blank
 
blank

Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό στις 16 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό στις 16 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 16 Μαΐου 2022 και ώρα 7:13, πραγματοποιείται η ολική Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου, που είναι και η Πανσέληνος. Ο άξονας Σκορπιού - Ταύρου σχετίζεται με την ασφάλειά μας (υλική και συναισθηματική), τα αποκτήματά μας και τις αξίες μας. Αυτά πλήττονται κατά κύριο λόγο με την έκλειψη αυτή και βασικά, το αίσθημα της ασφάλειας, το πόσο σίγουροι νιώθουμε, είτε μέσα στις σχέσεις μας με τα πρόσωπα που μας περιβάλλουν, είτε από την οικονομική μας κατάσταση και το αν είναι ικανή να μας παρέχει επάρκεια, έτσι ώστε να μας εξασφαλίζει και την ψυχική μας ισορροπία!

Το φαινόμενο θα είναι ορατό στην Ευρώπη που σημαίνει ότι επηρεάζει και τη χώρα μας και θα αναδείξει θέματα, που σχετίζονται με τα οικονομικά αλλά και τα συναισθηματικά. Οι σχέσεις, είτε αυτές που υπάρχουν είτε αυτές που θα δημιουργηθούν, θα είναι πολύ έντονες αυτό το διάστημα και η ζήλια θα είναι τόσο εμφανής, που μπορεί να προκαλέσει ακόμα και οριστικές ρήξεις σε κάποιες περιπτώσεις.

Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από την Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό;

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την έκλειψη είναι αυτά του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η έκλειψη της Σελήνης που πραγματοποιείται στις 16 Μαΐου πρόκειται να φέρει ανατροπές στα εισοδήματά σου και να εντείνει την ανασφάλεια που νιώθεις στα οικονομικά σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να αγωνιστείς περισσότερο για να επιφέρεις μια ισορροπία στα έξοδα και τα έσοδά σου. Αν ανήκεις στους τυχερούς που δεν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, ίσως θα πρέπει να εξετάσεις το ενδεχόμενο μιας επένδυσης που θα σου αποφέρει σημαντικά έσοδα στο μέλλον. Επιπλέον, αυτό το διάστημα θα γίνεις περισσότερο συναισθηματικός και θα ενδιαφερθείς για την «αποκατάστασή» σου. Έτσι, αν δεν έχεις ήδη μια σχέση, είναι πολύ πιθανό να υποκύψεις σε έναν πειρασμό που σε γυροφέρνει, ή να επιστρέψεις σε έναν παλιό έρωτα που δεν σταμάτησε ποτέ να σε απασχολεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 16 Μαΐου, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στην αισθηματική σου ζωή. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, θα θελήσεις να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά, ώστε να αποφασίσεις αν μπορεί να συνεχιστεί ή όχι. Αν υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες, θα πρέπει κάποιος από τους δυο να υποχωρήσει, καθώς η έκλειψη της Σελήνης, κάνει και τους δυο σας αρκετά ισχυρογνώμονες. Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εμφανιστεί αυτό το διάστημα, ωστόσο θα πρέπει να προσέξεις από την αρχή την συμπεριφορά σου και να μην δείξεις αλλά και ούτε και να ανεχτείς μια αδικαιολόγητη ζήλια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, η Έκλειψη που σχηματίζεται στις 16 Μαΐου ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, θα συμβούν σημαντικές εξελίξεις στη δουλειά σου και θα πρέπει να μπορέσεις να τις ακολουθήσεις και να συμβαδίσεις ώστε να βγεις ωφελημένος. Αν αναζητάς μια καινούργια εργασία, τώρα θα σου ανοίξουν κάποιες πόρτες, θα πρέπει όμως να προσέξεις, καθώς είναι πιθανό να διστάσεις να αναλάβεις υπερβολικές ευθύνες με κίνδυνο να χάσεις μια ευκαιρία. Η έκλειψη της Σελήνης επίσης θα σου δώσει την ευκαιρία να καθιερώσεις πιο υγιεινές συνήθειες στη ζωή σου, με αποτέλεσμα να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, στις 16 Μαΐου διαμορφώνεται η έκλειψη της Σελήνης στον πιο θετικό τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, σε περιμένει μεγάλη εύνοια τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στην δουλειά σου κυρίως αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Η επισημοποίηση της σχέσης σου, ένας καινούργιος έρωτας, η απόκτηση του πρώτου σου παιδιού ή ένα ρομαντικό ταξίδι, θα αλλάξουν εντελώς την ψυχολογία σου και θα σε ανανεώσουν πλήρως. Φυσικά, το γεγονός ότι η Σελήνη είναι δική σου κυβερνήτης, συνιστά να αποφύγεις ανθυγιεινές συνήθειες, που μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα, και γενικότερα να φροντίσεις να μην παρασυρθείς σε «κραιπάλες». Το μέτρο είναι απαραίτητο προκειμένου να απολαύσεις στο έπακρο την θετική επιρροή της Πανσελήνου.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, η έκλειψη της Σελήνης που διαμορφώνεται στις 16 Μαΐου, ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι υποχρεώσεις σου προς το σπίτι και την οικογένειά σου το επόμενο δεκαπενθήμερο. Αν έχεις αποφασίσεις να εκμεταλλευτείς τις ημέρες της άδειάς σου για να προετοιμάσεις το σπίτι σου και να δεχτείς κόσμο, σίγουρα σε περιμένει πολλή δουλειά και θα πρέπει να οργανωθείς κατάλληλα, ώστε να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις όχι μόνο σωματικά και οργανικά αλλά και οικονομικά. Φρόντισε επίσης να διατηρήσεις αρμονικές τις σχέσεις σου με τα μέλη της οικογένειάς σου και μην «αρπάζεσαι» χωρίς λόγο. Τέλος, αν έχεις συσσωρευμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, δεν θα πρέπει να τις αμελήσεις ακόμα και αν χρειαστεί να πιεστείς λίγο περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 16 Μαΐου είναι και έκλειψη Σελήνης, γεγονός που την κάνει ακόμα πιο δυναμική. Ευτυχώς για σένα, δεν φαίνεται να σε απειλεί, αφού οι πλανήτες που συμμετέχουν δημιουργούν θετική όψη με το ζώδιό σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, μπορεί να έχεις ένα φορτωμένο πρόγραμμα που όμως θα είναι αρκετά ευχάριστο. Μικρά ή μεγαλύτερα ταξίδια θα σου προσφέρουν ευχάριστες εμπειρίες, ενώ θα σου φέρουν και ευχάριστες γνωριμίες που (αν είσαι ελεύθερος) μπορεί να έχουν και ερωτικές προεκτάσεις. Αν μάλιστα υπάρχει ένα ενδιαφέρον που φαίνεται να έχει «παγώσει» το τελευταίο διάστημα, τώρα θα αναζωπυρωθεί και θα εξελιχθεί όπως επιθυμείς.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, η σεληνιακή έκλειψη που σχηματίζεται στις 16 Μαΐου, συνιστά να προσέξεις τα οικονομικά σου, ώστε να μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου. Παρόλο που αυτό θα καταστεί δύσκολο αυτές τις γιορτινές μέρες, δεν θα πρέπει να ανησυχείς, αφού όσο κι αν «πιεστείς», θα βρεθεί μια πολύ καλή λύση. Επιπλέον, το γεγονός ότι η Σελήνη είναι φυσική κυβερνήτης της καριέρας σου, θα σου φέρει μια νέα επαγγελματική πρόταση, που θα σημάνει και το τέλος της οικονομικής σου ανασφάλειας. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στον αισθηματικό τομέα, όπου πρόκειται να ζήσεις ένα φλογερό πάθος, αν είσαι ελεύθερος, ή να αναθερμάνεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Η επιστροφή σε μια παλιά σχέση είναι επίσης πολύ πιθανή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 16 Μαΐου στο δικό σου ζώδιο, είναι ιδανική για να ασχοληθείς με την προσωπική σου εμφάνιση, να βελτιώσεις την ψυχολογία σου και να κοινωνικοποιηθείς. Ίσως μάλιστα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου, τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. Πολύ πιθανόν να εμφανίζεται ένα πρόσωπο, με το οποίο σας χωρίζει μια σοβαρή διάφορα ηλικίας και να σε διεκδικεί, δίνοντάς σου υποσχέσεις και κάνοντας πράγματα για να σε κατακτήσει. Εκείνο που ‘‘παίζει’’ επίσης σαν σενάριο είναι και η ύπαρξη ενός μυστικού ή παράνομου έρωτα, που μιλά στην καρδιά σου. Πάντως, όποιο από τα σενάρια αυτά κι αν είναι ενεργό στη δική σου ζωή, για κάποιο λόγο θα σε ζορίσει και θα σε βάλει σε διαδικασίες. Φρόντισέ να δεις τα πράγματα αντικειμενικά και να μην παρασυρθείς από την ‘‘περίεργη’’ ψυχολογία των ημερών.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 16 Μαΐου, επηρεάζει τον άξονα της δουλειάς και της υγείας σου, γεγονός που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να χαλαρώσεις λίγο τους ρυθμούς και να ξεκουραστείς όσο μπορείς περισσότερο, ή να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε βοηθούν να χαλαρώσεις. Εκμεταλλεύσου αυτές τις γιορτινές ημέρες και πάρε μια άδεια, που θα σε βοηθήσει να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, να δεις τους φίλους σου αλλά και να σκεφτείς με περισσότερη ωριμότητα τις μελλοντικές σου κινήσεις. Το διάστημα αυτό είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσει και μια σχέση από το παρελθόν, την οποία και θα θελήσεις να προσεγγίσεις. Παρόλο που οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, πρόσεξε, γιατί κάποια άτομα της οικογένειάς σου δεν συμφωνούν με τις επιλογές σου και ίσως είναι καλύτερα να το κρατήσεις κρυφό για κάποιο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης που σχηματίζεται στις 16 Μαΐου, πρόκειται να φέρει αλλαγές στις σχέσεις με το φιλικό σου περιβάλλον καθώς επίσης και σε κάποιους στόχους σου. Παρόλο που θα επιδιώξεις συναναστροφές και συναντήσεις με οικεία σου πρόσωπα, ίσως είσαι περισσότερο σοβαρός ή και κάπως επιφυλακτικός, αφού η έκλειψη Σελήνης, σε κάνει κάπως δύσπιστο προς όλους. Καλό είναι βέβαια να κρατάς κάποιες αποστάσεις, μην το παρακάνεις όμως, αφού υπάρχουν άτομα που θέλουν να σε προωθήσουν επαγγελματικά και που τελικά ίσως η συμπεριφορά σου τους κάνεις να το ξανασκεφτούν. Στον αισθηματικό τομέα, σε περιμένουν εξαιρετικά ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σου ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις μια γνωριμία που ίσως να μην την λάβεις σοβαρά υπόψη σου αρχικά, στην πορεία όμως θα αλλάξεις γνώμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, η έκλειψη που σχηματίζει η Σελήνη στις 16 Μαΐου, επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου στη δουλειά σου και να αγωνιστείς όσο περισσότερο μπορείς, προκειμένου να διατηρήσεις τη θέση σου ή και να λάβεις τα εύσημα που σου αξίζουν. Παράλληλα, η έκλειψη Σελήνης αυτή εγγυάται σημαντική αύξηση των αποδοχών σου, που είναι ό,τι πρέπει αυτή τη δύσκολη εποχή, αλλά από την άλλη, ο πλανήτης αυτός έχει την τάση να δημιουργεί μια σύγχυση, γεγονός που μπορεί να σε κάνει να ξοδέψεις τα χρήματά σου πριν καλά-καλά τα εισπράξεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η έκλειψη της Σελήνης πραγματοποιείται στις 16 Μαΐου στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού και σηματοδοτεί μια πολύ ευχάριστη περίοδο για σένα. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις πνευματικά ή ουσιαστικά και να ξεφύγεις από την πραγματικότητα και την ρουτίνα, που επικρατεί στη ζωή σου. Η Πανσέληνος θα σου δώσει την ευκαιρία να ανανεωθείς πλήρως, να προετοιμάσεις ένα ταξίδι ή και να προγραμματίσεις τον γάμο σου, αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση. Ακόμα και αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία θα εξελιχθεί σύντομα πολύ σοβαρά και θα έχει ως αποτέλεσμα να αλλάξεις τελείως τη ζωή σου. Τέλος, θα υπάρξουν θετικές αλλαγές και στα επαγγελματικά σου, οι οποίες θα σου ανοίξουν νέες προοπτικές και θα αυξήσουν τα εισοδήματά σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-05-2022 03:12:05