blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Δία σε τετράγωνο με Κρόνο: Πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου!

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Δία σε τετράγωνο με Κρόνο: Πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016, με τον Δία σε τετράγωνο με τον Κρόνο

H εβδομάδα αυτή εστιάζεται στην Πανσέληνο του μήνα, που συνοδεύεται και από μερική έκλειψη Σελήνης, την δεύτερη έκλειψη αυτού του μήνα, την Τετάρτη, 23 Μαρτίου. Την έκλειψη συνοδεύει το κοσμικό τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο, μια όψη που συναντήσαμε και στις 3 Αυγούστου του 2015. Επαναλαμβάνεται τώρα, με τον Δία σε ανάδρομη πορεία, και θα σχηματιστεί άλλη μια φορά στις 26 Μαΐου 2016, με τον Δία να βρίσκεται σε ορθόδρομη πλέον πορεία, ενώ ο Κρόνος εξακολουθεί την αναδρομή κίνηση του.

Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, μια θέση αδυναμίας για τον πλανήτη, που εδώ υποχρεώνεται να στραφεί σε πρακτικά ζητήματα, χάνοντας τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό του. Εδώ ο Δίας ασχολείται περισσότερο με τα καθημερινά θέματα και εργάζεται σκληρά για να χτίσει ό,τι του δίνει ασφάλεια. Από την άλλη μεριά, ο Κρόνος απαιτεί οργάνωση, συγκεκριμένο πλαίσιο, ασφάλεια και ψύχραιμες, μεθοδικές κινήσεις. Στο ζώδιο του Τοξότη αγγίζει θέματα που σχετίζονται με το νόμο, την τάξη, το εξωτερικό, τις σπουδές, την φιλοσοφία, τις αρχές, αλλά και τις επιχειρήσεις.

Οι δύο τους συναντώνται μέσα από μια δύσκολη γωνία τετραγώνου, δημιουργώντας συνθήκες αποσταθεροποίησης σε κάθε τομέα. Υπάρχει ένα συναίσθημα ανασφάλειας, και την περίοδο αυτή μπορεί να νιώσουμε πως χάνουμε τις σταθερές μας… Είναι η εποχή που αντιλαμβάνεσαι πως οι κινήσεις σου, τα σχέδιά σου μπορεί να μην βρίσκουν υποστήριξη ή το ανάλογο έδαφος για να αναπτυχθούν, αλλά και να μην ξέρεις σε ποια κατεύθυνση να πορευτείς… Τα πάντα δείχνουν να κινούνται έξω από κάθε έλεγχο και πολλές φορές χωρίς τη δυνατότητα παρέμβασης ή διόρθωσης.

Σε κοινωνικό επίπεδο, το μεταναστευτικό είναι ένας λόγος που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα, μια και η λύση του την περίοδο αυτή μπορεί να φαντάζει σχεδόν αδύνατη, ενώ και το οικονομικό αδιέξοδο επίσης θα εντείνεται, καθιστώντας κάποια εναλλακτικά σενάρια ανεδαφικά!

Σε προσωπικό επίπεδο την περίοδο αυτή οι σχέσεις διασπώνται, και κυρίως αυτές που δεν είναι χτισμένες πάνω σε υγιές έδαφος… Αλλά και θέματα που σχετίζεται με τα επαγγελματικά, η διάλυση συνεταιρισμών και συνεργασιών είναι κάτι περισσότερο από πιθανή, ιδιαίτερα αν τα πράγματα δεν είναι οριοθετημένα και δομημένα σωστά ή αν μέχρι τώρα υπήρξε μια τάση σπάταλης!

Το έχουμε δει, το νιώθουμε, αλλά τώρα γίνεται εντονότερο το ζήτημα της ''κρίσης''… Και φαίνεται πως την περίοδο αυτή και μέχρι τον Ιούνιο, που θα έχει πραγματοποιηθεί το επόμενο και τελευταίο τετράγωνο Δία-Κρόνου, θα φτάσουμε στην κορύφωση των γεγονότων και των εξελίξεων. Αυτό που μπορεί να βοηθήσει είναι η ανάληψη ευθυνών και η απόλυτα ρεαλιστική στάση, η οργάνωση και η μεθόδευση των ζητημάτων, και μάλιστα έξω από τις συνηθισμένες οπτικές, μια και είδαμε πως μέχρι τώρα όχι μόνο δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν επί της ουσίας, αλλά δημιούργησαν τεράστια προβλήματα.

Ο Κρόνος στο ζώδιο του Τοξότη μας καλεί να διευρύνει τους ορίζοντες μας, να ξεφύγουμε από το προφανές και το συνηθισμένο και να αξιολογήσουμε τις καταστάσεις όχι με συμβατικά κριτήρια! Να δούμε στη ρίζα τους τα όποια προβλήματα, να τα κατανοήσουμε, να έρθουμε πιο κοντά στις θέσεις και τα αιτήματα των άλλων, να συμπαρασταθούμε και να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες τους, μια και ο Δίας στο ζώδιο της Παρθένου μιλά για προσφορά, για απτές, πρακτικές και άμεσες λύσεις! Δονούμαστε στη συχνότητα ενός κόσμου που αλλάζει δραματικά και οι ανάγκες είναι συγκεκριμένες… Αν δεν οργανωθούμε συνειδητά και δεν αναλάβουμε την ευθύνη ο καθένας του εαυτού του και συνολικά σε κοινωνικό επίπεδο, το χάος ίσως να είναι πιο κοντά από ποτέ…

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Δία-Κρόνου

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, όπως και όσοι έχετε όψη Κρόνου-Δία στο ωροσκόπιό σας, χρειάζεται να είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και έτοιμοι από ποτέ! Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, οι αλλαγές που έρχονται ή μπορεί ήδη να βιώνετε την περίοδο αυτή, μπορεί να λειτουργήσουν αποσταθεροποιητικά στην καθημερινότητά σας, τη σχέση σας, τη δουλειά σας. Όμως είναι σημαντικό να δείτε και να αναγνωρίσετε πού ακριβώς έχετε κάνει λάθος εσείς και να αναλάβετε τις ευθύνες σας! Μόνο έτσι θα μπορέσετε όχι μόνο να το διορθώσετε, αλλά να θέσετε και νέους στόχους, που θα βασίζονται στον ρεαλισμό, την μέθοδο και την οργάνωση! Γιατί ο Κρόνος δεν στηρίζεται σε όνειρα και ο Δίας μπορεί να υποστηρίξει μόνο ό,τι έχει πολύ και κοπιαστική δουλειά… Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, υπάρχει η ελπίδα!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

Καλή εβδομάδα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-03-2016 20:00:00