blank
 
blank

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 

Στις 20 Οκτωβρίου 2023 ο Ερμής από τις 27° 00’ του Ζυγού θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα μας ωθήσει να μπούμε σε μια διαδικασία έρευνας και αμφισβήτησης των πάντων, είτε εξαιτίας συγκεκριμένων γεγονότων που θα συμβούν, είτε εξαιτίας εκ βαθέων συζητήσεων με ανθρώπους που κινούνται στους ίδιους κύκλους με εμάς. Θα μπούμε σε μια διαδικασία αναθεώρησης όλων όσων θεωρούσαμε δεδομένα ενώ, ταυτόχρονα, το να βρούμε τις απαντήσεις που θα μας ικανοποιήσουν ψυχικά και πνευματικά, σε όλους τους τομείς της ζωής μας, θα γίνει η νέα εμμονή μας.

Sponsored Links

Τίποτα δεν είναι δεδομένο!

Θα θελήσουμε να ψάξουμε για τα όποια κίνητρα κρύβονται πίσω από συμπεριφορές που εισπράττουμε ενώ θα συνειδητοποιήσουμε το ότι υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή μας που χρησιμοποιούν συγκεκριμένη τακτική για να μας πείσουν και, γενικότερα με τον τρόπο τους, να καταφέρνουν να μας χειραγωγήσουν. Επίσης, με την όψη αυτή θα υπάρξουν συγκρούσεις συμφερόντων, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να ακούσουμε την εσωτερική μας φωνή και να δούμε αν έχουμε τη δυναμική να ανταπεξέλθουμε σε αυτές ή να προσπαθήσουμε να τις αποφύγουμε με έξυπνους ελιγμούς.

Στα θετικά της όψης είναι κυρίως το γεγονός ότι θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη του λόγου μας για να πείσουμε τους άλλους να δεχθούν και, γιατί όχι, να υποστηρίξουν τα θέλω, τις πεποιθήσεις και την προσωπική μας ατζέντα. Στα αρνητικά, όμως, της όψης είναι η τάση μας να κάνουμε άσχημες σκέψεις και να δημιουργούμε αρνητικά σενάρια στο μυαλό μας, να είμαστε καχύποπτοι και δύσπιστοι.

Τέλος, η συνειδητοποίηση της χειραγώγησης, της κρυφής ατζέντας ή, ακόμα χειρότερα, η ανακάλυψη της διάθεσης κάποιων να μας υπονομεύσουν λέγοντας ψέματα και γενικά συκοφαντώντας μας, θα εγείρει μέσα μας τη διάθεση να εκδικηθούμε. Για το λόγο αυτό, καλό είναι να θυμόμαστε το γνωστό ρητό: «Ο συ μισείς ετέρω μη ποιήσεις» και ας μην κάνουμε στους άλλους ό,τι δεν θέλουμε να μας κάνουν αυτοί ή τουλάχιστον ας μην πέσουμε στο επίπεδό τους.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να προβείτε σε ριζικές αλλαγές σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας ζωή ενώ θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και με τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους συναδέλφους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα ανακαλύψετε παρασκηνιακές δραστηριότητες συνεργατών σας. Οργανώστε την άμυνά σας και κρύψτε άσσους στο μανίκι σας με σκοπό να τους χρησιμοποιήσετε όταν χρειαστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα αντιμετωπίσετε αναβολές και καθυστερήσεις στα πλάνα σας που θα σας αγχώσουν αρκετά. Αισθηματικά, μην ξεκινήσετε ελαφρά τη καρδία κάτι νέο αλλά κινηθείτε προσεκτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές αλλαγές θα βιώσετε σε σχέση, είτε με το σπίτι, τους οικείους ή την ακίνητη περιουσία σας, είτε με μια επαγγελματική σας σχέση. Λειτουργήσετε με βάση τη λογική.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να προσέξετε τις σχέσεις με αδέρφια συγγενείς και γείτονες γιατί εύκολα μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις. Πείτε όχι στα κουτσομπολιά στο εργασιακό σας περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σας έχουν αγχώσει κάποιες οικονομικές εκκρεμότητές σας, καθώς και οι τρέχουσες, ίσως και σχετικές με τα παιδιά σας, υποχρεώσεις σας. Λειτουργήστε με πρακτικότητα και θα βρείτε λύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε την τάση να βλέπετε την αρνητική πλευρά των γεγονότων κάτι που μπορεί να λειτουργήσει και σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Εστιάστε και στη θετική πλευρά της ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα γίνετε περισσότερο καχύποπτοι και επιφυλακτικοί με τους άλλους ενώ αντιμέτωποι θα έρθετε και με πρακτικές χειραγώγησης εκ μέρους οικείων σας προσώπων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα λειτουργήσουν με αποκαλυπτικό τρόπο σε ό,τι αφορά φιλικές και κοινωνικές σχέσεις σας και θα σας αναγκάσουν να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την όψη αυτή μπορεί η επαγγελματική σας καταξίωση να σας γίνει εμμονή όπως επίσης και η τάση σας να ελέγχετε τους άλλους, ακόμα και στην προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περίεργες, και κατά περιπτώσεις σκοτεινές, σκέψεις που θα παίζουν σαν ταινία στο μυαλό σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια. Αποφύγετε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Αποφύγετε να ξοδεύετε με βάση τη στιγμιαία συναισθηματική παρόρμηση και τακτοποιήστε, στο μέτρο του δυνατού, τις οικονομικές εκκρεμότητές σας. Ορισμένοι θα απογοητευτείτε από μια φιλική σας σχέση.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-10-2023 01:25:33