Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη, από την Έλενα Γκιτσάλη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη, από την Έλενα Γκιτσάλη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 25 Απριλίου 2021 ο Ερμής και η Αφροδίτη θα συναντηθούν σε όψη συνόδου από τις 13ο 48’ μοίρες του Ταύρου. Η στενή τους επαφή αυτή θα λειτουργήσει σαν φάρμακο στα προβλήματα που πιθανά να εμφανίσουν οι όψεις τετράγωνου που κάνουν και οι δυο αυτοί πλανήτες με τον Κρόνο, την ίδια ακριβώς μέρα.

Sponsored Links

Ανάγκη για τρυφερά λόγια!

Παρά τα όποια θέματα κάνουν την εμφάνιση τους, η αγάπη αλλά και η ανάγκη έκφρασής της θα έχει τον βασικό λόγο. Φυσικά, θα υπάρχει ανάγκη έκφρασης, λεκτικής κυρίως, των προς εμάς αισθημάτων των ανθρώπων που κάνουν την καρδιά μας να χτυπά ρυθμικά! Οπότε, στο μενού αυτής της όψης μπορούμε ωραιότατα να βάλουμε και την ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τα ζώδια του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερου των ζωδίων καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Αυτό που θέλετε περισσότερο από όλα είναι το να γνωρίζετε τι σας ανήκει συναισθηματικά! Ωστόσο, πέρα από το αυξημένο αίσθημα κτητικότητας θα είναι αυξημένη και η τάση σας για αγορές αγαθών που μπορεί να σας βγάλουν εκτός οικονομικού προγραμματισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη αυτή θα βελτιώσει το ερωτικό σας προφίλ καθώς η ανάγκη σας να προσέξετε την εξωτερική σας εμφάνιση θα είναι έντονη. Θα εκπέμπετε στους άλλους αρμονία και γλυκύτητα και η διάθεσή σας να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας θα είναι αυξημένη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μυστικοί έρωτες αλλά και η ανάδειξη κρυφών θαυμαστών θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας και θα σας βγάλουν έντονα την ανάγκη να μοιραστείτε συναισθήματα που και εσείς με την σειρά σας κρατούσατε κρυφά ακόμα και από τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιθανώς, να ανακαλύψετε ότι κάποιο άτομο το οποίο βρίσκεται στον φιλικό ή ευρύ κοινωνικό σας κύκλο τρέφει για εσάς αισθήματα ερωτικά. Κάποιοι άλλοι ίσως γνωρίσετε μέσα από μια κοινωνική εκδήλωση κάποιο άτομο που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον.

ΛΕΩΝ 

Κοινωνική επιτυχία και λάμψη θα σας χαρίσει αυτή η όψη και θα κερδίσετε τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των άλλων, κάτι που θα σας βοηθήσει ακόμα και επαγγελματικά, εκτός από συναισθηματικά. Επίσης, θετικές ενέργειες θα δεχτεί και το πορτοφόλι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξιδιάρα ψυχή θα κάνει εσάς τούτη η όψη καθώς η ανάγκη σας για χαλάρωση, την οποία θα συνδυάσετε και με ευχαρίστηση, θα σας ωθήσει να πράξετε τα δέοντα. Να φροντίσετε δηλαδή, λίγο παραπάνω, τόσο τον εαυτό σας, όσο και τις σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Τα προγνωστικά της όψης μιλάνε για πάθη και έντονο αισθησιασμό που θα αναζητήσετε αλλά και θα σας αναζητήσει. Για κάποιους ίσως σημάνει και το τέλος μιας σχέσης, κυρίως γιατί στον ερωτικό σας ορίζοντα έχει εμφανιστεί μια άλλη περισσότερο ενδιαφέρουσα κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εξαιρετικές είναι αυτές οι μέρες για να προσπαθήσετε να αναθερμάνετε τον έρωτά σας αλλά, και εν γένει, τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κερδίζετε τις εντυπώσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας και αυτό είναι κάτι που μπορείτε να «εκμεταλλευτείτε» και επαγγελματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευκαιρία να ασχοληθείτε με το διαιτολόγιό και το σώμα σας με τη μορφή μιας ενασχόλησής σας με την γυμναστική την οποία, μεταξύ μας, δεν πολυσυμπαθείτε. Επίσης, κάποιοι από εσάς ίσως ανακαλύψουν το φλερτ και τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου συνεργάτη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα φλερτάρετε και θα σας φλερτάρουν και αυτή την φορά δεν θα κοιτάξετε και πολύ τα κοινωνικά πρέπει και την comme il faut συμπεριφορά σας αλλά αντιθέτως θα αναζητήσετε την ευχαρίστηση. Η Θεά Τύχη σας ευνοεί και θα σας χαρίσει πολλά δώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή θα σας κάνει να θέλετε να χαλαρώσετε στο σπίτι σας, στον καναπέ σας, με καλή μουσική και ένα ποτήρι κρασί στο χέρι. Από την άλλη, ίσως σας ωθήσει να θελήσετε να αλλάξετε από το χρώμα στους τοίχους του σπιτιού σας έως και την διακόσμηση ή έστω την διαρρύθμιση.

ΙΧΘΥΣ

Ανάγκη για τρυφερές επαφές προσωπικού τύπου και ανταλλαγές όρκων αφοσίωσης και αγάπης θα φέρει για εσάς αυτή ή όψη. Επίσης, η διάθεσή σας να εκφραστείτε, όχι μέσα από λόγια, αλλά από κάτι ανώτερο, θα σας οδηγήσει μέχρι στα μονοπάτια της τέχνης.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-04-2021 13:00:00