blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 2 ως 4 Μαΐου 2014. Ακόμα και αν τα πράγματα μοιάζουν δύσκολα, πάντα ξημερώνει μια άλλη ημέρα!

 
Τα άστρα το τριήμερο 2 ως 4 Μαΐου 2014. Ακόμα και αν τα πράγματα μοιάζουν δύσκολα, πάντα ξημερώνει μια άλλη ημέρα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 2 ως 4 Μαΐου 2014 με τον Ερμή σε αντίθεση με Κρόνο

Μπορεί ο Ήλιος από ψηλά να ζεσταίνει με τις ακτίνες του τις καρδιές και τις διαθέσεις μας, όμως για το τριήμερο αυτό οι πλανήτες έχουν μια άλλη άποψη… Μιλάμε για την αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο, που κορυφώνεται την ημέρα του Σαββάτου και που, κόντρα στην ψυχολογία της εποχής και της Άνοιξης, δεν μας επιτρέπει και πολλά-πολλά…
 
Η επικοινωνία φαίνεται να μην είναι και στα καλύτερά της. Μια τάση απομόνωσης ή έστω μια πιο μουντή διάθεση πλανιέται πάνω απ’ τα κεφάλια μας, δημιουργώντας μια προσωρινή ψυχρότητα στις σχέσεις. Από την άλλη μεριά, η όψη φέρνει και ειδήσεις, από αυτές που μόνο αισιόδοξες δεν τις λες
 
Τις ημέρες αυτές είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συναλλαγές μας αλλά ιδιαίτερα και στις αγορές μας! Καλό είναι να αποφύγουμε τα πολλά-πολλά, μια και το σίγουρο είναι πως ό,τι αγοράζουμε τώρα, μπορεί να το μετανιώσουμε ή να ανακαλύψουμε πως δεν μας είναι και τόσο χρήσιμο… Μπορεί ακόμα πολύ απλά να μας βγει… ελαττωματικό, ιδιαίτερα αν αφορά σε προϊόν τεχνολογίας! Επίσης, προσέχουμε την οδήγηση, καθώς και γενικότερα τις μετακινήσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Ερμή-Κρόνου

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλό είναι να φροντίσουν τις ισορροπίες αλλά και την ψυχολογία τους, μια και το ένα είναι άμεσα συνυφασμένο με το άλλο. Είναι πολύ εύκολο τις ημέρες αυτές να υπάρξουν δυσκολίες, τόσο σε ό,τι αφορά στις σχέσεις τους όσο και γενικότερα στα γεγονότα της προσωπικής τους ζωής, όπου φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν διαφόρων ειδών δυσκολίες και κωλύματα. Γι’ αυτό, καλούνται να δώσουν χρόνο σε ό,τι δημιουργείται τώρα και να μην βιαστούν για κανένα λόγο να πάρουν αποφάσεις βασισμένες σε μια παρόρμηση της στιγμής!

Ήλιος σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Όμως, το τριήμερο αυτό άλλη μια όψη έρχεται να χρωματίσει πιο ευχάριστα την καθημερινότητα μας. Δεν είναι άλλη από το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα!
 
Μια όψη που για κάποιους ίσως να είναι και πάρα πολύ σημαντική, μια και έρχεται να δημιουργήσει ευκαιρίες και να ανοίξει καινούργιες διαδρομές, δίνοντας μια ώθηση για νέα ξεκινήματα, που μπορεί να αφορούν στον τομέα των επαγγελματικών τους, ενώ μπορεί να δώσει και σημαντικά κέρδη! Γεγονός είναι πως κάποιοι από εμάς θα βγουν σημαντικά κερδισμένοι!
 
Από την άλλη μεριά, ευνοεί ιδιαίτερα και τα δεδομένα της προσωπικής μας ζωής, καθώς φωτίζει εκείνες τις πτυχές του συναισθήματος, που είναι ικανές να μας φέρουν πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε! Δημιουργούνται μοναδικά συναισθήματα, τα οποία νιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε με τους γύρω μας, ενισχύοντας την ερωτική ζωή, είτε δημιουργώντας πολύ καλές προϋποθέσεις για τις υπάρχουσες ερωτικές σχέσεις, είτε με νέες σχέσεις, οι οποίες γεννιούνται μέσα σε ένα πολύ φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα…

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, είναι οι άμεσοι αποδέκτες της εύνοιας. Θα έχουν τη δυνατότητα ίσως και σημαντικών επιτευγμάτων, σε ό,τι αφορά στα δεδομένα της επαγγελματικής τους ζωής. Αλλά και στα προσωπικά τους θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν την ήδη υπάρχουσα σχέση τους, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέα δεδομένα, που θα χρωματίσουν πολύ ευχάριστα τα αισθηματικά τους!

Αφροδίτη στον Κριό μέχρι 29 Μαίου 2014

Παράλληλα την ημέρα του Σαββάτου, έχουμε και την μετακίνηση της Αφροδίτης, που εγκαταλείπει το ζώδιο των Ιχθύων για να περάσει στο ζώδιο του Κριού, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 29 Μαίου, φέρνοντας μια γενικότερη ανακατάταξη στον έρωτα και την ερωτική μας ζωή...
 
Ο έρωτας γίνεται πιο έντονος , πιο διεκδικητικός , πιο άγριος , πιο μαχητικός , αλλά και περισσότερο ενθουσιώδης! Ο εγωισμός γίνεται κυρίαρχο συστατικό μεταξύ των σχέσεων, που ομολογουμένως αποκτούν ένα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας (πόσο ακόμη θα αναρωτηθείς…). Να ξέρεις πως το προηγούμενο μοντέλο του συναισθηματισμού, παραχωρεί την θέση του σε μια πιο σκληρή, αλλά ίσως και μια πιο δίκαιη στάση… Θα πάρεις αυτό που θέλεις, αν και εφόσον το αξίζεις …θα πεί εδώ η Αφροδίτη ή αν μου δώσεις τα αντίστοιχα που δικαιούμαι!
 
Στο παιχνίδι των σχέσεων παύει να υπάρχει αυτός που δίνει και αυτός που παίρνει και τώρα αυτός που ενδεχομένως κρατούσε τον ρόλο του ασθενέστερου είναι πολύ εύκολο να περάσει στον ρόλο του κυρίαρχου …
 
Τα θέλω όλα και τα θέλω τώρα! θα απαιτήσει εδώ η Αφροδίτη, ανοίγοντας έναν κύκλο που σίγουρα δεν είναι εύκολος, αλλά που έχει πολύ ενδιαφέρον… και πολύ… μα πολύ έρωτα σε όλες του τις μορφές…! Πάσης φύσεως ιστορίες θα γραφτού το διάστημα αυτό … Ξαφνικοί χωρισμοί, ξαφνικά ενώματα… μοιραίοι έρωτες που θα γράψουν την δική τους ιστορία στ' άστρα!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 

Να έχετε όλοι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.

Δείτε επίσης τις αναλυτικές προβλέψεις για τον Μάιο, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

 

Σχετικά άρθρα

Αστρολογικό Ταρώ. Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου για όλα τα ζώδια.
Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Μάιο του 2014.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-05-2014 00:00:00