blank
 
blank

Ήλιος σύνοδος με Δία και ολική έκλειψη του Δία. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια ...αναμένοντας τον Δία στον Καρκίνο.

 
Ήλιος σύνοδος με Δία και ολική έκλειψη του Δία. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια ...αναμένοντας τον Δία στον Καρκίνο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ολική έκλειψη του Δία σε σύνοδο με τον Ήλιο

Στις 19 Ιουνίου 2013 σχηματίζεται η σύνοδος Ήλιου – Δία που αποτελεί και ολική έκλειψη του Δία. Το γεγονός αυτό συμβαίνει περίπου κάθε 13 μήνες και αποτελεί ένα μοναδικό φαινόμενο, αφού ο Ήλιος φωτίζει όλες τις ιδιότητες του Δία. Παρόλο που τα δυο αυτά σώματα συναντιούνται κάθε χρόνο, φέτος η συνάντηση αυτή γίνεται μόλις λίγες ημέρες προτού ο Δίας εγκαταλείψει το ζώδιο των Διδύμων και περάσει στον Καρκίνο. Έτσι, τα θέματα που σχετίζονται με την θέση του Δία στους Διδύμους και που αφορούν στην επικοινωνία, στα ΜΜΕ και γενικότερα στις επαφές και τις μετακινήσεις, θα αναδειχθούν ακόμα περισσότερο, και θα αποκορυφωθούν ώστε να λυθούν πριν από τις 26 Ιουνίου που ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου. Σε προσωπικό επίπεδο, όλα τα ζώδια θα πρέπει να «βιαστούν» για να προλάβουν να επωφεληθούν από αυτή την όψη και να φέρουν τις αλλαγές που θέλουν στη ζωή τους. 

Η μετακίνηση του Δία στον Καρκίνο

Ειδικότερα τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) και της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) θα πρέπει να έχουν τις κεραίες τους τεντωμένες και να «αρπάξουν» κάθε ευκαιρία που θα τους δοθεί, αφού αμέσως μετά τις 26 Ιουνίου 2013 η εύνοια μετατοπίζεται και περνάει στα ζώδια του νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς) και της γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους).
 
Κριός
 
Αγαπητέ Κριέ, η ολική έκλειψη του Δία που διαμορφώνεται στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα έχει εξαιρετικά θετική επιρροή στο δικό σου ζώδιο, αφού πρώτα από όλα θα σου δώσει την ευκαιρία να αποκαταστήσεις την αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι ήδη σε σχέση, θα πάρεις την απόφαση να την επισημοποιήσεις και να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια. Άλλωστε σε λίγες μέρες ο Δίας θα περάσει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας από όπου θα σημάνει θετικές αλλαγές στον οικογενειακό τομέα. Μέχρι τότε όμως, μπορείς να βάλεις τα θεμέλια για μια ανέφελη ζωή, ειδικά αφού ο σύντροφός σου φαίνεται να συμφωνεί με όλες τις επιθυμίες σου. Αν είσαι ελεύθερος, μέχρι τις 25 Ιουνίου που ο Δίας θα βρίσκεται ακόμα στους Διδύμους, θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία που θα επισημοποιηθεί μέσα στην επόμενη χρονιά. Τέλος, όσοι Κριοί επιθυμούν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στο εξωτερικό, μπορούν τώρα να υλοποιήσουν αυτό το όνειρό τους.
 
Ταύρος
 
Αγαπητέ Ταύρε, η ετήσια συνάντηση του Ήλιου με τον Δία, πραγματοποιείται στον τομέα των οικονομικών σου, και το γεγονός ότι παράλληλα πρόκειται για μια έκλειψη, αποτελεί τον καλύτερο οιωνό. Έτσι, στις λίγες μέρες που απέμειναν – μέχρι και τις 25 Ιουνίου – ο παράγοντας «τύχη» θα είναι τόσο ισχυρός, που θα μπορέσεις να εξασφαλίσεις κάτι πολύ καλό. Το γεγονός ότι ο Δίας κυβερνά τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μπορεί να σου φέρει ένα απίστευτο κέρδος μέσα από ένα τυχερό παιγνίδι, ή και από μια σημαντική αγοραπωλησία. Ωστόσο, τώρα που η εύνοια είναι στο πλευρό σου, καλό θα είναι να μην βασιστείς μόνο στη τύχη, αλλά να δραστηριοποιηθείς και ο ίδιος, και να επιδιώξεις ένα σταθερό εισόδημα που μπορείς να το αποκτήσεις ακόμα και μέσα από το σπίτι σου. Ίσως μέσα από μια ενασχόληση με το διαδίκτυο, ή από μια δημιουργική δουλειά καταφέρεις να αποκτήσεις μια πελατεία που θα αυξάνεται συνεχώς.
 
Δίδυμοι
 
Φίλε Δίδυμε, έχουν απομείνει ακόμα λίγες μέρες για να εκμεταλλευτείς την παρουσία του Δία στο ζώδιό σου, που στις 19 Ιουνίου, γίνεται ακόμα πιο έντονη αφού σχηματίζει σύνοδο και ολική έκλειψη με τον Ήλιο. Έτσι, μέχρι και τις 25 Ιουνίου, θα πρέπει να έχεις την προσοχή σου στραμμένη στους τομείς της ζωής σου που πιστεύεις ότι χρειάζονται βελτίωση και να «κυνηγήσεις» κάθε όνειρό σου. Ο Δίας αυτή τη στιγμή ευνοεί περισσότερο τον τομέα των σχέσεών σου, κι έτσι, αν επιδιώκεις να βελτιώσεις την σχέση σου με τον σύντροφό σου, να προχωρήσεις σε ένα γάμο, ή να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία, θα πρέπει να το επισπεύσεις. Οι προοπτικές είναι ιδιαίτερα θετικές, αφού με την είσοδο του Δία στον Καρκίνο, θα έχεις πολλά οικονομικά οφέλη από κεφάλαιο τρίτων, γι’ αυτό πρέπει να παραμερίσεις κάθε ανασφάλειά σου. Ακόμα και αν είσαι αδέσμευτος, θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, αφού μπορούν πραγματικά να αλλάξουν τη ζωή σου.
 
Καρκίνος
 
Η ολική έκλειψη του Δία, πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φίλε Καρκίνε και μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει να βρεις μια «φαεινή» ιδέα που θα αυξήσει κατακόρυφα τα οικονομικά σου, μέσα από νόμιμες επαγγελματικές ενέργειες. Το μόνο που πρέπει να κάνεις αυτό το διάστημα, είναι να αφήσεις την διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει, και να μην φοβηθείς να προβείς ακόμα και σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις, αφού ο Δίας σε προστατεύει από κάθε αναποδιά. Εξάλλου, το γεγονός ότι σε λίγες μέρες – στις 26 Ιουνίου – περνάει στο δικό σου ζώδιο, είναι αναμφισβήτητα το πιο δυνατό στοιχείο που σηματοδοτεί μια νέα δωδεκαετή πορεία ανάπτυξης και προόδου. Τις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι τότε, φρόντισε να προγραμματίσεις τις κινήσεις σου και να προετοιμαστείς κατάλληλα. Θα μπορούσες ακόμα να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα, για να αναζωπυρώσεις μια σχέση από το παρελθόν, η οποία μπορεί και να επισημοποιηθεί τους επόμενους μήνες.
Λέων
 
Αγαπητέ Λέοντα, ο κυβερνήτης σου Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στις 19 του μήνα, διαμορφώνοντας μια ολική έκλειψη που μπορεί να σου ανοίξει μια λαμπρή πορεία. Τις επόμενες μέρες, οι φιλοδοξίες σου και τα όνειρά σου, μπορούν να πραγματοποιηθούν όχι μόνο χάρη στις δικές σου ενέργειες, αλλά κυρίως εξαιτίας κάποιων ατόμων που μπορούν και θέλουν να σε αναδείξουν και να σου εξασφαλίσουν τη θέση που λαχταράς. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, αφού η φήμη σου φαίνεται να εξαπλώνεται και να διαδίδεται παντού. Ευνοϊκή εξέλιξη θα υπάρξει και στην προσωπική σου ζωή όπου μπορείς να σταθεροποιήσεις μια σημαντική σχέση, ή – αν είσαι ελεύθερος - να γνωρίσεις το άτομο που θα σε εμπνεύσει να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου μαζί του. Καλό θα είναι λοιπόν να εκμεταλλευτείς τις λίγες μέρες που απέμειναν, ώστε μετά τις 26 Ιουνίου με τη νέα θέση του Δία, να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τα αποκτήματά σου.
 
