blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Ζώδια-χιούμορ
 
blank

Οι ακρότητες των ζωδίων. Πότε σου 'ρχεται να τον πνίξεις και πότε είναι αξιολάτρευτος.

 
Οι ακρότητες των ζωδίων. Πότε σου 'ρχεται να τον πνίξεις και πότε είναι αξιολάτρευτος.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Μερικές φορές σου έρχεται να τους καρυδώσεις. Όλους. Ανεξαρτήτως ζωδίου. Και άλλες φορές κάνουν την καρδιά σου να λιώνει από συγκίνηση με το πόσο υπέροχα μπορεί να συμπεριφερθούν.

Sponsored Links

Οι ακρότητες των ζωδίων

ΚΡΙΟΣ

Σου’ ρχεται να τον πνίξεις όταν…
Κατεβάζει ρολά και δεν ακούει… Χριστό. Κανένα λογικό επιχείρημα, καλόπιασμα, νουθεσία ή απειλή δεν μπορεί να τον εκτρέψει και αποτρέψει από κάτι που του κόλλησε στο μυαλό. Μερικές φορές μαζί του εύχεσαι να υπήρχε ένα κουμπί να το πατήσεις και να του κάνεις επανεκκίνηση, μπας και ξεκολλήσει.

Αλλά είναι αξιολάτρευτος όταν…
Βγάζει αυτή την αφοπλιστική παιδικότητα που έχει, με τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνειά του. Και με την ανεξάντλητη ενεργητικότητά του. Εντάξει, μερικά παιδάκια σου έρχεται και να τα δείρεις καμιά φορά, αλλά είναι κι αυτό μέσα στο πακέτο. Μπορείς να κρατήσεις κακία σε ένα παιδί; Δεν μπορείς…

ΤΑΥΡΟΣ

Σου’ ρχεται να τον πνίξεις όταν…
Βγάζει όλη του την παραξενιά, για το φαΐ που δεν του άρεσε (βασικό), τον ύπνο που δεν έκανε καλά, το πουλόβερ που τον τσιμπάει. Σε κάνει να αισθάνεσαι πως έχεις αναλάβει εργολαβία την προσωπική του καλοπέραση και είναι αποκλειστικά δική σου αποτυχία, αν δεν τον κρατήσεις ευχαριστημένο.

Αλλά είναι αξιολάτρευτος όταν…
Ακόμα κι αν του την έχεις σπάσει σε υπέρτατο βαθμό, δεν κλονίζονται τα συναισθήματά του για σένα. Είναι έτοιμος να σου δώσει άφεση και να δείξει κατανόηση, παρόλο που μπορεί να έχει όλο το δίκιο με το μέρος του. Και με συνοπτικές διαδικασίες, να κλείσετε το θέμα και να κάνετε… αγκαλίτσες. 

προβλέψεις

προβλέψεις1

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σου’ ρχεται να τον πνίξεις όταν…
Για μια στραβή που έκανε και σε εξόργισε, επικαλείται τις πιο εξωφρενικές δικαιολογίες (και με τόσα χημικά που μας ψεκάζουνε, αυτό πού το πας;). Και όταν δείχνεις δυσπιστία και πας να τις αντικρούσεις, σου πουλάει ακόμα μεγαλύτερη τρέλα, χωρίς να κομπλάρει στο παραμικρό. Απορώντας που δεν καταλαβαίνεις.

Αλλά είναι αξιολάτρευτος όταν…
Βρίσκει τρόπους να γίνουν διασκεδαστικά τα πάντα, ακόμα και στην πιο συμβατική ή πληκτική κατάσταση. Καταφέρνει να σε κάνει να γελάσεις αν έχεις τις μαύρες σου, να σου ξυπνήσει το ενδιαφέρον αν βαριέσαι, να σου δείξει την ελαφριά πλευρά των πραγμάτων αν σε έχει πάρει από κάτω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σου’ ρχεται να τον πνίξεις όταν…
Παρεξηγείται για τα πιο απίθανα πράγματα, για εκείνο που είπες και εκείνο που δεν είπες (αλλά οπωσδήποτε το σκέφτηκες), γιατί έκανες αυτό και όχι το άλλο, κουνήθηκες, ξερόβηξες, αναστέναξες. Και όχι μόνο, αλλά επιπλέον το παίζει βουβαμάρα και παριστάνει τη Σφίγγα με εσένα σε ρόλο Οιδίποδα, να ψάχνεις γρίφους και αινίγματα.

