blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με τον Δία στην Παρθένο: Αυτά τα… δώρα, ποιος θα τα πάρει;

Τα άστρα την Τρίτη, με τον Δία στην Παρθένο: Αυτά τα… δώρα, ποιος θα τα πάρει;
Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 5
 

Τα άστρα την Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015, με τον Δία στην Παρθένο

Μια σημαντική πλανητική μετακίνηση είναι αυτή του Δία, ο οποίος σήμερα περνά στο ζώδιο της Παρθένου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2016. Ο μεγάλος ευεργέτης του ζωδιακού εγκαταλείπει το ζώδιο της χαράς και της αισιοδοξίας, τον Λέοντα, για να περάσει στο ζώδιο της πτώσης του, μια και η Παρθένος θεωρείται παραδοσιακά θέση αδυναμίας για τον Δία.
 
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Δίας στερείται τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία του και αναγκάζεται να υπηρετήσει τις προσταγές του ζωδίου που βρίσκεται. Η Παρθένος είναι ένα ζώδιο γήινο και πρακτικό, έχει ανάγκη από οργάνωση, ασφάλεια και συνοχή. Ο Δίας εδώ έχει ανάγκη από ένα στόχο και ένα σκοπό για να εκφραστεί, ενισχύοντας τις ικανότητες της οργάνωσης, της μεθόδευσης, της αναλυτικής σκέψης και της υπομονής, ιδιότητες που αν αξιοποιηθούν σωστά μπορεί να δώσουν θαυμαστά αποτελέσματα!

Δίας και γνώση

Η σχολαστικότητα και η μεθοδικότητα της Παρθένου, μπορούν πραγματικά να κάνουν τον Δία να μεγαλουργήσει! Το διάστημα αυτό θα δούμε να αναπτύσσεται πάρα πολύ η έρευνα σε νέες τεχνολογίες και ιατρικά θέματα, ενώ οι ανακαλύψεις που θα προκύψουν, μπορούν πραγματικά να δημιουργήσουν καινούργια δεδομένα για την ανθρωπότητα!
 
Ο Δίας την περίοδο αυτή θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της υγείας, όπου μπορεί να έρθουν στο φως καινούργιες θεραπείες και νέα φάρμακα, που πραγματικά θα ανακουφίσουν μεγάλη μερίδα του ανθρώπινου πληθυσμού!
 
Επίσης, ο Δίας στην Παρθένο θα δώσει και κάτι άλλο, πολύ σημαντικό: Το μέτρο! Είναι η εποχή που θα βάλουμε όρια στον εαυτό μας και οι κινήσεις που κάνουμε θα είναι πιο μετρημένες, αλλά και πιο μεθοδευμένες! Αυτό θα συντελέσει στην ελαχιστοποίηση λανθασμένων κινήσεων και επιλογών, που οδηγεί σε μία πιο υγιή πιο μεθοδευμένη ανάπτυξη, η οποία θα αποδώσει σημαντικά οφέλη.
 
Ωστόσο, η μεγάλη παγίδα του Δία στη θέση σχετίζεται με μια αυξημένη τάση κριτικής (ας μην ξεχνάμε πως η Παρθένος είναι το κατ’ εξοχήν ζώδιο που αντιπροσωπεύει την κριτική)! Τώρα είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν συγκρούσεις, οι οποίες πηγάζουν από αυτή την τάση και πολύ εύκολα μπορεί να οξύνουν τα πνεύματα, δημιουργώντας προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες!

Δίας και έρωτας

Μπορεί ο Δία να είναι γενικά ένας γενναιόδωρος πλανήτης, που δεν διστάζει να δίνει, να μοιράζεται, να παρέχει ευκαιρίες, ανοίγματα, συναίσθημα, δώρα, όμως εδώ περνά σε μια ζωδιακή περιοχή που σχεδόν πάντα λειτουργεί… υπολογιστικά. Συνεπώς, και ο τομέας των σχέσεων και του έρωτα θα περάσει από ακριβείς και μεθοδικούς υπολογισμούς! Η έκφραση στις σχέσεις θα χαρακτηρίζεται από το τι μου δίνεις και τι σου δίνω! Αυτό θα παίξει κυρίαρχο ρόλο και στην ερωτική ζωή, τίποτα δεν δίνεται χωρίς αντίκρισμα και τίποτα δε λαμβάνεται χωρίς επιστροφή!
 
Συναίσθημα ναι, αλλά με μέθοδο και υπολογισμό που έχει εφαρμογή και στην πρακτική πλευρά της ζωής μας… Και όλα αυτά με… αποδείξεις, πριν παρθούν οι τελικές αποφάσεις!

Δίας και ανάπτυξη

Ένας ευαίσθητος τομέας που ενεργοποιείται το διάστημα αυτό, είναι ο τομέας της εργασίας. Ο Δίας έρχεται να επισημάνει την ανάγκη να λειτουργήσουμε υγιώς, με μια διάθεση αλληλεγγύης και συναδελφικότητας στον εργασιακό χώρο. Εστιάζει στις σχέσεις βελτιώνοντας την ποιότητά τους, καθώς μας βοηθά να δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες και να κατανοούμε θα τις διαθέσεις που έχουν οι γύρω μας. Μέσα από τη συνεργασία μπορούμε πραγματικά να μεγαλουργήσουμε, να κάνουμε θαύματα. Αρκεί να πάψουμε να αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας ως μονάδα και τον δούμε σαν μέρος ενός συνόλου που συμμετέχει σε μια δημιουργική προσπάθεια! Αυτό είναι το κύριο μήνυμα του Δία!

Οι κυριότερες αστρολογικές όψεις του Δία στην Παρθένο

Δίας σε αντίθεση με Ποσειδώνα
Είναι το πρώτο πλανητικό ραντεβού του Δία στις 17 Σεπτεμβρίου. Μια όψη που μπορεί πολύ εύκολα να μας βγάλει από το μέτρο που απαιτεί την περίοδο αυτή ο πλανήτης και να οδηγήσει σε απατηλά όνειρα, ψευδαισθήσεις, διαψεύσεις, και τελικά απώλειες και ζημιές. Προσοχή χρειάζεται σε οικονομικά θέματα. Είναι πολύ εύκολο τώρα να παρασυρθούμε απ’ οτιδήποτε υπόσχεται άνοδο, κέρδη και ευκαιρίες, αλλά πολύ εύκολα μπορεί να μας παρασύρει σε ανοίγματα, τα οποία δεν θα δώσουν αυτό που περιμένουμε!
 
Είναι η ανάγκη να φύγουμε απ’ την καθημερινότητα και τη ρουτίνα, να δραπετεύσουμε σε κείνα τα πεδία που μπορούν να προσφέρουν ευχαρίστηση, συχνά αναλαμβάνοντας και πολύ μεγάλο ρίσκο! Το πιο σημαντικό εδώ είναι να μάθουμε να προφυλάσσουμε τον εαυτό μας από τις κακοτοπιές!
 
Δίας σε τρίγωνο με Πλούτωνα
Μια πραγματικά εντυπωσιακή όψη, η οποία κορυφώνεται στις 12 Οκτωβρίου. Ενισχύει τις αλλαγές και γι’ αυτό είναι σημαντικό να είμαστε προετοιμασμένοι στο τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε και σε ποια κατεύθυνση θέλουμε να στρέψουμε την ενέργειά μας και την προσοχή μας. Αν κινηθούμε σωστά, μεθοδικά, οργανωμένα και με στόχο, μπορούμε πραγματικά να μεγαλουργήσουμε. Είναι μια όψη που μπορεί να μιλά για έναν ριζικό μετασχηματισμό προς την επιτυχία. Πολύ πιθανόν να δεις να ανοίγονται μπροστά σου ευκαιρίες, τις οποίες δεν μπορούσες καν να διανοηθείς! Και φυσικά, για κάποιους είναι μια όψη πλουτισμού, μια και το τρίγωνο αυτό είναι το… άγγιγμα του Μίδα!
 
Δίας σε τετράγωνο με Κρόνο
Η όψη κορυφώνεται στις 26 Μαΐου 2016, που ο Κρόνος βρίσκεται σε αναδρομή πορεία. Δηλώνει μια περίοδο αναπροσαρμογών, εντείνοντας το αίσθημα της ανησυχίας και της αβεβαιότητας. Το πιο σημαντικό εδώ είναι να μη βιαστούμε να κάνουμε κινήσεις και να μην λειτουργούμε παρορμητικά. Παράλληλα, μπορεί να υπάρξουν αναπροσαρμογές σε εργασιακά θέματα κι επιχειρηματικές δραστηριότητες, που το διάστημα αυτό πέρασαν από έντονη κρίση! Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σε οικονομικά θέματα, καθώς ενδεχομένως να μην έχουμε τα αναμενόμενα έσοδα.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Δία στην Παρθένο

Ο Δίας ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στις ζωές των γήινων ζωδίων, Ταύρων, Παρθένων και Αιγόκερων, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, που τώρα αν λειτουργήσουν μεθοδικά και διακρίνουν έγκαιρα τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά τους, μπορούν πραγματικά να μεγαλουργήσουν!

Δίας στην Παρθένο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Ο Δίας στην νέα του θέση δίνει έμφαση ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου, που παρουσιάζουν με μια σημαντική βελτίωση στις εργασιακές σχέσεις, ενώ παράλληλα σου δίνεται η δυνατότητα να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου για εξέλιξη και ανάπτυξη. Πολύ πιθανόν τώρα να αναλάβεις πρόσθετες ευθύνες, να προαχθείς στην ιεραρχία και γενικότερα να υπάρξουν πολύ καλύτερες συνθήκες στο εργασιακό περιβάλλον, που διευκολύνουν και τη δουλειά σου. Επίσης, ο Δίας υπόσχεται καλή υγεία, ζωτικότητα και ενέργεια. Ωστόσο, καλό είναι να προσέξεις μια τάση για φαγητό, που μπορεί να σε φορτώσει με επιπλέον κιλά!
 
ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι από τους ευνοημένους αυτής της πλανητικής μετακίνησης. Ο Δίας σου υπόσχεται ανάπτυξη, επέκταση και ενισχυμένη αυτοπεποίθηση, που θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις πιο σθεναρά τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Τώρα μπορεί να δεις τα σχέδια σου να υλοποιούνται, τις σχέσεις σου να βελτιώνονται σημαντικά, ενώ αν έχεις παιδιά, πολύ πιθανόν κάποια θέματα που τα απασχολούν να έχουν αίσιο τέλος ή για να εισπράξεις μια πολύ μεγάλη ευχαρίστηση από αυτά! Αν δεν έχεις παιδιά, δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να αποκτήσεις έναν απόγονο. Σημαντικές εξελίξεις παρουσιάζονται και στην προσωπική σου ζωή, αφού η παρουσία ενός νέου έρωτα έχει πολύ θετικές προοπτικές εξέλιξης. Το διάστημα αυτό επίσης μπορεί να έχεις έκτακτα κέρδη, ίσως και από τυχερά παιχνίδια!
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι μια περίοδος όπου το κύριο ενδιαφέρον εστιάζεται στο σπίτι, στην προσωπική σου ζωή, στα θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και φυσικά στις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που την αποτελούν. Αν σκοπεύεις να κάνεις μια μετακόμιση, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να την πραγματοποιήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να καταφέρεις να αποκτήσεις και ένα δικό σου σπίτι, αν δεν έχεις. Αν μένεις σε δικό σου σπίτι, μια ανακαίνιση θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά! Παράλληλα, υπάρχει μια σημαντική βελτίωση στις σχέσεις σου. Πολύ πιθανόν να δεχτείς τη στήριξη ή τη βοήθεια ανθρώπων από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Και βεβαίως, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσεις τη δική σου οικογένεια!
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την νέα θέση του Δία βελτιώνεται η καθημερινότητά σου και η επικοινωνία σου, ενώ υπάρχει μια σημαντική διευκόλυνση απέναντί σου προς όλες τις κατευθύνσεις και με πολλούς τρόπους. Ίσως να θελήσεις να ξεκινήσεις ένα νέο κύκλο σπουδών, που θα σε ωφελήσουν ακόμα και στη δουλειά σου. Παράλληλα, κάποια ταξίδια φαίνεται να γίνονται με έναν πολύ πιο εύκολο τρόπο το διάστημα που ακολουθεί. Επίσης, οι σχέσεις σου με τα συγγενικά σου πρόσωπα βελτιώνονται σε και δεν αποκλείεται να υπάρξει μια σημαντική στήριξη από αυτά. Αλλά και η κοινωνική σου ζωή διευρύνεται σημαντικά. Νέα πρόσωπα προστίθενται στον κοινωνικό σου περίγυρο και δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να καταφέρεις μια σημαντική συμφωνία ή διαπραγμάτευση.
 
ΛΕΩΝ
Ξεκινά ένας καινούργιος κύκλος, που σε βοηθά να εξελιχθείς και να αναπτυχθείς, ιδιαίτερα στα οικονομικά σου. Τώρα μπορείς να αυξήσεις το εισόδημά σου με κάποιο τρόπο, αφού ευνοείται κάθε κίνηση επέκτασης που σε βοηθάει στη διεύρυνση των οικονομικών σου οριζόντων. Είναι μια περίοδος επαναπροσδιορισμού των αξιών σου και πολύ πιθανόν τώρα να αλλάξεις προτεραιότητες σε σχέση με το τι θεωρούσες σημαντικό και τι όχι το προηγούμενο διάστημα. Επίσης, αν έχεις κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο ή χάρισμα, τώρα μπορείς να το αξιοποιήσεις και να βγάλεις χρήματα από αυτό! Εκείνο που οφείλεις να προσέξεις είναι μία τάση για σπατάλη, που μπορεί να σε ωθήσει σε περιττές αγορές. Να θυμάσαι ωστόσο πως αν αξιοποίησης σωστά τη δυναμική του πλανήτη, μπορεί να έχεις σημαντικά οικονομικά οφέλη!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επιτέλους ήρθε! Και τώρα αρχίζουν τα καλύτερα, αφού ο Δίας ανοίγει έναν νέο κύκλο στη ζωή σου, μέσα από τον οποίο πραγματικά μπορείς να μεγαλουργήσεις. Ωστόσο, με αυτήν τη διέλευση είναι σημαντικό να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις και να είσαι όσο πιο συγκεκριμένος μπορείς στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν τώρα είναι εξαιρετικά σημαντικές, όμως συχνά μπορεί να μην φαίνονται με την πρώτη ματιά, γι’ αυτό πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά! Είναι κατάλληλη εποχή να βρεις μια νέα δουλειά, να ξεκινήσεις μια δική σου δουλειά, και γενικά να κάνεις ένα αισιόδοξο ξεκινήματα στην επαγγελματική σου ζωή. Αλλά και στην προσωπική σου ζωή είναι πιθανό να υπάρξει σημαντική ανανέωση, είτε μέσα από έναν καινούργιο έρωτα ο οποίος έχει προοπτικές εξέλιξης, είτε με την επισημοποίηση της υπάρχουσας σχέσης σου!
 
