Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Μια δύσκολη όψη, που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή μέχρι και τις 27 Ιουλίου! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Μια δύσκολη όψη, που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή μέχρι και τις 27 Ιουλίου! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ερμής σε αντίθεση με Πλούτωνα

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Στις 22 Ιουλίου και ώρα 09:49, αποκορυφώνεται η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, μια όψη ιδιαίτερα δύσκολη, που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, διαφωνίες και ρήξεις ακόμα και σε στενές σχέσεις. Η όψη αυτή χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μέχρι και τις 27/7, αφού ο Ερμής συνεχίζοντας την πορεία του θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό, στις 25/7, ενεργοποιώντας για άλλη μια φορά το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα.
 
Τις επόμενες μέρες λοιπόν, συνιστάται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας και επιφυλακτικοί σε νέες γνωριμίες, καθώς είναι πιθανό να έρθουμε σε επαφή με ύποπτα άτομα, που θα μας δημιουργήσουν προβλήματα. Η όψη αυτή μπορεί να παράγει βία και εντάσεις, ενώ ο διάχυτος εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά ατυχήματα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις εν θερμώ, καθώς ο Πλούτωνας απαιτεί μια βαθύτερη ανάλυση των καταστάσεων. Τέλος, σε κοσμικό επίπεδο, η όψη αυτή συνδέεται με εχθροπραξίες, φυσικές καταστροφές και μαζικά ατυχήματα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο αυτό το διάστημα, είναι αυτά του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις: 1-6/1, 1-6/4, 2-8/7 και 4-9/10.

Ερμής σε αντίθεση με Πλούτωνα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η αντίθεση που σχηματίζει ο Ερμής από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου με τον Πλούτωνα από τον δέκατο στις 22 του μήνα, πρόκειται να δημιουργήσει μια μάχη ανάμεσα στους τομείς της καριέρας και της οικογένειας. Έτσι, τις επόμενες μέρες είναι πιθανό οι υποχρεώσεις σου απέναντι στο σπίτι ή τους γονείς σου να επηρεάσουν την επαγγελματική σου εξέλιξη, ή αντίθετα οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις να επηρεάσουν τις σχέσεις με τα οικεία σου πρόσωπα. Προβλήματα θα υπάρξουν και σε θέματα που σχετίζονται με τα περιουσιακά σου στοιχεία, με φόρους ή άλλες υποχρεώσεις σου που εκκρεμούν, ενώ οι όποιες προσπάθειες για συζητήσεις, μπορεί να πέσουν στο κενό, ειδικά αν επιμένεις στις απόψεις σου και αδιαφορείς για τα λόγια των άλλων. Η όψη αυτή μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με συστηματική προσπάθεια και αμοιβαίες υποχωρήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 22 Ιουλίου, θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στο πρόγραμμά σου το επόμενο πενθήμερο, καθώς θα υπάρξουν αυξημένες υποχρεώσεις, επαφές και συζητήσεις. Παρά το γεγονός ότι οι δυο πλανήτες δεν σχηματίζουν αρνητικές όψεις με το ζώδιό σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να αποφύγεις συγκρούσεις ή και ατυχήματα. Με λίγη προσοχή, αυτή η όψη μπορεί ακόμα και να σου προσφέρει ευκαιρίες, που θα σου ανοίξουν νέες προοπτικές, θα πρέπει όμως κι εσύ να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, ώστε να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Τέλος, αν προγραμματίζεις τις διακοπές σου, καλό θα είναι να ελέγξεις κάθε μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να χαλάσει τη διάθεσή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, η αντίθεση που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Πλούτωνα στις 22 Ιουλίου, πρόκειται να δημιουργήσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου το ερχόμενο πενθήμερο. Θα πρέπει λοιπόν να προσέξεις πολύ τη διαχείρισή σου και να αποφύγεις περιττά έξοδα, ώστε να μην αντιμετωπίσεις σοβαρά προβλήματα. Τυχόν αγοραπωλησίες μάλλον είναι καλύτερο να αποφευχθούν αυτό το διάστημα, καθώς είναι πολύ πιθανό να σε