Quantcast
blank
 
blank

Ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στις 16 Οκτωβρίου 2021. Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στις 16 Οκτωβρίου 2021. Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 16 Οκτωβρίου 2021, ο ανάδρομος Ερμής από τις 10° 22’ του Ζυγού θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη που βρίσκεται στις 10° 22’ του  Τοξότη. Η όψη αυτή συνήθως μας βοηθάει να αποκτήσουμε όλες τις κοινωνικές δεξιότητες που θα χρειαστούμε έτσι ώστε να αλληλεπιδράσουμε ορθά με τον κοινωνικό μας περίγυρο. Η  ανάγκη για αρμονία και ηρεμία στην ζωή μας θα μας ωθήσει να προσαρμοστούμε σε καταστάσεις και να βγάλουμε προς τα έξω ένα περισσότερο διπλωματικό εαυτό. Ο γλυκός λόγος αλλά και η γοητευτική περσόνα μας θα λειτουργήσουν σαν μαγνήτες έλκοντας κοντά μας ανθρώπους, είτε μιλάμε για την προσωπική, είτε μιλάμε για την επαγγελματική μας ζωή.

Sponsored Links

Ερωτικά μηνύματα και έκφραση των συναισθημάτων μας!

Οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις μας θα ευνοηθούν ιδιαίτερα και οι μεταξύ μας δεσμοί θα ισχυροποιηθούν. Η γενικότερα μεγαλύτερη ικανότητα, που θα διαθέτουμε, να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας θα μας βοηθήσει να ζήσουμε πολύ όμορφες στιγμές. Φυσικά, δεδομένης της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, οι περισσότεροι από εμάς θα επικοινωνήσουμε ξανά με αγαπημένα μας πρόσωπα με τα οποία είχαμε συναισθηματικά χαθεί, σε μια προσπάθεια επαναπροσέγγισής τους. Θα θελήσουμε να μειώσουμε ή ακόμα και να εξαφανίσουμε τις μεταξύ μας αποστάσεις μιλώντας εκ βαθέων για τα δικά μας συναισθήματα και ξεκαθαρίζοντας το τοπίο από τις οποιεσδήποτε ομιχλώδεις καταστάσεις το είχαν θολώσει. Εννοείται ότι αυτή η ενέργεια μπορεί να λειτουργήσει και αντίστροφα, δηλαδή να είμαστε εμείς οι αποδέκτες συναισθηματικών εξομολογήσεων από άτομα που έχουν υπάρξει ή που με τον τρόπο τους συνεχίζουν να υπάρχουν, στη ζωή μας. Εξάλλου, όλοι άνθρωποι αγαπάμε να ακούμε ότι μας αγαπούν … το έχουμε βαθιά ανάγκη.

Επιπλέον, οι αδέσμευτοι μπορούν να κάνουν μια ενδιαφέρουσα αισθηματική γνωριμία ίσως και μέσα από το φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό τους περιβάλλον ή ακόμα και να δεχτούν το κορτάρισμα ατόμου που γνώριζαν αλλά εκ του μακρόθεν.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 4 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους αλλά και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο τέλους του 1ου ή τις αρχές του 2ου  δεκαημέρου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στα δεκαήμερα αυτά.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους με τους οποίους σας συνδέουν κοινές ιδέες και οράματα. Με τα άτομα αυτά, τα οποία ίσως και να είναι παλιές σας γνωριμίες, μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι πολύ όμορφο και σωστά δομημένο. Επίσης, οι σχέσεις σας με το ταίρι σας θα γίνουν ακόμα πιο όμορφες ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχουν μια ερωτική επιστροφή ή σχετικά μηνύματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επαγγελματική σας ζωή θα σας απασχολήσει καθώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δεχθείτε μια οικονομική/ επαγγελματική πρόταση από άτομα που ήδη γνωρίζετε ή που ενδεχόμενα είχατε συνεργαστεί ή σας είχαν προσεγγίσει ξανά στο παρελθόν. Επιπλέον, δεδομένου ότι η επικοινωνία, με την όψη αυτή, θα αποκατασταθεί, ίσως βρείτε και λύσεις συμφέρουσες σχετικές με οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η βαθύτερη ανάγκη που θα σας βγάλει η όψη αυτή είναι αυτή της συναισθηματικής επικοινωνίας. Για το λόγο αυτό θα θελήσετε να εκφράσετε τα βαθιά σας συναισθήματα, κάτι που δεν τολμούσατε να κάνετε πριν, στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Κάποιοι από εσάς θα επαναπροσεγγίσουν ένα πρόσωπο με το οποίο η ψυχική οικειότητα και η έντονη εγκεφαλική επαφή μαζί τους είχε συγκλονίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να ομαλοποιήσετε τις εργασιακές σας σχέσεις μέσα από την διπλωματία και τον καλό λόγο. Επίσης θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την σωματική σας υγεία και ευεξία μέσα από ένα πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής ή πιο απλά δημιουργώντας μια όμορφη καθημερινότητα. Επιπλέον, τα όποια οικογενειακά θέματα είχατε μέσα από την συζήτηση θα γίνουν μια ανάμνηση.

ΛΕΩΝ

Με την όψη αυτή θα θελήσετε να εκφράσετε τα αισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με το οποίο ίσως και να διατηρείτε μια σχέση με πολλά σκαμπανευάσματα. Επίσης όμως, μπορεί να γίνετε εσείς οι αποδέκτες ερωτικών αποκαλύψεων που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Σε κάθε περίπτωση ο έρωτας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας καθώς τα λόγια αγάπης μιλάνε βαθιά στην καρδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα παρουσιαστεί στη ζωή σας μια νέα επαγγελματική συμφωνία, ή θα επανέλθει μια παλαιότερη αλλά με καινούργια ατζέντα, η οποία και θα σας βοηθήσει να καλύψετε την βασική σας προτεραιότητα, δηλαδή την οικονομική ασφάλεια, τόσο την δική σας, όσο και της οικογένειάς σας. Επίσης, πολλούς από εσάς θα σας ικανοποιήσει η αναγνώριση της αξίας σας τόσο στην αισθηματική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή θα σας τρατάρει με το χάρισμα της διπλωματίας και της έξυπνης επικοινωνίας. Έτσι θα καταφέρετε να προωθήσετε σωστά τον εαυτό σας, να ανεβάσετε την δημοτικότητά σας και να κάνετε επαφές που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά και οικονομικά. Επιπλέον, η ερωτική σας ζωή θα ανανεωθεί ευχάριστα ακόμα και μέσα από την επιστροφή ή πιο απλά την επικοινωνία με άτομο που πραγματικά σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλετε να καλύψετε τις βαθιές συναισθηματικές σας ανάγκες καθώς αυτές ρυθμίζουν, σε ένα βαθμό, και την ψυχική σας ηρεμία. Για το λόγο αυτό θα επικοινωνήσετε με το ταίρι σας τα όποια θέματα έχετε με σκοπό να αποκτήσετε την συναισθηματική ασφάλεια που επιθυμείτε. Επίσης, κάποιοι από εσάς, ίσως έρθετε σε επαφή με κάποιο άτομο από το παρελθόν με το οποίο σας συνδέουν ακόμα πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βελτιώσετε την κοινωνική σας ζωή και θα έρθετε σε επαφή με κάποια άτομα τα οποία, εκτός του ότι είναι ομοϊδεάτες σας, μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε πραγματικότητα δημιουργικά σας σχέδια. Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει, μέσω της επικοινωνιακής οδού, να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει ή να βελτιώστε τις σχέσεις με το ταίρι σας. Όσοι από εσάς είστε γονείς θα έρθετε πιο κοντά στα παιδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν περιμένατε κάποια χρήματα, ακόμα και από το δημόσιο, τώρα και με την όψη αυτή ίσως λάβετε κάποια θετικά μηνύματα. Επίσης, μπορεί να κάνετε κάποιες επαφές για μια καινούργια συνεργασία ή να κάνετε μια σχέση που θα πρέπει για λίγο καιρό να κρατηθεί κρυφή. Ωστόσο, η όψη επίσης θα σας ωθήσει να εκφράσετε στο ταίρι σας βαθιές συναισθηματικές ανάγκες και επιθυμίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενδεχόμενα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας φέρουν κοντά με κάποιο άτομο με το οποίο ίσως να έχετε περισσότερα κοινά από ότι πιστεύατε. Όπως επίσης υπάρχει και η πιθανότητα να σας πλησιάσει ερωτικά κάποιο άτομο με το οποίο, ως ώρας, είχατε φιλική μόνο σχέση. Γενικά, η όψη αυτή θα σας κάνει πιο κοινωνικούς και μέσα από επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις θα έρθετε σε επαφή με άτομα ιδιαίτερα ευχάριστα για εσάς.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή σας ευνοεί όχι μόνο επαγγελματικά, καθώς θα υπάρξει μια ενδιαφέρουσα οικονομική συμφωνία, ίσως ακόμα και με άτομα από το επαγγελματικό σάς παρελθόν, αλλά και αισθηματικά, καθώς το άτομο που σας ενδιαφέρει θα σας εκφράσει τα συναισθήματά του, κάτι που θα σας γεμίσει χαρά και μεγάλα χαμόγελα. Επιπλέον, το πάθος επιστρέφει στη ζωή σας ισχυροποιώντας την σχέση σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-10-2021 12:00:00