blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Δία σε τρίγωνο με Πλούτωνα και τον Ήλιο σε αντίθεση με Ουρανό: Το παιχνίδι θα κερδίσει αυτός που έχει ψυχραιμία και υπομονή!

Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Δία σε τρίγωνο με Πλούτωνα και τον Ήλιο σε αντίθεση με Ουρανό: Το παιχνίδι θα κερδίσει αυτός που έχει ψυχραιμία και υπομονή!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Τα άστρα την Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015, με τον Δία σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Επεισοδιακά ξεκινά η εβδομάδα, με δύο όψεις που στη βάση τους είναι αντιφατικές, όμως μπορούν να λειτουργήσουν συμπληρωματικά η μια στην άλλη.
 
Το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα είναι μια όψη που επηρεάζει σχεδόν ολόκληρη την εβδομάδα, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις θετικών αλλαγών, ανάλογα πάντα και με το γενέθλιο ωροσκόπιο του καθένα. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της διεύρυνσης, της επέκτασης, ενώ ο Πλούτωνας αφορά τις μεγάλες μεταρρυθμιστικές αλλαγές που συντελούνται μέσα μας και αλλάζουν, μεταμορφώνουν την πραγματικότητά μας. Στη συνάντησή τους έχουν μια θετική συνεργασία που μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα, αν οι προθέσεις είναι ανιδιοτελείς και με τάσεις βελτίωσης και εξέλιξης, ή αν μέσα από την όποια επίτευξη του στόχου, ωφεληθούν και άλλοι άνθρωποι. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για να τολμήσεις μια ριζική αλλαγή στη ζωή σου, μια αλλαγή που όσες δυσκολίες και εμπόδια κι αν συναντήσει, θα σε οδηγήσει στην επιτυχία.
 
Σε αυτή τη φάση, τα επαγγελματικά ζητήματα μπαίνουν κάτω από νέες βάσεις, με μία τάση επέκτασης που ανοίγει καινούργιους ορίζοντες. Πολύ μεγάλο ρόλο στη φάση αυτή παίζει η συλλογικότητα. Τώρα μπορείς να μοιραστείς τις φιλοδοξίες σου με τους άλλους, ενώ δεν θα λείψουν τα ισχυρά πρόσωπα, που θα σε βοηθήσουν ουσιαστικά να πετύχεις! Και βέβαια, επειδή η όψη αυτή έχει να κάνει και με τον πλούτο, για κάποιους θα λειτουργήσει σαν το άγγιγμα του Μίδα, φέρνοντας στη ζωή τους μεγάλα οικονομικά οφέλη!
 
Οι ευνοημένοι της περιόδου δεν είναι άλλοι από τους εκπροσώπους της γήινης τριπλότητας. Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, προετοιμαστείτε, γιατί τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να προωθήσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας, εκτοξεύοντας και τα οικονομικά σας!

Ήλιος σε αντίθεση με Ουρανό

Σήμερα όμως λαμβάνει χώρα άλλη μια όψη, η οποία έχει τη σφραγίδα των ανατροπών και των απρόσμενων καταστάσεων. Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό, γίνεται η αιτία εντάσεων, που ανατρέπουν τους συνηθισμένους ρυθμούς της ζωής σου και ανακατεύουν για τα καλά σχέσεις και συνεργασίες, ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο ή εμφανή λόγο! Να θυμάσαι ωστόσο, πως ό,τι γίνεται τώρα μπορεί να φαίνεται ασήμαντο ή αδιάφορο, κρύβει όμως κάποιες προθέσεις που μπορεί να ''υποβόσκουν'' εδώ και καιρό. Οι συμπεριφορές των άλλων μπορεί να σε αιφνιδιάσουν, όμως οι αλλαγές και οι ανατροπές που ενδεχομένως θα προκύψουν, μπορεί να λειτουργήσουν ιδιαίτερα ευνοϊκά!
 
Και οι προσωπικές σχέσεις βάλλονται, αφού έχεις την τάση να ζήσεις πιο ελεύθερος, ανεξάρτητος, χωρίς συμβάσεις και περιορισμούς… Αυτός ένας λόγος, που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να σε οδηγήσει ακόμα και σε ρήξεις!
 
Οι ημέρες αυτές κρύβουν εκπλήξεις, όχι απαραίτητα ευχάριστες για Κριούς, Ζυγούς, Δίδυμους και Τοξότες του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Εκπλήξεις που μπορεί να αφορούν και τον ίδιο σου τον εαυτό, που μεταμορφώνεται, αντιδρά και σε πολλές περιπτώσεις ακολουθεί την επιθυμία και το όνειρο του, χωρίς να υπολογίσει τις συνέπειες ή το κόστος.
 

Ας μην ξεχνάμε πως οι όψεις αυτές συνοδεύουν και την Νέα Σελήνη, η οποία κορυφώνεται αύριο στο ζώδιο του Ζυγού, δίνοντάς της έναν πολύ ιδιαίτερο και ενδιαφέροντα χαρακτήρα! Καλή εβδομάδα σε όλους! Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς.

Για αναλυτικές προβλέψεις, διαβάστε τα ζώδια σήμερα.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-10-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι