blank
 
blank

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 28 Μαρτίου 2023 ο Ερμής και ο Δίας θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στις 18° 12’ του Κριού. Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε τη δύναμη της θετικής σκέψης. Θα συνειδητοποιήσουμε ότι κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις και ότι, σε κάθε φάση της ζωής μας και σε ο,τιδήποτε καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, θα υπάρχουν πάντα δυο σενάρια, ένα θετικό και ένα αρνητικό. Θα πρέπει, λοιπόν, να μείνουμε συνειδητά επικεντρωμένοι στα θετικά στοιχεία της κάθε κατάστασης, να πιαστούμε από εκεί και να κάνουμε, ρεαλιστικά, αισιόδοξες σκέψεις.

Sponsored Links

Θετικές εξελίξεις και αισιοδοξία

Βέβαια, σε αυτό θα βοηθήσουν και κάποια χαρούμενα νέα, σε ό,τι αφορά την προσωπική μας ζωή, και θετικές εξελίξεις, σε ό,τι αφορά την επαγγελματική μας ζωή, που θα ανανεώσουν μέσα μας την ελπίδα και θα μας βοηθήσουν να ατενίσουμε το άμεσο, τουλάχιστον, μέλλον με περισσή αισιοδοξία. Επιπλέον, θα έχουμε ευχάριστες συναντήσεις, επαφές και γνωριμίες με άτομα που μπορούν να είναι άκρως βοηθητικά έναντί μας, είτε γιατί θα διευρύνουν τους ορίζοντές μας με τις γνώσεις τους, είτε γιατί θα μπορούν να μας βοηθήσουν σε ένα φιλόδοξο επαγγελματικό μας εγχείρημα.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι η θετική μας αύρα και η διπλωματική μας διάθεση θα έλκουν τους άλλους και θα τους κάνουν θετικά προσκείμενους σε εμάς. Για το λόγο αυτό, με την όψη αυτή μπορούμε να διαπραγματευτούμε καλύτερους όρους σε μια συμφωνία, να πουλήσουμε ή να αγοράσουμε κάτι σε συμφέρουσα τιμή ή να έρθουμε πιο κοντά με ανθρώπους που είχαμε απομακρυνθεί για λάθος λόγους.

Η όψη αυτή είναι ιδανική για να προβούμε σε νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Ιδιαίτερα, μάλιστα, ευνοούνται θέματα σχετικά με σπουδές, νομικές υποθέσεις, μετακινήσεις και ταξίδια. Ορισμένοι από εμάς θα ξεκινήσουμε ένα νέο κύκλο σπουδών και άλλοι θα διοργανώσουμε ή θα πάμε ένα ταξίδι. Κάποιοι άλλοι, τέλος, θα νιώσουμε δικαιωμένοι σε πολλαπλά επίπεδα.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν ευκαιρίες τις οποίες και θα πρέπει να εντοπίσετε και να εκμεταλλευτείτε προκειμένου να κάνετε κάποια όνειρά σας πραγματικότητα. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ιδιαίτερα ευνοείστε σε ό,τι αφορά νέα ξεκινήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ορισμένοι θα μπορέσετε να ανακαλύψετε και να αποκαλύψετε την παρασκηνιακή δράση κάποιων ατόμων και, κάποιοι άλλοι, θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε παρασκηνιακές συζητήσεις για να λύσετε κάποια επαγγελματικά θέματα. Θα έχετε τη στήριξη ανθρώπων που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήστε κάτι σημαντικό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα κάνετε κάποιες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και τυχερές νέες γνωριμίες με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε, τόσο την επαγγελματική, όσο και την κοινωνική σας ζωή. Γενικά, θα έχετε θετικές αλλαγές και, κάποιοι από εσάς, ίσως σκεφτείτε την επαγγελματική σύμπραξη με φιλικό σας άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σας παρουσιαστούν κάποιες ενδιαφέρουσες ευκαιρίες ικανές να βελτιώσουν την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σας. Η όψη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για όσους από εσάς ψάχνετε για εργασία, οπότε μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Ορισμένοι θα προχωρήσετε σε μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία.

ΛΕΩΝ

Θα βάλετε σε πορεία υλοποίησης κάποια ενδιαφέροντα σχέδιά σας ικανά να τροποποιήσουν θετικά το ως ώρας στημένο σκηνικό της ζωής σας. Το διαδίκτυο μπορεί να γίνει ένα πρώτης τάξης εργαλείο προώθησης της δουλειάς σας ή γνωριμιών. Ορισμένοι θα κάνετε ή θα προγραμματίσετε ένα ταξίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποιες παρελθούσες οικονομικές εκκρεμότητές σας, είτε σε τράπεζες, είτε σε δημόσιο. Ορισμένοι θα προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία που θα σας προσφέρει ασφάλεια. Κάποιοι άλλοι θα έχετε μια ερωτική επιτυχία με άτομο ιδιαίτερο και συναρπαστικό.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Όσοι είστε σε σχέση θα έρθετε πιο κοντά, ψυχή τε και σώματι, με το ταίρι σας και θα νιώσετε συναισθηματικά ασφαλείς. Γενικά, θα αναθερμάνετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Επαγγελματικά, θα προχωρήσετε σε μια ενδιαφέρουσα οικονομική συνεργασία που θα σας αναβαθμίσει.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα βρείτε έξυπνες λύσεις σε επαγγελματικά θέματα που σας είχαν ταλανίσει, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούσαν τις σχέσεις με συνεργάτες σας. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο λειτουργική. Ορισμένους θα σας απασχολήσει η βελτίωση της εξωτερικής σας εικόνας σας ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε μια αισθητική επέμβαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν δεν είστε ήδη σε σχέση, με την όψη αυτή θα έχετε ευκαιρίες, είτε μέσω κάποιου φιλικού σας προσώπου, είτε σε περιβάλλον διασκέδασης, να κάνετε μια ενδιαφέρουσα αισθηματική γνωριμία. Γενικά, ο ρομαντισμός και το πάθος θα μπουν στη ζωή σας. Κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να αποκτήσετε απόγονο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σπίτι σας θα είναι το καταφύγιό σας και οι σχέσεις με τους οικείους σας άριστες. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και σε σχέση με οικογενειακές σας υποθέσεις και την τακτοποίησή τους. Ορισμένοι θα προχωρήσετε σε μια αγοραπωλησία ακινήτου ή στην οικονομική εκμετάλλευσή του και κάποιοι άλλοι σε μια μετακόμιση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή σας υπόσχεται τυχερές επαφές και ενδιαφέρουσες συναντήσεις ικανές να τροποποιήσουν θετικά την πραγματικότητά σας. Προ των πυλών βρίσκονται και συνεργασίες που θα αναβαθμίσουν τα έσοδά σας. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι ενώ, κάποιοι άλλοι, θα προχωρήσετε στην αγορά μεταφορικού μέσου.

ΙΧΘΥΣ

Με την όψη αυτή θα νιώσετε ότι πατάτε καλύτερα στα πόδια σας και ότι μπορείτε να είστε αισιόδοξοι για το μέλλον σας. Θα ολοκληρώσετε τις συζητήσεις για κάτι καινούργιο επαγγελματικά ή θα μπορέσετε να προβείτε σε μια σημαντική αγοραπωλησία. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα νιώσετε μια αισθηματική ικανοποίηση.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-03-2023 12:00:00