Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 29 Ιανουαρίου 2023 ο Ερμής από τις 14° 57’ του Αιγόκερω θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να ανοίξουμε το μυαλό μας σε νέες καταστάσεις και προοπτικές και να βρούμε λύσεις σε προβλήματα που μας είχαν ταλανίσει και κουράσει ψυχικά, πνευματικά και συναισθηματικά. Θα μπορέσουμε, επιτέλους, να δούμε φως στο τούνελ και ταυτόχρονα τις νέες δυνατότητες και τις αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε έτσι ώστε να δούμε κάποια, τουλάχιστον, όνειρά μας να υλοποιούνται.

Sponsored Links

Έξυπνες λύσεις και πρωτότυπες ιδέες

Αυτό που σίγουρα πρέπει, όμως, να κάνουμε είναι να έχουμε το μυαλό και τα μάτια μας ανοιχτά σε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στην κυριολεξία από το πουθενά και τις οποίες θα πρέπει να τις πιάσουμε από τα μαλλιά. Θα πρέπει να κινηθούμε, σε αρκετές περιπτώσεις, γρήγορα για να προλάβουμε καταστάσεις και να καταλάβουμε ότι οι ευκαιρίες μπορεί να έρθουν ακόμα και με τη μορφή ατόμων που θα γνωρίσουμε. Οι άνθρωποι αυτοί, που εκ πρώτης όψεως μπορεί να μας φανούν περίεργοι ή ακόμα και εκκεντρικοί, θα μας φανούν τελικά ιδιαίτερα χρήσιμοι είτε σε επαγγελματικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο.

Με την όψη αυτή μπορούμε να προχωρήσουμε σε αγορές προϊόντων τεχνολογίας ή επικοινωνίας ή ακόμα και στην αγοραπωλησία ενός μεταφορικού μέσου. Ορισμένοι από εμάς θα ασχοληθούμε περισσότερο με το διαδίκτυο, ακόμα και με την έννοια διαδικτυακών μαθημάτων ή προώθησης της δουλειάς μας.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους αλλά και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε επαγγελματικές ευκαιρίες τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε προκειμένου να αναβαθμίσετε τη θέση σας και να προωθήσετε την καριέρα σας. Σημαντικά πρόσωπα, πιο ώριμα ή ανώτερα στην ιεραρχία, θα σας βοηθήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετοί από εσάς είστε πλέον έτοιμοι να προχωρήσετε με τόλμη και αισιοδοξία στα επόμενα βήματα που θα καθορίσουν το μέλλον σας. Γενικά, μη διστάσετε να κάνετε πράγματα εντελώς καινούργια για εσάς. Εξάλλου, η ρήση λέει ότι «η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προβλήματα από το παρελθόν, ακόμα και με την έννοια οικονομικών εκκρεμοτήτων, θα βρουν τη λύση τους, κάτι που θα σας ανακουφίσει αρκετά. Για ορισμένους από εσάς μια νέα ενδιαφέρουσα οικονομική συνεργασία είναι προ των πυλών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ορισμένοι από εσάς θα σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο μιας επαγγελματικής συνεργασίας με άτομο από το κοντινό ή το φιλικό σας περιβάλλον. Κάποιοι άλλοι, θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία με άτομο ίσως και κάπως εκκεντρικό.

ΛΕΩΝ

Θα θελήσετε να αλλάξετε την εικόνα σας, τόσο με την έννοια της βελτίωσης της εμφάνισής σας, όσο και με την έννοια του πως φαίνεστε επαγγελματικά. Ακούστε τις συμβουλές που θα σας δώσουν άτομα φιλικά προσκείμενα σε εσάς από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια έξυπνη ιδέα σας θα σας βοηθήσει να βρείτε εύκολα λύση σε κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζατε το τελευταίο διάστημα. Ευχάριστες ειδήσεις που θα λάβετε θα σας χαροποιήσουν ενώ ορισμένοι θα κάνετε και ένα μακρινό ταξίδι.

ΖΥΓΟΣ

Θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες ενώ, ορισμένοι από εσάς, θα χρειαστεί να βοηθήσετε οικονομικά ένα μέλος της οικογένειάς σας. Κάποιους θα σας απασχολήσει ένα νέο επαγγελματικό σας άνοιγμα.

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο 2

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα γίνετε πιο τολμηροί και διεκδικητικοί και θα μπορέσετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας με το σωστό τρόπο και, μάλιστα, στους σωστούς ανθρώπους. Επικοινωνήστε τις ανάγκες και τα θέλω σας με το ταίρι σας και ταυτόχρονα δείξτε του κατανόηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βελτιώστε την καθημερινότητά σας μέσα από απλά πράγματα και ρουτίνες που ίσως χρειαστεί να αλλάξετε. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, θα έχετε κάποια βελτίωση. Αισθηματικά, μπορείτε να τολμήσετε να διεκδικήσετε με ευγενικό τρόπο το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και η αλήθεια είναι ότι σε αυτό θα βοηθήσουν, τόσο το ταίρι σας, όσο και κάποιοι δικοί σας άνθρωποι τους οποίους βλέπετε σαν οικογένειά σας. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για τυχόν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βρείτε έξυπνες λύσεις σε κάποια θέματα που είχαν παρουσιαστεί σε σχέση με την κατοικία ή με κάποιο μέλος της οικογένειάς σας. Ιδιαίτερη εύνοια και οικονομική άνθιση θα έχετε αν δραστηριοποιείστε επαγγελματικά μέσα στο χώρο του σπιτιού σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα βελτιωθούν, τόσο η κοινωνική σας ζωή, όσο και η σχέση σας με κάποια άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε ένα ταξίδι ή θα σας απασχολήσει η αγοραπωλησία ενός μεταφορικού μέσου ή τεχνολογικού εξοπλισμού.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-01-2023 12:00:00