blank
 
blank

Δίας σε αντίθεση με Ποσειδώνα και Ερμής ανάδρομος έως τις 9 Οκτωβρίου 2015. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Δίας σε αντίθεση με Ποσειδώνα και Ερμής ανάδρομος έως τις 9 Οκτωβρίου 2015. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 24
 

Δίας σε αντίθεση με Ποσειδώνα

Στις 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 09:54, διαμορφώνεται η αντίθεση του Δία με τον Ποσειδώνα, μια όψη που χαρακτηρίζεται ιδιαίτερη δύσκολη, αφού προκαλεί σύγχυση και παρανόηση σε πολλούς τομείς. Οι δυο κυβερνήτες των Ιχθύων, παρόλο που χαρακτηρίζονται από αισιοδοξία και ευαισθησία, έχουν μια επεκτατική τάση που μπορεί να βγάλει πολλά προβλήματα στην επιφάνεια.
 
 Η όψη αυτή έχει αρχίσει να ενεργοποιείται ήδη με την είσοδο του Δία στην Παρθένο (11 Αυγούστου) και θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου. Θέματα που υπάγονται στη δικαιοδοσία των δυο πλανητών έχουν ήδη αρχίσει να μας απασχολούν και κορυφώνονται όσο περνούν οι μέρες, όπως για παράδειγμα το θέμα των μεταναστών, αλλά και των τζιχαντιστών.
 
Σε προσωπικό επίπεδο η συγκεκριμένη όψη δημιουργεί ανασφάλεια, αμφιβολίες, θολούρα και απογοήτευση, γι’ αυτό θεωρείται παρακινδυνευμένο να κάνουμε οποιουδήποτε είδους αλλαγές, οι οποίες το πιθανότερο είναι ότι όχι μόνο δεν θα μας ικανοποιήσουν, αλλά θα μας στοιχίσουν και ακριβά (είτε οικονομικά είτε ψυχικά). Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να παραμείνουμε ρεαλιστές και να μην ονειροβατούμε, ώστε να είμαστε περισσότερο προετοιμασμένοι για τις όποιες απογοητεύσεις.
 
Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο αυτή την όψη είναι αυτά του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) και ειδικότερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 26/2, 29/5, 31/8 και 30/11.

Ανάδρομος Ερμής

Την ίδια μέρα, 17/9 και ώρα 21:09, ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 9/10. Το διάστημα αυτό οι σχέσεις θα μπουν στο μικροσκόπιο και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν παρανοήσεις και διενέξεις, που θα τις κλονίσουν. Ωστόσο, είναι επίσης πιθανό να υπάρξει αναζωπύρωση παλιών δεσμών, που θα αποκατασταθούν οριστικά.
 
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή είναι αυτά του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) καθώς και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες).
 

Δίας σε αντίθεση με Ποσειδώνα, Ερμής ανάδρομος και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός - Ζυγός
Η αντίθεση Δία - Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 17 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να σας δημιουργήσει αμφιβολίες και ερωτηματικά σχετικά με την επαγγελματική πορεία σας και όχι μόνο. Τώρα θα αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που αξίζει περισσότερο στη ζωή σας και είναι πολύ πιθανό να νιώσετε μια εσωτερική σύγκρουση, ειδικά αν θεωρείτε ότι οι προσπάθειές σας δεν φέρνουν τελικά τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Η όψη αυτή μπορεί να σας δημιουργήσει μια ανεξήγητη μελαγχολία για… “περασμένα μεγαλεία” ή για όνειρα που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ. Παρόλα αυτά, καλό είναι να μην δρομολογήσετε αλλαγές ή εξελίξεις, για τις οποίες μάλλον θα μετανιώσετε. Αφήστε αυτό το διάστημα να περάσει, μελετώντας και ερευνώντας νέες προοπτικές για το μέλλον σας. Μην αμελήσετε επίσης την υγεία σας και προσπαθήστε να εξασφαλίσετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας. Η υιοθέτηση μιας υγιεινής διατροφής είναι απαραίτητη για την καλή κατάσταση του οργανισμού σας, ενώ καλό θα είναι να αποφύγετε όσο μπορείτε βλαβερές καταχρήσεις.
 
