blank
 
blank

Τα άστρα 1 ως 3 Μαΐου 2015, με τον Ερμή σε αντίθεση με Κρόνο: Όλα είναι στο μυαλό μας!

Τα άστρα 1 ως 3 Μαΐου 2015, με τον Ερμή σε αντίθεση με Κρόνο: Όλα είναι στο μυαλό μας!
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 7
 

Τα άστρα το τριήμερο 1 ως 3 Μαΐου 2015, με τον Ερμή στους Διδύμους

Ερμής σε αντίθεση με Κρόνο και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Καλό μήνα! Το τριήμερο που ακολουθεί, κυρίαρχο γεγονός είναι η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων την Πρωτομαγιά, που φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στην επικοινωνία, που όχι μόνο θα λειτουργήσει εποικοδομητικά στα θέματα που μας ενδιαφέρουν, αλλά θα δώσει τη δυνατότητα να ξαναδούμε και κάποιες παλαιότερες υποθέσεις μας, που ενδεχομένως έχουμε αφήσει σε εκκρεμότητα. Ο Ερμής στις 19 Μαΐου θα περάσει σε ανάδρομη πορεία, έτσι ώστε να μας δώσει τη δυνατότητα της επανεξέτασης σε ό,τι μας απασχολεί από το παρελθόν.
 
Και βέβαια, καλό θα είναι να εκμεταλλευτούμε την Παρασκευή για να δούμε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να βγούμε έξω, να διασκεδάσουμε και να δώσουμε ένα όμορφο χρώμα στις στιγμές μας, ιδιαίτερα από τις απογευματινές ώρες και μετά. Το εξάγωνο της Σελήνης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία στις 7:59 μ.μ. θα λειτουργήσει πολύ ενισχυτικά στην κοινωνική μας ζωής και στις προσωπικές μας σχέσεις, γι’ αυτό ας αξιοποιήσουμε τις ώρες αυτές, για να περάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε!

Ερμής σε αντίθεση με Κρόνο

Γιατί στις επόμενες ημέρες, η ενέργεια της αντίθεσης του Ερμή με τον Κρόνο, που κορυφώνεται την Κυριακή, φέρνει μια πιο βαριά ατμόσφαιρα στην καθημερινότητα και συχνά οδηγεί το μυαλό σε σκέψεις, που όχι μόνο δεν συνηγορούν σε μια ψυχική ανάταση, αλλά οδηγούν και τις συμπεριφορές να γίνονται πιο επικριτικές, πιο απόλυτες, πιο δογματικές… Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ένα κλίμα διαφωνιών, που μπορεί πολύ εύκολα να οδηγήσει και σε εντάσεις!
 
Και επειδή είναι πολύ εύκολα τα πράγματα να πάρουν τελείως διαφορετική τροπή από την αναμενόμενη, το διήμερο αυτό είναι σημαντικό να αποφύγουμε κάθε μορφή αρνητικού λόγου ή αρνητικής συμπεριφοράς και σε καμία περίπτωση να μην εμπιστευτούμε τα παιχνίδια του νου, μιας και έχουν άκρως παραπλανητικό χαρακτήρα! Ας λάβουμε υπόψιν πως κάθε φορά που ανοίγουμε ένα ''μέτωπο'' με τους γύρω μας, πρώτα απ’ όλα δημιουργούμε μια δύσκολη ψυχολογία στον ίδιο μας τον εαυτό, πιέζοντας την καρδιά και το συναίσθημά μας, ενώ το μόνο που αναζητάμε είναι η αγάπη!
 
Είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε στην δική της ενέργεια… Κάθε φορά που κάτι αρνητικό επισκέπτεται την σκέψη μας, ας μην το στείλουμε στους γύρω μας, ας μην το εκφράσουμε με τη συμπεριφορά μας, γιατί μπορεί να μην είμαστε προετοιμασμένοι για τα αποτελέσματα που θα αντιμετωπίσουμε! Προσοχή στον λόγο, αλλά και στις μετακινήσεις μας ή και κατά την οδήγηση! Επίσης, τις ημέρες αυτές μπορεί να υπάρξει μια αναβολή σε προγραμματισμένες δραστηριότητες ή ταξίδια. Αποφεύγουμε βιαστικές κινήσεις και παρορμήσεις της στιγμής!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Ερμή-Κρόνου

Ιδιαίτερα Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες αυτές μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με σχέσεις και συνεργασίες. Ίσως να βγουν στην επιφάνεια θέματα, που ενδεχομένως σας είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν, μόνο που τώρα μπορεί έρχονται με έναν πολύ πιο έντονο τρόπο. Επίσης, μπορεί να εκφραστούν και κάποια παράπονα, τόσο από εσάς, όσο και από τους άλλους, ή ακόμα μπορεί να βρεθείτε απέναντι από συμπεριφορές, οι οποίες έχουν απόλυτο, εξουσιαστικό χαρακτήρα απέναντι σας και αυτό να προκαλέσει τις αναμενόμενες αντιδράσεις από τη μεριά σας! Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις, οι οποίες δεν μπορούν να σας προσφέρουν το αποτέλεσμα που θέλετε. Αν έχετε κάτι σοβαρό να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας, καλύτερα να το αφήσετε για αργότερα! 

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-04-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι