blank
 
blank

Ο Δίας σε σύνοδο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Δίας σε σύνοδο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 21 Απριλίου 2024 ο Δίας και ο Ουρανός θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στις 21° 50’ του Ταύρου, κάτι που μπορεί και να θεωρηθεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς μιά και είναι κάτι που συμβαίνει κάθε 14 περίπου χρόνια. Η προηγούμενη φορά ήταν το 2011, η επόμενη θα είναι το 2037.

Sponsored Links

Τύχη, επέκταση και πρόοδος!

Ο Δίας, λοιπόν, ο πλανήτης της επέκτασης της τύχης, της ευδαιμονίας, της αφθονίας, της φιλοσοφίας και της ανώτερης αντίληψης, θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Ουρανό, τον πλανήτη της αλλαγής, της επανάστασης, της διαφορετικότητας, της ευρηματικότητας, της εκκεντρικότητας και της ανώτερης αντίληψης. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως ενδιαφέρον και θα μας περάσει σε ένα καινούργιο κύκλο καινοτομιών, νικών, αλλαγών και ανακαλύψεων που θα τροποποιήσουν με αιφνίδιο, κατά περιπτώσεις - αλλά σίγουρα ευχάριστο, τρόπο τις ζωές αρκετών από εμάς.

Η σύνοδος αυτή θα δώσει το ρυθμό με τον οποίο, σαν κοινωνικό σύνολο, θα κινηθούμε για τα επόμενα 14 χρόνια καθώς και τον τρόπο που θα εκφράσουμε τα καλλιτεχνικά μας ταλέντα αλλά και ό,τι μοναδικό έχει ο καθένας μας που τον κάνει ξεχωριστό. Επίσης, θα μας απασχολήσουν θέματα οικονομικής ρευστότητας, ακινήτων, διατροφής, χλωρίδας και πανίδας. Σε προσωπικό επίπεδο, η σύνοδος θα μας ωθήσει να σπάσουμε τα δεσμά από ο,τιδήποτε μας εμποδίζει να εξελιχθούμε, να πάρουμε ρίσκα, να φέρουμε την ευημερία στη ζωή μας και να κάνουμε πράγματα που πάντα θέλαμε αλλά φοβόμασταν να πειραματιστούμε με αυτά. Η διάθεσή μας να ζήσουμε νέες περιπέτειες γενικά, να αφυπνιστούμε πνευματικά, να ερωτευτούμε, να ενθουσιαστούμε και να δούμε τον κόσμο με αισιόδοξη διάθεση, θα μας κάνει να πάρουμε αποφάσεις που θα αλλάξουν τον ρου της προσωπικής μας ιστορίας.

Μια νέα εποχή θα ξεκινήσει στις ζωές ορισμένων από εμάς η οποία θα χρειαστεί, προκειμένου να επωφεληθούμε από τα δώρα της, να είμαστε σε πνευματική εγρήγορση, να είμαστε προσαρμοστικοί και ευέλικτοι, να θέλουμε την πρόοδο και την εξέλιξή μας σε όλους τος τομείς της ζωής μας και να έχουμε καθαρή καρδιά.

Πως θα σε επηρεάσει ο Δίας σε σύνοδο με τον Ουρανό;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 5 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο τέλος του 2ου και αρχές του 3ου δεκαήμερου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Αιφνίδια γεγονότα θα αναδείξουν ευκαιρίες τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Θα βελτιώσετε τα έσοδά σας, καθώς θα υπάρξουν απροσδόκητα κέρδη, ενώ η αυξημένη αυτοπεποίθηση θα σας προσφέρει προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική άνοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πιστέψετε ότι επιτέλους πατάτε γερά στα πόδια σας και θα νιώσετε να ξυπνούν μέσα σας ο ενθουσιασμός, η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση, κάτι που θα σας επιτρέψει να κάνετε ρισκαδόρικες κινήσεις με στόχο την προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ψυχική ανανέωση και ευεξία σας υπόσχεται αυτή η όψη και, παράλληλα, σας καλεί να ασχοληθείτε με την ψυχολογική υγεία σας, με την έννοια της γιατρειάς πληγών του παρελθόντος. Ευνοούνται οι πάσης φύσεως επανασυνδέσεις, εάν και εφόσον, φυσικά, σας κάνουν καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απρόσμενα θετικές εξελίξεις θα έχετε σε θέματα σχετικά με ομάδες και, γενικά, συλλογικές προσπάθειες. Θα δικτυωθείτε με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν και, με τον τρόπο αυτό, θα δείτε να μπαίνουν σε πορεία υλοποίησης μακροπρόθεσμα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ

Τυχερές επαφές και συνεργασίες θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε επαγγελματικά ενώ οι ανώτεροι στην ιεραρχία θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε μια προαγωγή ή θα σας προσφέρουν αναγνώριση. Ιδιαίτερη εύνοια έχουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα μπορέσετε να βάλετε σε πορεία υλοποίησης σχέδια σχετικά με το μέλλον σας, συντονιζόμενοι με την ανάγκη προσωπικής ανάπτυξης και ανοίγματος των οριζόντων σας. Εύνοια υπάρχει σε θέματα σχετικά με μάθηση, ταξίδια και μετακινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που πραγματικά λαχταράτε είναι η ασφάλεια, η σιγουριά και η βαθύτερη οικειότητα. Προκειμένου, λοιπόν, να τα αποκτήσετε, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε ένα "άλμα πίστης" και να χαράξετε ένα νέο και πολλά υποσχόμενο δρόμο ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με ευχάριστο τρόπο στο προσκήνιο θα έρθουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις ενώ κάποιοι θα ερωτευτείτε κεραυνοβόλα. Επαγγελματικά, ανοίγουν οι ορίζοντές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βελτιωθεί η καθημερινότητα και οι σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες σας καθώς και εσείς θα προσεγγίσετε με διαφορετικό τρόπο τους άλλους. Θα ασχοληθείτε με την υγεία και την ευεξία σας ενώ, επαγγελματικά, κάτι νέο θα εμφανιστεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα ενισχυθεί η επιθυμία σας να κάνετε πράγματα που θα σας επιτρέψουν να αξιοποιήσετε την καλλιτεχνική σας πλευρά και θα αναζητήσετε δίπλα σας ανθρώπους χαρούμενους και αισιόδοξους. Εύνοια θα έχετε σε ζητήματα έρωτα και αγάπης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

θα συνειδητοποιήσετε ότι έχει έρθει η ώρα να αποδεσμευτείτε από ό,τι σας κρατάει δέσμιους και δεν σας αφήνει να εξελιχθείτε. Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε θέματα κατοικίας και ακίνητης περιουσίας. Γενικά, θα νιώσετε πιο ασφαλείς και σίγουροι.

ΙΧΘΥΕΣ

Η κοινωνική σας ζωή θα γίνει πιο συναρπαστική και θα κάνετε νέες γνωριμίες ενώ, μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο, θα βρείτε δουλειά ή συνεργάτες. Μέσα από τη μάθηση, τις προκλήσεις και τα ταξίδια θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-04-2024 12:00:00