Quantcast
blank
 
blank

Ο Δίας σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Δίας σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 3 Μαΐου 2022 ο Δίας από τις 28° 36’ των Ιχθύων θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα μας φέρει αρκετές θετικές αλλαγές. Το σκηνικό της ζωής μας θα στηθεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε η όποια τροποποίηση ή μετάλλαξη της καθημερινότητας που θα συμβεί να μας φανεί σα μια φυσική εξέλιξη των πραγμάτων και όχι σαν κάτι που έξωθεν παράγοντες μας το έχουν επιβάλλει. Η πρόοδος σε όλους τους τομείς της ζωής μας, θα μοιάζει μονόδρομος εάν και εφόσον η προσωπική, οικονομική, πνευματική και επαγγελματική εξέλιξή μας βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά μας.

Sponsored Links

Κέρδη και εύνοια στα οικονομικά μας αλλά και αναγέννηση νου και σώματος!

Δίπλα μας, αρωγοί στις προσπάθειές μας θα βρεθούν άτομα κοινωνικά ισχυρά ή ανώτερα, από εμάς, στην επαγγελματική ιεραρχία. Οπότε, ορισμένοι από εμάς θα λάβουν είτε αύξηση ή μια προαγωγή, είτε θα χρειαστεί να κάνουν μια ενδοεταιρική μετακίνηση σε πόστο στο οποίο θα έχουν ηγετικό ρόλο. Η αλήθεια είναι ότι με τον Δία, τον πλανήτη της ευημερίας, της αισιοδοξίας, της επέκτασης, της τύχης αλλά και του δικαίου και τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της αναγέννησης, της μετάλλαξης, της συγχώνευσης και του πλούτου, να βρίσκονται μεταξύ τους σε μια θετική όψη μπορούμε να περιμένουμε θετικές και ευνοϊκές αλλαγές στα οικονομικά μας.

Φυσικά, μεγάλο ρόλο θα παίξει, όχι μόνο η καλή μας διάθεση και η αισιοδοξία, αλλά και η τονισμένη θετικά πεποίθησή μας ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να υλοποιήσουμε τα όνειρά μας. Στο διάβα μας θα βρεθούν ευκαιρίες τις οποίες και δεν θα πρέπει να αφήσουμε ανεκμετάλλευτες αν θέλουμε να «βάλουμε το νερό στο αυλάκι» όσο το συντομότερο δυνατόν. Εννοείται ότι ένα σημαντικό ζητούμενο θα είναι, εκτός από δυναμικοί, να είμαστε και διορατικοί καθώς θα χρειαστεί να κάνουμε και κάποια ξεκαθαρίσματα και να βγάλουμε από το δρόμο της ζωής μας ό,τι λειτουργεί σαν τροχοπέδη και καθυστερεί ποικιλοτρόπως την προσωπική μας ανάπτυξη.

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά μας, θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα δάνειο με ευνοϊκούς όρους ή να τακτοποιήσουμε οικονομικές μας εκκρεμότητες σε τράπεζες ή δημόσιους οργανισμούς. Επιπλέον, θα υπάρξουν και κέρδη από επενδύσεις ή από την οικονομική εκμετάλλευση ακινήτων. Σε προσωπικό επίπεδο, ίσως χρειαστεί να γκρεμίσουμε πεποιθήσεις και να δούμε τα πράγματα με μια εντελώς διαφορετική ματιά. Εξάλλου, λένε ότι «με παλιά κλειδιά δεν ανοίγεις νέες πόρτες».

Τέλος, με την όψη αυτή μπορεί να έρθουμε σε επαφή με ανώτερα πνευματικά πεδία και να αφήσουμε πίσω μας δογματικά στεγανά σε μια προσπάθεια να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας, να αποκτήσουμε σύνδεση με τον ανώτερο Νου και να συνειδητοποιήσουμε ότι είχαμε, έχουμε και πάντα θα έχουμε ουράνια προστασία αλλά και καθοδήγηση.

Πως θα σε επηρεάσει ο Δίας σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 4 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή : Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, αλλά και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα καταφέρετε να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας έχει ταλαιπωρήσει και πληγώσει ψυχικά και συναισθηματικά καθώς θα προκύψουν οι κατάλληλες συνθήκες, για εσάς, οι οποίες θα φέρουν την ελπίδα ξανά στην ζωή σας. θα υπάρξουν επαγγελματικές ευκαιρίες τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε καθώς το μέλλον σας, χάριν σε αυτές, προβλέπεται εξαιρετικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η δικαίωση πάντα έρχεται για αυτόν που ξέρει να περιμένει και εσείς έχετε περιμένει αρκετά και έχετε υποστεί ακόμα περισσότερα. Η όψη αυτή σας χαρίζει εύνοια σε ό,τι αφορά συμβόλαια, συμφωνίες και νομικές υποθέσεις σας ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και με την στήριξη ισχυρών συμμάχων να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη βοήθεια της όψης αυτής θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε παρελθούσες οικονομικές σας εκκρεμότητες ενώ ορισμένοι από εσάς θα έχουν οικονομική βοήθεια μέσα από μια κληρονομιά, δάνειο ή ακόμα και το ταίρι τους. Εύνοια όμως θα έχετε και σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας εξέλιξη καθώς, τόσο η επίτευξη των στόχων σας, όσο και νέες προτάσεις θα σας χαροποιήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχει έρθει ο καιρός για να αντιμετωπίσετε κατάματα τα όποια προβλήματα υπάρχουν, τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στις συνεργασίες σας. Η ψυχική και ηθική ανταμοιβή που θα νιώσετε θα σας κάνει να πιστέψετε ακόμα περισσότερο στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας. Ευνοούνται οι σπουδές και γενικά οτιδήποτε αφορά γνώση, οι νομικές υποθέσεις αλλά και τα ταξίδια.