Αλλά είναι αξιολάτρευτος όταν…
Ανακαλύπτεις ότι έχει κρατήσει σαν πολύτιμο θησαυρό οτιδήποτε έχει να κάνει με τη σχέση σας, σε ανάμνηση ή αντικείμενο. Θα σου αφηγηθεί ασήμαντα γεγονότα που είχες ξεχάσει εντελώς και θα έχει φυλάξει ακόμα και το περιτύλιγμα από τη σοκολάτα που μοιραστήκατε «τότε» (και μην πεις ότι δεν θυμάσαι! Στο καράβι ντε, στις πρώτες σας διακοπές μαζί).

ΛΕΩΝ

Σου’ ρχεται να τον πνίξεις όταν…
Κρατά για τον εαυτό του (τι άλλο;) τη μερίδα του Λέοντος. Διαλέγει χωρίς δεύτερη κουβέντα, ούτε και πρώτη βασικά, το καλύτερο κρεβάτι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, το καλύτερο κοψίδι στην ταβέρνα, την καλύτερη θέση στη συναυλία (εσύ πίσω από την κολόνα, δεν πειράζει). Σιγά μη σε ρωτήσει κιόλας.

Αλλά είναι αξιολάτρευτος όταν…
Τον πιάνουν οι αγάπες του και σε κάνει να νιώθεις πως είσαι το κέντρο του κόσμου. Παρόλο που για εκείνον δεν αντέχεται εύκολα το να μην καταλαμβάνει την περίοπτη κεντρική σκηνή, σου παραχωρεί την πρωτοκαθεδρία. Δεν συμβαίνει συχνά, αλλά άμα το κάνει, τα δίνει όλα! Ποιος τη χάρη σου, δηλαδή! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σου’ ρχεται να τον πνίξεις όταν…
Σου δηλώνει με το φυσικότερο ύφος του κόσμου ότι έχει καθορίσει αυτός το πρόγραμμά σου για το επόμενο εικοσαήμερο, μια και εσύ είσαι τελείως ανίκανος να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου. Και στα συρτάρια σου, εδώ που τα λέμε, και μια που αναφέρθηκε, θα έρθει αύριο πρωί ανυπερθέτως να το διευθετήσει.

Αλλά είναι αξιολάτρευτος όταν…
Παρά τη μικροβιοφοβία του, αν αρρωστήσεις, θα έρθει να σε νταντέψει με την αφοσίωση της Μητέρας Τερέζας (κι αυτή συνάδελφος στο ζώδιο ήταν άλλωστε…) προς τους λεπρούς. Το αυτό ισχύει για κάθε καταστροφή, φυσική ή μη. Κι όσο μεγαλύτερο το κακό, τόσο πιο… all inclusive το σέρβις.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Σου’ ρχεται να τον πνίξεις όταν…
Βρίσκεται σε φοβερά διλήμματα απέναντι στα πιο ασήμαντα πράγματα, του τύπου να κόψετε δρόμο από την αριστερή γωνία ή από τη δεξιά, να φορέσει την κόκκινη μπλούζα ή την πορτοκαλί και να παραγγείλει με τον μεζέ του ούζο ή τσίπουρο; (Να τον βαρέσεις ή όχι;)

Αλλά είναι αξιολάτρευτος όταν…
Καταφέρνει να χειρίζεται με επιδεξιότητα τις πιο δύσκολες και αμήχανες καταστάσεις και κάνει το παν ώστε να μη σε φέρει σε δύσκολη θέση. Διατηρεί την ευγένεια και την ψυχραιμία του ακόμα και απέναντι στις πιο μεγάλες χοντράδες που θα διαπράξεις, από αδεξιότητα ή από γνήσια και αυθόρμητη αναισθησία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σου’ ρχεται να τον πνίξεις όταν…
Είσαι πτώμα/άρρωστος/ άκεφος και παρόλα αυτά ανταποκρίνεσαι στη σεξουαλική του προσέγγιση, υπερβάλλοντας εαυτόν. Αλλά αντί να το εκτιμήσει, μετά σου τη λέει κι από πάνω, γιατί η… συνεδρία δεν περιλάμβανε δικτυωτά καλσόν και εκείνες τις γούνινες χειροπέδες, που τι σου της χάρισε, αν είναι να μην τις χρησιμοποιείτε;

