blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ερμή στον Καρκίνο.

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ερμή στον Καρκίνο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Από σήμερα και μέχρι τις 13 Ιουλίου, ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και κάνει το μυαλό μας να λειτουργεί μέσα σε ένα ροζ συννεφάκι, χάνοντας την αντικειμενική κρίση του και τον ορθολογισμό του!

Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016, με τον Ερμή στον Καρκίνο

Ο Καρκίνος είναι ένα συναισθηματικό ζώδιο και έτσι επηρεάζει έντονα τον Ερμή, ο οποίος στη θέση αυτή είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος, πιο δεκτικός στα εξωτερικά ερεθίσματα και στο συναίσθημα, αποκτώντας ένα χαρακτήρα πολύ πιο προσωπικό από ό,τι ταιριάζει στη φύση του πλανήτη!

Υπάρχει μια εκπομπή και μια λήψη στις κεραίες των συναισθημάτων μας, που γίνεται πιο έντονη το διάστημα αυτό και αναλύει τα πάντα μέσα από ένα προσωπικό φίλτρο, που ενδεχομένως να λειτουργεί και με μια μεγαλύτερη ιδιοτέλεια… Άλλωστε, ο πλανήτης εδώ γίνεται ιδιαίτερα υπολογιστικός σε κάποιες περιπτώσεις και κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με κάτι που τον ωφελεί.

Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, το διάστημα αυτό μπορεί να γίνουμε και ιδιαίτερα ευκολόπιστοι σε αυτά που ακούμε, συχνά δεν φιλτράρουμε τις πληροφορίες κι αυτό βεβαίως σε κάποιες περιπτώσεις να οδηγήσει και σε μια μορφή απογοήτευσης!

Οι αστρολογικές όψεις του Ερμή από τον Καρκίνο

Το πρώτο πλανητικό ραντεβού του Ερμή είναι στις 5 Ιουλίου, με το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα. Η όψη ενισχύει το συναίσθημα και τη φαντασία, ενώ δημιουργεί μια τάση για πνευματικότητα, ευνοώντας την Τέχνη, τους δημιουργούς, τους εμπνευστές, που τις ημέρες αυτές πραγματικά μπορεί να μεγαλουργήσουν! Πάντα όμως, με όψη Ερμή-Ποσειδώνα είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα ψέματα, που το διάστημα αυτό έχουν την τιμητική τους, αλλά και στις κλοπές, που επίσης πολύ πιθανά να βρίσκονται σε έξαρση!

Στις 7 Ιουλίου, η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα δημιουργεί μια ανισορροπία στην σκέψη και στο συναίσθημα, το οποίο τις ημέρες αυτές εκφράζεται έντονα, παρορμητικά, απόλυτα, διεκδικητικά και σε κάποιες περιπτώσεις ακραία! Πάσης φύσεως αποκαλύψεις κάνουν την εμφάνισή τους τώρα, δημιουργώντας αναστάτωση σε σχέσεις και συνεργασίες, που έχουν έναν πιο παρασκηνιακό χαρακτήρα.

Στις 8 Ιουλίου, το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία είναι υπεύθυνο για πάσης φύσεως ανοίγματα, ευκαιρίες, αλλά και κοινωνικότητα, καλή διάθεση και επικοινωνία, που μπορεί να προάγει κάθε θέμα μας απασχολεί.

Στις 11 Ιουλίου, το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη διευκολύνει την έκφραση και την επικοινωνία, δίνοντας τη δυνατότητα να λειτουργήσουμε με ταχύτητα, ευστοχία και ακρίβεια στις υποθέσεις μας.

Την ίδια ημέρα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα φέρει μια σχετική ένταση στις σχέσεις, απορρυθμίζοντας τη σκέψη, η οποία γίνεται παρορμητική και σε κάποιες περιπτώσεις κάνει τις συμπεριφορές ανεξέλεγκτες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Ερμή στον Καρκίνο

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς, εσείς ανανεώνετε θέματα της επικοινωνίας σας, εκφράζεστε πολύ καλύτερα την περίοδο αυτή, κυρίως όμως εκφράζεστε πιο συναισθηματικά, ενισχύοντας σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και δημιουργώντας ένα πιο αρμονικό κλίμα στην καθημερινότητά σας.

Τον Ιούλιο θα πραγματοποιηθούν οι ερωτικές σου προσδοκίες; Τι εξελίξεις θα έχεις; Μάθε δωρεάν σε 4 sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 5581. Για παράδειγμα αν είσαι ΚΡΙΟΣ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-06-2016 19:00:00