blank
 
blank

Ο Δίας στην Παρθένο ως τις 9 Σεπτεμβρίου 2016. Προσήλωση στους στόχους και επιμονή! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Δίας στην Παρθένο ως τις 9 Σεπτεμβρίου 2016. Προσήλωση στους στόχους και επιμονή! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 22
 
Sponsored Links

Δίας στην Παρθένο

Στις 11 Αυγούστου και ώρα 14:11, ο Δίας εγκαταλείπει οριστικά το ζώδιο του Λέοντα και περνάει σ’ αυτό της Παρθένου, στο οποίο και θα παραμείνει μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2016. Μετά από ένα διάστημα όπου η αναζήτηση της καλοπέρασης και της διασκέδασης αποτελούσε προτεραιότητα για όλους, το ενδιαφέρον μας στρέφεται περισσότερο στην καθημερινότητα. Το γεγονός ότι η Παρθένος είναι το ζώδιο της αδυναμίας του Δία φανερώνει ότι πρόκειται για μια δύσκολη περίοδο, κατά την οποία θέματα που σχετίζονται με την εργασία και την υγεία θα υποστούν σημαντικές αλλαγές που θα μας προβληματίσουν.
 
Παρά το γεγονός ότι ο Δίας θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ποσειδώνα (που βρίσκεται πανίσχυρος στο ζώδιο των Ιχθύων) στις 17 Σεπτεμβρίου και θα τονίσει την ανασφάλεια όλων, το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα (στις 12/10/15, 16/3/16 και 26/6/16), προοιωνίζει μια τεράστια δύναμη που μας δίνει την δυνατότητα να μετατρέψουμε την κατάσταση προς όφελός μας και να οικοδομήσουμε ένα πολλά υποσχόμενο καινούργιο μέλλον. Η προσήλωση στους στόχους, η προσοχή στις λεπτομέρειες και η επιμονή, μπορούν να βοηθήσουν τον καθένα να δημιουργήσει την δική του νέα σταθερή τάξη πραγμάτων.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Δία στην Παρθένο

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση του Δία είναι οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι, ενώ τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) θα πρέπει να αποφύγουν πάσης φύσης υπερβολές ώστε να βγουν κερδισμένα.

Δίας στην Παρθένο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Φίλε Κριέ, στις 11 Αυγούστου ο Δίας περνάει στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου 2016. Από αυτή τη θέση, ο ευεργέτης πλανήτης πρόκειται να βελτιώσει σημαντικά τις συνθήκες της εργασίας σου, να σε βοηθήσει να βρεις μια νέα δουλειά που σου ταιριάζει καλύτερα ή ακόμα και να σε προωθήσει σε μια ανώτερη θέση. Δεν αποκλείεται μάλιστα -αν το επιθυμείς- να ξεκινήσεις και μια νέα σταδιοδρομία στο εξωτερικό. Σημαντική βελτίωση θα υπάρξει και στην υγεία σου, καθώς θα αποκατασταθούν τυχόν προβλήματα ή απλά θα αυξηθεί κατακόρυφα η ζωτικότητα και η ενέργειά σου. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο τη διατροφή σου και να περιορίσεις λιπαρές ή ζαχαρούχες τροφές, ώστε να μην πάρεις περιττό βάρος.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η νέα θέση του Δία στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου από τις 11 Αυγούστου θεωρείται ιδιαίτερα θετική για σένα, καθώς σηματοδοτεί καλή τύχη σε πολλούς τομείς της ζωής σου, κυρίως όμως στην αγάπη. Έτσι, μέχρι και τις 9/9/2016, μπορείς να προχωρήσεις στην επισημοποίηση μιας σχέσης ή, αν είσαι αδέσμευτος, να δημιουργήσεις μια σχέση με σοβαρές προοπτικές. Η νέα θέση του Δία ευνοεί επίσης την απόκτηση παιδιών, ενώ και στον επαγγελματικό τομέα σε κάνει ιδιαίτερα δημιουργικό, γεγονός που μπορεί να συμβάλει στην βελτίωση των εσόδων σου. Αν μάλιστα έχεις κάποια χόμπι τα οποία μπορείς να εκμεταλλευτείς για να κερδίσεις επιπλέον χρήματα, είναι η κατάλληλη στιγμή να τα αξιοποιήσεις. Σημαντικά κέρδη επίσης, μπορούν να προέλθουν από τυχερά παιγνίδια.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η νέα θέση του Δία στην Παρθένο από τις 11 Αυγούστου φέρνει προστασία και ικανοποίηση στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Μέχρι τις 9/9/2016, οι σχέσεις με τους οικείους σου θα γίνουν πιο αρμονικές, ενώ δεν αποκλείεται να αυξηθούν τα μέλη της οικογένειάς σου, να δημιουργήσεις το δικό σου νοικοκυριό, να αναζητήσεις ένα πιο ευρύχωρο σπίτι ή ακόμα και να εγκατασταθείς σε μια άλλη χώρα. Γενικότερα, τα θέματα που σχετίζονται με τα περιουσιακά σου στοιχεία εξελίσσονται πολύ θετικά και αυτό μπορεί να σημαίνει ακόμα και την απόκτηση μιας σημαντικής κληρονομιάς. Σε κάθε περίπτωση, το σπίτι και η οικογένεια θα αποτελέσουν το καταφύγιό σου, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις και μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σου.
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η είσοδος του Δία στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου από τις 11 Αυγούστου, πρόκειται να ευνοήσει θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τα ταξίδια και τις σχέσεις σου με συγγενικά σου πρόσωπα. Μέχρι και τις 9/9/2016 θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τις γνώσεις σου, να γνωρίσεις πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου, αλλά και να αποκαταστήσεις σχέσεις με αδέλφια, φίλους και γείτονες. Η νέα θέση του Δία είναι επίσης ευνοϊκή για την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου ή επαγγελματικού εξοπλισμού που θα βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας σου. Σημαντικές εμπειρίες θα σου προσφέρουν και τα ταξίδια στο εξωτερικό, τα οποία μπορούν ακόμα και να αλλάξουν την κοσμοθεωρία σου.
 
