Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 7 Ιουλίου 2023 ο Ερμής από τις 21° 58’ του Καρκίνου θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Με την όψη αυτή, η σκέψη μας θα είναι γρήγορη και θα βρίσκουμε με ευκολία έξυπνες και πρωτότυπες λύσεις στα όποια προβλήματά μας. Δεν θα επιτρέπουμε σε παλιές πεποιθήσεις και σε περιοριστικά πιστεύω να μπουν εμπόδιο στην πραγμάτωση όλων αυτών των επιτευγμάτων μας που, ως ώρας, βρίσκονται σε φάση σχεδιασμού.

Sponsored Links

Γρήγορη σκέψη και έξυπνες λύσεις

Θα υπάρχουν στιγμές που θα νιώθουμε ότι μέσα στο κεφάλι μας συμβαίνουν «ηλεκτρικές εκκενώσεις» και το μυαλό μας θα κατακλύζεται από ξαφνικές ιδέες ικανές να μας βάλουν σε ένα νέο δρόμο κατανόησης των πραγμάτων που θα αλλάξουν τα ως ώρας δεδομένα μας. Αν και θα βρισκόμαστε σε ένταση και θα θέλουμε όλα όσα με τα οποία ασχολούμαστε να κινούνται σε πιο γρήγορους ρυθμούς από τους, κατά περίπτωση, εφικτούς, θα μπορέσουμε όχι μόνο να πετύχουμε πολλά πράγματα αλλά και να ξεκινήσουμε να έχουμε νέα ενδιαφέροντα.

Θα είμαστε εφευρετικοί και ίσως και λίγο εκκεντρικοί και θα νιώθουμε μέσα μας την ανάγκη να επικοινωνήσουμε τις ιδέες μας με τους άλλους, να εξερευνήσουμε νέα δεδομένα και να ασχοληθούμε με «νέο υλικό ανάγνωσης». Παράλληλα, θα είμαστε αρκούντως ανοιχτοί σε νέες ιδέες και απόψεις οι οποίες, σε άλλες περιπτώσεις, ίσως μας ήταν εντελώς ξένες και ενδεχομένως απορριπτέες.

Με την όψη αυτή, θα προκύψουν αρκετές ευκαιρίες για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας αλλά και να έχουμε κέρδη, τόσο σε υλικό, όσο και σε ψυχικό και συναισθηματικό πεδίο. Στο διάβα μας θα βρεθούν άνθρωποι που θα μας εκπλήξουν με τον τρόπο σκέψης και δράσης τους και θα μας βοηθήσουν να ανοίξουμε ακόμα περισσότερο το μυαλό μας σε νέα δεδομένα.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους καθώς και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις αναφορικά με την ακίνητη περιουσία σας ή κάποιο ακίνητο που σας απασχολεί. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε ανοδική πορεία ενώ, ορισμένοι, θα βοηθήσετε και κάποιο μέλος της οικογένειάς σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες ευχάριστες συναντήσεις και εποικοδομητικές συζητήσεις θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας και θα προκαλέσουν ευνοϊκές εξελίξεις στα θέματα που σας απασχολούν. Κάποιοι θα κάνετε ένα ταξίδι ενώ άλλοι θα ασχοληθείτε με την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού ή μεταφορικού μέσου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τόσο η οικονομική σας πραγματικότητα, όσο και η αισθηματική σας ζωή θα σας κάνουν να νιώσετε ικανοποίηση. Θα νιώσετε ότι αξίζετε τα καλύτερα και θα τα διεκδικήσετε. Ορισμένοι θα λάβετε κάποια χρήματα που περιμένατε καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε τη στήριξη ανθρώπων από το άμεσο φιλικό περιβάλλον σας που, με τον τρόπο τους, θα σας κάνουν να νιώσετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας και θα σας βοηθήσουν να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία. Κάποιες ευχάριστες ειδήσεις θα σας ικανοποιήσουν.

προβλέψεις

προβλέψεις1

ΛΕΩΝ

Ένας έρωτας, ο οποίος κατά περιπτώσεις μπορεί να κινηθεί κάπως παρασκηνιακά, θα σας ανανεώσει ψυχή τε και σώματι και θα σας «ντύσει» με νέα και ενδιαφέρονται χρώματα. Επαγγελματικά, θα έχετε κάποια έκτακτα έσοδα που θα σας βοηθήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ατενίζετε το μέλλον με αισιοδοξία και θέτετε στόχους με σκοπό να τους πετύχετε μέσα στο συντομότερο δυνατό διάστημα. Ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε αναφορικά με συλλόγους ή ομάδες με τις οποίες εμπλέκεστε αλλά και εκπλήξεις από φίλους.

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, όχι μόνο βαίνουν καλώς, αλλά εξελίσσονται με καλούς ρυθμούς. Οικονομικά, έχετε μπει σε μια κατάσταση τακτοποίησης οφειλών ή άλλων θεμάτων. Κατά τα λοιπά, θα νιώσετε ότι ξεγλιστράτε από μια δύσκολη κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα εστιάσετε στο μέλλον και σε ό,τι εσείς θέλετε να πετύχετε, όχι μόνο στο επαγγελματικό, αλλά και στο ευρύτερα κοινωνικό πεδίο. Αισθηματικά, θα έχετε θετικές εξελίξεις ή θα κάνετε μια νέα γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μετά από μία περίοδο έντασης, η καθημερινότητά σας μοιάζει πιο αρμονική ενώ η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι καθησυχαστική. Κάποια νέα που θα λάβετε θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά οικονομικά, κληρονομιές, ασφάλειες και διατροφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αισθηματική σας ζωή θα είναι αρκούντως ενδιαφέρουσα. Οι δεσμευμένοι θα γίνετε πιο δημιουργικοί και θα έχετε μια ενδιαφέρουσα ερωτική διάθεση που θα μεταφέρετε και στο ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε εξελίξεις και ορισμένοι θα βιώσετε ένα κεραυνοβόλο έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βιώσετε σημαντικές αλλαγές που θα αφορούν την επαγγελματική σας ζωή, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε και την καθημερινότητά σας. Ορισμένοι θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας, ίσως και με την έννοια μιας αισθητικής επέμβασης.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα λάβετε κάποια ευχάριστα μηνύματα αναφορικά με την αισθηματική σας ζωή ενώ θα εστιάσετε σε ο,τιδήποτε υπάρχει στη ζωή σας που μπορεί να σας κάνει να νιώσετε δημιουργικοί. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά ταξίδια και μετακινήσεις.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-07-2023 02:43:36