Quantcast
blank
 
blank

Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους από 17 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2014. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους από 17 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2014. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η επιρροή του ανάδρομου Ερμή τον Ιούνιο 2014

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στους Διδύμους, την εβδομάδα αυτή, το παρελθόν μας βασανίζει, συχνά με ένα γλυκό βραχνά που είχαμε αφήσει να αιωρείται, σαν ανοιχτός λογαριασμός.

Κριός

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει επαφές με άτομα από το παρελθόν, ενώ προσπαθείς να βρεις διάφορους τρόπους εκτόνωσης της έντασης στη δουλειά. Περιπέτειες με άτομα που νόμιζες πως είχαν ανεπιστρεπτί φύγει από τη ζωή σου είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν.
 
Ταύρος
Με την Αφροδίτη να ενισχύει το ζώδιό σου σχηματίζοντας όψη με το Δία, περνάς μια υπέροχη εβδομάδα με εκπλήξεις, σχέσεις, γνωριμίες, αποδράσεις. Μπορείς να ζητήσεις ή να απαιτήσεις να ικανοποιηθεί και η πιο δύσκολη ευχή σου, αρκεί να έχεις επίγνωση του τι ζητάς.
 
Δίδυμοι
Αντιμέτωπος με το παρελθόν σου θα βρεθείς τις μέρες αυτές, αλλά και με σκέψεις πως ίσως θα έπρεπε να έχεις χειριστεί αλλιώς τα ερωτικά σου. Αν πρόκειται να πάρεις αποφάσεις, καλό είναι να περιμένεις την κατάλληλη ευκαιρία και να είσαι βέβαιος για τις κινήσεις σου.
 
Προβλέψεις για τον ανάδρομο Ερμή από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
Καρκίνος
Οι ερωτικές και συναισθηματικές υποθέσεις ευνοούνται τις μέρες αυτές, ενώ είναι εύκολο να ξαναχτίσεις γέφυρες που στο παρελθόν είχες κατεδαφίσει, λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Να είσαι σε αναμονή μεγάλων στιγμών προς το τέλος της εβδομάδας.
 
Λέων
Η εβδομάδα σε βρίσκει με μία πίεση στα εργασιακά και μία ένταση στα ερωτικά. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να δείξεις έμπρακτα σε αυτόν που αγαπάς, πως σου είναι σημαντικός και δε έρχεται σε δεύτερη μοίρα στη ζωή σου. Μην αναβάλλεις τις υποχρεώσεις σου, εάν πρόκειται για σχολή ή σεμινάρια.
 
Παρθένος
Με οικογενειακά βάρη ξεκινά η εβδομάδα αυτή, αφού εκκρεμότητες που είχες αγνοήσει, επιστρέφουν σαν καθημερινός εφιάλτης και ζητάνε τακτοποίηση. Παράλληλα, προσπαθείς να τεστάρεις τον εαυτό σου εάν η απόσταση σε απομακρύνει από το άτομο που αγαπάς. Καλό θα ήταν να κάνετε σχέδια για κοινές διακοπές.
 
Προβλέψεις για τον ανάδρομο Ερμή από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
Ζυγός
Μπροστά σου ανοίγονται ευκαιρίες και προοπτικές, που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά θα δείς σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Πρόσεχε τα κουτσομπολιά και τις κακεντρέχειες εις βάρος σου, από ένα άτομο στον εργασιακό σου χώρο, ίσως επειδή έχετε ανταγωνισμό όσον αφορά τη διεκδίκηση κάποιου προσώπου.
 
Σκορπιός
Eίσαι σε μία άμυνα απέναντι σε ένα άτομο του στενού σου περιβάλλοντος. Φρόντισε είτε να κλείσεις το κεφάλαιο αυτό, είτε να βρεις έναν τρόπο προσέγγισης. Το να εμμένεις αμετακίνητα στις θέσεις σου, θα σε οδηγήσει σε αδιέξοδο, ακόμα και στα ερωτικά σου.
 
Τοξότης
Δείξε εμπιστοσύνη στη τύχη σου, η οποία μπορεί να πάρει τη μορφή ενός προστατευτικού ατόμου, μίας επαγγελματικής πρότασης, ενός δίκαιου αφεντικού ή ενός χωρίς συμβιβασμό έρωτα. Με την εμπειρία του παρελθόντος, σε περιμένει ένα πιο σίγουρο μέλλον.
 
Προβλέψεις για τον ανάδρομο Ερμή από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Αιγόκερως
Σε κουράζει να αναγκάζεσαι να κρύβεις τα αισθήματα σου, μόνο από φόβο μη σε πουν αδύναμο στον έρωτα. Δες τον κόσμο μέσα από ένα πιο θαρραλέο πρίσμα, χωρίς να φοβάσαι μήπως το παρελθόν σου σε ακολουθήσει και σου στερήσει κομμάτια από το μέλλον.
 
Υδροχόος
Με πίεση στα εργασιακά ξεκινά η εβδομάδα αυτή, ενώ ανακαλύπτεις πως η ερωτική χημεία με ένα άτομο από τη δουλειά είναι πιο δυνατή από τη λογική σου. Η καθημερινότητα σε ζορίζει κάπως, αλλά στο χέρι σου είναι να βρεις διεξόδους που σε ανακουφίζουν.
 
Ιχθείς
Πριν διεκδικήσεις τα χρέη σου και εκκρεμότητες οικονομικές του παρελθόντος, φρόντισε να έχεις μία σιγουριά κινήσεων και ένα δίχτυ ασφαλείας. Πρόσεξε τους καλοθελητές, που μόνοι τους πήραν το ρόλο δήθεν να σε προστατεύσουν και να σε καθοδηγήσουν.
 
Προβλέψεις για τον ανάδρομο Ερμή από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-06-2014 00:00:00