ζημιώσουν. Προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσεις και στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα πρέπει να δείξεις ευελιξία και διπλωματία, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις. Όσον αφορά στη σχέση με το σύντροφό σου, απόφυγε σκηνές ζηλοτυπίας, που μπορεί να τον βγάλουν από τα όριά του. Σε τυχόν νέες γνωριμίες αυτές τις μέρες, θα υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, ο Πλούτωνας που βρίσκεται εδώ και καιρό στο πολικό ζώδιο του Αιγόκερου, σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή από το ζώδιό σου στις 22 Ιουλίου και για άλλη μια φορά σε φέρνει αντιμέτωπο με τις σχέσεις σου. Το επόμενο τριήμερο, θα πρέπει να προσέχεις την συμπεριφορά σου, καθώς είναι πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις και εντάσεις που θα πάρουν επικίνδυνες διαστάσεις. Αν διατηρείς μια σχέση που έχει φθαρεί και δεν επιδέχεται βελτίωση, ίσως αποφασίσεις να την διακόψεις οριστικά, γεγονός που μπορεί να είναι επώδυνο, είναι όμως και απαραίτητο. Αν πάλι έχεις την διάθεση να το «παλέψεις», πέρα από τις προσπάθειές σου, θα πρέπει να έχεις υπομονή και κατανόηση. Ανάλογα προβλήματα είναι πιθανό να συμβούν και σε συνεργασίες σου ή ακόμα και στο συγγενικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 22 Ιουλίου, επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, όπου κρίνεται απαραίτητο να γίνουν κάποιες αλλαγές. Το επόμενο πενθήμερο λοιπόν, θα πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και ενέργεια στα επαγγελματικά σου, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για πρόοδο, αλλά και για μια σημαντική αύξηση των αποδοχών σου. Αν αναζητάς μια νέα εργασία, καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείς, αφού μπορεί να βρεις κάτι αξιόλογο, που ίσως αξίζει τον κόπο να στερηθείς τις διακοπές σου. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σου, μπορείς να βελτιώσεις και τις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον. Ωστόσο, αν αναζητάς μια καινούργια στέγη, ίσως είναι καλύτερα να περιμένεις μέχρις ότου περάσει αυτή η όψη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η αντίθεση που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Πλούτωνα στις 22 Ιουλίου, πρόκειται να σου δημιουργήσει κάποιες αμφιβολίες ως προς το φιλικό σου περιβάλλον ή και τις σχέσεις σου γενικότερα. Ίσως ανακαλύψεις ότι κάποια άτομα δεν είναι πραγματικά όπως δείχνουν, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα να υπάρξουν πισώπλατες ενέργειες «φίλων» που θα σε αναστατώσουν. Το γεγονός βέβαια ότι τόσο ο Πλούτωνας όσο και ο Ερμής βρίσκονται σε φιλικά ζώδια, είναι ένα θετικό στοιχείο, που θα σε βοηθήσει να τα βγάλεις πέρα χωρίς σοβαρές ζημιές. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στη σχέση σου με τον σύντροφό σου και το περιβάλλον του που ίσως δεν καλοβλέπει τον δεσμό σας. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός στις νέες γνωριμίες, αλλά όχι απαραίτητα αρνητικός. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα που πραγματοποιείται στις 22 Ιουλίου, πρόκειται να δημιουργήσει προβλήματα το επόμενο πενθήμερο, τόσο στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, όσο και στον τομέα της καριέρας σου. Αν νιώθεις την ανάγκη να προχωρήσεις σε κάποιες ριζικές αλλαγές, που πιστεύεις ότι θα σου εξασφαλίσουν την οικονομική ευημερία, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, αφού μπορείς πραγματικά να το πετύχεις, θα χρειαστεί όμως μεγάλη προσωπική προσπάθεια, ώστε να ξεπεράσεις τα εμπόδια που θα εμφανιστούν. Οι δυσκολίες θα είναι ακόμα μεγαλύτερες, αν τα μέλη της οικογένειάς σου, διαφωνούν με τα σχέδιά σου και εκεί είναι που θα πρέπει να δώσεις και τη μεγαλύτερη μάχη. Η όψη αυτή ωστόσο, μπορεί να σου εξασφαλίσει την επιτυχία, αρκεί να μείνεις προσηλωμένος στους στόχους σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή στις 22 Ιουλίου, και παρόλο που πρόκειται για μια ανατρεπτική όψη, ίσως εσύ μπορέσεις να την εκμεταλλευτείς θετικά. Αν έχεις στο πρόγραμμα να ταξιδέψεις το ερχόμενο πενθήμερο, είτε για διασκέδαση, είτε για επαγγελματικούς λόγους, η όψη αυτή θα σου δώσει νέα ερεθίσματα και προοπτικές, θα χρειαστεί ωστόσο ιδιαίτερη προσπάθεια από μέρους σου και αρκετός χρόνος, μέχρι να δεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Η όψη αυτή μπορεί επίσης να σου φέρει νέες ερωτικές γνωριμίες, οι οποίες θα έχουν ένα στοιχείο παρανομίας ή θα πρέπει να μείνουν κρυφές για κάποιο διάστημα. Τέλος, αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, απόφυγε σκηνές ζηλοτυπίας, που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε οριστική ρήξη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 22 Ιουλίου, επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου, ο οποίος μπορεί να υποστεί σημαντικές απώλειες το επόμενο τριήμερο. Αν η μέχρι τώρα διαχείρισή σου δεν ήταν η σωστή, ή αγνοούσες συστηματικά κάποιες υποχρεώσεις σου, ίσως τα προβλήματα ενταθούν ακόμα περισσότερο, χωρίς να αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπος ακόμα και με το νόμο. Ακόμα και αν δεν έχεις τέτοιου είδους υποχρεώσεις, απόφυγε για λίγες μέρες οικονομικές συναλλαγές ή αγοραπωλησίες, που θα σε ζημιώσουν. Προσοχή χρειάζεται και στην αισθηματική σου ζωή, αφού ο Ερμής που κυβερνάει τον τομέα των σχέσεών σου, μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις, που δύσκολα θα αποκατασταθούν. Προσοχή και στις νέες γνωριμίες, καθώς δεν εγγυώνται διάρκεια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, στις 22 Ιουλίου διαμορφώνεται η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα που βάζει για άλλη μια φορά στο στόχαστρο τις προσωπικές σου σχέσεις. Έτσι, το επόμενο πενθήμερο, ίσως θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά αν αξίζει να διατηρήσεις σχέσεις που σε ταλαιπωρούν, ή αν θα πρέπει να αποκοπείς οριστικά από αυτές. Έργο του Πλούτωνα, που βρίσκεται εδώ και χρόνια στο ζώδιό σου, είναι να μεταμορφώσει ριζικά τη ζωή σου και να σου ανοίξει το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον, κι όσο αρνείσαι να συμβιβαστείς με κάποια δεδομένα, τόσο πιο επώδυνος θα είναι αυτός ο μετασχηματισμός. Αντίθετα, αν δεν φοβηθείς τις αλλαγές που έρχονται, η πορεία προς την επιτυχία θα είναι σαφώς πιο βατή. Οι έρωτες που τελειώνουν αυτή την περίοδο, σημαίνει ότι δεν αξίζουν και σου ανοίγουν το δρόμο για κάτι νέο που είναι αυτό που ζητάς. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 22 Ιουλίου, πρόκειται να επηρεάσει την δουλειά σου και την καθημερινότητά σου γενικότερα. Το επόμενο πενθήμερο, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός μέσα στο χώρο της εργασίας και να αποφύγεις εντάσεις με τους συναδέλφους ή τους ανωτέρους σου, αν θέλεις να διατηρήσεις τη θέση σου. Ακόμα κι αν νιώθεις «ριγμένος» σε κάποια θέματα, η τακτική της σιωπής ίσως είναι η καλύτερη αυτό το διάστημα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε οικονομικές υποθέσεις, και ιδιαίτερα σε υποχρεώσεις που έχεις παραμελήσει και που μπορεί να σου δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα. Για λίγες μέρες καλό θα είναι να ρίξεις τους τόνους και στον αισθηματικό τομέα, ώστε να αποφύγεις συγκρούσεις με τον σύντροφό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 22 Ιουλίου, μπορεί να αναδείξει προβλήματα στο κοινωνικό σου περιβάλλον, στην εργασία σου, στην οικογένειά σου και στην αισθηματική σου ζωή. Παρά το γεγονός ότι οι δυο πλανήτες βρίσκονται σε συμβατά ζώδια, ίσως θα πρέπει να ελέγξεις το κατά πόσον μπορείς να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου (που είναι ιδιαίτερα αυξημένες) αυτό το διάστημα. Η έλλειψη χρόνου μπορεί να σου δημιουργήσει μεγάλο άγχος, με αποτέλεσμα να ξεσπάς τον εκνευρισμό σου σε άτομα που δεν σου φταίνε, τα οποία μπορεί ακόμα και να αλλάξουν ριζικά τη στάση τους απέναντι σου. Αν καταφέρεις να «ξεφύγεις» αυτές τις μέρες και να πάρεις μια μικρή άδεια ή αν βρίσκεσαι ήδη σε διακοπές, πρόσεχε τη συμπεριφορά σου προς το σύντροφό σου, και φρόντισε να χαλαρώσεις, αποφεύγοντας δραστηριότητες που μπορεί να εξαντλήσουν τον οργανισμό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-07-2014 00:00:00