Quantcast
blank
 
blank

Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό

Η Νέα Σελήνη είναι και η τελευταία ολική έκλειψη Ηλίου της φετινής χρονιάς και διαμορφώνεται στις 3 Νοεμβρίου στις 14:50 στο ζώδιο του Σκορπιού. Η έκλειψη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή, ακριβές εξάγωνο με τον Άρη (που παραδοσιακά κυβερνά το ζώδιο του Σκορπιού) και ένα αποκλίνον εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Πρόκειται συνεπώς για μια έκλειψη που δεν έχει δυσαρμονικές γωνίες, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα περάσει απαρατήρητη.
 
Ο Σκορπιός αντιπροσωπεύει τα οικονομικά θέματα και κυρίως τα κεφάλαια τρίτων (δάνεια, οφειλές) καθώς επίσης και το σεξ, τον θάνατο και την αναγέννηση. Ο ανάδρομος Ερμής θα ξαναφέρει στην επιφάνεια θέματα που εκκρεμούν ή δεν έχουν λυθεί, ενώ ο Κρόνος θα δημιουργήσει μια «πιεστική» κατάσταση, που θα απαιτήσει εξαιρετικά λεπτούς χειρισμούς. Το γεγονός ότι πρόκειται για μια ολική έκλειψη, την κάνει ιδιαίτερα δυναμική και παρόλο που θα αναδείξει γεγονότα μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, η επιρροή της μπορεί να διαρκέσει από έξι μήνες μέχρι και ένα χρόνο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την έκλειψη Ηλίου

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την επερχόμενη έκλειψη είναι τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 31/1, 1/5, 3/8 και 3/11. Αντίθετα, οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς είναι τα ζώδια που θα ωφεληθούν περισσότερο.

Η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η ηλιακή έκλειψη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3 Νοεμβρίου, μπορεί να σου φέρει σημαντικές οικονομικές και επαγγελματικές ευκαιρίες, αφού σχηματίζει ακριβές εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου Άρη. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα καταφέρεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που σταδιακά θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σου. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο ανάδρομος Ερμής αλλά και ο Κρόνος σχηματίζουν σύνοδο με την Νέα Σελήνη, δείχνει ότι η πορεία σου δεν θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, και ίσως χρειαστεί να παρακάμψεις αρκετά εμπόδια μέχρι να φτάσεις στο στόχο σου. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση, δεν πρέπει να το βάλεις κάτω αλλά να συνεχίσεις τις προσπάθειες ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στον αισθηματικό τομέα ίσως θελήσεις να αναζωπυρώσεις μια σχέση από το παρελθόν, η δημιουργήσεις μια νέα μακροχρόνια σχέση, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένος, θα δώσεις περισσότερη έμφαση στο ερωτικό κομμάτι της σχέσης σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, στις 3 Νοεμβρίου σχηματίζεται η τελευταία ηλιακή έκλειψη της χρονιάς στον τομέα των σχέσεών σου. Με τη συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή, του Κρόνου, αλλά και του Άρη και του Πλούτωνα, θα μπορέσεις τώρα να επιλύσεις ζητήματα που εκκρεμούν και να βάλεις νέες βάσεις σε μια σχέση, που αξίζει να υπάρχει στη ζωή σου ή ακόμα και να προετοιμάσεις τη νέα κοινή ζωή με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι ελεύθερος, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο πρόκειται να κάνεις μια σημαντική γνωριμία με ένα άτομο, με το οποίο γρήγορα θα θελήσεις να μοιραστείς τη ζωή σου. Η επερχόμενη έκλειψη μπορεί επίσης να σημάνει το ξεκίνημα μιας νέας συνεργασίας, η οποία θα αποδειχθεί εξαιρετικά επικερδής στο μέλλον. Τέλος, δεν αποκλείεται και η αναβίωση μιας παλιάς αγάπης. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου που διαμορφώνεται στις 3 Νοεμβρίου, πρόκειται να επηρεάσει τον τομέα της δουλειάς σου, αλλά και της καθημερινότητάς σου γενικότερα. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα σου δοθεί η ευκαιρία να χαράξεις μια νέα επαγγελματική πορεία, να βρεις μια νέα δουλειά ή να αναλάβεις νέα καθήκοντα, που θα σου επιτρέψουν να βελτιώσεις και την ποιότητα της ζωής σου. Ο κυβερνήτης σου Ερμής που σχηματίζει στενή σύνοδο με την έκλειψη, μπορεί να προκαλέσει κάποιες καθυστερήσεις ή ακόμα και να μην σε αφήσει να διακρίνεις τα θετικά αποτελέσματα των αλλαγών αμέσως. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, όπου είναι πιθανό να αναζητήσεις μια νέα στέγη, ενώ δεν αποκλείεται και να αποφασίσεις να συμβιώσεις με τον αγαπημένο σου, γεγονός που θα αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η κυβερνήτης σου Σελήνη ενώνεται με τον Ήλιο στις 3 Νοεμβρίου και σχηματίζουν την τελευταία ηλιακή έκλειψη της φετινής χρονιάς. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα, αφού διαμορφώνεται στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού και επιπλέον σχηματίζει ακριβές εξάγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα. Όλα αυτά προαναγγέλλουν νέες ευκαιρίες, που θα εμφανιστούν στο δρόμο σου και θα σε κάνουν να αισιοδοξήσεις. Οι εξελίξεις σχετίζονται κυρίως με την αισθηματική σου ζωή, η οποία πρόκειται να γίνει πολύ φλογερή και ρομαντική. Η ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφό σου, ένας νέος έρωτας, μια εγκυμοσύνη ή η αναβίωση μιας παλιάς σχέσης που σε απασχολεί, θα ξαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου. Ανάλογες εξελίξεις θα υπάρξουν και στα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα αν είσαι επιχειρηματίας ή ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 3 Νοεμβρίου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πρόκειται να φέρει μια θετική εξέλιξη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Με τη συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή, ίσως επανασυνδεθείς με ένα οικογενειακό μέλος το οποίο έχεις να δεις καιρό, ή αποκαταστήσεις τις επαφές σου με συγγενικά πρόσωπα, με τα οποία έχεις απομακρυνθεί. Θέματα που αφορούν στα περιουσιακά σου στοιχεία, επίσης ευνοούνται από αυτή την έκλειψη, καθώς η θετική συμμετοχή του Άρη μπορεί να σου φέρει ένα σημαντικό ποσό από την εκμετάλλευση ακινήτων, αγοραπωλησίες ή κληρονομιές. Η στενή σύνοδος του Κρόνου ωστόσο, μπορεί να αυξήσει και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και σ’ αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να προσέξεις και να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι, ώστε να μην καταπονήσεις τον οργανισμό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, στις 3 Νοεμβρίου σχηματίζεται η τελευταία ηλιακή έκλειψη της φετινής χρονιάς στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές επαφές και συζητήσεις ή ακόμα και να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες, που θα σου ανοίξουν νέες προοπτικές. Η θετική συμμετοχή του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, εγγυάται σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σου, ενώ ο κυβερνήτης σου Ερμής, που βρίσκεται ανάδρομος σε στενή σύνοδο με την έκλειψη, μπορεί να σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με τα αδέλφια σου ή με άλλα συγγενικά σου πρόσωπα. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο και για καινούργιες γνωριμίες, που μπορεί να είναι φιλικές ή και ερωτικές –αν είσαι ελεύθερος– και οι οποίες θα έχουν μακροχρόνια θετική επιρροή στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στις 3 Νοεμβρίου σχηματίζεται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές στα οικονομικά σου. Το γεγονός μάλιστα, ότι η έκλειψη διαμορφώνει μόνο θετικές όψεις, είναι η καλύτερη ένδειξη για το ότι οι αλλαγές αυτές θα είναι ως επί το πλείστον θετικές. Έτσι, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο είναι πολύ πιθανό να αποκτήσεις μια νέα πηγή εσόδων ή να κάνεις μια καλύτερη διαχείριση και να χαράξεις μια στρατηγική, που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Δεδομένου ότι η Σελήνη κυβερνά τον τομέα της καριέρας σου, δεν αποκλείεται να λάβεις μια προαγωγή, μια αύξηση ή τουλάχιστον να εδραιώσεις μια σημαντική θέση, γεγονός που έτσι κι αλλιώς επιβεβαιώνεται από την παρουσία του Δία στον συγκεκριμένο τομέα του ωροσκοπίου σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η ηλιακή έκλειψη που σχηματίζεται στις 3 Νοεμβρίου, διαμορφώνεται στο δικό σου ζώδιο, γεγονός που πρόκειται να επηρεάσει την προσωπικότητά σου και τις ατομικές ανάγκες σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, είναι ιδανικό για να ασχοληθείς με τα όνειρα και τις επιθυμίες σου, αλλά και να επανεξετάσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν, όπως υποδεικνύει η στενή σύνοδος που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής. Έτσι κι αλλιώς, η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου, ήδη σε έχει κάνει πιο ώριμο και σε έχει βοηθήσει να αναγνωρίζεις τις προοπτικές που κρύβει κάθε ευκαιρία, ώστε να μην αναλώνεσαι σε άσκοπες περιπέτειες. Τώρα λοιπόν μπορείς να ξεκινήσεις τις αλλαγές που σου χρειάζονται και να διαμορφώσεις μια νέα πραγματικότητα, που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. Μια νέα δουλειά, η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή και ένας νέος έρωτας που θα μπει αυτό το διάστημα στη ζωή σου, εγγυώνται τις καλύτερες προοπτικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η τελευταία ηλιακή έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στις 3 Νοεμβρίου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε ωθεί να αποσυρθείς για λίγο από τις δραστηριότητές σου, ώστε να κάνεις τον προσωπικό απολογισμό σου. Η συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή θα σε βοηθήσει να διακρίνεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι στη ζωή σου και από τι πρέπει να απαλλαγείς, προκειμένου να προετοιμαστείς για το μεγάλο άλμα, που νιώθεις έτοιμος να κάνεις. Μετά από πολλές δοκιμασίες, είναι καιρός να αναγνωριστούν οι ικανότητές σου και να επιβραβευτείς τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον οικονομικό. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, τώρα μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μιας σημαντικής σχέσης σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, ένα άτομο ήδη έρχεται στο δρόμο σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, στις 3 Νοεμβρίου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη, που αποτελεί και την τελευταία ηλιακή έκλειψη της χρονιάς και ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Το φαινόμενο αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα νέο φιλικό κύκλο, αλλά και να θέσεις νέους στόχους για το μέλλον σου, όχι μόνο το επαγγελματικό αλλά και το προσωπικό. Οι γνωριμίες που θα σου φέρει το καινούργιο φεγγάρι, θα αποτελούν άτομα τα οποία μπορούν να συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων σου και στην δημιουργία νέων προοπτικών. Επιπλέον, αν είσαι ελεύθερος, τώρα θα γνωρίσεις ένα άτομο με το οποίο θα ξεκινήσεις μια μακροχρόνια και σοβαρή σχέση. Τέλος, με την συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή αλλά και με του δικού σου κυβερνήτη, του Κρόνου, μπορείς να βρεις λύσεις σε παλιά προβλήματα και να διαμορφώσεις ένα καλύτερο μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η ηλιακή έκλειψη σχηματίζεται στις 3 Νοεμβρίου στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σηματοδοτεί εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρξουν οι προοπτικές για να κάνεις ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα και να πραγματοποιήσεις όνειρα, που μέχρι τώρα φαίνονταν ανέφικτα. Με την συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή, μπορείς να βρεις νέες προοπτικές και λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν, και παρόλο που τα θετικά αποτελέσματα μπορεί να αργήσουν κάπως να φανούν, δεν θα πρέπει να καταθέσεις τα όπλα. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στον αισθηματικό τομέα, αφού ο Ήλιος κυβερνάει τον τομέα των σχέσεών σου, γεγονός που μπορεί να σε κάνει να αποφασίσεις την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή να δημιουργήσεις ένα νέο δεσμό, αν είσαι ελεύθερος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, η ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 3 Νοεμβρίου, θεωρείται ιδιαίτερα θετική για σένα, αφού πραγματοποιείται στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού και σχηματίζει θετικές γωνίες με τον Άρη και τον Πλούτωνα. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου που μπορούν να αφορούν σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μια νέα εκπαίδευση ή και μια νέα εργασία που θα σου ταιριάζει απόλυτα. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή, όπου αν είσαι ελεύθερος, θα δημιουργήσεις μια σχέση που γρήγορα θα πάρει σοβαρή τροπή. Αν ήδη διατηρείς μια σταθερή σχέση, ίσως αποφασίσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να την επισημοποιήσεις και να ξεκινήσεις μια νέα ζωή. Τέλος, αν σκέφτεσαι την πιθανότητα να μετακομίσεις μόνιμα στο εξωτερικό, ίσως τώρα συγκεντρώσεις τις απαραίτητες λεπτομέρειες, που θα σου επιτρέψουν να πραγματοποιήσεις αυτή την επιθυμία σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Εξαιτίας των σημαντικών αστρολογικών όψεων, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883452!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-10-2013 00:00:00