ΛΕΩΝ

Θα βιώσετε αλλαγές που θα σας οδηγήσουν να πάρετε αποφάσεις σχετικά με την δομή της καθημερινότητάς σας. Θα κλείσετε υποθέσεις του παρελθόντος, είτε εργασιακές, είτε οικονομικές ενώ θα εκμεταλλευτείτε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Επίσης, θα βελτιώσετε την εξωτερική σας εικόνα και την υγεία σας αλλάζοντας διατροφικές συνήθειες και βάζοντας την γυμναστική στο πρόγραμμά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε πολλά και δημιουργικά σχέδια μέσα στο κεφάλι σας τα οποία και θέλετε να κάνετε πραγματικότητα. Σε αυτό θα σας βοηθήσουν άνθρωποι που πιστεύουν σε εσάς και τις δυνατότητές σας. Κοινωνικοποιηθείτε λοιπόν, ανοίξτε τον κύκλο σας κάνοντας νέες γνωριμίες και ασχοληθείτε με την πρόοδό σας. Επιπλέον, οι συνθήκες στην αισθηματική σας ζωή θα βελτιωθούν τα μάλα.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Με την όψη αυτή θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με τα μέλη της οικογένειάς σας ή με την ακίνητη οικογενειακή σας περιουσία. Θα έχετε θετικές εξελίξεις σε σχέση με αγοραπωλησίες, ή με την οικονομική εκμετάλλευση ακινήτων. Επιπλέον, θα πάρετε κάποιες αποφάσεις σχετικές με την ψυχική και σωματική σας υγεία βγάζοντας από την ζωή σας ό,τι και όποιον/α σας ενοχλεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή θα τονίσει τα επικοινωνιακά σας ταλέντα και θα σας βοηθήσει να κάνετε επαφές με τα σωστά άτομα που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα όποια δημιουργικά σχέδιά σας. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά νομικές υποθέσεις και υπογραφές συμβολαίων. Επίσης, η εσωτερική σας δύναμη αλλά και η διάθεσή σας να εξελιχθείτε θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε προς όφελός σας όλων των ειδών τις εκκρεμότητές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν στη ζωή σας, τόσο σε σχέση με την καριέρα σας, όσο και σε σχέση με την οικογένειά σας, καθώς θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το δικό σας επίπεδο διαβίωσης αλλά και των οικείων σας. Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσουν κάποια θέματα αλλαγής τόπου κατοικίας ή εργασίας με την έννοια μιας μετακόμισης ή ίσως ανακαίνισης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας θυμίσει έντονα ότι έχετε τη δύναμη να πραγματοποιήσετε οτιδήποτε επιθυμείτε. Όχι μόνο βάζοντας στόχους και ακολουθώντας τους με σύνεση, αλλά και δημιουργώντας νέες ιδέες και ανακαλύπτοντας καινούργιες ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αξιοποιήστε την δυνατότητά σας να χειρίζεστε σωστά τον λόγο και μεταφέρετε έτσι τις ιδέες σας στους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προτεραιότητα σας με την όψη αυτή θα είναι η συναισθηματική, πνευματική και ψυχική σας ισορροπία. Για τον λόγο αυτό, θα αποφασίσετε να αφήσετε πίσω σας ό,τι βαραίνει, αγχώνει και εμποδίζει την προσωπική σας εξέλιξη. Ασχοληθείτε μόνο με ό,τι εσείς θεωρείτε ότι σας βοηθάει να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Επίσης, θα έχετε και ευκαιρίες για να «αναβαθμιστείτε» οικονομικά.

ΙΧΘΥΣ

Θα κάνετε σημαντικές επαφές και συμφωνίες με την όψη αυτή, οι οποίες και θα είναι η απαρχή μιας νέας και αρκετά δημιουργικής για εσάς εποχής. Θα έχετε τη στήριξη φίλων αλλά και ισχυρών κοινωνικά προσώπων που θα σας βοηθήσουν στο να δημιουργήσετε μια νέα επαγγελματική και οικονομική πραγματικότητα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και βγείτε κερδισμένοι.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-05-2022 12:00:00