blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή σε σύνοδο με Άρη: Ο λόγος μπορεί να λύσει προβλήματα, μπορεί όμως και να τα δημιουργήσει!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή σε σύνοδο με Άρη: Ο λόγος μπορεί να λύσει προβλήματα, μπορεί όμως και να τα δημιουργήσει!
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015, με τον Ερμή σε σύνοδο με Άρη

Το πλανητικό σκηνικό και σήμερα συνεχίζει να προκαλεί έντονη κινητικότητα, περισσότερη από την συνηθισμένη… Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη στην 10η μοίρα των Διδύμων εξελίσσει τα γεγονότα και τις καταστάσεις τόσο γρήγορα, που συχνά να νιώθεις πως δεν μπορείς να τις παρακολουθήσεις… Και βεβαίως αναγκάζεσαι να τρέξεις και συ μαζί τους, για να προλάβεις! Οι ρυθμοί γίνονται πολύ πιο έντονοι και υπάρχει μια αμεσότητα στις αντιδράσεις, που μπορεί να λειτουργήσει πολύ αποτελεσματικά απέναντι σε όποιο πρόβλημα προκύπτει. Σήμερα όλα φαίνονται να διεκπεραιώνονται πολύ πιο άμεσα κι αυτό διευκολύνει πολύ τις εξελίξεις που ακολουθούν…

 

Επίσης, με δεδομένο το γεγονός πως ο Ερμής είναι ανάδρομος, είναι πολύ πιθανό να επανέλθουν στο προσκήνιο προς επανεξέταση συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις οικονομικού χαρακτήρα!

 

Από την άλλη μεριά, η βιασύνη που χαρακτηρίζει τις συμπεριφορές είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε λάθη, σε απροσεξίες και γενικότερα σε κάθε είδους εμπλοκές, που δημιουργούνται μέσα από παρορμητικές κινήσεις!

 

Και φυσικά, είναι μια όψη που μπορεί να βγάλει οτιδήποτε κρατάς μέσα σου… Οτιδήποτε σε έχει θυμώσει και δεν το έχεις εκτονώσει! Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις, που βασίζονται ίσως και σε προβλήματα του παρελθόντος. Ωστόσο, σκέψου πως αυτό που εδώ και καιρό ήθελες να ξεστομίσεις, αλλά δεν είχες καταφέρει, είναι η αλήθεια σου! Μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα σημαντικό ξεκαθάρισμα και φυσικά, σε πιο υγιείς σχέσεις κάθε μορφής!

 

Να θυμάσαι πάντως την παροιμία που λέει πως… η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει, γιατί είναι πολύ εύκολο τις ημέρες αυτές ο λόγος να γίνει ιδιαίτερα αιχμηρός, σκληρός, πληγώνοντας και όχι εξισορροπώντας τις καταστάσεις… Τα όρια συχνά είναι δυσδιάκριτα και χρειάζονται προσοχή!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Ερμή-Άρη

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 10η μοίρα των ζωδίων, αξιοποιήστε την ενέργειά της όψης για να διεκπεραιώσετε τα θέματα που σας απασχολούν. Εκφράστε και αυτό που μπορεί να κουβαλάτε στην ψυχή σας και σας ταλαιπωρεί, προσέξτε όμως τον τρόπο!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-05-2015 20:00:00