blank
 
blank

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2023 ο Ερμής από τις 22° 40 της Παρθένου θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Με την όψη αυτή θα βρούμε έξυπνες λύσεις στα όποια προβλήματα έχουμε να αντιμετωπίσουμε, όσο δύσκολα και αν φαντάζουν στα μάτια μας, ακόμα και με την έννοια μιας φαεινής ιδέας που θα μας έρθει ουρανοκατέβατη. Η γενικότερα αισιόδοξη διάθεσή μας θα ενισχυθεί ιδιαίτερα από ελπιδοφόρα μηνύματα, ευχάριστες συναντήσεις και θετικά νέα. Κάποιες αναπάντεχες ειδήσεις θα μας αιφνιδιάσουν άκρως θετικά και θα ανανεώσουν μέσα μας τον ενθουσιασμό και την ελπίδα για κάτι καλύτερο, αν όχι στο παρόν, στο άμεσο μέλλον.

Sponsored Links

Έξυπνες ιδέες και απρόσμενες εξελίξεις

Γενικά, θα νιώσουμε ανανεωμένοι και έτοιμοι να προβούμε στην υλοποίηση καινοτόμων ιδεών που μπορούν να τροποποιήσουν θετικά το υπάρχον σκηνικό της ζωής μας. Αυτό που πρέπει σίγουρα να κάνουμε είναι να είμαστε ανοιχτόμυαλοι και ανεκτικοί στο διαφορετικό. Να έχουμε όλη την καλή διάθεση να ρουφήξουμε γνώση και γενικά να μάθουμε πράγματα.

Επαγγελματικά, θα υπάρξουν ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να εντοπίσουμε και να αρπάξουμε. Να τολμήσουμε να πάρουμε ρίσκα και να κάνουμε πράγματα, όχι μόνο για να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, αλλά για να νιώσουμε όμορφα και σίγουροι για τον εαυτό μας. Αισθηματικά, όσοι από εμάς έχουμε ταίρι, θα βρούμε ευφάνταστους και κάπως πικάντικους τρόπους για να επαναφέρουμε το ρομαντισμό και το ερωτικό ενδιαφέρον. Όσοι από εμάς είμαστε αδέσμευτοι, θα έχουμε ευκαιρίες για να κάνουμε μια ερωτική γνωριμία με άτομο σαγηνευτικό και ιδιαίτερα ενδιαφέρον με το οποίο θα έχουμε πολύ δυνατή ερωτική χημεία.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Διδύμους, Λέοντες, Παρθένους, Σκορπιούς, Τοξότες, Υδροχόους και Ιχθύες γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα βρείτε έξυπνες λύσεις σε θέματα επαγγελματικά τα οποία θα επηρεάσουν θετικά και τα οικονομικά σας. Αισθηματικά, θα κάνετε μια άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε ευχάριστα νέα, είτε από άτομα της οικογενείας σας, είτε αναφορικά με την εξέλιξη ενός θέματος σχετικού με σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια προβλήματα σχετικά με θέματα νομικά ή οικονομικά από το παρελθόν θα βρουν λύση, κάτι που θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και ψυχολογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

θα γίνετε περισσότερο διεκδικητικοί με την όψη αυτή ενώ, ταυτόχρονα, θα βάλετε και νέους στόχους. Η κοινωνική σας ζωή θα βελτιωθεί και θα περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους.

ΛΕΩΝ

Θα βιώσετε επαγγελματικές αλλαγές που θα δώσουν νέα πνοή στην καριέρα σας. Προσωπικά, θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα κάποιες ειδήσεις που θα λάβετε.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα αναστατωθεί ευχάριστα η καθημερινότητά σας μέσα από θετικά γεγονότα που σχετίζονται με σπουδές ή με κάποιο ταξίδι. Θα σας απασχολήσει μια ερωτική επανασύνδεση.

ΖΥΓΟΣ

Σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις μέσα από συλλόγους, ομάδες ή γενικά κοινωνικά περιβάλλοντα. Επίσης, θα τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες έξυπνες ιδέες ή κινήσεις που θα κάνετε θα αναβαθμίσουν την επαγγελματική σας θέση ενώ, αν επιθυμείτε μια αλλαγή καριέρας, θα έχετε ευκαιρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για πολλούς από εσάς ανοίγονται νέοι και ελπιδοφόροι για το μέλλον δρόμοι. Κάποιοι άλλοι θα κάνετε ένα ταξίδι ενώ εύνοια έχετε και σε ό,τι αφορά σπουδές, υπογραφές και συμβόλαια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετοί από εσάς θα λάβετε ένα χρηματικό πόσο που αναμένατε καιρό τώρα, ενώ άλλοι θα έχετε μια θετική οικονομική εξέλιξη. Αισθηματικά, θα ζήσετε στιγμές πάθους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εξυπνάδα και η επικοινωνιακές σας ικανότητες θα σας βοηθήσουν, τόσο στο να κάνετε σωστές επιλογές, όσο και να καταφέρετε να προωθήσετε το έργο και τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα βρείτε τους σωστούς συνεργάτες για να κάνετε πραγματικότητα ένα σχέδιό σας. Επίσης, θα σας απασχολήσουν θέματα εμφάνισης και ευεξίας. Ένα ταξίδι είναι πιθανό.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-09-2023 12:00:00