρεάσει μία πρόσφατη γνωριμία. Προσπάθησε να αποφύγεις την κτητική διάθεση, η οποία θα είναι έντονη, καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει ζητήματα όχι μόνο σε μία πρόσφατη γνωριμία αλλά και σε μία σχέση. 

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 8/8 θα είναι εξαιρετικά βοηθητική όχι μόνο για να κάνεις νέες γνωριμίες, αλλά και για να ξεκινήσεις μία νέα σχέση. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αφιέρωσε χρόνο σε αυτή και τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Μέχρι και τις 15/8 είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα δημιουργούν διαμάχες και έριδες στην προσωπική σου ζωή, όμως είναι στο χέρι σου να τα διαχειριστείς με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αφήσεις αυτές τις εντάσεις να συνεχιστούν. Η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στις 20 και 22/8 αντίστοιχα φέρνουν ξανά ένα διάστημα με ευκαιρίες να κάνεις νέες γνωριμίες, μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Λέων μου ο Αύγουστος φαίνεται πως θα είναι ένας εκρηκτικός μήνας για αυτό θα πρέπει να δράσεις με σύνεση και προσοχή στα ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και να αποφύγεις τις παρορμητικές αποφάσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 3/8 και η δυσαρμονική όψη που θα σχηματίσει ο Ουρανός από τον Ταύρο μαζί της, φαίνεται πως μπορεί να ανατρέψουν τα δεδομένα σε μία προσωπική σου σχέση. Αυτή η Πανσέληνος δεν αγαπάει καθόλου την πίεση και θα σε κάνει ιδιαίτερα αντιδραστικό σε περίπτωση που νιώσεις ότι πιέζεσαι έστω και λίγο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση διαφύλαξε την από σπασμωδικές κινήσεις και υπερβολικές αντιδράσεις. 

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου στις 5/8 θα σε βοηθήσει να «διαπραγματευτείς» ζητήματα που σε έχουν ενοχλήσει για αυτό προτίμησε το διάλογο και όχι τις εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8/8 φαίνεται πως θα δημιουργήσει ευνοϊκές προϋποθέσεις για να εξελιχθεί ένα ειδύλλιο, μόνο που φαίνεται πως αυτό θα εξελιχθεί στα κρυφά. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα τα πνεύματα φαίνεται πως θα έχουν ηρεμήσει και αυτό θα είναι πολύ βοηθητικό για να πάρεις αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σου στις 19/8 μπορεί να φέρει μία νέα γνωριμία σε ένα ταξίδι ή σε μία κοινωνική υποχρέωση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα σε βάλει στη διαδικασία να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και να συνειδητοποιήσεις καλύτερα τι είναι αυτό που ζητάς από μία σχέση. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 3/8 δείχνει πως αυτό θα είναι επιτακτική ανάγκη, καθώς θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις ζητήματα και αναμνήσεις του παρελθόντος πριν αποφασίσεις να προχωρήσεις σε κάτι νέο. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 5/8 δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν ακόμα και κάποιες συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος, οι οποίες θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο. 

Από τις 8/8 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου και δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες, καθώς θα σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή. Αυτές οι νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να γίνουν στο φιλικό σου περιβάλλον ή μέσω των ανθρώπων που το απαρτίζουν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην επαναφέρεις ζητήματα του παρελθόντος, καθώς αυτά θα αποτελέσουν αιτία για να δημιουργηθούν ρήξεις και εντάσεις στο παρόν. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα προμηνύεται πολύ θετικό για νέες γνωριμίες αλλά και για να βελτιώσεις μία σχέση που έχεις ήδη. Η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 20 και 22/8 αντίστοιχα εγκαινιάζουν ένα διάστημα με ευκαιρίες για να εντυπωσιάσεις πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν! Προς το τέλος του μήνα δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και μία νέα σχέση! 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που μπορεί να ξεκινήσει με διάφορα ζητήματα και ανησυχίες, όμως όσο περνούν οι ημέρες αυτά θα μένουν στο παρελθόν. Κατά τις πρώτες ημέρες θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 3/8 μπορεί να δημιουργήσει ανατροπές σε μία πρόσφατη γνωριμία που έχεις κάνει. Αιτία για αυτό ενδεχομένως να αποτελέσουν πρόσωπα του παρελθόντος, τα οποία θα κάνουν την εμφάνισή τους και δεν αποκλείεται να σε βάλουν στη διαδικασία πισωγυρισμάτων. Καλό θα ήταν να αποφύγεις αυτό το σενάριο μιας και οι αποφάσεις που θα πάρεις «εν θερμώ» αλλά και το έντονο πάθος δεν προάγει τη σταθερότητα.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8/8 θα δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για να ανθίσει ένα νέο σημαντικό ειδύλλιο πιθανόν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Στις 13/8 το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, δείχνει πως μπορεί να έχεις κάποιες αντιπαραθέσεις είτε με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είτε με το σύντροφό σου (αν βρίσκεται ήδη σε μία σχέση). Καλό θα είναι να επικαλεστείς τις διπλωματικές σου ικανότητες καθώς θα είναι πολύ σημαντικές για τη διευθέτηση των διαφωνιών. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα συμβάλει σε γόνιμες συζητήσεις και διευθέτηση παρεξηγήσεων του προηγούμενου διαστήματος. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/8 είναι πάρα πολύ πιθανόν να φέρει μία νέα γνωριμία για εσένα που είσαι ελεύθερος, η οποία θα προέρχεται από το φιλικό σου περίγυρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας ο οποίος θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικά ζητήματα και είναι πάρα πολύ πιθανόν να αφήσεις την προσωπική σου ζωή σε δεύτερη μοίρα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 3/8 και η δυσαρμονική όψη που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο, είναι πιθανό να δημιουργήσει διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου ιδιαίτερα αν δουλεύετε μαζί. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να αποφύγεις να φέρεις τα ζητήματα της δουλειάς στο σπίτι, καθώς είναι σίγουρο πως θα δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως η δουλειά μπορεί να αποτελέσει την αιτία για να εκνευριστείς όμως προσπάθησε να μην μεταφέρεις αυτό τον εκνευρισμό στην προσωπική σου ζωή.

Αν είσαι ελεύθερος η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8/8 εγκαινιάζει ένα πολύ καλό διάστημα για να βγεις, να διασκεδάσεις, να συναναστραφείς με αγαπημένους σου ανθρώπους και να κάνεις νέες γνωριμίες. Μία νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να συμβεί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού! Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με την είσοδο του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στις 20 και 22/8 αντίστοιχα θα υπάρξουν ευκαιρίες βελτίωσης μιας σχέσης, στην οποία ενδεχομένως να έκαναν την εμφάνισή τους κάποιες δυσκολίες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο Αύγουστος φέρνει ευκαιρίες, προσκλήσεις αλλά και προκλήσεις στην αισθηματική σου ζωή και είναι σίγουρο πως κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα δεν πρόκειται να βαρεθείς. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 3/8 θα αποτελέσει την πρώτη πρόκληση για αυτό το μήνα, καθώς η δυσαρμονική όψη που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει αλλαγές στα σχέδιά σου. 

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην υποσχεθείς πράγματα τα οποία πιθανόν να μην είναι εύκολο να πραγματοποιήσεις, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων και έλλειψης ελεύθερου χρόνου. Το παραπάνω σενάριο θα μπορούσε να δημιουργήσει διαφωνίες και προβλήματα με το σύντροφό σου για αυτό καλύτερα να μην υποσχεθείς κάτι σε εκείνον και αν τελικά σου βγουν τα σχέδια να τον εκπλήξεις ευχάριστα! Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8/8 αυξάνει τη λίμπιντο σου και φέρνει στιγμές πάθους στην προσωπική σου ζωή. Οι γνωριμίες που θα κάνεις σε αυτό το διάστημα μπορεί να μην υπόσχονται σταθερότητα, όμως υπόσχονται θερμές ημέρες και νύχτες. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/8 θα βοηθήσει τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς θα δημιουργήσει καλή διάθεση, που θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε νέες γνωριμίες! 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας ο οποίος θα αναμοχλεύσει ζητήματα του παρελθόντος, τα οποία θα κάνουν την εμφάνισή τους στο προσκήνιο και φαίνεται πως είναι ικανά να σε μπερδέψουν. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 3/8 είναι πιθανό να σε φέρει αντιμέτωπο με αισθηματικά ζητήματα τα οποία δεν διαχειρίστηκες πολύ καλά κατά το παρελθόν και τώρα είναι πιθανό να το μετάνιωσες. Η δυσαρμονική όψη που θα σχηματίσει ο Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τα φώτα της Πανσελήνου, σου λέει πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να γυρίσεις σε καταστάσεις οι οποίες έχουν κλείσει, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε μία σχέση. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα έχει εκρηκτικό κλίμα κάτι το οποίο θα επηρεάσει δυσμενώς προσωπικές επαφές. 

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8/8 θα βοηθήσει την κατάσταση και σου λέει να επενδύσεις σε ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση σε περιμένουν όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου για αυτό προσπάθησε να βρεις χρόνο για να κάνεις πράγματα μαζί του. Επίσης δεν αποκλείεται να φέρει συζητήσεις σχετικά με την επισημοποίηση μιας σχέσης! Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να διευθετήσεις αισθηματικές εκκρεμότητες μέχρι και τα μέσα του μήνα. ώστε να έχεις μία καλύτερη εικόνα για την προσωπική σου ζωή. Η είσοδος του Ερμή αλλά και του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στις 20 και 22/8 αντίστοιχα φέρνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και συναντήσεις με πρόσωπα που έχεις να πεις πολλά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου ο Αύγουστος είναι ένας εκρηκτικός μήνας ο οποίος σου λέει να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να μην τις αφήσεις στον αυτόματο πιλότο. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόο) στις 3/8 δείχνει ανατροπές σε πρόσφατες γνωριμίες και σχέσεις, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός ώστε να μπορέσεις να διαχειριστείς ανώδυνα τυχόν διαφωνίες. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η οποία έχει δώσει αρνητικά δείγματα το τελευταίο διάστημα, δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να την αφήσεις οριστικά πίσω σου.

Αν όμως βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία σε ενδιαφέρει καλό θα ήταν να μην πάρεις αποφάσεις «εν βρασμώ», τις οποίες θα μετανιώσεις μετά από λίγο. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8/8 θα δημιουργεί ευκαιρίες για φλερτ το οποίο θα αποτελέσει το αλατοπίπερο της καθημερινότητάς σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/8 θα βοηθήσει την εξέλιξη μιας γνωριμίας. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διευθετήσεις αισθηματικές υποθέσεις χωρίς να χρειαστεί να έρθεις σε αντιπαράθεση και χωρίς να δημιουργηθούν εντάσεις, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου φαίνεται πως θα έχεις πάρα πολλά πράγματα να κάνεις -μέσα σε αυτά συγκαταλέγονται και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας- και θα πρέπει να διευθετήσεις πολύ σωστά το χρόνο σου ώστε να μπορείς να αφιερώσεις χρόνο και στην προσωπική σου ζωή. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα υδροχόου στις 3/8 φέρνει αρκετές υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να έχεις ούτε τη διάθεση αλλά ούτε και τον ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου ζητήματα.

Σε περίπτωση που βρίσκεται ήδη σε μία σχέση αυτό μπορεί να αποτελέσει «κόκκινο πανί» για το ταίρι σου, για αυτό προσπάθησε να του εξηγήσεις και να του υποσχεθείς πως θα «επανέλθεις» με την πρώτη ευκαιρία! Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8/8 δημιουργεί καλές συγκυρίες για να κάνεις μία γνωριμία η οποία θα εξελιχθεί σε ένα μεγάλο έρωτα. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα θα υπάρξουν ευκαιρίες για εσένα που ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου, αρκεί να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει ώστε να μη χάσεις τον έλεγχο! Αυτό που πρέπει να αποφύγεις είναι οι μεγάλες υποσχέσεις απέναντι σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό ο ενθουσιασμός να μην σε αφήσει να είσαι ρεαλιστής, με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να βρεθείς εκτεθειμένος!

Φούλα Γρηγοροπούλου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-07-2020 12:00:00