Quantcast
blank
 
blank

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

 
Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022 για το ζώδιό σου! Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Δεκέμβριο ανάλογα με τις αστρολογικές όψεις, από την Αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου.

Sponsored Links

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου ο Δεκέμβριος προμηνύεται ένας άκρως επικοινωνιακός μήνας ο οποίος σε προτρέπει να επικοινωνήσεις τις ανάγκες σου και τα συναισθήματά σου στα κατάλληλα πρόσωπα. Το πρώτο μισό προμηνύεται άκρως εξωστρεφές και επικοινωνιακό, όμως θα πρέπει να προσέξεις καθώς μπορεί να έχει και κάποιες «παγίδες» πάνω σε συζητήσεις με το σύντροφό σου. Η ανάγκη σου να δεις το σύντροφό σου πρωτίστως σαν φίλο θα είναι έκδηλη αυτό το μήνα, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάς και τη συντροφική πλευρά της σχέσης σας. 

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση στην οποία νιώθεις ότι μπορείς να εκφραστείς και να επικοινωνήσεις αυτός ο μήνας δεν θα φέρει σημαντικά ζητήματα σε εσάς, παρά μόνο κάποιες μικρές παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια συζητήσεων. Θα υπάρξουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με ζητήματα τα οποία έχουν κλείσει ή πολύ πιθανό να κάνει και την εμφάνισή του ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Αν είσαι ελεύθερος θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στο παραπάνω σενάριο μιας και είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε έντονα αλλά παρορμητικά συναισθήματα, τα οποία μπορεί να σε αποσυντονίσουν σε γενικότερο πλαίσιο. Αν υπήρξε ένα ειδύλλιο με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον είναι πάρα πολύ πιθανό αυτό να έρθει ξανά στο προσκήνιο διεκδικώντας μία δεύτερη ευκαιρία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου ο Δεκέμβριος θα είναι ένας μήνας ο οποίος θα εγείρει έντονα συναισθήματα και θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις οτιδήποτε αφορά την προσωπική σου ζωή, τις προσωπικές επιλογές και τις αποφάσεις σου πολύ σοβαρά. Ο Δεκέμβριος θα δημιουργήσει ή θα φέρει στο φως έντονα συναισθήματα, τα οποία θα μπορούσαν να διαταράξουν την ισορροπία που υπάρχει σε μία σχέση. Αυτό το σενάριο θα γίνει πιο πιθανό σε περίπτωση που υπάρχουν «προηγούμενα» και ζητήματα τα οποία δεν έχουν διευθετηθεί μεταξύ εσένα και ενός συγκεκριμένου προσώπου. Όσο εκφράζεις τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου ή ακόμα και τα παράπονά σου τόσο πιο εύκολο θα είναι να βρεις ανταπόκριση και να διευθετηθεί οποιοδήποτε ζήτημα. 

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και νιώθεις πως τίποτα δεν σε γεμίζει προσπάθησε να βρεις καινούργιες δραστηριότητες με το σύντροφό σου και μην αφήσεις τη ρουτίνα να σας παρασύρει σε ένα τέλμα. Αν είσαι ελεύθερος εκτός του ότι μπορεί να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν είναι πάρα πολύ πιθανό να νιώσεις τις αισθηματικές σου προτεραιότητες να αλλάζουν. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να αλλάξει και μία επιλογή που έχεις κάνει ή να αλλάξεις γνώμη σχετικά με ένα πρόσφατο ειδύλλιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου ο Δεκέμβριος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων καθώς τα περισσότερα αστρολογικά δρώμενα θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου. Πιθανό να πάρεις την απόφαση να φύγεις από μία σχέση αν αυτή δεν σε καλύπτει ή αν είσαι ελεύθερος είναι εξίσου πιθανό να γνωρίσεις τώρα το μελλοντικό σου σύντροφο. Αυτό το μήνα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και πιθανά όσον αφορά τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Είναι πιθανό να σκεφτείς ξανά ένα ειδύλλιο το οποίο ανήκει στο παρελθόν ή να αναθεωρήσεις τις αισθηματικές σου ανάγκες και επιθυμίες. 

Αν βρίσκεται σε μία σχέση αυτό μεταφράζεται ως αλλαγή στις ισορροπίες αυτής της σχέσης και ενδεχομένως να δημιουργήσει και κάποια ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Προσπάθησε να εκφράσεις αυτά που θέλεις και μην περιμένεις από το σύντροφό σου να τα μαντέψει. Αν είσαι ελεύθερος κατά το δεύτερο μισό του μήνα δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναντήσεις γεμάτες πάθος ή να υπάρξει ξανά η επικοινωνία με ένα πρόσωπο το οποίο έρχεται από το παρελθόν. Και στις δύο περιπτώσεις θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις τα δεδομένα του παρελθόντος από αυτά του παρόντος και να μην αφήσεις έντονα πάθη και έντονα συναισθήματα να σε οδηγήσουν σε παρορμητικές αποφάσεις και σε παρορμητικές δηλώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου ο Δεκέμβριος θα είναι ένας απαιτητικός μήνας για εσένα καθώς κατά τη διάρκεια του φαίνεται πως θα έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου και θα χρειαστεί να διευθετήσεις αρκετά ζητήματα. Αυτό μοιραία θα σε απομακρύνει από υποθέσεις που αφορούν τον αισθηματικό τομέα και την προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα χρειαστεί να δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε δουλειές που έχετε από κοινού αλλά και στην καθημερινότητα που έχεις με το σύντροφό σου, καθώς από αυτή θα εξαρτηθεί το κλίμα και η διάθεση που θα υπάρξει στη σχέση σας. Αν η καθημερινότητα είναι φορτική και πιεστική αυτό είναι κάτι που θα επηρεάσει και εσάς, για αυτό προσπάθησε να βρεις έστω και λίγο χρόνο για να τον αφιερώσεις -μαζί με το σύντροφό σου- σε πράγματα που σας αποφορτίζουν. 

Ζητήματα που αφορούν μία σχέση θα μπουν κάτω από το μικροσκόπιο όπως επίσης και ζητήματα τα οποία αφορούν μία γνωριμία ή ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Στη δεύτερη περίπτωση θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή μιας και δεν αποκλείεται να ανοίξουν ξανά κάποια ζητήματα του παρελθόντος ή να κάνει την επιστροφή του ένας «μετανιωμένος πρώην» μπερδεύοντας τα δεδομένα αλλά και τις αποφάσεις σου. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως ο Δεκέμβριος θα είναι ένας μήνας ξεκαθαρισμάτων για την προσωπική σου ζωή.

Μήνας

Μήνας

ΛΕΩΝ

Λέων μου ο Δεκέμβριος θα είναι ένας θετικός μήνας για εσένα και θα σου χαρίσει στιγμές ξεγνοιασιάς, χαράς και δημιουργίας. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση στις αρχές του μήνα ενδεχομένως να προκύψουν κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να χαλάσουν παροδικά το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Το πρώτο μισό του μήνα θα ελαφρύνει το κλίμα και θα σε γεμίσει με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα θα πιάσεις τον εαυτό σου να έχει μεγαλύτερη ανάγκη να εκφραστεί, να περάσει χρόνο με το σύντροφό του και να αφιερώσει την προσοχή του σε δημιουργικές δραστηριότητες. Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να υπάρξουν κάποιες νότες αισιοδοξίας σε μία αισθηματική σου υπόθεση. 

Από τα Χριστούγεννα το κλίμα αλλάζει, μία γνωριμία αρχίζει να εξελίσσεται και έρχονται θετικά γεγονότα στην προσωπική σου ζωή. Θα υπάρξουν και αρκετά ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την καθημερινότητα τα οποία μπορεί να αλλάξουν τις προτεραιότητές ή το χρόνο που αφιερώνεις στην προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε υποχρεώσεις και ελεύθερο χρόνο καθώς αυτή θα είναι η λύση που θα σε βγάλει «αλώβητο» κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που φαίνεται πως θα είναι αρκετά απαιτητικό σε εργασιακό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ο Δεκέμβριος προμηνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέροντας μήνας για εσένα καθώς κατά τη διάρκειά του θα υπάρξουν πολλές διαφορετικές προσλαμβάνουσες, εναλλαγές συναισθημάτων ακόμα και αναθεωρήσεις επιλογών και αναγκών σε προσωπικό επίπεδο. Φαίνεται πως κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα μπορεί να νιώσεις συναισθήματα όπως η κυκλοθυμία, η νευρικότητα και η ένταση κάτι που ενδεχομένως να περάσει και μέσα σε μία σχέση. Προσπάθησε να μην εμπλέξεις προσωπικά με επαγγελματικά ζητήματα όπως επίσης και να μην αφήνεις συναισθήματα που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί λόγω πίεσης σε άλλους τομείς, να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου ή σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

Αν είσαι ελεύθερος το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προσωπική σου ζωή, καθώς τότε και εσύ θα αποφασίσεις να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στον αισθηματικό τομέα. Ο Δεκέμβριος φέρνει αναθεωρήσεις στα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σου ή σε μία αισθηματική σου επιλογή. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα ξεκινήσει μία περίοδος που η προσωπική σου ζωή θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου και θα σε απασχολήσει πάρα πολύ μία σχέση, μία γνωριμία ή ακόμα και ένας έρωτας, που θα φέρει εξελίξεις!

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου ο Δεκέμβριος προμηνύεται ένας επικοινωνιακός μήνας ο οποίος θα έχει τις ευκαιρίες για να έρθεις κοντά με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό, να γνωρίσεις καλύτερα ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και να αφιερώσεις χρόνο σε κοινωνικές σχέσεις και επαφές. Το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να δημιουργήσει μία αναστάτωση σε μία προσωπική σχέση λόγω λάθους συνεννόησης και επικοινωνίας. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις ζητήματα τρίτων να εισβάλλουν μέσα στη σχέση σου και να την επηρεάσουν με οποιονδήποτε τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο μισό του μήνα φαίνεται πως θα φέρει ευκαιρίες για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ή για να κάνεις μία νέα γνωριμία η οποία φαίνεται πολλά υποσχόμενη. 

Κάποιες αισθηματικές ανάγκες θα κάνουν δυναμικά την εμφάνισή τους στο παρόν και θα επηρεάσουν όχι μόνο τις αποφάσεις και τις επιλογές σου, αλλά και μία σχέση η οποία σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί. Αν νιώθεις ότι υπάρχουν άλυτα ζητήματα που αφορούν μία σχέση και έχουν τις ρίζες τους σε παρελθοντικές υποθέσεις τώρα θα υπάρξει η ευκαιρία να τα διευθετήσεις με τον τρόπο που πρέπει. Εξίσου πιθανό είναι να ανάψει η φλόγα ενός αισθηματικού ειδυλλίου το οποίο έρχεται από το παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να αποφύγεις παρορμητικές αποφάσεις οι οποίες μπορεί να βασίζονται σε έντονα συναισθήματα όμως δεν αποκλείεται να σε οδηγήσουν σε λάθος εκτίμηση των καταστάσεων και να εγείρουν «αντιδράσεις».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που μπορεί -μέσα από κάποιες αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν- να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες οι οποίες σχετίζονται και με πρακτικά και με οικονομικά αλλά και με αισθηματικά ζητήματα. Το πρώτο μισό του μήνα δημιουργεί έντονα συναισθήματα τα οποία θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς και δεν αποκλείεται να σε βάλουν σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σεναρίων που αφορούν την εξέλιξη μιας σχέσης ή μιας γνωριμίας. Οι παρορμητικές επιλογές είναι άλλο ένα πιθανό σενάριο για αυτό το μήνα, όμως προσπάθησε να μην αφήσεις κάποιες σκέψεις οι οποίες σου δημιουργούν ανασφάλεια να σε οδηγήσουν σε τέτοιου είδους επιλογές. Από τα Χριστούγεννα θα ξεκινήσει ένα πιο ήρεμο διάστημα όσον αφορά τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, καθώς θα παρατηρήσεις πως και εσύ θα αντιμετωπίζεις με περισσότερη υπομονή και ψυχραιμία τους άλλους αλλά και οι άλλοι θα είναι πιο ήρεμοι απέναντί σου.