Ανάλογη ανασφάλεια θα υπάρξει στον αισθηματικό τομέα, τόσο των Κριών όσο και των Ζυγών, αφού με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 17/9 μέχρι τις 10/10 θα αναθεωρήσετε πολλές απόψεις, χωρίς να αποκλείεται και η επιστροφή σε έναν παλιό έρωτα. Ποιο πρόσωπο επιστρέφει στη ζωή σου και τι επιφυλάσσουν οι πλανητικές όψεις για τα αισθηματικά σου; Μάθε τα όλα τώρα με λεπτομέρειες από τους αστρολόγους μας! Κάλεσέ τους στο 14788 ή στείλε την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ταύρος - Σκορπιός
Η αντίθεση Δία - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 17 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει τον άξονα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις διασκεδάσεις, τον έρωτα και τις φιλικές σχέσεις σας. Η όψη ωστόσο δεν θεωρείται ιδιαίτερα αρνητική για σας, αφού και οι δυο πλανήτες σχηματίζουν θετικές γωνίες με το ζώδιό σας. Αυτό που θα σας απασχολήσει το διάστημα που ακολουθεί, είναι οι επιλογές σας ως προς τα άτομα που σας περιβάλλουν και το κατά πόσον αυτά σας ταιριάζουν. Σε μια περίοδο που αναζητάτε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο την ψυχική σας ηρεμία, η ανάγκη να περιστοιχίζεστε από άτομα που σας κατανοούν και σας διασκεδάσουν είναι αρκετά αυξημένη, γεγονός που μπορεί να σας ωθήσει ακόμα και στην διακοπή κάποιων φιλικών δεσμών. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή ακόμα και με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας. Για σας, δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη όψη να σημάνει την πραγματοποίηση κάποιου ονείρου που θεωρούσατε ανέφικτο, αρκεί να πιστέψετε στις ικανότητές σας.
 
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή την ίδια μέρα και μέχρι τις 9/10, μπορεί να δημιουργήσει αναποδιές στην καθημερινότητα των Ταύρων, γι’ αυτό χρειάζεται να υπάρχει ένα πρόγραμμα, ακόμα κι αν αυτό δεν τηρηθεί απόλυτα. Οι Σκορπιοί μπορούν να εκμεταλλευτούν την αυξημένη διαίσθησή τους προς όφελός τους. Ποιο πρόσωπο επιστρέφει στη ζωή σου και τι επιφυλάσσουν οι πλανητικές όψεις για τα αισθηματικά σου; Μάθε τα όλα τώρα με λεπτομέρειες από τους αστρολόγους μας! Κάλεσέ τους στο 14788 ή στείλε την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Δίδυμοι - Τοξότες
Η αντίθεση Δία - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 17 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να δημιουργήσει μια σύγκρουση μεταξύ των οικογενειακών και των επαγγελματικών υποχρεώσεών σας. Οι μεν Δίδυμοι, στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν την ισορροπία στο οικογενειακό περιβάλλον, μπορεί να χάσουν μια σημαντική ευκαιρία, ενώ αντίθετα οι Τοξότες, κυνηγώντας την επιτυχία, μπορεί να διαταράξουν την οικογενειακή γαλήνη. Και τα δυο ζώδια ωστόσο, αυτό που θα καταφέρουν τελικά θα είναι να αποπροσανατολιστούν, αφού το αίτημα της συγκεκριμένης όψης είναι το να πετύχουν να συνδυάσουν αρμονικά αυτούς τους τομείς. Μόνο αν εξασφαλίσετε την εσωτερική γαλήνη, θα μπορέσετε να συντονίσετε τις προσπάθειές σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα, όσοι σκέφτεστε να επισημοποιήσετε μια σοβαρή σχέση, καλό θα είναι να είστε σίγουροι για τα αισθήματά σας και να αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις. Αν ανήκετε στην κατηγορία των αδέσμευτων, θα πρέπει να προσέχετε τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το διάστημα, καθώς μπορεί με την πάροδο του χρόνου να διαπιστώσετε ότι δεν ανταποκρίνονται στα στάνταρντ σας.
 
Ο ανάδρομος Ερμής από τις 17/9 μέχρι τις 9/10, μπορεί να σημάνει την επιστροφή ενός έρωτα για τους Διδύμους, ή την επιστροφή ενός φιλικού προσώπου για τους Τοξότες. Ποιο πρόσωπο επιστρέφει στη ζωή σου και τι επιφυλάσσουν οι πλανητικές όψεις για τα αισθηματικά σου; Μάθε τα όλα τώρα με λεπτομέρειες από τους αστρολόγους μας! Κάλεσέ τους στο 14788 ή στείλε την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
Καρκίνος - Αιγόκερως
Στις 17 Σεπτεμβρίου διαμορφώνεται η αντίθεση Δία - Ποσειδώνα, μια όψη που πρόκειται να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σας και που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Το διάστημα που ακολουθεί, καλό είναι να μην πιστεύετε ό,τι ακούτε και να αποφεύγετε συμβουλές και παροτρύνσεις που μπορεί να κρύβουν παγίδες, αφού με τη συγκεκριμένη όψη είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε το ψέμα από την αλήθεια. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και στις μετακινήσεις σας και όσοι σκέφτεστε το ενδεχόμενο να εγκατασταθείτε σε μια άλλη πόλη ή και χώρα, καλό είναι να είστε σίγουροι ότι αυτή η αλλαγή θα σας ικανοποιήσει. Αλλαγές θα πρέπει να αποφευχθούν και στον επαγγελματικό τομέα. Μάλιστα, αν σκέφτεστε να αφήσετε μια σίγουρη δουλειά για κάτι αβέβαιο, ίσως είναι καλύτερα να το αναβάλλετε. Από την άλλη, αν είστε άνεργοι, μπορείτε να πειραματιστείτε με κάτι καινούργιο, αρκεί να μην ρισκάρετε δικά σας χρήματα. Τέλος, η συγκεκριμένη όψη μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με το συγγενικό σας περιβάλλον.
 
Ο ανάδρομος Ερμής από τις 17/9 μέχρι τις 9/10, μπορεί να επαναφέρει οικογενειακά προβλήματα στους Καρκίνους, μπορεί όμως και να σημάνει την επιστροφή οικείων ατόμων που έχουν απομακρυνθεί. Για τους Αιγόκερους, ο ανάδρομος Ερμής συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στον επαγγελματικό τομέα. Ποιο πρόσωπο επιστρέφει στη ζωή σου και τι επιφυλάσσουν οι πλανητικές όψεις για τα αισθηματικά σου; Μάθε τα όλα τώρα με λεπτομέρειες από τους αστρολόγους μας! Κάλεσέ τους στο 14788 ή στείλε την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Λέων - Υδροχόος
Η αντίθεση Δία - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 17 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει τον άξονα των οικονομικών σας, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές απώλειες αν δεν καταφέρετε να διατηρήσετε τον έλεγχο στα οικονομικά σας. Το διάστημα που ακολουθεί, είναι πιθανό να αυξηθούν οι υποχρεώσεις σας προς τρίτους ή να μειωθούν τα εισοδήματά σας, είτε εξαιτίας της δικής σας κακής διαχείρισης, είτε εξαιτίας άλλων εξωτερικών παραγόντων. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που συνιστάται είναι η σύνεση που θα σας βοηθήσει να “σώσετε” ό,τι μπορείτε ή ακόμα και να γυρίσετε την κατάσταση προς όφελός σας, αν φυσικά έχετε τα κατάλληλα επιχειρήματα. Προσοχή χρειάζεται και η ερωτική σας ζωή, καθώς η όψη αυτή σας ωθεί σε… παράνομους πειρασμούς, που μπορεί να κλονίσουν μια σοβαρή σχέση, ή ακόμα κι αν είστε αδέσμευτοι, να σας μπλέξουν σε έναν φαύλο κύκλο, από τον οποίο δύσκολα θα ξεμπερδέψετε. Το αίτημα της συγκεκριμένης όψης είναι να εντοπίσετε τις προτεραιότητές σας και τις ανάγκες σας - οικονομικές ή και συναισθηματικές - και να επιδιώξετε θετικές αλλαγές, ώστε να βγείτε αλώβητοι από κάθε κυκεώνα.
 
