blank
 
blank

Δίας στην Παρθένο μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2016: Πώς ευνοεί το κάθε ζώδιο;

Δίας στην Παρθένο μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2016: Πώς ευνοεί το κάθε ζώδιο;
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 12
 

Δίας στην Παρθένο

Είναι το πολυαναμενόμενο αστρολογικό γεγονός του καλοκαιριού η είσοδος του Δία στην Παρθένο στις 11 Αυγούστου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2016. Παρ όλο που στο ζώδιο αυτό ο πλανήτης βρίσκεται σε αδυναμία, δηλαδή δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς προϋποθέσεις και να δώσει απλόχερα όσα θα μπορούσε από τη φύση του, ωστόσο οι θετικές αλλαγές που θα φέρει σε κάθε ζώδιο είναι αρκετές.
 
Ο Δίας θεωρείται ο πλανήτης της τύχης, της θετικής συγκυρίας, της κατάλληλης στιγμής, του χρυσού αγγίγματος, της καλοπέρασης, του ρίσκου, της οικονομικής ευμάρειας. Η Παρθένος προσθέτει αυτοπειθαρχία, επιμονή στη λεπτομέρεια και πίστη στο σκοπό που ακολουθούμε, με βελτίωση στη διαχείριση της καθημερινότητας και των καταστάσεων που αυτή φέρνει.
 
Με το Δία στην Παρθένο, ανασηκώνουμε τα μανίκια και περνάμε στην πραγματική δουλειά και αυτό ισχύει και για τα δώδεκα ζώδια:
 
Κριός
Για τον επόμενο χρόνο θα βρεις τρόπους να ξεφύγεις από μία δυσάρεστη και καταπιεστική καθημερινότητα. Η εργασιακή σου κατάσταση θα βελτιωθεί, βρίσκοντας τις χρυσές τομές και δημιουργώντας έτσι θετικές συνθήκες, ώστε να εργάζεσαι με περισσότερη αισιοδοξία. Η συναδελφική επίδραση πάνω σου θα είναι θετική, σε σημείο να σταματήσουν οι οποιεσδήποτε πισώπλατες μαχαιριές. Ίσως ευνοηθείς με μία προαγωγή ή νέα καθήκοντα. Θέματα υγείας βελτιώνονται ή βρίσκονται σε ύφεση.
Ταύρος
Ρίσκα που θα σου ανοίξουν το δρόμο προς μία νέα κατεύθυνση θα πάρεις το διάστημα αυτό, ενώ ερωτικά ετοιμάζεσαι να διανύσεις μία πολύ ενδιαφέρουσα περίοδο. Σε αυτό που θα δώσεις βαρύτητα είναι η προσωπική σου ευχαρίστηση και η καλοπέραση, πράγμα που σημαίνει πολλές γνωριμίες, εμπειρίες, ερωτικές ιστορίες, αλλαγές και ταξίδια. Σκοπός σου να μην… βαλτώσεις, όπως έχει γίνει στο παρελθόν. Σε πολλούς Ταύρους θα περάσει από το μυαλό η απόκτηση απογόνων, δουλεύοντας προς αυτό το σκοπό.
 
Δίδυμοι
Πρόκειται για μία περίοδο, κατά την οποία θα δεις να πραγματοποιούνται οι επιθυμίες σου όσον αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Θα νιώσεις την ανάγκη για ανακατατάξεις στο χώρο σου, ίσως περάσεις στο επόμενο βήμα με το ταίρι και συγκατοικήσεις. Κάποιοι θα ασχοληθείτε με την δημιουργία εξ ολοκλήρου ή τον ανασχεδιασμό ενός χώρου, ή ακόμα και με την επιστροφή στις ρίζες. Κάποιοι άλλοι θα αναθεωρήσετε σχέσεις με τους οικείους, βρίσκοντας κοινά σημεία επαφής, αφήνοντας έτσι την αρμονία να εισέλθει ξανά στην οικογένεια. Εύνοια από πατρική περιουσία.
 
Καρκίνος
Η επικοινωνία σου και οι σχέσεις σου με το περιβάλλον βελτιώνονται, με αποτέλεσμα να αποκτήσεις εύνοια και συμπαράσταση από τους γύρω σου, κάτι που θα σε ωθήσει μπροστά. Παράλληλα, αποκτάς τόλμη και κινητικότητα, με την πρόθεση να αλλάξεις τη ζωή σου και την καθημερινότητα. Αν σχετίζεσαι με μέσα ενημέρωσης, διαδικτυακή δουλειά ή επαγγελματικά ταξίδια, θα είναι μία γεμάτη χρονιά, που θα σου φέρει χρήμα. Θα υπάρξει εύνοια, όσον αφορά γραφειοκρατικές εκκρεμότητες.
 
Λέων
Για εσάς τους Λέοντες πρόκειται να είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά, κατά την οποία θα έχετε την πολυπόθητη, τη μεγάλη ίσως ευκαιρία να δείτε σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας, είτε εφευρίσκοντας τρόπους πρωτοποριακούς, είτε αυξάνοντας τα έσοδα από την υπάρχουσα εργασία. Επίσης, οι αξίες και η πεποίθηση που έχετε για τα υλικά αγαθά και γενικά το χρήμα σαν κινητήριο δύναμη, αναθεωρούνται και αναζητάτε τη στοιχειώδη ικανοποίηση πως παράγετε σημαντικό έργο. Ετοιμαστείτε για κάποια σημαντική αναγνώριση.
 
Παρθένος
Με το Δία να σε επισκέπτεται, σε διάρκεια χρόνου θα πρέπει να περιμένεις προσωπική εξέλιξη, επέκταση σε τομείς που επιθυμείς, καθώς και βελτίωση της ποιότητας ζωής. Παράλληλα, θα σου φέρει κάτι σημαντικό, από οικονομική εύνοια έως αλλαγή οικογενειακής κατάστασης, επισημοποίηση μιας σχέσης ή έναν απόγονο. Επίσης, θα αναθεωρήσεις το πώς αντιμετωπίζεις τη ζωή, γεγονός που από μόνο του αποτελεί τη μεγαλύτερη αλλαγή. Αισιοδοξία, πίστη στον εαυτό σου και όρεξη για δημιουργία, είναι αυτά που θα σε χαρακτηρίσουν από δω και πέρα. Απόλαυσε τα δώρα!
 
Ζυγός
Η τύχη σου λειτουργεί με τρόπο που ίσως δεν αντιλαμβάνεσαι αμέσως. Ωστόσο, για ένα ολόκληρο έτος θα είσαι υπό προστασία, γλυτώνοντας παγίδες, δυσκολίες και κρίσεις, ακόμα και τη τελευταία στιγμή. Ο Δίας λειτουργεί για σένα σαν μια αόρατη ασπίδα προστασίας, σαν μία συμπαντική ομπρέλα, που σου επιτρέπει χωρίς τρικλοποδιές να βρεις το δρόμο σου. Τη περίοδο αυτή θα συμβούν γεγονότα, που θα λειτουργήσουν σαν μια εσωτερική πυξίδα, βοηθώντας σε να κατανοήσεις τι θέλεις να κάνεις στη ζωή σου, τι να αφήσεις πίσω σου και ποιους να ακολουθήσεις. Προβληματικές σχέσεις, δίνουν τη θέση τους σε κάτι νέο και αξιόλογο.
 
Σκορπιός
Η είσοδος του Δία στην Παρθένο σημαίνει για σένα μία περίοδο, κατά την οποία οι στόχοι σου, οι ευχές και οι επιθυμίες θα αποτελέσουν τη κινητήριο δύναμη, ώστε να κάνεις άλματα προς τα πάνω. Με μια πιθανότατη κοινωνική άνοδο, φήμη, υποστήριξη από φίλους ή κοινωνικές ομάδες, πρόκειται για ένα έτος που φέρνει μεγάλες αλλαγές στο κοινωνικό και οικογενειακό σου στάτους. Το κύρος που αποζητάς και η αναγνώριση, είναι μόλις ένα βήμα μακριά σου. Καλλιέργησε τις γνωριμίες σου, γιατί αυτές θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.
 
Τοξότης
O Δίας στην Παρθένο θα αποτελέσει για εσένα που είσαι Τοξότης, την τρανή απόδειξη πως οι κόποι ανταμείβονται, έστω και καθυστερημένα και οι επαγγελματικές εξελίξεις μπορούν να πάρουν ταχύτατους ρυθμούς, με ανοδική πορεία. Με τη προοπτική να κυνηγήσεις και να πετύχεις τη μεγάλη ευκαιρία που θα σε αναδείξει, παίζεις με τις προτάσεις και τις ευκαιρίες, ακόμα και τη πιθανότητα να κάνεις κάτι δικό σου, μία δημιουργία, μία επιτυχία, που θα σε εκτοξεύσει. Με το βλέμμα στραμμένο προς το εξωτερικό ή έστω κάπου μακριά από εκεί που βρίσκεσαι, ονειρεύεσαι τη μεγάλη προσωπική εξέγερση, που θα σε απομακρύνει από έναν βεβαρυμμένο μικρόκοσμο. Να περιμένεις προαγωγή, προώθηση και βελτίωση των εισοδημάτων.
 
Αιγόκερως
Μία περίοδος κατά την οποία θα απολαύσεις ταξίδια, γνώση, διεύρυνση οριζόντων, άλλες κουλτούρες ή απλά θα αλλάξεις τη ζωή σου, σε περίπτωση που αυτή έχει βαλτώσει και σε αναγκάζει να βιώνεις επαναλαμβανόμενα μοτίβα. Πρόκειται για ένα έτος γεμάτο εμπειρίες, νέες ευκαιρίες και προοπτικές, που σχετίζονται με επέκταση, εξωτερικό, έναρξη επιχειρήσεων και ταξίδια. Θα υπάρξει έμπνευση για κάτι μεγαλύτερο, δημιουργικότητα, τάση για συνεχή επιμόρφωση ή ένα πτυχίο που θα ανοίξει πόρτες.
 
Υδροχόος
Είναι πολύ ευνοϊκή η θέση του Δία στην Παρθένο για όλους τους Υδροχόους. Οι οικονομικές συνθήκες, ό,τι μοιράζεσαι με το σύντροφο, τα περιουσιακά στοιχεία που ίσως δεν απέκτησες εσύ άμεσα αλλά σου ανήκουν και ό,τι σχετίζεται με μοίρασμα, βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση. Παράλληλα, θα καταφέρεις να λύσεις και να βρεις την άκρη σε δύσκολα ψυχολογικά μπλοκαρίσματα, που σε ταλαιπωρούσαν. Ακόμα και εκεί που φαίνεται πως μία υπόθεση είναι χαμένη, η εύνοια εμφανίζεται σαν από μηχανής Θεός. Μια τυχερή για σένα συμφωνία, ένα διαζύγιο με ικανοποιητική διατροφή, επιστροφή φόρων ή χρημάτων και άλλα πολλά, θα συντελέσουν ώστε να αποκτήσεις πίστη εκ νέου στη ζωή και τη τύχη.
 
Ιχθείς
Μία χρονιά, κατά την οποία θα δεις την όμορφη πλευρά των σχέσεων, ερωτικών και επαγγελματικών. Ο Δίας σ’ αυτό τον τομέα του ωροσκοπίου λειτουργεί αρκετά τυχερά και προωθητικά, για να εξελιχθούν οι σχέσεις σου σε ένα παραπάνω επίπεδο. Για όσους του ζωδίου είναι αδέσμευτοι, έρχεται μία περίοδος που οι ανάγκες και οι απαιτήσεις συμπίπτουν με τις ανάλογες γνωριμίες, φέρνοντας μια καρποφόρα δέσμευση, ένα επόμενο βήμα, μια επισημοποίηση. Σχέσεις που έχουν μπλοκαριστεί και δεν εξελίσσονται, παύουν να υπάρχουν, ελευθερώνοντάς σε από στείρες δεσμεύσεις. Κάποιοι θα κάνετε μία πολύ σπουδαία συνεργασία, που θα βελτιώσει τη ζωή σας.
Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-08-2015 23:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι