blank
 
blank

Αφιέρωμα στον Δίδυμο, το ζώδιο του μήνα, τον Ιούνιο 2014.

 
Αφιέρωμα στον Δίδυμο, το ζώδιο του μήνα, τον Ιούνιο 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου και Ιουνίου 2014 για τους Διδύμους

Αφιέρωμα στους Διδύμους και προβλέψεις από την αστρολόγο Ροδούλα

Στις 21 Μαΐου, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο της προσαρμοστικότητας και της επιπολαιότητας, τους Διδύμους. Με μία έντονη λατρεία για τη ζωή, τον έρωτα, την άστατη αλλά και ποικίλη καθημερινότητα, θα κυλήσει ένας μήνας, ο οποίος κρύβει μεγάλο ενδιαφέρον. Με τον Ήλιο να φωτίζει πτυχές, όπως είναι ο απρόβλεπτος ερωτισμός, που σφραγίζει και τους δώδεκα αντιπροσώπους κι όχι μόνο τους Διδύμους, θα ζήσουμε ανάμεσα στο παιχνίδι, τις απαγορεύσεις που τόσο εύκολα καταρρίπτονται και το σπάσιμο των ταμπού.

Η ζωή είναι μικρή για να είναι σοβαρή

Οι πρώτες μέρες του περάσματος του Ήλιου στους Διδύμους, δεν έχουν κάτι συγκλονιστικό να μας διηγηθούν. Με τον Ερμή στους Διδύμους επίσης, γίνεσαι πιο κοινωνικός απ’ ό,τι συνήθως, πνευματώδης και με αυξημένη ανάγκη για φλερτ.
 
Το ενεργό τετράγωνο της Αφροδίτης στο Κριό με το Δία από τον Καρκίνο, σου προσφέρουν απλόχερα εναλλακτικές στον ερωτικό τομέα, σε σημείο που μπορεί να φτάσουν τις καταχρήσεις. Εκεί πάνω, σε μια περίεργη μέθη διαθέσεων και κεφιού, μπορεί να δεις μια μακροχρόνια φιλία με πιο… πονηρό μάτι και να μπεις στο κόπο να σχεδιάσεις τις κοινές σας διακοπές, στις οποίες φυσικά θα φροντίσεις να ξεχειλίζεις από σεξαπίλ! Όλως τυχαίως…
 
Στις 25 Μαΐου, θα αναφωνήσεις πόσο άδικη μπορεί να γίνει η ζωή με τους ωραίους και ερωτύλους Διδύμους, αφού ο Άρης σε καθόλου ταιριαστή θέση στο Ζυγό, αντικρούεται με μια δύσκολη Σελήνη, η οποία με τη σειρά της, κάνει προκλητικά γυμνάσια στον Πλούτωνα και σου δημιουργεί αναστάτωση. Την ημέρα εκείνη οι προκλήσεις στις οποίες καλείσαι να ανταποκριθείς, είναι δύσκολες, σε βάζουν σε πειρασμούς και σε ρίχνουν σε μία συναισθηματική σύγχυση.
 
Γενικότερα, ο Άρης στον Ζυγό δεν είναι για σένα και η καλύτερη υπόσχεση πως την περίοδο αυτή το σεξουαλικό σου θέμα θα λειτουργεί στην εντέλεια! Με προβληματισμούς, στρατηγική και ανάλυση των κινήσεων σου, ίσως πλησιάσεις κάποιους ερωτικούς στόχους. Με έναν τρόπο δηλαδή, που δεν ταιριάζει καθόλου στη φύση σου και θα σε κουράσει. Αλλά αυτό μόνο για λίγο.

Life is beautiful

Στις 28 Μαΐου, ο Ποσειδώνας τετραγωνίζει τον Ήλιο σου από τους επιρρεπείς Ιχθείς και σε βάζει σε διαδικασίες απογοήτευσης, ψέματος, προσποίησης και αμφιβολίας. Όλα γυρίζουν πάλι γύρω από τον έρωτα και τις επιλογές σου, αλλά και το θέμα το επαγγελματικό ίσως σου φέρει κάποια προσωρινή πίκρα. Προσωρινή, γιατί εσύ είσαι παιδί της χαράς, από τη φύση σου.
 
Στις 31 Μαΐου, ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στον οίκο του έρωτα, της διασκέδασης και των… bedtime stories, τα οποία θα πλέξεις με ενθουσιασμό. Οι νέες γνωριμίες σε ενδυναμώνουν, σε εμψυχώνουν, δίνοντας σου τρόπαιο τις κερδισμένες ευκαιρίες και τα πολλά χαμογελαστά πρόσωπα, τα οποία άφησες ευχαριστημένα.
 
Και κάτι άλλο: η όψη αυτή θα σε κάνει να θεωρήσεις τον εαυτό σου το κέντρο του κόσμου, στο οποίο όλοι υποκλίνονται και παραδίνονται. Παίζει και η πειθώ σου έναν καθοριστικό ρόλο σε όλο αυτό το μεγαλείο που ζεις. Σε γενικές γραμμές όμως, τα άστρα μέσα από αυτή την όψη, αποφάσισαν να είναι καλά μαζί σου και να σου δώσουν εύκολα το ποθητό αποτέλεσμα στους στόχους που βάζεις. Οι κυριαρχικές και σεξουαλικές τάσεις έντονες και πολλές, σε καταστούν ικανό να σπάσεις το ρεκόρ.
 
Στις 9 Ιουνίου, η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εσύ εμπλέκεσαι σε σοβαρούς έρωτες, τους οποίους προσπαθείς να αναλύσεις φευγαλέα και επιφανειακά, αλλά δεν τα καταφέρνεις. Οι σχέσεις σου αποκαλύπτουν την απίστευτη μαγνητική επιρροή τους, ενώ αναγνωρίζεις πως μια τυχαία γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε μεταμορφωτική διαδικασία. Δύσκολο για έναν Δίδυμο, ε;
 
Η 13η Ιουνίου, έχει να σου διηγηθεί σημαντικές ιστορίες, που αφορούν τη ζωή σου, τα οικονομικά σου, τις συμφωνίες και την εμπιστοσύνη που δείχνεις στους άλλους. Οι υπαίτιοι είναι ο Πλούτωνας με τον Άρη και το μεταξύ τους τετράγωνο, μία όψη που βγάζει ωμότητα, ένα βαθμό βίας και ανεξέλεγκτο πάθος. Η διεκδίκηση λυσσαλέα, σε όλα τα πεδία που νομίζεις πως είσαι ελλιπής: έρωτα, εργασία, οικογένεια. Μυστικές κινήσεις, καλυμμένες ενέργειες και μια τάση εκδικητικότητας απέναντι σε αυτούς που σε έχουν βλάψει, θυμίζει μέρος σεναρίου από φιλμ νουάρ. Είναι οι μέρες, που αν δεν επιτύχεις το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, τότε γυρίζεις την οργή σου εναντίον σου, πράε Δίδυμε.
 
Ο ζωδιακός μήνας κλείνει μάλλον επεισοδιακά, στις 21 Ιουνίου, με τον Ήλιο να σε εγκαταλείπει και να περνά στο Καρκίνο, ενώ ο Άρης πανέτοιμος να δυναμιτίσει πάλι τον Ουρανό, του σερβίρει μια προκλητική αντίθεση. Άστατη ερωτική ζωή, καταστάσεις που νόμιζες πως κοντρολάρεις, θα βρεθούν εκτός ελέγχου, ενώ καλύτερα να έχεις το νου σου όταν περνάς φανάρι ή πατάς γκάζι.
 
Επειδή όμως πάντα υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος, ίσως η δυναμική της όψης σου χαρίσει ένα συγκλονιστικό σπάσιμο ρουτίνας, τέτοιο που να σε κάνει να παραμιλάς!
 
Αφιέρωμα στους Διδύμους και προβλέψεις από την αστρολόγο Αλισέ
 
Αφιέρωμα στους Διδύμους και προβλέψεις από την αστρολόγο Δικαία
 
Αφιέρωμα στους Διδύμους και προβλέψεις από την αστρολόγο Βίβιαν
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-05-2014 00:00:00