Ο Δεκέμβριος θα φέρει στο προσκήνιο ανικανοποίητες ανάγκες και επιθυμίες οι οποίες παρέμειναν σε εκκρεμότητα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας θα σε βοηθήσει να δεις την κατάσταση που επικρατεί σε αυτή και κατά πόσο τα δεδομένα που υπάρχουν εκατέρωθεν καλύπτουν τις αισθηματικές σου ανάγκες. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται με αφορμή κοινούς γνωστούς και φίλους -ή ακόμα και μία τυχαία συνάντηση- να κάνει επανεμφάνιση στη ζωή σου ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίζεις από παλιά. Ένα αισθηματικό ειδύλλιο ενδεχομένως να έρθει ξανά στο προσκήνιο όπως επίσης και μία αισθηματική υπόθεση από το παρελθόν, η οποία παραμένει σε εκκρεμότητα.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο Δεκέμβριος είναι ένας κομβικός μήνας για τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Ίσως να νιώσεις πως βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία δεν σε καλύπτει αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο -αν είσαι ελεύθερος- να αναζητήσεις έναν άνθρωπο που θα σε καταλαβαίνει χωρίς να χρειάζονται ατέρμονες συζητήσεις και εξηγήσεις. Οι αισθηματικές σου ανάγκες και επιθυμίες είναι αυτές που θα οδηγήσουν τις αποφάσεις και τις επιλογές σου αυτό το μήνα. Ο Δεκέμβριος αυξάνει την ενέργεια σου αλλά την ίδια στιγμή δημιουργεί πίεση η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα ακόμα και σε αγαπημένα σου πρόσωπα, μέσα σε αυτά συγκαταλέγεται και το ταίρι σου. 

Πρόσεξε το παραπάνω σενάριο και προσπάθησε να το αποφύγεις αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν αξεπέραστα προβλήματα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να επιστρέψει ένα ειδύλλιο του παρελθόντος. Βέβαια είναι εξίσου πιθανό υπό αυτές τις αστρολογικές συνθήκες μία επιλογή που θα κάνεις στον αισθηματικό τομέα να αποτελέσει επιλογή «ανάγκης». Προσπάθησε να μην αφήσεις διάφορες σκέψεις και αρνητικά σενάρια να υπονομεύσουν και τη διάθεσή σου αλλά και να σε οδηγήσουν σε μία επιλογή που δεν είσαι σίγουρος αν και κατά πόσο σου ταιριάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος σε καλεί σε περισυλλογή και ενδοσκόπηση προκειμένου να αφουγκραστείς καλύτερα τις συναισθηματικές σου ανάγκες, να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες για εσένα και να δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και νιώθεις πως έχεις παράπονα από αυτή ή υπάρχουν κάποια «γκρίζα» σημεία μεταξύ σας προσπάθησε να τα διευθετήσεις μέσω της καλής επικοινωνίας και του διαλόγου και μην τα αφήνεις, καθώς όσο τα αφήνεις τόσο πιο δύσκολο θα είναι να διευθετηθούν αργότερα. Κάποια ζητήματα του παρελθόντος ενδεχομένως να έρθουν στο προσκήνιο. 

Υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσεις και εσύ να βλέπεις εντελώς διαφορετικά τις αισθηματικές σου ανάγκες ή να αλλάξεις προτεραιότητες σε αυτές, κάτι το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει και σε διαφορετικές επιλογές στην προσωπική σου ζωή. Ο Δεκέμβριος μπορεί να φέρει και μία σχέση του παρελθόντος στο προσκήνιο την οποία θα κληθείς να αξιολογήσεις ώστε να δεις αν θα δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία. Αν είσαι ελεύθερος ίσως νιώσεις πως οι αισθηματικές σου ανάγκες είναι λίγο μπερδεμένες και είναι πολύ πιθανό να βρεθείς σε δίλημμα όσον αφορά μία σχέση του παρελθόντος και ένα πρόσωπο του παρόντος. Μην βιαστείς να πάρεις τις αποφάσεις σου και αξιολόγησε προσεκτικά τα δεδομένα που υπάρχουν, αφήνοντας μακριά ανασφάλειες, οι οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις κινήσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου ο Δεκέμβριος θα είναι ένας μήνας ο οποίος θα έχει αρκετή κινητικότητα και επικοινωνία με φίλους και γνωστούς, κάτι που αυτόματα θα αυξήσει τις πιθανότητες να κάνεις νέες γνωριμίες ή να γνωρίσεις καλύτερα κάποια πρόσωπα που μπορεί να βρίσκονται στο ευρύτερο φιλικό ή κοινωνικό σου περίγυρο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση κρατήστε την επικοινωνία με τους φίλους σας και με αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς η συμμετοχή σας σε παρέες και κοινές δραστηριότητες με φίλους θα αναζωογονήσουν τη σχέση σας. 

Από τα Χριστούγεννα και μετά είναι πιθανό να ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα έχει σκαμπανεβάσματα όσον αφορά την εξέλιξη μιας σχέσης ή μιας γνωριμίας. Από τη μία είναι πολύ πιθανό να επικεντρωθείς σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από την άλλη όμως είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια δεδομένα τα οποία θα σε βάλουν σε σκέψεις ή να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Το τελευταίο σενάριο θα έχει μεγάλες πιθανότητες να συμβεί το τελευταίο δεκαήμερο αυτού του μήνα. Προσπάθησε να ζυγίσεις προσεκτικά τις αποφάσεις σου ανάλογα με τα δεδομένα που υπάρχουν και να μην ρισκάρεις, καθώς αυτό το μήνα η τύχη δεν θα ευνοήσει τους τολμηρούς.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου ο Δεκέμβριος θα είναι ένας έντονος μήνας για εσένα καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια του δείχνουν πως θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα. Αυτό θα σε κάνει να βάλεις σε δεύτερη μοίρα αισθηματικές υποθέσεις και την προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο, τουλάχιστον κατά το πρώτο δεκαήμερο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση στις αρχές του μήνα θα χρειαστεί να είσαι περισσότερο προσεκτικός με αυτήν καθώς αν την βάλεις στον αυτόματο πιλότο είναι πάρα πολύ πιθανό να έρθουν παράπονα από το σύντροφό σου. Προσπάθησε να μη δεις μία συνάντηση με το ταίρι σου ή μία βόλτα που θα κάνετε μαζί σαν μία «υποχρέωση» καθώς ο χρόνος που θα περνάς μαζί του θα είναι πολύ βοηθητικός για να αποφορτιστείς και θα είναι και πάρα πολύ ευεργετικός για τη διάθεσή σου.

Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο δεκαπενθήμερο αυτού του μήνα φαίνεται πως θα περάσει χωρίς να το καταλάβεις λόγω των αρκετών επαγγελματικών και λοιπών υποχρεώσεων που θα σε κρατούν απασχολημένο. Μία παλαιότερη γνωριμία ή ένα αισθηματικό ειδύλλιο το οποίο δεν είχε εξελιχθεί φαίνεται πως θα κάνουν δυναμικό comeback αυτό το μήνα, πολύ πιθανό με διαφορετικά δεδομένα από ότι υπήρχαν τότε. Ο Δεκέμβριος ίσως να εγείρει κάποιες ανασφάλειες οι οποίες θα επηρεάσουν τις προτεραιότητές σου, τις συναισθηματικές σου ανάγκες αλλά και τον τρόπο που βλέπεις μία γνωριμία. Πριν πάρεις τις αποφάσεις σου καλό θα ήταν να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή και να μην αγνοήσεις τη διαίσθησή σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-11-2022 03:47:06