Αλλά είναι αξιολάτρευτος όταν…
Σε υπερασπίζεται απέναντι σε οποιονδήποτε και οτιδήποτε, αδιαφορώντας για το τίμημα που μπορεί να έχει αυτό για τον ίδιο. Από τη στιγμή που είσαι «δικός του» (ερωτικό ταίρι, φιλαράκι του, αίμα του) δεν θα αφήσει κανέναν να σε πειράξει. Κι όποιος διανοηθεί να απλώσει χέρι επάνω σου, το κεντρί καραδοκεί.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σου’ ρχεται να τον πνίξεις όταν…
Ανακαλύπτεις ότι έχει κανονίσει να πάει για Χριστούγεννα στον παλιό συμφοιτητή που έχει σπίτι στα Ζαγοροχώρια ή, χειρότερα, στο Σάλτσμπουργκ. Όχι μόνο δεν αναρωτήθηκε αν θα έπαιζε να σε συμπεριλάβει στα σχέδιά του, αλλά δεν μπήκε καν στον κόπο να σου το ανακοινώσει («’νταξ’, μωρέ, θα σ’ το έλεγα…»).

Αλλά είναι αξιολάτρευτος όταν…
Είσαι νταουνιασμένος και το φωτεινότερο χρώμα που μπορείς να δεις ολόγυρα είναι το μαύρο σε απόχρωση κατράμι. Και τότε εκείνος σου κατεβάζει τον ουρανό με τα άστρα για να σου φτιάξει το κέφι. Και δεν τα παρατάει αν δεν εξασφαλίσει ότι σε έκανε να γελάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σου’ ρχεται να τον πνίξεις όταν…
Προτείνεις να πάτε εκδρομή και σου ζητάει οικονομοτεχνική μελέτη, για το πότε, πού, πώς και κυρίως πόσο θα κοστίσει σε ευρώ, χαμένες εργατοώρες (δικές του) και, τι, θα πάρετε και αυτοκίνητο; Και φθορά του αυτοκινήτου, λοιπόν. Ακόμα χειρότερα, αν την εν λόγω εκδρομή την κανόνισες για έκπληξη.

Αλλά είναι αξιολάτρευτος όταν…
Έχει συγκινηθεί με κάτι και προσπαθεί να το κρύψει. Παριστάνει τον ψύχραιμο και απρόσβλητο από… γλοιώδεις συναισθηματισμούς, αλλά εσύ βλέπεις το ματάκι να γυαλίζει (με την καλή έννοια) και το βλέφαρο να τρεμοπαίζει. Κι αν κάνεις κάποια νύξη, θα απαντήσει αγανακτισμένος «ποιος εγώ; Πώς σου ’ρθε αυτό;».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σου’ ρχεται να τον πνίξεις όταν…
Εξαπολύει πέρα δώθε τις διακηρύξεις του περί ελευθερίας και ανεξαρτησίας, ενώ μένει ακόμα με τη μάνα του, που τον ταΐζει και τον πλένει. Και δεν είναι ότι δεν έβρισκε δουλειά, απλώς δεν ήθελε να υπηρετεί έναν αιμοσταγή καπιταλιστή εργοδότη και, κατ’ επέκταση, το σύστημα.

Αλλά είναι αξιολάτρευτος όταν…
Σου εξηγεί με τον πιο φυσικό τρόπο τις πιο τρελές ιδέες για να κάνεις κάτι να δουλέψει –και το πιο απίστευτο είναι ότι δουλεύει τελικά. Σε μεταφέρει στο βασίλειο των άπειρων πιθανοτήτων, αλλά και πάλι, άμα δεν πετύχει κάτι, δεν χάθηκε κι ο κόσμος, κάτι άλλο θα βρει για να ασχοληθείτε.

ΙΧΘΥΣ

Σου’ ρχεται να τον πνίξεις όταν…
Έχει βρεθεί με το ρεύμα/νερό/τηλέφωνο κομμένα (ξέχασε να πληρώσει, ή ίσως είχε ξεμείνει από λεφτά, αλλά δεν προσπάθησε να λύσει το θέμα), εσύ σκίζεσαι να τον βοηθήσεις να τα τακτοποιήσει και μετά σου παριστάνει ότι δεν έγινε και τίποτα. Αυτός θα μπορούσε να ζήσει μια χαρά και άνευ των προαναφερθέντων.

Αλλά είναι αξιολάτρευτος όταν…
Ξεχνάει όλα τα δικά του υπαρξιακά, εγκαταλείπει τα πάντα και έρχεται να σε παρηγορήσει, ακόμα κι όταν το πρόβλημα ήταν ότι δεν σου έκατσε το άτομο που γνώρισες στο μπαρ. Καμιά αναποδιά σου, όσο ασήμαντη κι αν φαίνεται στους υπόλοιπους, δεν είναι ανάξια λόγου και ολόψυχης συμπαράστασης για έναν Ιχθύ.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-10-2012 00:00:00