blank
 
blank

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο  Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 2 Φεβρουαρίου 2024 ο Ερμής από τις 25° 48' του Αιγόκερω θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα μας αναζωογονήσει συναισθηματικά και πνευματικά και θα μας βοηθήσει να βρούμε λύσεις, τόσο σε προσωπικά, όσο και σε επαγγελματικά θέματα, ακόμα και με την έννοια διλημμάτων που είχαμε, με τρόπους ευφάνταστους και δημιουργικούς.

Sponsored Links

Υψηλά ιδανικά και έντονη διαίσθηση

Γεγονός είναι ότι θα έχουμε αυξημένη διαίσθηση, έντονη αντίληψη και ιδιαίτερα γόνιμη φαντασία, κάτι που θα μας επιτρέψει να διεισδύσουμε στο βάθος των πραγμάτων, να συνδυάσουμε γεγονότα, σκέψεις και συναισθήματα και να μπορέσουμε να χαράξουμε το σωστό τρόπο δράσης.

Η όψη αυτή είναι ιδανική για χαλάρωση, επικοινωνία και πνευματικές αναζητήσεις. Ειδικά σε ό,τι αφορά την επικοινωνία, θα έχουμε όλη την καλή διάθεση να πλησιάσουμε τους άλλους και να τους ενθαρρύνουμε να μας ανοίξουν την καρδιά τους και να μιλήσουν για αυτά που τους απασχολούν. Τα λόγια μας θα είναι καταπραϋντικά και θα λειτουργήσουν έως και θεραπευτικά, κάτι που στο τέλος δεν θα βοηθήσει μόνο τους αποδέκτες αλλά και εμάς τους ίδιους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα από τα όνειρά μας, το διαλογισμό ή ακόμα και διάφορες συναντήσεις θα μπορέσουμε να κάνουμε τις σωστές επιλογές και να βρούμε το σωστό μονοπάτι που θα μας οδηγήσει σε κάτι σαφώς καλύτερο. Επίσης, οι προσωπικές σχέσεις μας θα ωφεληθούν αρκετά καθώς θα γίνουμε πιο στοργικοί, τρυφεροί και περιποιητικοί με τους ανθρώπους που αγαπάμε, ενώ η κατανόηση που θα δείξουμε θα μας φέρει πιο κοντά τους.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού και παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Διδύμους, Καρκίνους, Παρθένους, Ζυγούς, Τοξότες, Αιγόκερους και Ιχθύες γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να δείξετε τα προτερήματα, τα ταλέντα και γενικά τον καλύτερό σας εαυτό, κάτι που θα σας επιτρέψει να χτίσετε σωστές επαγγελματικές συμμαχίες και να αναβαθμίσετε τη δημόσια εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οργανώστε με τους συνεργάτες σας μια σωστή στρατηγική που θα σας επιτρέψει να διαμορφώσετε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθείτε έτσι ώστε να μπορέσετε να βάλετε σε πορεία υλοποίησης τα δημιουργικά σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το βασικό σας μέλημα είναι να πιστέψετε πραγματικά στον εαυτό σας και στις δυνατότητές σας και να περπατήσετε θαρρετά, διεκδικώντας αυτά που σας αξίζουν. Η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να αποκωδικοποιήσετε ανθρώπους και καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τόσο η κατανόηση και η τρυφερότητα που θα δείξετε στο ταίρι σας, και γενικά στους δικούς σας ανθρώπους, όσο και η ικανότητα ανεύρεσης έξυπνων και πρακτικών λύσεων στα προβλήματά τους, θα σας φέρουν πιο κοντά τους.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΛΕΩΝ

Θα βελτιώσετε τις εργασιακές σας σχέσεις και θα κάνετε πιο ομαλή την καθημερινότητά σας. Η εργασιακή σας αξία θα εκτιμηθεί και οι απολαβές θα είναι, τόσο ηθικές, όσο και υλικές. Ορισμένοι θα ασχοληθείτε και με την αναβάθμιση της εξωτερικής σας εικόνας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα μπορέσετε να προωθήσετε κάποια δημιουργικά και φιλόδοξα σχέδιά σας ενώ ο τρόπος που θα διαφημίσετε τον εαυτό σας θα σας βοηθήσει να κερδίσετε κάτι ακόμα καλύτερο. Αισθηματικά, θα βιώσετε τρυφερές και ρομαντικές στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Θα πλησιάσετε περισσότερο συναισθηματικά τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας, είτε είναι μέλη της οικογένειάς σας, είτε είναι πολύ δικοί σας άνθρωποι. Καλό είναι να ακούτε τη διαίσθησή σας γιατί θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε τα επικοινωνιακά σας ταλέντα και να μη διστάσετε να εκφράσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Αισθηματικά, η τρυφερότητα και η καλοσύνη που θα δείξετε στο ταίρι σας θα σας επιστραφεί στο πολλαπλάσιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σχεδιάστε προσεκτικά τα επόμενα επαγγελματικά, και όχι μόνο, βήματά σας και εμπιστευτείτε την έμπνευση, τις ικανότητες καθώς και το ένστικτό σας προκειμένου να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε. Ορισμένους θα σας απασχολήσει μια ερωτική επανασύνδεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μη διστάσετε να κυνηγήσετε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν στο διάβα σας, τα όνειρα και, φυσικά, τον έρωτα καθώς η περίοδος αυτή σας ευνοεί. Επαγγελματικά, δίπλα σας θα σταθούν άνθρωποι που πιστεύουν σε εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αφήστε πίσω σας ό,τι δεν σας αφήνει να εκφράσετε τον αληθινό εαυτό σας και, πατώντας γερά στα πόδια σας, σχεδιάστε τα επόμενα βήματα. Αισθηματικά, θα σας απασχολήσει, είτε μια επανασύνδεση, είτε ένας κρυφός έρωτας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα ενδυναμώσετε τις φιλικές σχέσεις και τις κοινωνικές επαφές σας ενώ αρκετοί από εσάς θα ασχοληθείτε με ένα επαγγελματικό πλάνο από κοινού με πρόσωπο από το στενό σας κύκλο. Τα όνειρά σας μπορούν να πραγματοποιηθούν, φτάνει να τα πιστέψετε.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-01-2024 20:15:46