ΖΥΓΟΣ
Το διάστημα που ο Δίας θα παραμείνει στο ζώδιο της Παρθένου να θυμάσαι πως έχεις μια σημαντική προστασία, που μπορεί να μην είναι τόσο εμφανής, αλλά να λειτουργεί αποτελεσματικά απέναντι στην όποια δυσκολία εμφανίζεται στη ζωή σου. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείς με πιο εσωτερικές διεργασίες, να επιδιώξεις μια μεγαλύτερη αυτογνωσία, ενώ είναι πολύ πιθανόν να ασχοληθείς και με κάποια πρόσωπα, τα οποία έχουν την ανάγκη σου. Δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις ένα άτομο, που θα λειτουργήσει σαν ένας πνευματικός οδηγός το διάστημα που ακολουθεί και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ό,τι σε έχει μέχρι τώρα ταλαιπωρήσει. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, που ενδεχομένως δρομολογούνται με έναν πιο μυστικό ή παρασκηνιακό τρόπο. Ωστόσο, φαίνεται να ωφελείσαι σημαντικά από τις εξελίξεις αυτές.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τη νέα θέση του Δία ανανεώνονται οι ελπίδες και τα όνειρά σου, ενώ ταυτόχρονα ανακτάς και την αισιοδοξία σου! Τώρα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στις όποιες αλλαγές νοιώθεις την ανάγκη να υλοποιήσεις, καθώς θα υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες, που θα σου ανοίξουν καινούργιες διαδρομές! Έντονα κοινωνική περίοδος, με νέα πρόσωπα να έρχονται τώρα στο προσκήνιο, που μπορεί να σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα, φέρνοντας νέα δεδομένα για την εξέλιξή σου. Να θυμάσαι πως είναι μια εποχή που μπορείς να πετύχεις τα πάντα μέσα από συνεργασίες. Η συλλογική προσπάθεια μπορεί να φέρει σπουδαία επιτεύγματα. Είναι επίσης μια εποχή που θα έρθεις πιο κοντά στα φιλικά σου πρόσωπα και θα ανταλλάξεις στιγμές και συναισθήματα, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και νέες φιλίες. Παράλληλα, η ερωτική σου ζωή βρίσκεται σε άνθιση, ενώ μια νέα γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, μπορεί να έχει πολύ αισιόδοξες και θετικές εξελίξεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχει έρθει η στιγμή της πραγματικής ανάπτυξης στα επαγγελματικά σου, μια και οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν, θα σε βοηθήσουν να κάνεις ένα ουσιαστικό βήμα εξέλιξης! Το ζήτημα είναι πώς θα τις διαχειριστείς, μια και χρειάζεται μέτρο, σύνεση και καλή οργάνωση. Μην ξεχνάς πως είναι πολύ πιθανό να μπεις μέσα στην υπεραισιοδοξία που σου δίνει ο Δίας και να μην εκμεταλλευτείς ουσιαστικά τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Αν όμως τις αξιοποιήσεις σωστά, τώρα μπορεί να δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται πέρα από κάθε προσδοκία σου, να ανοίξει ένα καινούργιο παράθυρο στα επαγγελματικά σου, να δεχτείς μια νέα πρόταση εργασίας, μια σημαντική αναβάθμιση, μία οικονομική ενίσχυση ή ένα σημαντικό συμβόλαιο. Όλα αυτά είναι ενδεχόμενα που μπορεί να πραγματοποιηθούν το διάστημα που ακολουθεί. Είναι η εποχή που χτίζεις ένα καλό όνομα, που η φήμη σου εξαπλώνεται και που σε πολλές περιπτώσεις θα σου ανοίξει καινούργιες πόρτες και καινούργιες ευκαιρίες. Η σημαντική αναγνώριση που θα έχεις το διάστημα αυτό, είναι το εισιτήριό σου για το μέλλον.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εξαιρετικά υποστηρικτική για εσένα η νέα θέση του Δία, αφού προμηνύει σημαντική ανάπτυξη και εξέλιξη σε πολλούς τομείς της ζωής σου! Έχει έρθει η στιγμή να μπεις σε έναν νέο κύκλο γνώσης που θα σε βοηθήσει τόσο εσωτερικά όσο και στη δουλειά σου, ενώ είναι πιθανά κάποια ταξίδια, μέσα από τα οποία μπορεί να αποκτήσεις νέες εμπειρίες, να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου γενικότερα. Δεν αποκλείεται να στραφείς και σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη μεταφυσική, με τη φιλοσοφία και με τέτοιου είδους αναζητήσεις το διάστημα που ακολουθεί, που και αυτές με τη σειρά τους διευρύνουν τους εσωτερικούς σου ορίζοντες, ενώ βοηθούν και στην βελτίωση των σχέσεών σου. Ο Δίας θα λειτουργήσει πολύ υποστηρικτικά για εσένα που έχεις νομικά ζητήματα και θα σε βοηθήσει να επιλύσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όμως και στην ερωτική σου ζωή μπορεί τώρα να υπάρξουν εξελίξεις και νέες γνωριμίες που ανανεώνουν το τοπίο και φαίνεται να έχουν πολύ καλές προϋποθέσεις εξέλιξης.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα θέση του Δία φέρνει για σένα μια σημαντική οικονομική διεύρυνση! Τώρα μπορείς να διαχειριστείς με μεγαλύτερη ευκολία εκκρεμότητες που αφορούν τρίτους, όπως εφορίες, δάνεια, διατροφές, ενώ είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσει υποστηρικτικά και στην ρευστότητά σου. Επίσης, ίσως να υπάρξουν μεταβολές στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, μέσα από τις οποίες ευνοείσαι πάρα πολύ και εσύ! Όπως και να έχει, ακόμα και αν τώρα δυσκολεύεσαι πολύ οικονομικά, οι ενισχύσεις έρχονται κυριολεκτικά από εκεί που δεν το περιμένεις και σου δίνουν μια σημαντική ανάσα. Δεν αποκλείεται επίσης, το διάστημα αυτό να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε πιο μεταφυσικά ή μυστικιστικά ζητήματα, που θα σε βοηθήσουν στις εσωτερικές σου αναζητήσεις και στην κατανόηση του εαυτού σου.
 
ΙΧΘΕΙΣ

Ξεκινά μία εποχή που σου ανοίγει καινούργιους ορίζοντες στις σχέσεις και τις συνεργασίες, μέσα από τις οποίες μπορεί να εισπράξεις πολλαπλά οφέλη! Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου και κάποια από αυτά μπορεί να σου φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμα στο μέλλον! Παράλληλα, μια νέα, δημιουργική και επεκτατική συνεργασία είναι πολύ πιθανή, ενώ δεν αποκλείεται όσο ο Δίας κινείται στην Παρθένο να προχωρήσεις ακόμα και σε έναν γάμο! Υπάρχει γενικότερα μια διάθεση συνεργασίας, που προάγει και βελτιώνει τις σχέσεις σου. Τώρα είναι η εποχή για κάθε είδους επαγγελματικό εγχείρημα, ενώ αν έχεις νομικά ζητήματα, τώρα ευνοείται η επίλυσή τους. Να θυμάστε όμως πως η δική του συμμετοχή θα καθορίσει τις εξελίξεις. Σε καμία περίπτωση μην αφεθείς, είναι σημαντικό να βρίσκεσαι σε επαγρύπνηση, για να μπορέσεις να δεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται τώρα και να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα! Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξει μία συνεργασία με το εξωτερικό ή ακόμα και μια σχέση με ένα πρόσωπο από άλλο κράτος.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-08-2015 10:48:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι