blank
 
blank

Ερμής σε εξάγωνο με Δία, στις 30 Απριλίου. Μια όψη που μας βάζει στο καλοκαιρινό κλίμα!

 
Ερμής σε εξάγωνο με Δία, στις 30 Απριλίου. Μια όψη που μας βάζει στο καλοκαιρινό κλίμα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ερμής σε εξάγωνο με Δία.

Ο Απρίλιος μας αποχαιρετά με μια αδύναμη, αλλά θετική όψη: το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Δία. Η όψη αποκορυφώνεται στις 30 Απριλίου και ώρα 11:32 και επιφυλάσσει ευχάριστα γεγονότα και ειδήσεις. Ενόψει μάλιστα της εργατικής Πρωτομαγιάς, ευνοεί τις μετακινήσεις και τα ταξίδια, που έχουν όλες τις προοπτικές να εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο. Αν ο καιρός το επιτρέψει, πολλοί θα τολμήσουν το πρώτο τους μπάνιο, ή θα ασχοληθούν με άλλες εξωτερικές αθλητικές δραστηριότητες, που θα τους αποφορτίσουν από την καθημερινότητα και θα τους βάλουν στο καλοκαιρινό κλίμα.
 
Ο Ερμής που σχετίζεται με τον λόγο, ευνοεί τις συζητήσεις κάθε είδους, λίγο περισσότερο όμως την σύσφιξη αισθηματικών και οικογενειακών σχέσεων, αφού οι πλανήτες βρίσκονται στα ζώδια του Ταύρου και του Καρκίνου. Παρόλο που η επιρροή αυτής της όψης είναι μόνο δυο ημέρες, είναι αρκετός χρόνος για να την εκμεταλλευτεί ο καθένας με τον καλύτερο γι’ αυτόν τρόπο.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το εξάγωνο Ερμή-Δία

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την όψη είναι αυτά της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) καθώς και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς).

Ερμής σε εξάγωνο με Δία και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Φίλε Κριέ, το εξάγωνο που διαμορφώνει ο Ερμής με τον Δία την τελευταία μέρα του Απριλίου, αποτελεί άλλη μια ένδειξη για την βελτίωση των οικονομικών σου. Παρόλο που πρόκειται για μια αδύναμη επιρροή, το επόμενο διήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες σημαντικές συμφωνίες, που μπορούν να σου εξασφαλίσουν μακροπρόθεσμα οικονομικά οφέλη. Αν διατηρείς επαφές με άτομα του εξωτερικού, είναι πολύ πιθανό να ενδιαφερθούν για τις προτάσεις σου και να σου ανοίξουν νέες προοπτικές. Η μόνιμη εγκατάσταση στο εξωτερικό, σε περίπτωση που το επιθυμείς, μπορεί επίσης να επιτευχθεί χάρη σ’ αυτή την όψη. Τέλος, ίσως αποφασίσεις να συγκατοικήσεις με τον σύντροφό σου ή να γνωρίσεις ένα άτομο, που θα επηρεάσει το μέλλον σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, στις 30 Απριλίου, ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου, διαμορφώνει μια ευνοϊκή γωνία με τον ευεργέτη Δία και σου φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και νέα, που θα σε ενθουσιάσουν ιδιαίτερα. Ίσως πρόκειται για ένα οικονομικό βοήθημα που θα σε εκπλήξει ευχάριστα και θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις κάποιες σπατάλες για τον εαυτό σου, που έχεις στερηθεί. Οι συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα ή μια σύντομη απόδραση, μπορούν να εξελιχθούν πολύ θετικά, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ίσως μια νέα γνωριμία εξάψει το ενδιαφέρον σου. Αν θέλεις επίσης να προωθήσεις κάποιες ιδέες σου, καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς αυτή την επιρροή, που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τα σχέδιά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στις 30 Απριλίου και σου δίνει την ευκαιρία να αφήσεις για λίγο στην άκρη τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις σου και να αφιερώσεις το χρόνο που χρειάζεσαι στον εαυτό σου. Δεδομένου ότι τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μια καλή πορεία χάρη σ’ αυτή την όψη, μπορείς να κάνεις κάποιες σπατάλες για σένα, να ασχοληθείς με τον καλλωπισμό σου ή να κάνεις μια βόλτα στη φύση, με λίγους και καλούς φίλους ή με το σύντροφό σου, προκειμένου να ανανεωθείς. Αν πάλι οι συναναστροφές με πολλά άτομα σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα, μπορείς να προγραμματίσεις μια συγκέντρωση στο σπίτι σου και να συζητήσεις θέματα που σε ενδιαφέρουν και σε χαλαρώνουν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, στις 30 Απριλίου, ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, που βρίσκεται στο ζώδιό σου, και σου δίνει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, να συναναστραφείς με φίλους και γνωστούς και να συζητήσεις θέματα, που μπορούν να έχουν θετική επιρροή ακόμα και στον επαγγελματικό σου τομέα. Το ερχόμενο διήμερο, παρότι η πρωτομαγιά αποτελεί μέρα αργίας, μπορείς να επεξεργαστείς κάποια σχέδια που θα επηρεάσουν θετικά τα οικονομικά σου. Αν πάλι προγραμματίζεις μια σύντομη απόδραση, ακόμα και μόνος σου να πας, είναι σίγουρο ότι θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες με άτομα με τα οποία θα αναπτύξεις ισχυρούς δεσμούς στο μέλλον. Αν μάλιστα είσαι αδέσμευτος ίσως κάποια από αυτές έχει και ερωτικές προεκτάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Φίλε Λέοντα, ο Ερμής συνεχίζοντας την πορεία του στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στις 30 Απριλίου και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις κάποιες βελτιωτικές κινήσεις στον τομέα της εργασίας σου, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψεις ακόμα τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, αφού οι παρασκηνιακές δραστηριότητες ευνοούνται περισσότερο με αυτή την όψη. Οι κινήσεις που θα κάνεις αυτό το διήμερο, μπορούν να επηρεάσουν θεαματικά τις αποδοχές σου και να σου εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον. Η όψη αυτή ευνοεί και τον αισθηματικό τομέα, όπου μπορείς να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου ή να κάνεις μια νέα αξιόλογη γνωριμία, την οποία καλό θα είναι να κρατήσεις για λίγο κρυφή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στις 30 Απριλίου και παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια αδύναμη όψη, μπορεί να φέρει θεαματικές εξελίξεις στο δικό σου ζώδιο. Ο τομέας που σου επιφυλάσσει περισσότερη τύχη αυτό το διάστημα είναι το εξωτερικό, γι’ αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτείς όποια ευκαιρία προκύψει από άτομα που σχετίζονται με αυτό, καθώς θα έχει λαμπρά αποτελέσματα στο μέλλον. Πολύ καλές προοπτικές αναμένονται και στα επαγγελματικά σου, καθώς τώρα μπορείς να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου, χάρη σε κάποιες ισχυρές γνωριμίες. Και η αισθηματική σου ζωή όμως αποκτά πιο γερές βάσεις, γεγονός που μπορεί να πυροδοτήσει ακόμα και την επισημοποίηση της σχέσης σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, ο Απρίλιος κλείνει με ένα αδύναμο, αλλά πολύ θετικό εξάγωνο, που σχηματίζουν ο Ερμής με τον Δία. Η όψη αυτή παρόλο που δεν έχει μακρόχρονη επιρροή, μπορεί να πυροδοτήσει θετικές εξελίξεις τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και στα οικονομικά σου το επόμενο διήμερο. Παρά την πρωτομαγιάτικη αργία λοιπόν, αν προκύψουν θέματα που πρέπει να συζητηθούν, καλό θα είναι να δώσεις το παρόν και να συμμετάσχεις σε εξελίξεις, που σχετίζονται με την προσωπική σου πρόοδο. Εύνοια αναμένεται και στον ερωτικό τομέα, καθώς το πάθος σου για τον σύντροφό σου θα αναζωπυρωθεί και η σχέση σας θα αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς σε έναν ερωτικό πειρασμό. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, το εξάγωνο Ερμή-Δία που διαμορφώνεται στις 30 Απριλίου, πρόκειται να δώσει νέα πνοή στην αισθηματική σου ζωή. Παρόλο που πρόκειται για μια αδύναμη επιρροή, θα απολαύσεις στο έπακρο το επόμενο διήμερο, καθώς είσαι διατεθειμένος να αφήσεις στην άκρη τα πάντα, προκειμένου να αφοσιωθείς στο σύντροφό σου. Αν μάλιστα έχεις προγραμματίσει ένα ταξίδι ενόψει της επερχόμενης πρωτομαγιάτικης αργίας, ίσως αυτό αποτελέσει το ερέθισμα για σημαντικές εξελίξεις στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, γι’ αυτό συνιστάται να βγεις περισσότερο αυτές τις μέρες. Η όψη αυτή ωστόσο ευνοεί και τα οικονομικά σου, τα οποία θα παρουσιάσουν βελτίωση αυτό το διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, ο κυβερνήτης σου Δίας σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή στις 30 Απριλίου και σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις μέσα στο επόμενο διήμερο, τόσο στα επαγγελματικά και οικονομικά σου, όσο και στην προσωπική σου ζωή. Έτσι, αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, τώρα θα μπορέσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου και να συζητήσετε σοβαρά για το μέλλον της σχέσης σας, που έτσι κι αλλιώς προδιαγράφεται λαμπρό. Αν είσαι ελεύθερος, η όψη αυτή μπορεί να μην εγγυάται νέες γνωριμίες, σου δίνει όμως την ευκαιρία να αποκαταστήσεις μια σχέση, που έχει κλονιστεί. Τέλος, καλό θα είναι να μην εγκαταλείψεις τις προσπάθειες στον επαγγελματικό τομέα, καθώς η όψη αυτή μπορεί να φέρει την βελτίωση της υπάρχουσας θέσης σου και αύξηση των αποδοχών σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Αιγόκερως
Οι διασκεδάσεις, η χαρά και η ευεξία που νιώθεις συνεχίζονται αμείωτες, χάρη στο εξάγωνο Ερμή-Δία που διαμορφώνεται στις 30 Απριλίου, φίλε Αιγόκερε. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια αδύναμη και σύντομη όψη, σου δίνει τον απαραίτητο χρόνο για να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και να ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες, που θα σας δέσουν ακόμα περισσότερο. Και αφού η αισθηματική σου ζωή φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον Γολγοθά που πέρασε και να περνάει στην καλύτερή της φάση, νιώθεις έτοιμος να βάλεις σε εφαρμογή και τα επαγγελματικά σου σχέδια, που θα σε εκτοξεύσουν στην κορυφή. Καλό θα είναι ωστόσο, να ολοκληρώσεις την προετοιμασία σου και να περιμένεις λίγο ακόμα, αφού ο Άρης μέχρι τις 20 Μαΐου παραμένει σε ανάδρομη πορεία στον τομέα της καριέρας σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, ο Απρίλιος σε αποχαιρετά με ένα θετικό εξάγωνο που σχηματίζουν ο Ερμής με τον Δία, το οποίο μπορεί να είναι πιο αδύναμο από άλλες επιρροές, είναι όμως αρκετό για να σε βοηθήσει να χειριστείς με τον καλύτερο τρόπο τα θέματα που σε ταλαιπωρούν αυτό το διάστημα. Έτσι, τόσο στο οικογενειακό σου περιβάλλον όσο και στον επαγγελματικό τομέα, το επόμενο διήμερο, έχεις την ευκαιρία να εντοπίσεις την εστία των προβλημάτων και να κάνεις κάποιες ξεκάθαρες συζητήσεις, που μπορούν να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα. Αφιέρωσε λοιπόν περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο σου στην οικογένειά σου και αν χρειάζεται, φρόντισε να διεκπεραιώσεις κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις από το σπίτι σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, στις 30 Απριλίου, ο Ερμής διαμορφώνει εξάγωνο με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη Δία, μια όψη που τονίζει ιδιαίτερα την δημιουργικότητά σου την οποία μπορείς να εκμεταλλευτείς με κάθε τρόπο. Αν για παράδειγμα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου είναι αυξημένες το επόμενο διήμερο, μην χάνεις χρόνο, αφού τώρα μπορείς να αποδώσεις καλύτερα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Αν πάλι έχεις ολοκληρώσει τα καθήκοντά σου, με την ευκαιρία της εργατικής πρωτομαγιάς, μπορείς να προγραμματίσεις μια σύντομη απόδραση που θα σε αποφορτίσει από την καθημερινότητα και θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου. Μια νέα γνωριμία για τους ελεύθερους του ζωδίου, είναι πολύ πιθανή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-04-2014 00:00:00