blank
 
blank

Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 25 Οκτωβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 25 Οκτωβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 25 Οκτωβρίου 2022 και ώρα Ελλάδας 12:48, θα πραγματοποιηθεί η Ηλιακή έκλειψη στην 2η μοίρα στο ζώδιο του Σκορπιού η οποία θα είναι έντονη, θα μας φέρει σε αντιπαράθεση με το παρελθόν, τα λάθη, τις φοβίες, τις ζήλειες και τις αποφάσεις που δεν πήραμε, αλλά και τις αποφάσεις, για τις οποίες μετανιώσαμε. Ο άξονας Ταύρου - Σκορπιού σχετίζεται με τις κτήσεις, τις οικονομικές απολαβές σε προσωπικό επίπεδο, το κεφάλαιο και κατά συνέπεια το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Σύντομα λοιπόν, θα έρθει η ώρα που θα αποδειχθεί ότι, οτιδήποτε συμβαίνει σε αυτό τον πλανήτη, έστω και στο πιο απόμακρο σημείο του, θα βρει τρόπο να επεκταθεί, προκειμένου να γίνει κατάσταση, που θα αφορά τους περισσότερους.

Sponsored Links

Η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 25 Οκτωβρίου 2022

Με την Έκλειψη στο Σκορπιό, βαθιά αισθήματα ανακαλούνται στην επιφάνεια, μαζί με προσήλωση σε ένα σκοπό ή σε ένα άτομο, ενώ υπάρχει μεγάλη ανάγκη για εξουσία. Παράλληλα, ένα πλήθος άλλων "γήινων ελαττωμάτων " θα μας συνοδεύει, όπως είναι η ζήλεια, η αγωνία μήπως μας προδώσουν, η εμμονή να κατακτήσουμε αυτό που επιθυμούμε, είτε είναι άτομο, είτε γενικότερος σκοπός και τα κίνητρα για χειρισμό και χειραγώγηση. Η φύση του ζωδίου είναι άκαμπτη, παθιασμένη και ενστικτώδης, ενώ θα κινούμαστε και θα σκεφτόμαστε συνεχώς με ένα πέπλο καχυποψίας και δισταγμού, ειδικά όσον αφορά στην αποκάλυψη των συναισθημάτων. Με την Έκλειψη θα έρθει η ρήξη με ό,τι δε μπορούμε να διαχειριστούμε και να δεχτούμε, ενώ όμως το συνεχίζουμε, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή δεν θα μας ενοχλεί.

Η Έκλειψη στο Σκορπιό ανοίγει τις πύλες του μυστηρίου, του μαγνητισμού και της διέγερσης, ενώ οι προθέσεις του καθενός μας παραμένουν κρυφές, ο δε φόβος για τη φθορά και το ανεπιστρεπτί πέρασμα του χρόνου, μεγάλος. Το κουτί των συναισθημάτων ανοίγει και βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τις αληθινές διαστάσεις των θεμάτων που μας απασχολούν. Παλιά τραύματα ζητάν εκ νέου επούλωση και αντιμετώπιση. Σχέσεις που δεν τραβάνε, θα βρουν ευκαιρία να χαθούν στη λαιμητόμο της αυστηρής αξιολόγησης.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την έκλειψη Ηλίου;

Οι Σκορπιοί που είναι γεννημένοι στις τελευταίες μοίρες του πρώτου δεκαημέρου και στις αρχές του δευτέρου, είναι αυτοί που θα επηρεαστούν από την έκλειψη, και τα υπόλοιπα όμως του σταθερού σταυρού, ΥδροχόοιΤαύροι και Λέοντες στις ίδιες μοίρες.

Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό και προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Εσείς οι παρορμητικοί του ζωδιακού, που έχετε την τάση αυτό που θέλετε να το θέλετε άμεσα και με τον τρόπο που εσείς ορίζετε, ίσως αυτές οι ημέρες να σας αποδείξουν ότι τον χρόνο δεν μπορείτε να τον ορίσετε, ειδικά όταν στις επιθυμίες σας υπάρχου κι άλλοι μέσα. Όταν δηλαδή αυτό που θέλετε να ζήσετε για τον εαυτό σας, εξαρτάται και από κάποιον άλλον. Κάποιοι από εσάς μπορεί να βιώνουν έντονα πάθη αυτή την εποχή και έρχεται τώρα η έκλειψη να τα κάνει ακόμα πιο δύσκολα, όσον αφορά στη διαχείρισή τους. Αυτό που κυρίως θα σας διακατέχει είναι το αίσθημα της κτητικότητας, κάτι που μπορεί να δυσκολέψει αρκετά τις σχέσεις σας. Βρείτε άλλους, πιο ανώδυνους τρόπους για να εκφράσετε την επιθυμία και τα συναισθήματά σας. Και ίσως σε αυτήν την φάση, ο καλύτερος τρόπος για να έλξετε αυτό που θέλετε, είναι η αδιαφορία. Σκεφτείτε το!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι δεσμευμένοι Ταύροι (και ειδικά αυτοί που βρίσκονται σε σχέση γάμου), καλό θα είναι να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να αποφύγουν τις συνέπειες της έκλειψης. Τι σημαίνει αυτό; Εντάσεις, προστριβές, ανταγωνισμός. Και όλα αυτά μαζί, σημαίνουν “Παιχνίδι επικράτησης του Ισχυρού”. Ευτυχώς για σας και δυστυχώς για τους άλλους, έχετε τον τρόπο να αποδείξετε και πάλι την ισχύ σας, μέσα από τη ψυχρότητα, την απάθεια και γιατί όχι, την απαξίωση, σε περίπτωση που αισθανθείτε τα όριά σας να παραβιάζονται. Μήπως όμως, ειδικά σ’ αυτήν την φάση του Κρόνου, καλείστε να αναθεωρήσετε τις παγιωμένες απόψεις και αντιλήψεις σας και να δείτε έστω και λίγο πιο βαθιά στα πράγματα; Μήπως μέσα από την ανάγκη του άλλου καθρεφτίζεται η δική σας ανάγκη για μία πιο ανθρώπινη και συναισθηματική ανταλλαγή; Μάλλον ήρθε η ώρα να περάσετε σε μία νέα θεώρηση των πραγμάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δύσκολα βιώνετε αυτό το διάστημα τον επαγγελματικό σας τομέα, και αυτό φαίνεται να σας δημιουργεί άγχος και ανασφάλεια, με συνέπειες αρνητικές για την ψυχική σας υγειά (και για κάποιους και για την σωματική). Ορισμένοι από εσάς αναζητάτε διεξόδους μέσα από την ερωτικο-σεξουαλική ανταλλαγή και κάποιοι άλλοι, μέσα από ανθυγιεινές συνήθειες, όπως είναι το φαγητό, το ποτό, κ.α. Γενικά η κατάσταση που επικρατεί μέσα σας, σας κάνει να θέλετε να βιώνετε το αυτοκαταστροφικό κομμάτι του εαυτού σας, βγάζοντας προς το έξω τον… Μίστερ Χάιντ. Αυτό το κακό κομμάτι, που δεν ησυχάζει μέχρι να ταλαιπωρήσει τόσο τους γύρω του, για να αποφασίσει να γίνει και πάλι Δόκτωρ Τζέκυλ. Η καλύτερη διέξοδος θα ήταν να βγείτε έξω και να τρέξετε. Προς ποια κατεύθυνση; Αυτό μόνον εσείς το γνωρίζετε, αφού έχετε πια το απαραίτητο στίγμα στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έκρηξη γίνεται στον τομέα των ερωτικο-συναισθηματικών σας. Εσείς που ήδη βρίσκεστε σε σχέση, αλλά καιρό τώρα φλερτάρετε με την ιδέα να την αποχαιρετήσετε, μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνετε. Και με τις ευχές του Δία σίγουρα, αφού για κάτι άλλο σας έχει προορίσει. Εσείς όμως που είστε μόνοι, όλα αυτά που σε πλανητικό επίπεδο συμβαίνουν αυτή την εποχή, σας ανοίγουν τον χώρο για να περάσει αυτό που περιμένετε και έχετε ανάγκη. Το κατά πόσον θα αποδειχθεί και το πλέον κατάλληλο για σας, αυτό η προσωπική σας ιστορία θα το κρίνει, αρκετά όμως χρόνια αργότερα.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΛΕΩΝ

Σ’ έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα του ηλιακού σας ωροσκοπίου ενεργοποιείται η έκλειψη. Στον τομέα που αφορά στην οικογένεια, είτε την πατρική, είτε την προσωπική. Κρίνεται σκόπιμο όμως να δείτε καθαρά κάποιες καταστάσεις, προκειμένου να πάρετε θέση και να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Συναισθηματικά, σίγουρα δεν είστε στην καλύτερή σας φάση, όμως σημασία έχει ότι γίνονται οι απαραίτητες εσωτερικές διεργασίες, για να συνειδητοποιήσετε τι είναι καλό για σας και τι όχι. Κάποιοι βέβαια, βάζουν βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο και αυτό πονάει, ειδικά στις φάσεις που νιώθετε μόνοι ή και απροστάτευτοι ίσως. Είναι η ευκαιρία σας όμως για να εμπεδώσετε καλά πως δεν είστε παντοδύναμοι και ότι χρειάζεστε την στήριξη και την συμπαράσταση των άλλων. Το σίγουρο όμως είναι ότι με τον εαυτό σας θα πρέπει να έρθετε πιο κοντά αυτή την εποχή. Αυτόν έχετε παραμελήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ριζικές αλλαγές, που καλείστε να κάνετε σε κάποιους τομείς, παίρνουν διαστάσεις ίσως και πρωτόγνωρες μέσα σας, αφού κάποιες αποφάσεις έχουν ωριμάσει στο μυαλό σας και γνωρίζετε πια ότι δεν έχετε και πολλά περιθώρια για να αναβάλετε αυτά που εδώ και καιρό πιθανόν να στριφογυρίζουν σαν ιδέες. Παρότι δεν σας χαρακτηρίζει η αποφασιστικότητα, αυτή η εποχή κρίνεται ως η πλέον κατάλληλη για να συνειδητοποιήσετε ότι οι μεγάλες αποφάσεις παίρνονται σε δέκα λεπτά. Είναι σημαντικό όμως να γνωρίζετε πως για την υλοποίηση θα χρειαστεί να περιμένετε, μέχρι να αποφορτιστεί το κλίμα γύρω σας και οι πλανητικές συνθήκες να γίνουν πιο ευνοϊκές. Προς το παρόν, μεθοδεύστε το σχέδιο δράσης, έτσι ώστε να είστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή, να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου δέχεστε την ισχυρή επιρροή της έκλειψης και ήδη έχετε αρχίσει να βλέπετε να αλλάζουν κάποια δεδομένα, όσον αφορά στα οικονομικά σας. Και συναισθηματικά όμως, κάποιοι από εσάς πιθανόν να βλέπετε διαφορετική ανταπόκριση από τον σύντροφο, κάτι που σας κάνει να νιώθετε πιο ασφαλείς. Κοιτάξτε όμως να μην επενδύσετε παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται, μέχρι τουλάχιστον να αρχίσει να αποφορτίζεται το κλίμα από την έκλειψη. Σε αυτήν την φάση ζωής που τώρα βρίσκεστε, καλείστε να αφήσετε χώρο το καινούργιο, όμως κανένα από τα μεγάλα ή και μικρά σχέδιά σας, δεν θα πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετοί από εσάς και ιδιαίτερα εσείς που είστε γεννημένοι τέλος Οκτωβρίου και αρχές Νοεμβρίου, σε αυτήν την έκλειψη θα δείτε κάτι από το παλιό να πεθαίνει. Μπορεί αυτό να αφορά και σε ένα κομμάτι του εαυτού σας, αυτό που δεν σας επιτρέπει να βιώνετε τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, έτσι ώστε να μπορείτε να λειτουργείτε πιο προστατευτικά για τον εαυτό σας. Δεν σας βοηθάει πια τόσο συναίσθημα, ειδικότερα όσον αφορά στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το καινούργιο που γεννιέται μέσα σας, είναι αυτό που σας θέλει να περάστε σε άλλη θέση, αυτήν του να βάζετε τον εαυτό σας πρώτα από τους άλλους. Μόνον έτσι θα μπορείτε να εισπράττετε τον σεβασμό και την αναγνώριση, που εδώ και πολύ καιρό επιζητάτε από τους άλλους.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρότι ζωδιακά δεν σας επηρεάζει η έκλειψη, λαμβάνει χώρα σ’ έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Στον οίκο που αφορά στις δυσκολίες, στις δοκιμασίες, στην υγεία, στα βαθιά κρυμμένα μυστικά μας και στην ανιδιοτελή αγάπη που προσφέρουμε στους άλλους. Προσέξτε όμως εσείς που έχετε λόγους του να θέλετε να περιφρουρήσετε κάποια πράγματα από τον εαυτό σας. Να είστε σε εγρήγορση και να μην εμπιστεύεστε εύκολα, τουλάχιστον μέχρι να περάσει αυτό το δύσκολο διάστημα. Κάποιοι από εσάς πιθανόν να αισθάνονται εγκλωβισμένοι σε κάποια σχέση, από την οποία όμως δυσκολεύονται να απελευθερωθούν, λόγω του ότι βιώνουν αισθήματα εξάρτησης. Αφήστε τον χρόνο να πράξει για λογαριασμό σας, αφού έτσι κι αλλιώς αυτή η εποχή δεν σηκώνει μεγάλες δηλώσεις και αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου ενεργοποιείται η έκλειψη στις 25 Οκτωβρίου. Στον οίκο που αφορά στους στόχους, στην φιλία κ.α. Σίγουρα δεν ανήκετε σε εκείνη την ζωδιακή κατηγορία που βάλλεται ιδιαίτερα αυτή την εποχή. Το σίγουρο όμως είναι ότι τα πράγματα δεν προχωράνε με τον τρόπο που όλα έδειχναν πριν από λίγο καιρό. Και αυτό σας αποδιοργανώνει αρκετά, και σε ό,τι αφορά στην προσωπική σας σχέση, αλλά και στα άτομα με τα οποία έχετε οικονομικές συναλλαγές. Κάτι έρχεται να σας αποκαλύψει: Τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν από την μία στιγμή στην άλλη, δημιουργώντας συνθήκες πολύ καλύτερες από αυτές που περιμένατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευτυχώς που η ένταση εκφράζεται μέσα στον τομέα που αφορά στην κοινωνική-επαγγελματική σας ζωή. Με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετός χώρος αυτή την εποχή, ώστε να κινείται η ενέργεια και να μπορείτε εύκολα να αποφορτίζεστε. Συναισθηματικά όμως, δουλεύει πολύ η ένταση μέσα σας και αυτό σας κάνει να γίνεστε ευέξαπτοι, νευρικοί και ενίοτε καταπιεστικοί σε άτομα που βρίσκονται στο οικείο σας περιβάλλον. Βρείτε το θάρρος που χρειάζεστε, για να μιλήσετε ξεκάθαρα σε εκείνους που κρατούν το κλειδί της συναισθηματικής σας ισορροπίας στα χέρια τους. Αυτό θα βοηθούσε, ώστε να βάλετε πολλά πράγματα μέσα σας σε τάξη, αλλά και να μπορέσετε να δείτε πιο ήρεμα τα πράγματα και, το πιο σημαντικό, πιο αισιόδοξα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αποχαιρετήσετε το παλιό, για να περιμένετε το καινούργιο.

ΙΧΘΕΙΣ

Στον ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου η έκλειψη, στις 25 Οκτωβρίου. Νομοτυπικές διαδικασίες, εξωτερικό, ταξίδια κ.α. Τι από αυτά σας αφορά, μπορεί τίποτα, μπορεί και όλα μαζί να συμβαίνουν αυτή την εποχή στην ζωή σας. Για εσάς που είστε γεννημένοι τέλος Φεβρουαρίου και αρχές Μαρτίου, κάτι καλό επιφυλάσσει αυτή η έκλειψη, μπορεί κάτι έντονα ερωτικό, σε μακρινή από σας απόσταση. Ίσως ακόμα και κάτι, που τον τελευταίο καιρό έγινε μακρινό στην καρδιά σας, να ξαναγίνει πάλι κοντινό, για να αρχίσει και πάλι η καρδιά σας να χτυπάει με τους ρυθμούς που έχετε πολύ ανάγκη. Προσέξτε όμως, γιατί ποτέ οι συνθήκες δεν ξαναγίνονται ίδιες. Τώρα μπαίνετε στο παιχνίδι με άλλους όρους. Στο οποίο παιχνίδι αφενός δεν μπαίνετε μόνοι σας, αφετέρου αλλάζουν οι ρόλοι του νικητή και του χαμένου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-10-2022 12:00:00