blank
 
blank

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Στις 28 Ιανουαρίου 2024 ο Ερμής από τις 19° 05' του Αιγόκερω θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Με την όψη αυτή θα βιώσουμε ευχάριστες ανατροπές στα, ως ώρας, δεδομένα μας που σκοπό θα έχουν να μας αφυπνίσουν και να μας οδηγήσουν σε αλλαγές που θα λειτουργήσουν με συναρπαστικό τρόπο στη ζωή μας. Ο τρόπος σκέψης μας θα διευρυνθεί και θα μας επιτρέψει να απαγκιστρωθούμε από στερεότυπα, προκαταλήψεις και λοιπές αγκυλώσεις που μας κρατάνε πίσω ενεργειακά, και όχι μόνο. Θα κάνουμε καινούργιες γνωριμίες με ενδιαφέροντες, και κατά περιπτώσεις εκκεντρικούς, ανθρώπους που θα επηρεάσουν το τρόπο σκέψης μας ανοίγοντάς τους ορίζοντές μας σε νέες δυνατότητες.

Sponsored Links

Γρήγορη και δημιουργική σκέψη

Επιπλέον, ξαφνικές συναντήσεις και θετικές ειδήσεις θα ανατρέψουν με ευχάριστο τρόπο την καθημερινότητά μας και θα μας ανανεώσουν συναισθηματικά, πνευματικά και ψυχικά καθώς θα αναπτερώσουν το ηθικό και την αισιοδοξία μας. Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική μας ζωή θα μπορέσουμε να βρούμε εναλλακτικούς και πρωτότυπους τρόπους για βελτιώσουμε τη δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις μας όπως επίσης και έξυπνες λύσεις στα όποια τρέχοντα προβλήματα μας είχαν ταλαιπωρήσει.

Αισθηματικά, είτε θα επαναξιολογήσουμε τα δεδομένα της σχέσης μας και θα αποφασίσουμε να δράσουμε εντελώς διαφορετικά, είτε θα προσεγγίσουμε με μεγαλύτερη τόλμη το άτομο που μας ενδιαφέρει. Αρκετοί από τους αδέσμευτους θα κάνουμε ενδιαφέρουσες γνωριμίες αν και δεν είναι σίγουρη η μακροημέρευση της όποιας νέας σχέσης.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Ταύρους, Καρκίνους, Λέοντες, Ζυγούς, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Υδροχόους γεννημένους στο τέλος του 2ου δεκαήμερου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Αιφνίδιες αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον σε συνδυασμό με κάποιες θετικές ειδήσεις που θα λάβετε θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εικόνα σας και να εξελίξετε την καριέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε θετικές ειδήσεις αναφορικά, είτε με επενδύσεις, είτε με μια εμπορική συμφωνία που θα αναβαθμίσει το εισόδημά σας. Κάποιες τυχαίες συναντήσεις θα σας αναστατώσουν ευχάριστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συμφωνίες που θα γίνουν κάτω από το τραπέζι καθώς και κάποια έξτρα έσοδα θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε υποθέσεις σας. Αισθηματικά, η περίοδος ευνοεί τα πάθη και το ερωτικό παιχνίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ορισμένοι θα έχετε ευκαιρίες για μια αισθηματικής φύσης επανασύνδεση, ενώ τις ζωές κάποιων άλλων θα ομορφύνει μια καινούργια ερωτική περιπέτεια. Επαγγελματικά, θα πρέπει να αδράξετε τις ευκαιρίες για κάτι καλό.

ΛΕΩΝ

Θα σας απασχολήσει η εμφάνισή σας και θα κάνετε κάποιες αλλαγές που θα σας ανανεώσουν. Επαγγελματικά, το ηθικό σας θα αναπτερώσουν κάποιες ξαφνικές, αλλά άκρως θετικές εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα βρεθείτε εν τω μέσω ενός ευχάριστου επικοινωνιακού αναβρασμού γεμάτου μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και επαφές ενώ τις ζωές κάποιων από εσάς θα φωτίσει μια ερωτική εξομολόγηση.

προβλέψεις

προβλέψεις1

ΖΥΓΟΣ

Θα βρείτε έξυπνες λύσεις σε κάποια οικογενειακά θέματά σας ενώ, σαν από μηχανής θεός, θα εμφανιστεί κάποιο πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να πάρετε την πιο σωστή απόφαση σχετικά με ένα ακίνητο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η οξυδέρκεια και ο γρήγορος τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τις εντυπώσεις στα κοινωνικά περιβάλλοντα που κινείστε. Αισθηματικά, μέσα από τρυφερές εξομολογήσεις θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι της καρδιάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες έξυπνες ιδέες σας θα σας βοηθήσουν, όχι μόνο να διαχειριστείτε τα χρήματά σας, αλλά και να τα επενδύσετε σωστά. Αρκετοί από εσάς θα ασχοληθείτε με την βελτίωση της εικόνας και της καθημερινότητάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα βιώσετε αλλαγές και θετικές εξελίξεις σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αυτό θα συμβεί διότι θα επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες και τα θέλω σας και θα διεκδικήσετε την δική σας "θέση στον ήλιο". Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για κάτι νέο και συναρπαστικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξει μια κάποια βελτίωση στα οικονομικά σας που θα σας επιτρέψει να τακτοποιήσετε οφειλές. Επαγγελματικά θα κλείσετε μια ενδιαφέρουσα συμφωνία που θα σας ικανοποιήσει. Η αισθηματική σας ζωή θα σας φτιάξει τη διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι φίλοι και οι κοινωνικές σας επαφές θα λειτουργήσουν άκρως θετικά και θα σας ανανεώσουν σε πολλαπλά επίπεδα. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά συνεργασίες, υπογραφές, συμφωνίες, ταξίδια και μετακινήσεις.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-01-2024 12:00:00