Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 29 Δεκεμβρίου 2021 ο Ερμής από τις 24° 26’ του Αιγόκερω θα βρεθεί σε όψη συνόδου με την ανάδρομη Αφροδίτη. Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να αναλογιστούμε παρελθούσες καταστάσεις και να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τους λόγους που μας ώθησαν να έχουμε συγκεκριμένες συμπεριφορές και αντιδράσεις, είτε αυτές αφορούν το εργασιακό μας περιβάλλον, είτε αφορούν τις προσωπικές μας σχέσεις.

Sponsored Links

Ερωτικές επιστροφές και επικοινωνία

Έχουμε επικοινωνήσει με τους άλλους τις πραγματικές μας σκέψεις; Oι καταστάσεις, και ενδεχόμενα οι φόβοι μας, μπλόκαραν το τρόπο έκφρασής μας; Έχουμε δείξει και φυσικά δηλώσει στους άλλους τα αληθινά μας συναισθήματα, ή μήπως από εγωισμό ή ντροπή κάναμε πίσω; Η ανάγκη μας να εξομολογηθούμε τις αλήθειες μας θα είναι πιο έντονη τώρα και με την όψη αυτή. Φυσικά, υπάρχει και η περίπτωση να είμαστε εμείς οι αποδέκτες ερωτικών και όχι μόνο εξομολογήσεων των άλλων.

Επιπλέον, θα επιστρέψουν άτομα από το παρελθόν μας, ιδιαίτερα μάλιστα το ερωτικό, με κάπως διαφορετική ατζέντα προκαλώντας μας για άλλη μια φορά να ασχοληθούμε μαζί τους και να τους δώσουμε ακόμα μια ευκαιρία. Φυσικά το τι ακριβώς μέλλει γενέσθαι και αν όλα θα είναι, ή τουλάχιστον θα γίνουν, ρόδινα θα μας το πει ο προσωπικός μας χάρτης. Ωστόσο, τα θετικά ενδεχόμενα είναι πολλά. Ένα κομπλιμέντο, ένα mail, ένα μήνυμα στο messenger, ένα τηλέφωνο, ένας γλυκός λόγος, μια εξομολόγηση καρδιάς ..κάτι τέλος πάντων, θα συμβεί που θα αναπτερώσει μέσα μας τις ελπίδες. Επίσης, η όψη αυτή είναι βοηθητική σε ό,τι αφορά τις καλλιτεχνικές και δημιουργικές ενασχολήσεις μας και θα μας ωθήσει να ασχοληθούμε, όχι μόνο με την μουσική ή το χορό, αλλά και με την διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου μας.

Σε ό,τι αφορά τις εμπορικές συναλλαγές, τις διαπραγματεύσεις και γενικά τις επαγγελματικές συμφωνίες, θα έχουμε την ευκαιρία να επανεξετάσουμε κάτι στο οποίο δεν είχαμε δώσει σημασία ή να επιστρέψουν δουλειές και συνεργάτες με ακόμα καλύτερους όρους, συνθήκες ή ατζέντα. Τέλος, οι μέρες αυτές θα είναι πολύ καλές για να βρεθούμε με φίλους και γνωστούς, ιδιαίτερα μάλιστα αν έχουμε να τους δούμε καιρό ή να ζητήσουμε μια χάρη από κάποιο άτομο.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Δεδομένου ότι θα θελήσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στην επαγγελματική σας ζωή, θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να σας βοηθήσουν. Υπάρχει, μάλιστα, η πιθανότητα να είχατε και στο παρελθόν μια σχετική επικοινωνία ή τώρα να ξανασκέφτεστε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση που πριν λίγο καιρό σας είχε γίνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βρεθείτε με φίλους και γνωστούς και θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους ενώ κάποιοι από εσάς θα προγραμματίσετε και ένα ταξίδι, ίσως ακόμα και στο εξωτερικό. Επιπλέον, η ανάγκη να επεκτείνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντές θα σας οδηγήσει στο να ασχοληθείτε, όχι μόνο με την μάθηση, αλλά και με την φιλοσοφία και την τέχνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βρείτε τα κατάλληλα άτομα που μπορούν και θέλουν να σας προσφέρουν μια νέα δουλειά που θα βελτιώσει την παρούσα οικονομική σας πραγματικότητα ή να ξανασκεφτείτε μια ενδιαφέρουσα πρόταση για μια επαγγελματική συνεργασία που σας είχε γίνει. Η εξυπνάδα αλλά και ο γοητευτικός σας λόγος θα σας φέρουν κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ικανότητά σας να δίνετε σωστές συμβουλές θα εκτιμηθεί πολύ από τους φίλους σας οι οποίοι στα λόγια σας θα βρουν παρηγοριά. Οι προσωπικές σας σχέσεις ομαλοποιούνται και γίνονται περισσότερο ευχάριστες. Η ερωτική σας ζωή θα είναι πηγή ευχαρίστησης για εσάς ενώ οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνουν μια νέα αισθηματική γνωριμία ή θα επιστρέψουν σε κάτι παλιό.

ΛΕΩΝ

Η Καθημερινότητά σας θα γίνει πιο χαρωπή και ανάλαφρη με την όψη αυτή και σε αυτό θα βοηθήσει και το ευχάριστο κλίμα στον επαγγελματικό σας χώρο και οι καλές σας σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με την βελτίωση της εμφάνισής σας, είτε αγοράζοντας ρούχα και αξεσουάρ, είτε καλωπίζοντας τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την όψη αυτή θα αποφασίσετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε, όσο οι καταστάσεις το επιτρέπουν, τη ζωή. Θα βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε και θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να περάσει καλά. Για το λόγο αυτό, θα θέλετε να έχετε κοντά σας μόνο ανθρώπους που σας κάνουν να περνάτε καλά. Για κάποιους μια ερωτική επιστροφή βρίσκεται στο μενού.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Σε περίπτωση που είχατε στο παρελθόν σκεφτεί να εκμεταλλευτείτε οικονομικά κάποιο ακίνητο ή να προχωρήσετε σε μια σχετική αγοραπωλησία, τώρα με την όψη αυτή μπορείτε να το καταφέρετε. Επιπλέον, η καλή επικοινωνία με τους οικείους σας αποκαθίσταται και οι σχέσεις γίνονται αρμονικές και εγκάρδιες ενώ ευχάριστα θα σας απασχολήσει η διακόσμηση του σπιτιού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιστρέφουν επαγγελματικές προτάσεις, και ενδεχόμενα συνεργάτες, με ακόμα καλύτερους όρους ή εντελώς διαφορετική ατζέντα και αυτό από μόνο του σαν ενδεχόμενο θα σας βάλει σε πολλές σκέψεις. Πέρα όμως από αυτό, θα βρεθείτε με φίλους και γνωστούς που είχατε καιρό να δείτε, ή θα κάνετε ένα ταξίδι με σκοπό να συναντήσετε αγαπημένους σας ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με οικονομικές σας εκκρεμότητες, μόνο που αυτή τη φορά θα μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε προς όφελός σας. Επίσης, δεδομένου ότι και εσείς θα ανοίγεστε πιο πολύ και θα έχετε περισσότερη ανάγκη την σωματική επαφή, θα βρεθείτε ακόμα πιο κοντά με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι ίσως κάνετε μια νέα αισθηματική γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές της όψης. Αυτό σημαίνει ότι έχετε την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε, με την καλή έννοια, τις τρέχουσες συνθήκες και: να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα, να ξαναβρεθείτε με φίλους και γνωστούς, να ξανασκεφτείτε μια επαγγελματική πρόταση που σας είχε γίνει, να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας μέσα από τον γλυκό λόγο και την τρυφερότητα και, αν είστε ελεύθεροι, να κάνετε μια νέα γνωριμία ή να απολαύσετε την επιστροφή ενός ατόμου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή στην δική σας περίπτωση μιλάει για κρυφές συναντήσεις και συζητήσεις, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά θέματα. Μία οικονομική πρόταση που σας είχε γίνει θα επιστρέψει δυναμικά ενώ την αισθηματική σας ζωή θα ομορφύνει μια παρουσία από το παρελθόν που επιστρέφει με μια ερωτική εξομολόγηση που δεν περιμένατε και θα σας συνταράξει.

ΙΧΘΥΣ

Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη λένε και για το λόγο αυτό θα πρέπει και εσείς να κάνετε ένα διάλλειμα το οποίο θα αφιερώσετε στον εαυτό σας και στην κοινωνική σας ζωή. Θα δείτε φίλους που είχατε καιρό να δείτε και κάποιοι από εσάς ή θα γοητευτούν από κάποιο άτομο που θα γνωρίσουν μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον ή θα βιώσουν την αλλαγή μιας σχέσης από φιλική σε ερωτική.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-12-2021 06:00:00