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 17/9 μέχρι τις 9/10, μπορεί να βοηθήσει τόσο τους Λέοντες όσο και τους Υδροχόους, να δείτε με μια νέα οπτική τα θέματα που σας απασχολούν και να υιοθετήσετε μια καλύτερη φιλοσοφία. Ποιο πρόσωπο επιστρέφει στη ζωή σου και τι επιφυλάσσουν οι πλανητικές όψεις για τα αισθηματικά σου; Μάθε τα όλα τώρα με λεπτομέρειες από τους αστρολόγους μας! Κάλεσέ τους στο 14788 ή στείλε την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Παρθένος - Ιχθείς
Η αντίθεση Δία - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 17/9, διεγείρει την ευαισθησία σας και σας ωθεί να αναζητήσετε μια νέα πραγματικότητα, που μάλλον υπάρχει μόνο στη φαντασία σας. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επικίνδυνο, γι’ αυτό η συγκεκριμένη όψη χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Το διάστημα που ακολουθεί θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα και να περνάτε από ψιλό κόσκινο ό,τι ακούτε, ειδικά αν σας φαίνεται… πολύ όμορφο για να είναι αληθινό. Η ανάγκη σας να βρείτε την τελειότητα μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις, που θα ανακόψουν την πορεία σας. Καλό είναι λοιπόν να παραμείνετε προσγειωμένοι, να διατηρήσετε την πίστη στον εαυτό σας και να μην δίνετε περισσότερα από όσα παίρνετε. Ειδικά στον αισθηματικό τομέα θα πρέπει να εξασφαλίσετε ότι η σχέση σας είναι ισότιμη και ότι δεν βλέπετε τον σύντροφό σας με… ροζ γυαλιά. Παρόλο που αυτές οι συστάσεις είναι απαραίτητες, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ευημερήσετε, αφού ο ρεαλισμός και η επαφή με την πραγματικότητα, μπορούν πράγματι να σας φέρουν τον ιδανικό σύντροφο. Δεν αποκλείεται επίσης η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης, αν και θα πρέπει να υπάρχει ειλικρινής μεταμέλεια για να κρατήσει.
 
Ο ανάδρομος Ερμής από τις 17/9 μέχρι τις 9/10, θα επηρεάσει τα οικονομικά των Παρθένων, που σε κάποιες περιπτώσεις θα δυσκολευτούν να εισπράξουν χρήματα που τους οφείλονται, ενώ σε άλλες θα βρουν νέες πηγές εσόδων. Οι Ιχθύες, καλό θα είναι να μην αφήνουν οικονομικές εκκρεμότητες αυτό το διάστημα. Ποιο πρόσωπο επιστρέφει στη ζωή σου και τι επιφυλάσσουν οι πλανητικές όψεις για τα αισθηματικά σου; Μάθε τα όλα τώρα με λεπτομέρειες από τους αστρολόγους μας! Κάλεσέ τους στο 14788 ή στείλε την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Από την Ρένα Μεντάκη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-09-2015 12:20:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι