blank
 
blank

Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο στις 30 Απριλίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο στις 30 Απριλίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 30 Απριλίου 2022, στις 11:27 μ.μ, σχηματίζεται το καινούργιο φεγγάρι που αποτελεί και ηλιακή έκλειψη. Όπως κάθε ηλιακή έκλειψη, έτσι κι αυτή σηματοδοτεί την έναρξη καινούργιων γεγονότων, που σχετίζονται με το ζώδιο του Ταύρου. Ωστόσο, σε προσωπικό επίπεδο, η έκλειψη αυτή φέρνει νέα ξεκινήματα και σχέδια που εγγυώνται θετικές προοπτικές σχεδόν στα περισσότερα ζώδια. Φυσικά απαιτούνται και οι ανάλογες προσπάθειες, ώστε τα αποτελέσματα να έχουν διάρκεια.

Επιπλέον, τα οικονομικά ζητήματα, τα αγροτικά, η γεωργία καθώς επίσης και οι αισθηματικές ή καλλιτεχνικές υποθέσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα χρειαστούν αναθεώρηση, με σκοπό τη βελτίωσή τους. Ειδικά όσες υποθέσεις βρίσκονται σε λανθάνουσα κατάσταση, θα γίνουν έντονα αισθητές, ώστε να βρεθούν νέες λύσεις. Η ηλιακή έκλειψη μας βοηθά σημαντικά να διαχειριστούμε κάθε υπόθεση με την πρέπουσα λογική.

Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο;

Τα ζώδια που θα ωφεληθούν περισσότερο από αυτό το φαινόμενο είναι τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς). Ωστόσο, τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) θα πρέπει να είναι λίγο περισσότερο επιφυλακτικά.

Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 30 Απριλίου στον τομέα των οικονομικών σου, θα σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τα έσοδά σου και να βρεις τρόπους να κερδίσεις περισσότερα χρήματα. Αν είσαι άνεργος, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα υπάρξουν καινούργιες επαγγελματικές προοπτικές που θα είναι αντάξιες με τα προσόντα σου. Δεν αποκλείεται επίσης να μπορέσεις να αξιοποιήσεις κάποιο χόμπι σου έτσι ώστε να σου αποφέρει κέρδος. Η σύσφιξη των σχέσεών σου με συγγενικά σου πρόσωπα και η επίλυση διαφορών που σχετίζονται με κληρονομικές υποθέσεις, καθώς επίσης και η αναβίωση ενός παλιού έρωτα, είναι μέσα στις πιθανότητες που μπορεί να συμβούν με την έκλειψη.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η έκλειψη ηλίου, σχηματίζεται στο δικό σου ζώδιο στις 30 Απριλίου και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή. Έτσι, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, θα εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στην επίτευξη των στόχων που έχεις θέσει για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Ήδη οι εμπειρίες που έχεις αποκτήσει είναι αρκετές και μπορούν να σου ανοίξουν νέους δρόμους μειώνοντας αισθητά τον κίνδυνο να πέσεις σε παγίδες. Είτε σκέφτεσαι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, είτε μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σου όπως είναι ένας γάμος, ένα παιδί ή ακόμα και ένα μακρινό ταξίδι, οι προοπτικές είναι πολύ θετικές και σου επιτρέπουν να προβείς σε ένα τέτοιο «τόλμημα». Επιπλέον, μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, η έναρξη μιας δίαιτας, ή μια ευκαιρία που δεν περιμένεις, θα έχουν άριστα αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, στις 30 Απριλίου διαμορφώνεται η έκλειψη ηλίου στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα σου δημιουργήσει την διάθεση να αποσυρθείς κατά κάποιο τρόπο από τις δραστηριότητές σου και να κάνεις έναν απολογισμό που θα σε οδηγήσει σε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα στο άμεσο μέλλον. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς στους στόχους σου και κυρίως να αποφασίσεις από ποιες καταστάσεις και από ποια άτομα πρέπει να απομακρυνθείς ώστε να δημιουργήσεις καλύτερες προοπτικές. Είναι πολύ σημαντικό να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στις προσωπικές σου ανάγκες και να διαμορφώσεις το μέλλον σου όπως πραγματικά το επιθυμείς και όχι όπως σου υποδεικνύουν οι άλλοι. Εξάλλου, η συμμετοχή του κυβερνήτη σου Ερμή στο φαινόμενο, θα σου εγγυάται σημαντική βοήθεια μέσα από το οικογενειακό σου περιβάλλον ή κάποιο όφελος από ένα περιουσιακό στοιχείο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φίλε Καρκίνε, και σε φέρνει ένα βήμα πριν την εκπλήρωση των στόχων σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι ιδανικό για να δημιουργήσεις ένα νέο φιλικό κύκλο, και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σε στηρίξουν και να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Αναμένεται να είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός, γεγονός που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις καλές σχέσεις. Η έκλειψη μπορεί να σου φέρει ακόμα και έναν έρωτα σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Μια σημαντική συμφωνία, μια νέα συνεργασία που θα αποδειχθούν εξαιρετικά ευνοϊκά στο μέλλον, είναι πολύ πιθανό να επιτευχθούν αυτό το διάστημα.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, η ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στις 30 Απριλίου στον τομέα της καριέρας σου και υπόσχεται να δώσει μια ώθηση στην καριέρα σου και να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Έτσι κι αλλιώς οι πλανήτες που βρίσκονται στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σε παροτρύνουν να διεκδικήσεις αυτά που δικαιούσαι χωρίς κανένα δισταγμό. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια καινούργια επιχειρηματική δραστηριότητα, ή αναζητάς μια νέα εργασία, καλά θα κάνεις να δραστηριοποιηθείς περισσότερο το επόμενο δεκαπενθήμερο που οι πλανήτες υποστηρίζουν τα σχέδιά σου. Η έκλειψη, υπόσχεται να αυξήσει σημαντικά και τα οικονομικά σου και μπορεί να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις κάποια σχέδιά σου που σχετίζονται με το εξωτερικό. Η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή ένας καινούργιος έρωτας, είναι μέσα στις προοπτικές αυτής της έκλειψης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα θετική είναι για σένα, φίλε Παρθένε, η ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 30 Απριλίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα δεις πολλά όνειρά σου να πραγματοποιούνται και τη ζωή σου να αποκτά την τροπή που επιθυμείς. Ο ένατος οίκος του ηλιακού σου ωροσκοπίου, είναι έντονα ενεργοποιημένος αυτό το διάστημα, γεγονός που εγγυάται θετικές εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, με νομικές υποθέσεις, ή σπουδές. Η ηλιακή έκλειψη, σου επιτρέπει να εξασφαλίσεις τους καλύτερους όρους σε κάθε πιθανή διαπραγμάτευση ή συνεργασία, ενώ δεν αποκλείεται να σου δοθεί η ευκαιρία να επεκτείνεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες στο εξωτερικό ή να αναζητήσεις νέες προοπτικές σε μια άλλη χώρα. Ακόμα κι αν δεν ταξιδέψεις, είναι πολύ πιθανό να αποκτήσεις μια νέα πηγή εσόδων από άλλη χώρα ή να δημιουργήσεις μια ερωτική σχέση με κάποιο πρόσωπο από το εξωτερικό.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, η ηλιακή έκλειψη που σχηματίζεται στις 30 Απριλίου, πρόκειται να φέρει ανάκαμψη στα οικονομικά σου, αφού ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να εισπράττεις ένα έσοδο που περιμένεις εδώ και καιρό, όπως είναι μια διατροφή, μια σύνταξη, μια επιστροφή φόρου ή εισοδήματα που προέρχονται από την εκμετάλλευση των περιουσιακών σου στοιχείων. Το γεγονός αυτό θα σε βοηθήσει να αποπληρώσεις κάποια χρέη και να δημιουργήσεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Ανάλογες εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή, καθώς θα μπορέσεις τώρα να αποκαταστήσεις μια σχέση που σ’ ενδιαφέρει ή να ενδώσεις σ’ έναν πειρασμό, που θα εμφανιστεί για να σου αλλάξει τη ζωή. Τέλος, δεν αποκλείεται να σου ανοιχτούν νέοι ορίζοντες στο εξωτερικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, η ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στις 30 Απριλίου στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα σημάνει μια ριζική αναμόρφωση στις σχέσεις σου. Η έκλειψη αυτή πρόκειται να πυροδοτήσει σημαντικές εξελίξεις και να φέρει μια νέα σταθερότητα που μπορεί να επιτευχθεί με έναν γάμο ή, αν είσαι ελεύθερος, με μια νέα σχέση που θα έχει όλες τις προοπτικές να μονιμοποιηθεί άμεσα. Αν σε απασχολούν τα επαγγελματικά σου και σκέφτεσαι να πραγματοποιήσεις κάποιες αλλαγές, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα προκύψουν οι ιδανικές ευκαιρίες, αφού είναι πιθανό να βρεις τα κατάλληλα πρόσωπα που θα σου εγγυηθούν μια κερδοφόρα συνεργασία, ενώ δεν αποκλείεται να υπογράψεις μια σημαντική σύμβαση με εξαιρετικές προοπτικές. Ανάλογη εύνοια αναμένεται και στα οικονομικά σου.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, μια ηλιακή έκλειψη διαμορφώνεται στις 30 Απριλίου, στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σηματοδοτεί ευχάριστες αλλαγές στην δουλειά σου, στις συνήθειές σου και στην υγεία σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα διαπιστώσεις ότι οι αντοχές σου και η ενέργειά σου είναι πολύ αυξημένες και σου επιτρέπουν να ανταποκριθείς πιο εύκολα στις υποχρεώσεις σου και να γίνεις περισσότερο αποδοτικός, γεγονός που θα επηρεάσει θετικά και τα οικονομικά σου. Αν διατηρείς μια δική σου επιχείρηση ή είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, το προσεχές διάστημα, θα διαπιστώσεις μια σημαντική αύξηση της πελατείας σου. Τέλος, αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία που θα προκύψει μέσα από μια καθημερινή σου δραστηριότητα, θα σημάνει την αρχή ενός μακροχρόνιου έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 30 Απριλίου, είναι η καλύτερη εγγύηση για την βελτίωση της αισθηματικής σου ζωής. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις την σχέση σου με τον σύντροφό σου ή να αποκτήσεις το πρώτο σου παιδί που θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σου. Σημαντικές ευκαιρίες, όχι μόνο για την προσωπική σου ζωή αλλά και για τα επαγγελματικά σου, μπορεί να προκύψουν από το εξωτερικό, και σε μια τέτοια περίπτωση, καλό θα είναι να εξετάσεις τις προοπτικές που σου ανοίγονται, προτού δώσεις την οριστική σου απάντηση. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, που θα σου επιτρέψουν να προωθήσεις την δουλειά σου και να αυξήσεις τα έσοδά σου. Τέλος, αν ανήκεις στους αμετανόητους εργένηδες, ένας νέος έρωτας, θα αλλάξει εντελώς την νοοτροπία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 30 Απριλίου, ενεργοποιεί τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κεφαλαίου της ζωής σου και την αρχή ενός νέου. Το γεγονός αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις μια νέα ζωή σε μια άλλη πόλη ή ακόμα και σε άλλη χώρα, είτε για να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια είτε για να προσφέρεις καλύτερες συνθήκες στην ήδη υπάρχουσα οικογένειά σου. Φυσικά, δεν πρόκειται για κάτι που θα προκύψει ξαφνικά, αφού φαίνεται ότι ήδη έχεις προετοιμάσει το έδαφος και βρίσκεσαι στο τελικό στάδιο αυτής της αλλαγής. Δεν αποκλείεται ακόμα να ξεκινήσεις μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το σπίτι σου, που θα σου φέρει νέα έσοδα, ή να αναμορφώσεις ένα χώρο προκειμένου να υποδεχτείς ένα νέο μέλος. Τέλος, ίσως ολοκληρωθεί μια σημαντική αγοραπωλησία, που θα συμβάλει στην βελτίωση των οικονομικών σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, ο τρίτος οίκος του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ενεργοποιείται από την έκλειψη, που διαμορφώνεται στις 30 Απριλίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, αναμένεται αρκετά γεμάτο, αφού οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις και η επικοινωνία με συγγενικά ή φιλικά σου πρόσωπα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα. Δεν αποκλείεται να είσαι περισσότερο χρόνο στους δρόμους παρά στο σπίτι σου, αφού η παρουσία σου σε κάποιες σημαντικές υποθέσεις κρίνεται απαραίτητη, προκειμένου να επιτύχεις την καλύτερη συμφωνία. Επιπλέον, η έκλειψη αυτή σε κάνει ιδιαίτερα εύστροφο και οξυδερκή, ώστε να αποφύγεις «κακοτοπιές». Τέλος, ένα ταξίδι, έστω και σύντομο, θα σου ανοίξει νέες προοπτικές, ενώ δεν αποκλείεται να σου επιφυλάσσει και μια ενδιαφέρουσα, ερωτική γνωριμία.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-04-2022 12:00:00