Παρθένος
 
Αγαπητέ Παρθένε, λίγο προτού ο Δίας εγκαταλείψει τον τομέα της καριέρας σου, διαμορφώνει μια σύνοδο – έκλειψη με τον Ήλιο για να σου δώσει μια τελευταία ευκαιρία να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να πετύχεις το καλύτερο για σένα. Πέρα από τις προσπάθειές σου, η τύχη θα παίξει έναν καθοριστικό ρόλο, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί το έργο που έχεις προσφέρει μέχρι τώρα και να λάβεις τα εύσημα που σου αξίζουν. Μαζί με την επίτευξη των στόχων σου μάλιστα, θα μπορέσεις να βάλεις μια νέα τάξη και στην προσωπική σου ζωή και να μονιμοποιήσεις την σχέση σου με τον σύντροφό σου, ή – αν είσαι ελεύθερος – να κάνεις μια αξιόλογη γνωριμία που σύντομα θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να αποκτήσεις την δική σου οικογένεια. Αν μέσα στα όνειρά σου συγκαταλέγεται η απόκτηση ενός ακινήτου, μέχρι και τις 25 Ιουνίου θα καταφέρεις να κάνεις μια συμφέρουσα αγορά. Τέλος, δεν αποκλείεται να αποκαλύψεις ένα κρυφό σου ταλέντο που θα σου φέρει σημαντικά έσοδα.
 
Ζυγός
 
Φίλε Ζυγέ, η συνάντηση του Ήλιου με τον Δία που αποτελεί και ολική έκλειψη του Δία, πραγματοποιείται στις 19 Ιουνίου και θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό γεγονός για σένα. Η όψη αυτή ενεργοποιεί τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, και σου ανοίγει λαμπρές προοπτικές που θα επηρεάσουν την πορεία σου. Ένα σεμινάριο, ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ή ένας γάμος, θα αποδειχθούν εξαιρετικά επωφελή και θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Οι φίλοι σου καθώς και αρκετές καινούργιες γνωριμίες, θα σου προετοιμάσουν το έδαφος για να πραγματοποιήσεις κάθε όνειρό σου. Για λίγες μέρες ακόμα – μέχρι και τις 25 Ιουνίου - θα πρέπει να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα προκύψει, γιατί αμέσως μετά η είσοδος του Δία στον Καρκίνο, σηματοδοτεί μεγάλη άνοδο στην καριέρα σου και εξαιρετική προβολή που θα σου προσδώσει περισσότερο κύρος. Αν είσαι ελεύθερος, ένας γάμος μπορεί επίσης να σε ανεβάσει σε μια ανώτερη κοινωνική κλίμακα.
 
Σκορπιός
 
Φίλε Σκορπιέ, η ολική έκλειψη του Δία που διαμορφώνεται στις 19 Ιουνίου, ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με τα οικονομικά σου αλλά και με την ερωτική σου ζωή. Έτσι, τις τελευταίες μέρες της παραμονής του Δία στους Διδύμους – μέχρι και τις 25 Ιουνίου – θα μπορέσεις επιτέλους να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, να τακτοποιήσεις τυχόν χρέη που σε προβληματίζουν, αλλά και να αναζωπυρώσεις το πάθος σου με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία μπορεί να καταλήξει σε μια παθιασμένη σχέση, που γρήγορα θα εξελιχθεί σοβαρά, αφού η νέα θέση του Δία από τις 26 Ιουνίου στον Καρκίνο, είναι ιδανική για να προγραμματίσεις τον γάμο σου. Και φυσικά, το γεγονός ότι ο Ήλιος κυβερνά τον τομέα της καριέρας σου, υπόσχεται μια σημαντική προαγωγή στα επαγγελματικά σου, που θα τονώσει το ηθικό σου.
 
Τοξότης
 
Αγαπητέ Τοξότη, η ολική έκλειψη του κυβερνήτη σου Δία στις 19 Ιουνίου, θεωρείται πολύ σημαντική για σένα, και υπόσχεται να σου φέρει την απόλυτη ευτυχία στον ερωτικό τομέα, αφού ενεργοποιεί τον άξονα των σχέσεών σου. Έτσι, αν διατηρείς ήδη μια σχέση, μέχρι και τις 25 Ιουνίου θα αποφασιστεί η επισημοποίησή της που όπως είναι φυσικό θα αποτελέσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Ακόμα όμως και αν είσαι ελεύθερος, έστω και τις τελευταίες μέρες της παραμονής του Δία στους Διδύμους, θα βρεις τον έρωτα που θα αλλάξει εντελώς την πορεία σου. Το διάστημα αυτό επίσης, μπορεί να προγραμματίζεις ήδη τον μήνα του μέλιτος, ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό που θα σου προσφέρει μοναδικές εμπειρίες. Τέλος, μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή την όψη για να ξεκινήσεις μια νέα επαγγελματική συνεργασία που θα σου αποφέρει σημαντικά κέρδη με την είσοδο του Δία στον Καρκίνο.
 
Αιγόκερως
 
Φίλε Αιγόκερε, η σύνοδος και έκλειψη του Δία με τον Ήλιο, σχηματίζεται στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που αντιπροσωπεύει την εργασία και την υγεία σου και σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις σ’ αυτούς τους τομείς. Έτσι, μέχρι και τις 25 Ιουνίου, μπορείς να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη από την δουλειά σου, να καταλάβεις μια ανώτερη θέση, ή αν είσαι ανεξάρτητος επαγγελματίας, να αυξήσεις σημαντικά την πελατεία σου. Αν υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από τον χώρο της εργασίας σου, αυτό το διάστημα θα αποκαλυφθεί και θα ξεκινήσεις μια ερωτική ιστορία, που μπορεί για την ώρα να διατηρηθεί κρυφή, με την είσοδο του Δία όμως στον Καρκίνο, θα μπορέσεις να την παρουσιάσεις επίσημα σε όλους. Το διάστημα αυτό είναι επίσης κατάλληλο για να αποκαταστήσεις τυχόν προβλήματα υγείας, ή να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή και άσκησης που θα τονώσει τον οργανισμό σου.
Υδροχόος
 
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 19 Ιουνίου ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο - έκλειψη με τον Δία στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, και σηματοδοτεί συγκλονιστικές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Είτε είσαι ήδη δεσμευμένος, είτε δημιουργήσεις τώρα μια σχέση, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει μια εγκυμοσύνη που περιμένεις πώς και πώς και που θα αλλάξει ριζικά τη ζωή σου. Για λίγες μέρες ακόμα – μέχρι και τις 25 Ιουνίου – μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την εύνοια και για να προωθήσεις κάποια ταλέντα σου που μέχρι τώρα άφηνες ανεκμετάλλευτα. Αν μάλιστα σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια ατομική επιχείρηση, οι προοπτικές είναι θαυμάσιες, αφού με τη νέα θέση του Δία από τις 26 Ιουνίου θα προσελκύσεις μεγάλη πελατεία και θα αυξήσεις κατακόρυφα τα οικονομικά σου. Εύνοια αναμένεται και σε όσους Υδροχόους ασχολούνται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.
 
Ιχθείς
 
Αγαπητέ Ιχθύ, η ολική έκλειψη του παραδοσιακού σου κυβερνήτη Δία στις 19 Ιουνίου, θα σου δώσει την ευκαιρία να χειριστείς με επιτυχία κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται με την οικογενειακή σου ζωή, το σπίτι σου ή τα περιουσιακά σου στοιχεία. Για λίγες μέρες ακόμα – μέχρι και τις 25 Ιουνίου – θα πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις αλλαγές όσο η τύχη σε ευνοεί. Μια μετακόμιση, μια αγοραπωλησία, η δημιουργία της δικής σου οικογένειας ή ακόμα και μια συγκατοίκηση με τον αγαπημένο σου, θα σημάνει μια νέα ζωή για σένα που θα σε καλύπτει πολύ περισσότερο. Επιπλέον, το γεγονός ότι ο Δίας κυβερνάει τον τομέα της καριέρας σου, μπορεί να σου ανοίξει νέες επαγγελματικές προοπτικές που όχι μόνο θα σε εκφράζουν, αλλά θα αναδείξουν τα πραγματικά σου ταλέντα. Εξάλλου, μετά τις 26 Ιουνίου με την είσοδο του Δία στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου, η ζωή σου θα πάρει μια πιο ανέμελη τροπή.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-06-2013 00:00:00