Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Στις 3 Απριλίου 2023 ο Ερμής από τις 00° 11’ του Ταύρου θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο. Η απαιτητική αυτή όψη θα μας ωθήσει να «ρίξουμε ματιές» κάτω από την επιφάνεια των καταστάσεων και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τις βαθύτερες αιτίες των, όποιων, γεγονότων της ζωής μας. Ωστόσο, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα καθώς τις σκέψεις και τα λόγια μας θα τα χαρακτηρίζουν η συναισθηματική ένταση και, κατά περιπτώσεις, η εμμονή. Παράλληλα, η υπέρ-ανάλυση στις σκέψεις μας, που είναι και ο μεγαλύτερος βοηθός του άγχους, θα επαναφέρει στο μυαλό μας στρεσογόνα γεγονότα που μας είχαν ταράξει και αποδιοργανώσει στο παρελθόν προκαλώντας μας νευρικότητα.

Sponsored Links

Εντάσεις και εμμονικές σκέψεις

Επιπροσθέτως, θα πρέπει και εμείς με τη σειρά μας να είμαστε πιο προσεκτικοί, τόσο με το ποιούς, όσο και με τον τρόπο που επικοινωνούμε καθώς, εύκολα, μπορεί να πέσουμε θύματα συναισθηματικής χειραγώγησης ανθρώπων των οποίων την ποιότητα, σαφώς, και δεν χαρακτηρίζει η διαφάνεια και η ειλικρίνεια. Η αλήθεια είναι ότι, με την όψη αυτή, θα υπάρχει ένταση και μια ροπή στις αρνητικές σκέψεις. Εύκολα, λοιπόν, θα φτάσουμε να σκεφτόμαστε το χειρότερο δυνατό σενάριο ή να μεταφράζουμε τα λεγόμενα και τις πράξεις των άλλων με το χειρότερο δυνατό τρόπο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είμαστε κάθε φορά σωστοί.

Επιπλέον, η κριτική διάθεσή μας και ο ακραίος, ώρες-ώρες, τρόπος που θα εκφράζουμε τις απόψεις μας θα περιπλέξει τα πράγματα και θα προκαλέσει προβλήματα, τόσο στις προσωπικές, όσο και στις επαγγελματικές μας σχέσεις. Το καλό της όψης αυτής είναι το ότι, μέσα από κάποια συμβάντα, είτε θα καταφέρουμε να αποκρυπτογραφήσουμε συμπεριφορές και να αποκαλύψουμε τι ρόλο έχουν παίξει συγκεκριμένα άτομα, ή να ανακαλύψουμε κάποια μυστικά.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε εντάσεις αναφορικά με κάποιες σχέσεις σας από το άμεσα φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον. Θα νιώσετε ότι σας πιέζουν με τις απαιτήσεις τους ή, ακόμα χειρότερα, ότι σας υπονομεύουν και ότι, για ακόμα μια φορά, καλείστε να αποδείξετε την αξία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εξέλιξη της καριέρας και η δημόσια εικόνα σας βρίσκονται στο στόχαστρο της όψης αυτής. Θα προσπαθήσετε να ενεργοποιήσετε τα ταλέντα σας, να φτάσετε τους στόχους σας και να επιτύχετε την αυτοπραγμάτωσή σας. Προσέξετε μόνο να μη γίνετε εμμονικά επίμονοι με αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί να παλέψετε με τη ροπή στις αρνητικές σκέψεις και τα δυσάρεστα σενάρια που θα έχετε με την όψη αυτή. Μην ακολουθήσετε τις δαιδαλώδεις διαδρομές του μυαλού σας και προσπαθήστε να διυλίσετε τις εισερχόμενες πληροφορίες μέσα από το πρίσμα της λογικής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σας απασχολήσουν κάποιες οικονομικές υποθέσεις οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις θα έχουν σχέση, είτε με φιλικά σας πρόσωπα, είτε με ομάδες ή συλλόγους. Κάποιοι από εσάς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε το διπλό πρόσωπο ατόμων από το φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά συνεργάτες και άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον καθώς θα ανακαλύψετε ότι ο ρόλος που έχουν παίξει στην εξέλιξη της καριέρας σας δεν είναι και ο καλύτερος δυνατός. Σε κάθε περίπτωση, θα αποκαλυφθεί κάποιο παρασκήνιο στη ζωή σας.

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο 2

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε άτομα με τα οποία συνεργάζεστε, τα οποία, είτε λειτουργούν σαν τροχοπέδη στην εξέλιξή σας, είτε δεν είναι σίγουρα για το δικό σας ρόλο απέναντί τους με αποτέλεσμα να δημιουργούν εντάσεις. Τα όποια εμπόδια έχουν μπει στο δρόμο σας θα πρέπει τώρα εσείς να φροντίσετε να απομακρυνθούν.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή, είτε θα οδηγήσει το ταίρι σας σε προσπάθειες συναισθηματικής χειραγώγησής σας, είτε θα συμβεί ακριβώς το ανάποδο. Προσπαθήστε να μην είστε καχύποπτοι και να μην κάνετε «την τρίχα, τριχιά». Ορισμένοι, ίσως παρασυρθείτε σε ένα έρωτα παρασκηνιακό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις με άτομα, είτε από το δικό σας οικογενειακό περιβάλλον, είτε του/της συντρόφου σας θα είναι τεταμένες με την όψη αυτή. Εύκολα μπορεί να επανέλθουν προβλήματα του παρελθόντος ή να γίνουν κάποιες, μάλλον δυσάρεστες, αποκαλύψεις που θα σας στεναχωρήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλό θα ήταν να μείνετε μακριά από κουτσομπολιά, ειδικά στη δουλειά σας γιατί, αν δεν είστε σίγουροι για την πηγή τους, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στο τέλος να εκτεθείτε εσείς. Επίσης, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για τυχόν δικά σας εργασιακά λάθη που θα χαλάσουν την, ως ώρας, καλή εικόνα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι αυξημένες υποχρεώσεις σας, ιδιαίτερα μάλιστα αυτές που αφορούν, είτε τα παιδιά σας, είτε κάποιο δημιουργικό σας έργο, θα σας κουράσουν και θα σας εκνευρίσουν. Ορισμένοι από εσάς ίσως παρασυρθείτε από ένα πάθος ή προκαλέσετε από λάθος χειρισμούς εντάσεις στη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την όψη αυτή εύκολα μπορεί να γίνετε καχύποπτοι με τους συνεργάτες σας και να δημιουργήσετε εντάσεις που στο τέλος θα λειτουργήσουν αρνητικά στην εξέλιξή σας. Προσεκτικοί, όμως, θα χρειαστεί να είστε και με τους οικείους σας γιατί εύκολα μπορεί να γίνουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις

ΙΧΘΥΕΣ

Η όψη αυτή θα σας κάνει περισσότερο καχύποπτους και κρυψύνοες έναντι των άλλων. Αποφύγετε κουτσομπολιά και λοιπά επικοινωνιακά λάθη που θα σας στοιχίσουν και προσπαθήστε να κρατήσετε μια ισορροπία. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε στην οδήγηση και γενικά στις μετακινήσεις σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-04-2023 12:00:00