Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό, από την Έλενα Γκιτσάλη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό, από την Έλενα Γκιτσάλη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 24 Απριλίου 2021, ο Ερμής θα συναντηθεί με τον Ουρανό, καθώς και οι δύο θα βρίσκονται στις 10ο 18΄του Ταύρου. Αν κάτι πρέπει να περιμένουμε, λοιπόν, από αυτή την συνάντηση, αυτό είναι κυρίως οι ξαφνικές ειδήσεις που θα έρθουν με σκοπό να τροποποιήσουν την καθημερινότητά μας αλλά και κάποιες αναπάντεχες συναντήσεις που θα μας χαρίσουν το κάτι το διαφορετικό.

Sponsored Links

Εφευρετικότητα και γρήγορη σκέψη!

Οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ καλό είναι να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε ιδέες που θα μοιάζουν να έρχονται ουρανοκατέβατες στο κεφάλι μας και που στην πραγματικότητα σκοπό έχουν να μας ενώσουν με ένα ανώτερο πνευματικό επίπεδο.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό ;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τα ζώδια του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαήμερου και στις αρχές του 2ου των ζωδίων καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στα δεκαήμερα αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεάσει η όψη αυτή κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βρείτε συμφέρουσες λύσεις, τόσο για δικά σας οικονομικά θέματα, όσο για θέματα που αφορούν π.χ. την εταιρία που εργάζεστε. Ο έξυπνος τρόπος σκέψης σας και οι καινοτόμες ιδέες σας θα λειτουργήσουν ως από μηχανής θεοί με αποτέλεσμα την προσωπική σας ευρωστία.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα είστε άκρως επικοινωνιακοί και θα προβάλετε στους άλλους έναν εαυτό αρκετά διαφορετικό από ότι μέχρι στιγμή εκείνοι γνώριζαν. Ότι παρεμπόδιζε την αυτό-έκφρασή σας τώρα απομακρύνεται με γοργούς ρυθμούς αφήνοντας χώρο για την εξωτερίκευση των πραγματικά αυθεντικών συναισθημάτων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να θεωρήστε οι μάστερ της επικοινωνίας του ζωδιακού αλλά με αυτή την όψη θα ανακαλύψετε ότι αν κάτι έχετε αφήσει λίγο πίσω, αυτό είναι η επικοινωνία με τον ίδιο σας τον εαυτό, με τα ίδια σας τα συναισθήματα. Ακούστε τις βαθύτερες ανάγκες της ψυχής σας και αφυπνίστε τον εσωτερικό σας κόσμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα ταρακουνήσουν ακόμα και εσάς τους ίδιους οι ασυνήθιστες, για τα δεδομένα σας, και αρκετά αντισυμβατικές σας ιδέες οι οποίες, ωστόσο, θα φέρουν κοντά σας ανθρώπους που μέσα από την διαφορετικότητά τους και τις καινοτόμες ιδέες τους θα καταφέρουν να φέρουν νέα πνοή στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Με την όψη αυτή θα έχετε την ευχαρίστηση να λάβετε διαβεβαιώσεις, και μάλιστα από άτομα σε θέση ισχύος, για την αξία σας. Ο κυριότερος λόγος φυσικά θα είναι οι νοητικές ικανότητές σας αλλά και, τόσο η όρεξη, όσο και η φιλοδοξία σας να τους κατακτάτε. Οι διπλωματικές σας ικανότητες θα σας βοηθήσουν αρκετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο εναλλακτικός τρόπος σκέψης σας, που η όψη αυτή θα βοηθήσει για να βγάλετε προς τα έξω, θα σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμος διότι θα σας φέρει σε επαφή με ανώτερες ιδέες που θα λειτουργήσουν βοηθητικά, τόσο για τις γνώσεις σας, όσο και για πνευματική σας ανάταση μέσα από την εμπειρία της επικοινωνίας.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ψάξτε να βρείτε την αλήθεια μέσα σας πρώτα και θα δείτε ότι αυτό το ταξίδι αυτό-ανακάλυψης θα σας χαρίσει περίφημα δώρα τα οποία, κατόπιν, θα θελήσετε να τα μοιράσετε και στους ανθρώπους που μιλάνε την ίδια γλώσσα με εσάς. Κάντε μια στροφή στον τρόπο σκέψης σας και θα καταφέρετε να μάθετε πολλά για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η όψη θα σας χαρίσει πνευματική διέγερση και όρεξη για να επικοινωνήσετε με τους όποιους άλλους της ζωής σας όλες σας τις σκέψεις και τα συναισθήματα που έχετε μέσα σας. Η άνεση στην έκφρασή σας αλλά και η θέλησή σας να αφουγκραστείτε τους άλλους θα φέρει κοντά σας χαρούμενους ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα διεκπεραιώσετε καθημερινά μικρό-προβληματάκια, τα οποία άλλοτε θα σας προκαλούσαν ένα αίσθημα πανικού, με άνεση και χωρίς κανένα πρόβλημα. Η όρεξη για επικοινωνία θα βελτιώσει όλων των ειδών τις σχέσεις σας, κυρίως όμως με άτομα με τα οποία συνεργάζεστε ή που συναντάτε σε τακτή χρονική βάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παιχνιδιάρικη διάθεση των ημερών θα σας χαρίσει στιγμές αυθόρμητης επικοινωνίας και έκφρασης. Θα έρθετε σε απόλυτη επικοινωνία με το παιδί που έχετε μέσα σας και η όρεξή σας για αστεία και πειράγματα θα κερδίσουν το ενδιαφέρον ανθρώπων που μαζί τους θα απολαύσετε στιγμές απόλυτης επικοινωνίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή θα σας προκαλέσει να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας και τις βαθιές σας ανάγκες κυρίως με πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Οι σκέψεις σας και όλη η πνευματική σας δραστηριότητα θα έχει άμεση σχέση με το παρελθόν σας το οποίο θα ανακαλείτε τακτοποιώντας σωστά μέσα σας τα συναισθήματα που όλο αυτό θα σας βγάλει.

ΙΧΘΥΣ

Η υπερβολική είσπραξη πληροφοριών και ενεργειών, και μάλιστα σε καθημερινή βάση, θα φορτώσουν τόσο το μυαλό σας που μόνο μέσα από την χαλάρωση της επικοινωνίας με φίλους , θα καταφέρνετε να αποσυμφορήσετε. Είτε μέσα από το ίντερνετ, είτε μέσα από το τηλέφωνο, είτε δια ζώσης.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-04-2021 12:00:00