Λέων
Φίλε Λέοντα, στις 11 Αυγούστου ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνάει στον τομέα των οικονομικών σου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 9/9/2016. Πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη διέλευση που μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα τα οικονομικά σου, παράλληλα ωστόσο συνιστά ψυχραιμία, καθώς η γενναιόδωρη φύση σου μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολικές σπατάλες. Η αύξηση των αποδοχών σου μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον, καλό θα είναι ωστόσο να τοποθετήσεις τα χρήματά σου σε σίγουρες επενδύσεις και να αποφύγεις τα ριψοκίνδυνα σχέδια, τα τυχερά παιγνίδια, τις δανειοληψίες ή άλλες δραστηριότητες, που ενέχουν κινδύνους. Έντονη θα είναι και η ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στην επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, ένας νέος κύκλος προσωπικής ανάπτυξης ξεκινά στις 11 Αυγούστου με την είσοδο του Δία στο ζώδιό σου. Μετά από δώδεκα χρόνια, ο πλανήτης της τύχης φέρνει την χαρά και την αισιοδοξία στη ζωή σου και σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στο μέλλον σου και να εξελιχθείς όπως ακριβώς θέλεις. Μέχρι και τις 9/9/2016 θα διαπιστώσεις ότι έχεις στο πλευρό σου όλο τον κόσμο, γεγονός που διευκολύνει σημαντικά τις όποιες προσπάθειές σου. Η επεκτατική φύση του Δία μπορεί να σου χαρίσει περισσότερα από όσα έχεις ονειρευτεί, γι’ αυτό συνιστάται μια μετριοπάθεια, ώστε να μην ξεφύγεις από τα όρια των δυνατοτήτων σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, τώρα είναι η χρονιά κατά την οποία μπορείς να θεμελιώσεις σχέσεις, δουλειά και χρήματα.
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, στις 11 Αυγούστου ο Δίας περνάει στον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 9/9/2016. Το διάστημα αυτό πρόκειται να επικεντρωθείς σε θέματα που έχουν συσσωρευθεί στο υποσυνείδητό σου και να συμφιλιωθείς με καταστάσεις που σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν. Η εύνοια της τύχης θα είναι ιδιαίτερα αισθητή και παρόλο που μπορεί να μην αναπτύξεις πρωτοβουλίες, η ανεπτυγμένη σου διαίσθηση θα σε οδηγήσει σε άγνωστα μονοπάτια, που θα σου ανοίξουν νέες προοπτικές. Θα υπάρξουν επιπλέον και κάποιες θεόσταλτες ευκαιρίες, που θα πυροδοτήσουν επαγγελματικές εξελίξεις. Τέλος, δεν αποκλείεται η αποκάλυψη κάποιων μυστικών, να σου φέρει σημαντικά οφέλη.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ο ενδέκατος οίκος του ηλιακού σου ωροσκοπίου πρόκειται να φιλοξενήσει τον ευεργέτη Δία από τις 11 Αυγούστου 2015 μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου 2016, γεγονός που θα σου δώσει την ευκαιρία να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και να κάνεις συγκεκριμένα βήματα για την επίτευξη των επαγγελματικών σχεδίων σου. Η υποστήριξη που σου προσφέρει ο Δίας από τη συγκεκριμένη θέση είναι καθοριστική, γι’ αυτό δεν πρέπει να αδρανήσεις, αν θέλεις να εξασφαλίσεις ένα λαμπρό μέλλον. Οι επαγγελματικές ευκαιρίες που σου προσφέρει αυτή η θέση, σχετίζονται με συλλογικές δραστηριότητες, με μεγάλες εταιρείες (όπου μπορείς να μεγαλουργήσεις) ή και με προτάσεις από το εξωτερικό. Μια καλύτερη δουλειά ή μια προαγωγή μπορεί επίσης να επιτευχθεί μέσω ενός σημαντικού φιλικού προσώπου.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, ο δικός σου κυβερνήτης ο Δίας, περνάει στις 11 Αυγούστου στον τομέα της καριέρας σου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 9/9/2016. Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική περίοδο, κατά την οποία μπορείς να πραγματοποιήσεις όλες τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου και να κατακτήσεις την επιτυχία που σου αξίζει. Είτε είσαι υπάλληλος σε μια δουλειά, είτε έχεις μια ανεξάρτητη εργασία, ο κυβερνήτης σου θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς και να εξασφαλίσεις μια σημαντική βελτίωση στις αποδοχές σου. Αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση εργασίας, αυτό το διάστημα, θα προκύψει μια ευκαιρία που πολύ σύντομα μπορεί να σε εκτοξεύσει στην κορυφή. Για τις γυναίκες του ζωδίου, η συγκεκριμένη θέση του Δία μπορεί να επιφυλάσσει ένα γάμο.
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, στις 11 Αυγούστου ο ευεργέτης Δίας περνάει στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου και τον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 9/9/2016. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ευνοϊκό διάστημα, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις μια προσωπική ανάπτυξη μέσα από την απόκτηση γνώσης, τα ταξίδια ή την επαφή σου με άλλους πολιτισμούς. Οι δραστηριότητές σου και η ζωή σου γενικότερα θα γίνουν πολύ πιο ενδιαφέρουσες, αφού θα δημιουργήσουν τις προοπτικές για ένα καλύτερο αύριο. Εύνοια επίσης μπορεί να προέλθει μέσα από νομικές υποθέσεις ή από διεθνείς επιχειρηματικές συνεργασίες. Ένας γάμος ή η εγκατάσταση σε μια ξένη χώρα μπορούν να πραγματοποιηθούν επίσης αυτή την περίοδο.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 11 Αυγούστου ο Δίας περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στην προσωπική σου ζωή και την σεξουαλικότητά σου. Μέχρι και τις 9/9/2016 που θα παραμείνει εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να εξετάσεις σε βάθος τις σχέσεις σου και να λύσεις τυχόν συναισθηματικά προβλήματα. Κατά την διάρκεια αυτής της διαδικασίας, η αναζωπύρωση μιας σχέσης από το παρελθόν είναι πολύ πιθανή. Η νέα θέση του Δία επιπλέον, σου δίνει την ευκαιρία να εξετάσεις και τα οικονομικά σου, να τακτοποιήσεις χρέη και δάνεια ή να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη από τρίτους, όπως για παράδειγμα από επιδόματα, εταιρικές εργασίες ή και έναν επωφελή γάμο. Σε κάθε περίπτωση απόφυγε τις σπατάλες, τα νέα δάνεια ή την δημιουργία καινούργιων οφειλών.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Δίας περνάει στις 11 Αυγούστου στο πολικό ζώδιο της Παρθένου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 9/9/2016. Το διάστημα αυτό θα ασχοληθείς περισσότερο με τις σχέσεις σου και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα είτε με τις σχέσεις που ήδη διατηρείς, είτε με τις καινούργιες που θα παρουσιαστούν. Ο Δίας θα σε βοηθήσει να λύσεις τυχόν προβλήματα και διαφορές και θα σε προστατέψει από κάθε “αναποδιά”. Οι νέες σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα, θα έχουν γερές βάσεις και σύντομα θα πάρουν τον δρόμο της επισημοποίησης. Η νέα θέση του Δία ευνοεί επίσης τις επαγγελματικές συνεργασίες, οι οποίες υπόσχονται ηθικά και οικονομικά οφέλη.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-08-2015 14:25:00