Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής στους Ιχθείς από 16 Μαρτίου ως 4 Απριλίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Ερμής στους Ιχθείς από 16 Μαρτίου ως 4 Απριλίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 6
 

Στις 16 Μαρτίου, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνει έως τις 4 Απριλίου 2021. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο αλλάζει ο τρόπος που εκφραζόμαστε και σκεφτόμαστε, ενώ οξύνεται ιδιαίτερα η φαντασία. Ο λόγος αποκτά συναίσθημα και οι σκέψεις περιστρέφονται γύρω από θέματα που σχετίζονται με την συμπόνια και την αυτοθυσία. Από την άλλη, μιας και στο ζώδιο αυτό ο Ερμής βρίσκεται σε πτώση, φαίνεται πως οι πληροφορίες ίσως να είναι λίγο μπερδεμένες, κάτι που κάνει αυτή την περίοδο ακατάλληλη για να δρομολογήσουμε θέματα που απαιτούν οργάνωση και μεθοδικότητα.

Στο ζώδιο των Ιχθύων, ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας και της νόησης, θα ανοίξει το πεδίο της φαντασίας και της διαίσθησης, αλλά δεν θα μας διευκολύνει καθόλου σε πρακτικά θέματα! Καθώς η φαντασία μας λοιπόν θα καλπάσει και η αφηρημένη έκφραση θα λάβει χώρο, η επικοινωνία με τον περίγυρό μας θα περάσει “μικρές αναταραχές”, αφού θα είμαστε ασαφείς και συγκεχυμένοι! Θα κάνουμε βέβαια πολλά σχέδια, ωστόσο δεν θα υπάρχει η απαραίτητη ενέργεια να τα πραγματοποιήσουμε, ενώ δεν θα έχουμε προγραμματισμό και οργάνωση, για να ανταπεξέλθουμε στο ημερήσιο πρόγραμμά μας!

Βεβαίως, όπως προαναφέραμε, η φαντασία θα καλλιεργηθεί και θα μπορέσουμε να ασχοληθούμε με καλλιτεχνικές αναζητήσεις, ποίηση, συγγραφή και καταγραφή σημαντικών στιγμών στη ζωή μας, αλλά και να εκφραστούμε με χιούμορ και καλόκαρδη διάθεση! Η επικοινωνία μπορεί να γίνει ευκολότερη μέσω της τέχνης και οι δραστηριότητες που θα μας ελκύσουν περισσότερο, είναι ο χορός και η μουσική.

Όσο όμως ο Ερμής θα κινείται στους Ιχθείς, θα αποσπάται εύκολα η προσοχή μας και θα έχουμε τη διάθεση να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μας στους άλλους, οι οποίοι επίσης είναι στην ίδια κατάσταση με εμάς! Όμως, ο ρομαντισμός θα ανθίσει, η δεκτικότητα στις σκέψεις των άλλων θα είναι πολύ καλή και η ενσυναίσθηση θα αγγίξει τον διπλανό μας με πράξεις! Δείτε παρακάτω τις προβλέψεις για το ζώδιο σας.

Sponsored Links

Πως ο Ερμής στους Ιχθείς θα επηρεάσει τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16 Μαρτίου, εκκινεί ένα διάστημα κατά το οποίο θα θελήσεις να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή και να μειώσεις τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Έως τις 4 Απριλίου, φαίνεται πως θα προετοιμάσεις κάποια αλλαγή που θα ακολουθήσει λίγο παρακάτω, ενώ καλό είναι να μην συμμετέχεις σε παρασκηνιακές συζητήσεις στον χώρο εργασίας σου, ώστε να μην βλάψεις την εικόνα σου. Απόφυγε σημαντικές αποφάσεις το διάστημα αυτό και προσπάθησε να αφιερώσεις τον χρόνο και την ενέργειά σου σε πράγματα που ξεκουράζουν το σώμα και την ψυχή σου…

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16 Μαρτίου, επηρεάζοντας το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά τον κοινωνικό σου περίγυρο και τους μελλοντικούς σου στόχους. Έως τις 4 Απριλίου, η κοινωνική σου διάθεση ανεβαίνει, κάνεις νέους φίλους και βάζεις στη ζωή σου ενδιαφέρουσες παρουσίες. Είναι, επίσης, ένα ιδανικό διάστημα για να ενταχθείς σε κάποια ομάδα ή σύλλογο με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ενώ όσον αφορά επαγγελματικά σχέδια και στόχους, φαίνεται πως καταφέρνεις να τα εξελίξεις και να φτάσεις πιο κοντά σε ένα όνειρό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύες φέρνοντας εξελίξεις στην καριέρα σου. Έως τις 4 Απριλίου, θα διαπραγματευείς περισσότερο με ανώτερους στον χώρο εργασίας σου για θέματα που αφορούν την επαγγελματική σου πορεία. Δεν αποκλείεται, επίσης, να αλλάζει κάτι στις συναδελφικές σου σχέσεις ή να σου προταθεί να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα, το οποίο θα σε κάνει πιο δημιουργικό αλλά θα απαιτεί και περισσότερο χρόνο από σένα. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να εστιάσεις στο επαγγελματικό σου μέλλον και στον προσανατολισμό σου αυτή την εποχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύες, μια ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου που σε βοηθά να δρομολογήσεις κάποια σχέδια. Νομικά ζητήματα και θέματα εκπαίδευσης παρουσιάζουν εξελίξεις έως τις 4 Απριλίου, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια επαγγελματική συνεργασία που σχετίζεται με το εξωτερικό. Παράλληλα, ενδέχεται να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι για λόγους επαγγελματικούς και γενικότερα, θα θελήσεις να επεκταθείς με κάθε τρόπο, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να αποκτήσεις νέες γνώσεις.

Άποφάσεις

Άποφάσεις2

ΛΕΩΝ

Στις 16 Μαρτίου, ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζοντας τα οικονομικά σου αλλά και κάποιες ερωτικές σου υποθέσεις. Έως τις 4 Απριλίου, είναι πιθανό να κληθείς να τακτοποιήσεις οφειλές, δάνεια, κληρονομιές, συμβόλαια ή οικονομικές συμφωνίες, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους Λέοντες, ίσως υπάρξουν αλλαγές στο εισόδημα του/της συντρόφου σου. Επίσης, δεν αποκλείεται να αποφασίσεις πως ήρθε η στιγμή να συμβιώσεις με το ταίρι σου, ενώ για τους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου, οι πιθανότητες επικοινωνίας με έναν πρώην σύντροφο, είναι ιδιαίτερα αυξημένες…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, απέναντι από το δικό σου, επηρεάζοντας τον τομέα σχέσεις. Έως τις 4 Απριλίου, φαίνεται πως θα υπάρχει μεγαλύτερη διάθεση για επικοινωνία με τον/την σύντροφό σου και πως θα θελήσετε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα από κοινού. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Παρθένους, οι πιθανότητες να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο από το παρελθόν είναι αυξημένες ή ακόμη και να κάνεις μια νέα, ρομαντική γνωριμία με προοπτική να εξελιχθεί σε μόνιμο δεσμό. Εξελίξεις θα υπάρξουν και στις συνεργασίες σου, με πιθανή τη σύναψη μιας καινούριας ή μέσα από αλλαγές σε συναδελφικές σου σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16 Μαρτίου, επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά την εργασιακή σου καθημερινότητα. Έως τις 4 Απριλίου, φαίνεται πως η καθημερινότητά σου αποκτά άλλους ρυθμούς και το πρόγραμμά σου αλλάζει, ίσως λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας ή υποχρεώσεων. Παράλληλα, το διάστημα αυτό πιθανόν να σε απασχολήσει η φυσική σου κατάσταση και να αποφασίσεις να εντάξεις στη ζωή σου δραστηριότητες που τη βελτιώνουν. Στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενδέχεται να υπάρξουν νέα δεδομένα που τις συναδελφικές σου σχέσεις ή τον χώρο που δουλεύεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, μια θέση που ευνοεί τις ερωτικές σου υποθέσεις. Έως τις 4 Απριλίου, πολλαπλασιάζονται οι ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ και ερωτικά παιχνίδια, ενώ ίσως να μπει στη ζωή σου και ένα πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει ρομαντικά συναισθήματα. Παράλληλα, η δημιουργικότητά σου ανεβαίνει και δεν αποκλείεται να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα στη δουλειά σου ή να δεχθείς μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου έχουν παιδιά, θα δουν την επικοινωνία μαζί τους να βελτιώνεται και ίσως να τους απασχολήσουν και κάποια ζητήματα που τα αφορούν.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύες, μια θέση που φέρνει κάποιες εξελίξεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Έως τις 4 Απριλίου, είναι πιθανό να κάνεις κάποιες αλλαγές στον χώρο που μένεις, να προχωρήσεις σε μια ανακαίνιση ή σε μια μετακόμιση. Από την άλλη, ενδέχεται να προκύψουν συζητήσεις με κάποιον από τους γονείς σου, προκειμένου να επιλύσετε προβλήματα. Γενικότερα, την περίοδο αυτή θα θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου και να αναζητήσεις συναισθηματική ασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύες, επηρεάζοντας το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την επικοινωνία. Έως τις 4 Απριλίου, φαίνεται πως γίνεσαι πιο εκφραστικός και μιλάς ανοιχτάς για τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Παράλληλα, ίσως να έχεις περισσότερο χρόνο για κοντινές αποδράσεις αλλά και για  νέες γνωριμίες, ενώ παράλληλα βελτιώνονται οι σχέσεις σου με αδέρφια, κοντινούς συγγενείς ή γείτονες. Από την άλλη, η διέλευση αυτή σε βοηθά να προωθήσεις τα σχέδιά σου και σε ωθεί να μάθεις καινούρια πράγματα, όπως μία ξένη γλώσσα ή ένα καινούριο επαγγελματικό αντικείμενο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής περνά στους Ιχθύες, φέρνοντας εξελίξεις σε οικονομικές σου υποθέσεις. Έως τις 4 Απριλίου, θα εστιάσεις περισσότερο στον τρόπο που ξοδεύεις τα χρήματά σου και ενδέχεται να προσπαθήσεις να κάνεις μια καλύτερη διαχείριση στα έσοδα και στα έξοδά σου, ώστε να μην βρεθείς εκτός προϋπολογισμού. Παράλληλα, ίσως να σε απασχολήσουν επενδύσεις, αγοραπωλησίες ή η αναζήτηση πρόσθετων πηγών εισοδήματος. Είναι ένα καλό διάστημα, για να θέσεις νέες προτεραιότητες στη ζωή σου και να αναλογιστείς αυτά που έχουν πραγματική σημασία και αξία.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 16 Μαρτίου και έως τις 4 Απριλίου, φαίνεται πως θα υπάρξουν εξελίξεις και νέα δεδομένα σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Επαγγελματικά εγχειρήματα, νέα σχέδια, γνωριμίες και επαφές θα είναι στο μενού αυτής της περιόδου, ενώ έντονη θα είναι και η κινητικότητα όσον αφορά τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάθε είδους εκκρεμότητα και υποχρέωση, να δικτυωθείς, να δρομολογήσεις επαγγελματικά σχέδια και να διοχετεύσεις την ενέργεια σε καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες που ικανοποιούν το πνεύμα σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-03-2021 12:00:00